De ontwerpmodule en het bestellen. Zijn super makkelijk en je kunt al goed zien wat je krijgt. Daarna snelle en correcte levering.
Beste Ron, Bedankt voor je review en bovenal bedankt voor de tien die je ons geeft! Hier worden wij oprecht blij van. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Zeer goed altijd mooie spullen en netjes optijd bestellen doe ik altijd via jullie voelt goed en de prijs is ook goed top www.rmreiniging.nl
Hey Michael, Een beter compliment dat bestellen bij ons goed voelt, is er eigenlijk niet. Wij doen hier hard ons best voor, bedankt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb 500 kaartjes besteld, maar bij 2 van de 4 stapels kaartjes is de afwerking zeer slecht. Ik heb nu kaartjes weggegooid omdat ik deze niet aan potentiële klanten durf te geven:
Hallo Roman, Nooit kaartjes weggooien maar eerst even contact met ons opnemen! Wanneer je niet tevreden bent met het door jou ontvangen product dan willen we dat graag weten zodat we met een passende oplossing kunnen komen. Het is maar goed dat je in ieder geval een review hebt geplaatst. Ik heb alvast een klacht voor je ingezet bij jouw order en ik heb je gemaild. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
2x een T-shirt mogen bestellen met het logo op de linkerborst. Shirt zijn van mooie kwaliteit, en het logo is ook zeker netjes geprint. prijs-kwaliteit verhouding goed over te spreken. Hier gaan wij zeker vaker bestellen !
Goedemorgen, Wat een fijne positieve review, bedankt! Graag hoor ik van jou hoe wij van jouw zeven een dikke tien kunnen maken! Zou jij mij willen mailen op [email protected] tav Emma met feedback? Hoor het graag! Emma Webcare Specialist
mijn zending is beschadigd binnen gekomen. geen idee wat aanbevelen betekent. Misschien een zin van maken
Hi Justin, Wat vervelend dat je jouw order beschadigd hebt ontvangen. Ik zie dat je hiervoor nog geen klacht hebt ingediend, dit kan via 'mijn account' - 'mijn klachten'. Ik heb je hier ook een mail over gestuurd, ik hoor graag van je zodat ik je hier verder mee kan helpen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
snel geleverd, netjes verpakt, en professioneel
Hallo Helga, Wat fijn dat je zo tevreden bent met jouw drukwerk, dank je wel voor de review en het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Na mijn bestelling even gebeld met drukwerkdeal of de bestanden goed waren. Dit werd direct gecontroleerd en de levering nog een dag sneller dan verwacht (wat ons erg goed uitkwam)
Hi Marcel, Dat mag ook wel eens gezegd dat de order er zelfs eerder is dan verwacht! Bedankt voor die fijne review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zowel bestelling als levering waren eenvoudig en op tijd! Mooie en betrouwbare service dus van de ene ondernemer naar een andere ondernemer!
Hallo Usha, Dank je wel voor jouw lovende woorden, zo'n review doet ons goed! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Alles prima gegaan en snel geleverd. Één puntje van aandacht: in eenzelfde bestelling zowel de enveloppen als de kaartjes besteld. Jammer jammer dat die ook niet tegelijkertijd werden afgeleverd, maar op verschillende dagen.
Hallo Carolien, Dank je wel voor jouw review en de feedback. Fijn dat de order naar tevredenheid is. Door verschillende productietijden en levertijden is het voor ons helaas niet mogelijk om meerdere orders tegelijk te verzenden. Wanneer de orderregels na elkaar worden geproduceerd doen we dat wel zoveel mogelijk. Bij jouw order met een onbedrukt product lukt het dan niet. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede qualiteit producten, bestelling gaat heel vlot met de software. Snel verzonden.
Hallo Laura, Fijn dat je zo tevreden bent met jouw order, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Easy to order and at a good price.
Hi William, Thank you for your review. We are glad to hear that you are happy with your order! Kind regards, Michelle Webcare specialist
Makkelijk uploaden van bestanden en prima info over de voortgang van de order, chapeau!
