Je krijgt hulp en hints bij het ontwerpen, perfect op tijd geleverd en een prima product.
Beste Antoine, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te lezen dat wij hebben kunnen helpen bij het ontwerpen. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Spandoek zag er hartstikke mooi uit, stevig materiaal. Aantal keer contact gehad met de klantenservice over het verzenden ervan, uiteindelijk is alles goed gekomen. Top service!
Beste Astrid, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Ik hoop dat de jarige het spandoek leuk vind! Van harte! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Foto op forex laten afdrukken. Was verrast door de goede kwaliteit. Ben erg blij met het product. Het bestellen gaat gemakkelijk op de website. Prima ervaring!
Beste Antinda, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Ik hoop dat de prachtige foto een mooi plakje heeft gekregen. Deventer op stelten is ook een geweldig evenement! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Was makkelijk om bestelling te plaatsen en ook betalen op rekening mogelijk.
Beste Mieke, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
We bestellen regelmatig drukwerk bij Drukwerkdeal en over het algemeen gaat dat snel en goed. Bedrukte tape is wat moeilijker, dat gaat soms mis. Maar het wordt altijd prima opgelost. Top service!
Beste Richard, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Helaas was er bij het produceren van het tape iets mis gegaan. Fijn dat dit goed is opgelost. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Top service!
Beste Murat, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Kort maar krachtig! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Niet eerder had ik zulk mooi drukwerk: scherp tot in het kleinste detail, heldere kleuren, stevig en fraai papier en dat alles in no-time.
Beste Noor, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Levering was te laat door fout van DHL. Top opgelost daar drukwerkdeal
Beste Melvin, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Heel vervelend dat het mis is gegaan bij de vervoerder. Fijn dat onze oplossing wel naar wens was. Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooi gedrukt shirt. Had wel in een iets kleinere doos kunnen komen zodat t zelfs door de brievenbus past maar verder zeker geen klachten.
Beste Frits, Bedankt voor je feedback. Ik ga dit meenemen naar de juiste afdeling. Veel plezier van het shirt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snelle en goede verzending, kleur is ook top! ziet er heel netjes uit
Beste, Bedankt voor de dikke tien! We nemen aan dat we je bij de volgende order terug zien. Tot dan! Emma Webcare Specialist
Op 1 avond meerdere producten besteld, weliswaar in 2 bestellingen, maar dat is in 4 porties bezorgd, heel goed verpakt, maar de PostNL bus is 4 keer de straat ingereden.
Hey Hildo, Dat orders apart verstuurd worden kan soms niet anders. Denk aan verschillende productielocaties of orders die apart van elkaar worden ingepland. Wij zijn hier, vanaf duurzaamheids redenen, druk mee bezig om te kijken of het anders kan. Nu is het wel vreemd dat de bus VIER keer heeft gereden; dit is een punt wat ik bij postNL neerleg. Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De bestelling kwam sneller dan aangegeven en het drukwerk ziet er netjes en verzorgt uit.
Beste David, Wat een leuke review, bedankt! Fijn dat de order sneller dan verwacht geleverd werd, dat is een leuk punt aan die verwachte leverdatum ;) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Helaas waren er problemen met de levering
Beste Klaas, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat er problemen zijn geweest met de levering. Ik zie dat de spandoeken en plaatmateriaal op 4 oktober zijn afgeleverd door de vervoerder op het opgegeven afleveradres. Kun je aangeven welke problemen er waren? Dan willen wij deze uiteraard graag oplossen. Dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snelle verzending en goede kwaliteit!
Beste Ine, Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier gewenst op 31 oktober! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alle bestellingen die we hebben besteld zien er mooi uit.
Beste Rein, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bestellingen die je hebt ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik werk al jaren met Drukwerkdeal en altijd naar volle tevredenheid. De kwaliteit van de producten is altijd perfect en de levertijd wordt altijd goed nagekomen.
Beste Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten. Op naar nog vele jaren! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Na een kleine vertraging bij de vervoerder keurig opgelost en alsnog snel geleverd. Mooie kwaliteit visitekaartjes.
Beste Albert, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat jou planning nu in de soep loopt. Ik zie echter in de T&T link staan dat de bestelling op maandag 3 oktober is afgeleverd bij een pick-up point. Daar kun je de visitekaartjes ophalen. Er is dus geen vertraging in de bezorging geweest. Ik stuur je een mail met de gegevens waar je de order alsnog kan ophalen. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Originele beoordeling
Niet bezorgd zoals aangegeven afgelopen maandag. Ook niet een of twee dagen later. Zee slecht. Mijn planning loopt nu in de soep.
kwaliteit goed, levering op tijd!
Beste Ursula, Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier vandaag, ik hoop op een grote opkomst! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik had een rol banner besteld. Helaas was er een kleine witte rand aan de zwarte achtergrond ontstaan bij het drukken. Dit werd meteen opgelost en er werd direct een nieuwe verzonden. Deze is supermooi en scherp afgedrukt en nu helemaal perfect (zonder witte rand). Erg blij met het resultaat!!
Beste Monique, Wat een fijne review! Super dat mijn collega's het zo snel hebben opgelost en je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had op een aantal borden met logo's nodig bruikbaar bij slecht weer in de buitenlucht. Via de website snel weten te regelen en ook op zeer korte termijn leverbaar. Prima service.
Ha Cor, Bedankt voor je positieve enthousiaste review. Veel plezier van de weersbestendige borden. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Problemen worden netjes opgelost
Beste Miny, Helaas kunnen er altijd dingen gebeuren wat problemen veroorzaakt; maar het gaat er uiteindelijk om hoe dit opgelost wordt. En zo te zien is dat bij jou helemaal goed gegaan, gelukkig! Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mooi drukwerk en snelle levering. Goed prijs.
Lucie, Wat een mooie review, bedankt. We zien je graag terug bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
eenvoudige manier van ontwerpen en een zeer snelle levering!
Bedankt voor de tien, Paul! Goed om te horen dat je het ontwerpen als eenvoudig hebt ervaren. Veel plezier met je order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Op vragen bij het bestelproces kreeg ik goed en vakkundig advies. Levering volgens afspraak, aan de deur afgeleverd.
Beste Frank, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Veel plezier van de prachtige plexiglas plaat. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Als ging zoals verwacht.
Beste Will, Kort maar krachtig! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is gegaan. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer