Top begeleiding en topkwaliteit!

Bedankt voor de doortastende actie om mijn bestanden goed voor elkaar te krijgen. En alles op tijd geleverd te krijgen. Topservice!

Duidelijk en vlot

Duidelijke site en goed te doen als leek

Gewoon goed in orde

Ruim assortiment, makkelijk bestellen, goede service, snelle levering. De meeste producten zijn van goede kwaliteit. Nextday levering gaat wel eens mis door de bezorging.

Goede kwaliteit en duidelijke & goede service!

Met mijn dansschool bestel ik regelmatig zaken zoals programmaboekjes, poster, flyers etc. De service is altijd snel en goed en de kwaliteit van het drukwerk heel goed.

accuraat en snelle levering

Wij zijn tevreden over de service van Drukwerkdeal. We zijn dan ook al jaren klant

Altijd goed

Bij Drukwerkdeal is het altijd goed. En kom je er even niet uit, je wordt altijd heel goed geholpen, de servicedesk medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, en zeer goed bereikbaar.

Al jaren een super tevreden klant!

Ik bestel al jaren bij Drukwerkdeal en ben altijd tevreden. Goede prijs - kwaliteitsverhouding. Veel keuze voor elk budget. En als er dan toch ooit iets niet in orde is, is de klantenservice goed bereikbaar en helpen ze snel.

Blij mee

Duidelijke site, goed ontwerpprogramma online en mooi drukwerk. Ik kan niet anders zeggen: ik ben er heel blij mee! Thnx en tot de volgende keer!

Slecht in contact en onbetrouwbaar

Zo fijn dat het mij als leek op drukwerkgebied lukt om met de producten van Drukwerkdeal een professionele uitstraling te hebben. Het aanleveren is goed te doen, Drukwerkdeal geeft online duidelijke instructies.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, mooi resultaat

We hebben posters en spandoeken besteld. Ziet er allemaal keurig uit en op tijd geleverd.

Spoedlevering perfect op tijd

Met spoed een spandoek laten maken, eind van de dag aangeleverd, volgende dag in huis. Prima doek en snelle levering zoals beloofd.

Goed produkt afgeleverd binnen de gestelde tijd

Alleen het uploaden van het pdf-bestand gaf problemen, omdat je nog een keer op de knop uploaden moet drukken, om het pdf-bestand in de bestelling te krijgen. Het idee: "ik heb toch al geupload" is dan niet vreemd. Dus na het uploaden die knop een andere tekst geven zou helpen. Telefonisch hiermee prima geholpen, en het resultaat ziet er weer prima uit.

Zeer goede kwaliteit

De forex platen zagen er goed en scherp uit. Alleen werden ze alle 3 in 3 aparte dozen geleverd (platen waren 180x100). Het is misschien makkelijker alles in een doos te doen. Dat scheelt waarschijnlijk kosten en zorgt voor minder afval en dan staan de platen steviger in de doos.

Next Day Delivery blijkt geen next day delivery te zijn

Drukwerk besteld met Next Day Delivery. Nergens op de site staat een voorbehoud omtrent de vervoerder. Drukwerkdeal verschuilt zich achter de "verwachte leverdatum". Lijkt mij heel logisch dat dat de volgende dag is. Het enige dat Drukwerkdeal zegt is: "Ligt aan de vervoerder, we zullen de extra kosten crediteren". geen andere poging. Jammer

Belofte waargemaakt, snel en compleet.

Super snelle productieven levering van mijn banners. Prima verzorgd en een goede prijs kwaliteit verhouding.

goed, geen idee wat ik moet benoemen, alles werkte heel goed met een prima resultaat en op tijd geleverd op het juiste adres

Teleurstelling

Ons ontwerp voor bedrukte borden was weliswaar met opmaak binnen de gele veiligheidsmarge-lijnen maar blijkt nu aan weerszijden te zijn afgesneden op het drukwerk. Het ontwerp was met nog onbedrukte ruimte rondom. We hebben bewust het risico genomen dat door het onnauwkeurig snijden aan 1 zijde op het drukwerk kon worden afgesneden maar beide zijden lijkt ons niet mogelijk tenzij het drukwerk groter is uitgevoerd dan onze opmaak. We krijgen echter geen direct antwoord op onze vraag.

Super mooi resultaat!

Zeer tevreden. Ook met de snelle levering.

Ik ben fan

De service is gewoon heel erg goed. Begint al met fijne upload software van je bestanden, ruim assortiment, snelle spoed service. Ik bestel steeds meer producten om vooral te verkennen om wat je er mee kan.

betrouwbaar, op tijd, mooie producten

Geregeld flyers, posters en ander PR-materiaal besteld voor een vereniging. Alles was altijd op tijd, mooie producten.

Snel en goed

Prachtig drukwerk, goede kwaliteit

Visitekaartjes werden de dag erna al geleverd, twee roll-up banners duurden wat langer dan van tevoren was aangegeven maar gelukkig toch net op tijd voor het evenement (was even spannend). Kan ook aan DHL gelegen hebben. Zeer tevreden over de kwaliteit van het drukwerk!

ongelooflijk snelle en perfecte service

Op minder dan 24 uur was mijn drukwerk niet enkel klaar en aan huis geleverd, maar het was ook tot in de puntjes verzorgd. Perfecte prijs-kwaliteit!

Fantastisch!

Makkelijk, mooi, snel!