Beste Aad, Dat is precies ons doel! Bedankt voor jouw review en het mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het bestelproces is zo simpel, bji elke stap (papier formaat, soort, gewicht, afwerking etc) staat duidelijk vermeld wat de verschillende keuzes inhouden zodat je goed kunt afwegen welke keuzes voor jou het beste zijn. De design module is gewoon prima, die geeft heel duidelijk aan waar eventuele afloop moet zitten, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarna is je bestelling, stevig verpakt, binnen no time in huis! En mocht er wel keer iets zijn (gebeurde me vorig jaar voor het eerst met een bestelling, er zat duidelijk een productiefout in) dan doen jullie niet moeilijk, de opdracht werd met voorrang opnieuw gemaakt en met spoed opnieuw verstuurd. Top!
Hallo Martijn, Dank je wel voor jouw uitgebreide en enthousiaste review, hier worden wij heel blij van! Ik geef de complimenten door aan onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vlotte opvolging, kennisgeving en levering
Beste Gerd, Wat een top review, dank je wel hiervoor. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het geleverde ziet eruit zoals besteld.
Hallo Sonja, En mocht het een keer niet zo zijn dan horen we dat graag van je! Dank je wel voor jouw review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering, niet duur en het belangrijkste: vriendelijke medewerkers die meedenken en zonodig helpen!
Hallo Easy Fitness, Wat een compliment voor onze klantenservice, dank je wel! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De informatie voorafgaand aan en tijdens het bestelproces was duidelijk en snel. Levering was netjes op de vooraf aangegeven dag. Wij zijn tevreden.
Hallo Paulien, Dank je wel voor die fijne review. Top dat je zo tevreden bent met de informatie die je hebt ontvangen en natuurlijk vooral met jouw order! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima snel in huis
Hallo Jacky, Dank je voor jouw review, graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hierdoor kon ik niet zien dat een bestelling in 2019 met matlaminaat was afgewerkt en was er een nieuwe bestelling nodig.
Hallo Johan, Bedankt voor jouw review. Ik had je hier graag over gesproken maar ik kon je niet bereiken dus ik heb je gemaild. Hopelijk hoor ik snel van je zodat we dit kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering en erg mooi drukwerk
Hi Kitty, We vinden jouw review ook erg mooi! Dank je wel. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Website is duidelijk en bestellen is makkelijk. Snel en correcte levert.
Beste Leo, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze website, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bij het ontwerp heb ik voor een luikvouw flyer gekozen met doorlopende foto op de voorzijde. De print is perfect maar de vouw heeft een kleine millimeter speling in het midden waardoor er een spleetje van de onderliggende afbeelding te zien is. Ook waren de flyers strak gebundeld (niet op ons verzoek) waardoor de flyers een beetje bol staan. Dit is goed terug te buigen overal is het een mooie flyer en zijn de verbeter punten minimaal.
Hi Karin, Dank je voor jouw review, ik had je hierover graag even gesproken maar helaas kon ik je niet bereiken. Ik heb je daarom gemaild, hopelijk hoor ik snel van je zodat we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik had had helaas een kleine fout in het formaat gemaakt. Op mijn berichtje naar de klantenservice werd pas dagen later gereageerd, maar toen was de bestelling al onderweg (wat dan wel weer fijn snel was). Om mijn fout op te lossen heb ik op een simpele kantoorprinter een strook afgedrukt. Maar toen ik die naast de poster van drukwerkdeal legde was de kwaliteit van de kantoorprinter stukken hoger.
Hallo Jan, Dank je wel voor jouw review. Bij dringende vragen kun je het best met ons bellen of chatten zodat we direct voor je aan de slag kunnen. Jammer dat jouw briljant bedachte oplossing niet werkte omdat er kwaliteitsverschil tussen de drukken zat. Ik hoop dat het probleem inmiddels wel is opgelost, anders hoor ik dat nog graag van je! [email protected] t.a.v Michelle - webcare. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima kwaliteit! Zending goed ontvangen. Wat vertraging in de levertijd!
Hallo Ronald, Jammer dat de levering op zich heeft laten wachten, maar gelukkig is de order wel naar tevredenheid! Dank je wel voor jouw review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mijn ervaring met drukwerkdeal was zeer goed. Mooi resultaat, snelle service, prima prijs, goede klantenservice. Toen bleek dat er iets niet goed was gegaan werd dit heel snel en goed verholpen.
Beste Shirley, Bedankt voor je enthousiasme! Wij doen hard ons best om problemen te voorkomen maar waar mensen werken... Gelukkig is het goed opgelost door mijn collega's. Ik ga hen dit compliment doorgeven :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer