Als boven
Beste Frank, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat mijn aftersales collega's met je mee kijken naar een oplossing, ik zie dat DHL vandaag je drukwerk ophaalt! Mocht je nog vragen hebben, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ondanks dat de DHL het pakket niet had bezorgt een supersnelle en fijne afhandeling van ons probleem. Twee dagen later hadden we alsnog onze bestelling.
Ha Gerben, Bedankt voor je review! Super fijn dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's van de klachtafhandeling. Veel plezier van de stickers. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De klantenservice geeft direct reactie op je vraag, en hebben mijn probleem snel en adequaat opgelost.
Beste Ruud, Bedankt voor je review. De afloop, kleuren en afmetingen van jouw aangeleverde bestand waren helaas nog niet correct. Dit hebben we voor je aangepast maar daarvoor hebben wij natuurlijk wel jouw akkoord nodig! Op 30 september hebben wij jou dan ook een mail met het voorstel gestuurd naar het emailadres waarop jouw drukwerkdeal.nl account staat. Hier hebben wij tot op heden nog niets gehoord. Indien je akkoord bent met het aangepaste bestand, horen wij dat graag als reactie op die mail. Dan starten wij de productie van de visitekaartjes zo snel mogelijk! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Originele beoordeling
Ik heb mijn order: 11922868-1 nog niet ontvangen. Er staat al 10 dagen: Bestandscontrole Groet Ruud
Duidelijke website en goede klantenservice
Hey Bob, Bedankt voor je duidelijke review en de dikke tien! :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Na wat onduidelijkheid over het partnerprogramma van Drukwerkdeal zijn en staan we weer op de goede weg (al klant vanaf 2008 bij Drukwerkdeal:-):-))
Hey Fred, Bedankt voor ons prettige telefonisch contact van zojuist! Zoals we besproken baal je vooral dat de klantenkorting stopt, dit is begrijpelijk en hierom heb ik het team wat hierover gaat aangehaakt. Zij nemen deze week nog contact met jou op om meer uitleg te geven en te kijken naar opties. Bij verdere vragen mag je altijd contact opnemen met mij! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Originele beoordeling
De communicatie met dit bedrijf is ver te vinden, telefonisch contact, communicatie over veranderingen, aanleveren (meerdere bestanden niet mogelijk) enz...
Nu de tweede keer dat ik met spoed iets bestel, next day delevering en een dag te laat binnen… :( Kwaliteit van product is wel goed.
Beste Tineke, Allereerst erg vervelend dat de verwachte leverdatum niet is gehaald! We garanderen dit dan ook niet: vanuit onze productie niet maar ook vanuit de vervoerders niet. Er is bij jouw order helaas een vertraging bij postNL opgetreden: "7 oktober 7:29 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt". Mocht de order niet meer te gebruiken zijn, horen wij dat graag. [email protected] tav Emma. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
slecht gesneden, witte en scheve randen
Hey Monique, Bedankt voor ons prettige gesprek van zojuist! Zoals besproken was er bij de voorkant van de flyer geen afloop meegenomen, hier zijn de wit randen door ontstaan. Betreffende de achterkant van de flyer onderzoeken wij dit samen verder. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Uitnodigingen laten drukken op Viltmarkering wit. Geweldig mooi resultaat.
Hallo Willeke, Wat een mooie uitstraling heeft de viltmarkering he? Fijn dat je zo blij bent met de ontvangen order, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel en gemakkelijk bestellen
Beste Roy, Gewoon goed, dat is precies wat belangrijk is. Dank je wel voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik had een foutje in mijn bestelling gemaakt welke na telefonisch contact nog kon worden hersteld. Nette cs afdeling!
Hi Sarena, Fijn om te zien dat je zo tevreden bent met onze klantenservice, dank je wel voor de review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik laat mijn reclame drukwerk altijd hier drukken en dit is altijd naar volle tevredenheid. Niet duur, snelle levering, makkelijke website, geen verzendkosten en persoonlijke hulp mocht je er even niet meer uitkomen.
Hallo Jolanda, Wat een fijne review, dank je wel! Ook fijn om te zien dat je ons weet te vinden als er wat hulp nodig is. Het is jammer dat je zo ver bij ons vandaan zit anders was ik zeker langsgekomen voor een Halloween carwash! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zie hierboven
Hi Daan, Top! Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Producten, kwaliteit, assortiment en prijzen zijn goed. Laatste ervaring met printverzoek was echter negatief. Ik wilde een afdruk op textiel met als optie klittenband aanbrengen. Op geen enkele wijze wordt aangegeven dat klittenband op de achterzijde wordt aangebracht of - nog beter - dat je kunt aangeven aan welke zijde je de klittenband aangebracht wilt hebben. In mijn geval aan de voorzijde vanwege de doeken die in een frame worden opgehangen. Zelf contact opgenomen met Drukwerkdeal en daar werd aangegeven dat het uitsluitend mogelijk is om via een 'special' (meerprijs) klittenband aan de andere zijde aan te brengen.
Hallo Edwin, Bedankt voor deze review en vooral bedankt voor de feedback die je geeft. We hebben elkaar zojuist gesproken en zoals gezegd heb ik intern gevraagd of we de informatie op onze website kunnen aanpassen. Het mooist zou natuurlijk zijn als we de keuze zouden aanbieden. Fijn om te lezen dat je verder wel tevreden bent met ons! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Exact zoals verwacht Goede kwaliteit
Hallo Eric, Bedankt voor jouw review, fijn dat je tevreden bent met jouw order. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bestel vaker hier, wordt goed geholpen en goede klantenservice
Hallo mensen van restaurant Wiqui, Wat fijn dat jullie zo tevreden over ons zijn, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Je kan erg makkelijk het drukwerk online bestellen en documenten aanleveren. Al het materiaal werd binnen 5 dagen afgeleverd.
Beste Rob, Bedankt voor jouw review en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De online tools werken fijn en het is zeer betaalbaar. Ook goed dat ze nu ook duurzame papiersoorten aanbieden zoals PaperWise. Je moet wel zelf de bestanden goed aanleveren en goed op de snijranden letten, want als het niet goed is, is wat je ontvangt ook niet goed.
Hallo Eva, Bedankt voor jouw review, fijn om te lezen dat je blij bent met onze online tools. We proberen inderdaad steeds meer duurzame producten aan te bieden en PaperWise is een van mijn favorieten, gemaakt van 100% landbouwafval! Dat is toch fantastisch dat het kan? Als duurzaamheid voor jou belangrijk is kijk dan ook eens op deze pagina: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/pages/maatschappelijk-verantwoord-ondernemen. Vooral het filmpje is een mooi voorbeeld. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik bestelde 20 posters op A2-formaat: was bij Drukwerkdeal 4x zo goedkoop als bij de plaatselijke printshop. Ik vreesde een addertje onder het gras, maar nee: prima drukwerk, snelle levering: helemaal prima!
Hi Maarten, Geen addertjes, gewoon mooie posters! Dank je wel voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het product wat ik besteld had was vertraagd aangezien er een printer stuk was gegaan. Hier werd ik wel over geinformeerd maar de nieuwe levertijd werd ook niet gehaald en de levertijd werd ook niet aangepast. Hierover gebeld en ik zou dezelfde dag nog antwoord krijgen maar dat werd de dag erna.
Hallo Dirk, Dat was vertraging op vertraging, wat vervelend dat je hierover niet juist bent ingelicht. Je zit dan maar te wachten op iets dat niet komt. Mijn excuus hiervoor. Ik hoop dat het uiteindelijk ontvangen drukwerk naar tevredenheid en nog bruikbaar was? Ik heb je hierover gemaild, ik hoor het graag van je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik ervaar bij Drukwerkdeal een perfecte combinatie van automatisering en een mensvriendelijke benadering van de klant. Je hebt voortdurend het gevoel dat je in goede handen bent.
Hallo Michiel, Dank je wel voor deze mooie woorden, ik heb het direct gedeeld met mijn collega's! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Perfect Results
Hello Ankush, Excellent and perfect, words like these make us blush! Thank you for this awesome review. Kind regards, Michelle Webcare specialist
Ik had een spoed order geplaatst. Leverdatum zou donderdag zijn en op maandag kwam het. Ik heb donderdags nog gebeld, bleek dat er al veel ervaringen waren met DHL en vertragingen vanuit drukwerkdeal. Meld dat dan gewoon eerlijk. Dan was ik elders gaan bestellen. De spoedkosten kreeg ik direct al gecrediteerd. Ik heb nu 4 vlaggen voor een evenement welke afgelopen zaterdag plaatsvond en waar ik niets meer mee kan.
Hallo P., Wat vervelend dat jouw order zo enorm vertraagd was. Ik had je hier graag over gesproken maar met jouw email adres kan ik helaas de order niet vinden. Zou je me willen mailen met het ordernummer op [email protected] t.a.v. Michelle - webcare? Dan kan ik kijken wat ik hierin kan betekenen voor je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede service, goedkoop en snel geleverd
Hallo Arjo, Wat een top samenvatting! Dank je wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
All as expected.
Hi Piotr, What a lovely review, thank you very much! Kind regards, Michelle Webcare specialist
Drukwerk is erg mooi!!
Hi Pepita, Top, wat een mooi ontwerp heb je gemaakt! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer