Snelle en goede service

De ontwerpmodule en het bestellen. Zijn super makkelijk en je kunt al goed zien wat je krijgt. Daarna snelle en correcte levering.

Zeer goed altijd mooie spullen en netjes optijd bestellen doe ik altijd via jullie voelt goed en de prijs is ook goed top www.rmreiniging.nl

Goede service, alleen zijn de kaartjes slecht afgewerkt.

Ik heb 500 kaartjes besteld, maar bij 2 van de 4 stapels kaartjes is de afwerking zeer slecht. Ik heb nu kaartjes weggegooid omdat ik deze niet aan potentiële klanten durf te geven:

2 T-shirts besteld als Sample

2x een T-shirt mogen bestellen met het logo op de linkerborst. Shirt zijn van mooie kwaliteit, en het logo is ook zeker netjes geprint. prijs-kwaliteit verhouding goed over te spreken. Hier gaan wij zeker vaker bestellen !

onvoldoende

mijn zending is beschadigd binnen gekomen. geen idee wat aanbevelen betekent. Misschien een zin van maken

Prachtig drukwerk en lekker snel geleverd

snel geleverd, netjes verpakt, en professioneel

Super snelle levering en service

Na mijn bestelling even gebeld met drukwerkdeal of de bestanden goed waren. Dit werd direct gecontroleerd en de levering nog een dag sneller dan verwacht (wat ons erg goed uitkwam)

Uitstekende en zeer tijdige service!

Zowel bestelling als levering waren eenvoudig en op tijd! Mooie en betrouwbare service dus van de ene ondernemer naar een andere ondernemer!

Snel en gemakkelijk

Alles prima gegaan en snel geleverd. Één puntje van aandacht: in eenzelfde bestelling zowel de enveloppen als de kaartjes besteld. Jammer jammer dat die ook niet tegelijkertijd werden afgeleverd, maar op verschillende dagen.

Qualiteit producten, snel verzonden

Goede qualiteit producten, bestelling gaat heel vlot met de software. Snel verzonden.

Good price for a good product

Easy to order and at a good price.

Perfect drukwerk, scherp geprijsd en snel geleverd!

Makkelijk uploaden van bestanden en prima info over de voortgang van de order, chapeau!

Zoals altijd prima kwaliteit en snel geleverd

Het bestelproces is zo simpel, bji elke stap (papier formaat, soort, gewicht, afwerking etc) staat duidelijk vermeld wat de verschillende keuzes inhouden zodat je goed kunt afwegen welke keuzes voor jou het beste zijn. De design module is gewoon prima, die geeft heel duidelijk aan waar eventuele afloop moet zitten, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarna is je bestelling, stevig verpakt, binnen no time in huis! En mocht er wel keer iets zijn (gebeurde me vorig jaar voor het eerst met een bestelling, er zat duidelijk een productiefout in) dan doen jullie niet moeilijk, de opdracht werd met voorrang opnieuw gemaakt en met spoed opnieuw verstuurd. Top!

Altijd correct en vlot

Vlotte opvolging, kennisgeving en levering

Gewoon goed!

Het geleverde ziet eruit zoals besteld.

Tot nu toe altijd zeer tevreden!

Snelle levering, niet duur en het belangrijkste: vriendelijke medewerkers die meedenken en zonodig helpen!

Duidelijke communicatie, netjes geleverd

De informatie voorafgaand aan en tijdens het bestelproces was duidelijk en snel. Levering was netjes op de vooraf aangegeven dag. Wij zijn tevreden.

Prima snel in huis

jammer dat een bestelling uit 2019 niet compleet wordt weergegeven

Hierdoor kon ik niet zien dat een bestelling in 2019 met matlaminaat was afgewerkt en was er een nieuwe bestelling nodig.

Erg mooi!

Snelle levering en erg mooi drukwerk

snel en correct

Website is duidelijk en bestellen is makkelijk. Snel en correcte levert.

Luikvouw Flyer: mooie drukkwaliteit, vouw heeft een kleine marge

Bij het ontwerp heb ik voor een luikvouw flyer gekozen met doorlopende foto op de voorzijde. De print is perfect maar de vouw heeft een kleine millimeter speling in het midden waardoor er een spleetje van de onderliggende afbeelding te zien is. Ook waren de flyers strak gebundeld (niet op ons verzoek) waardoor de flyers een beetje bol staan. Dit is goed terug te buigen overal is het een mooie flyer en zijn de verbeter punten minimaal.

printkwaliteit was ondermaats en klantenservice langzaam

Ik had had helaas een kleine fout in het formaat gemaakt. Op mijn berichtje naar de klantenservice werd pas dagen later gereageerd, maar toen was de bestelling al onderweg (wat dan wel weer fijn snel was). Om mijn fout op te lossen heb ik op een simpele kantoorprinter een strook afgedrukt. Maar toen ik die naast de poster van drukwerkdeal legde was de kwaliteit van de kantoorprinter stukken hoger.

Prima afgewerkt!

Prima kwaliteit! Zending goed ontvangen. Wat vertraging in de levertijd!

zeer goed

Mijn ervaring met drukwerkdeal was zeer goed. Mooi resultaat, snelle service, prima prijs, goede klantenservice. Toen bleek dat er iets niet goed was gegaan werd dit heel snel en goed verholpen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer