Ik ervaar veel minder kwaliteit in elke bestelling de laatste tijd. Materialen die scheef gesneden of beschadigd zijn. Ook minder opties in materialen en combinaties. Productietijden zijn snel en daarom bestellen we nog bij Drukwerkdeal, maar het is jammer om een keuze te moeten maken tussen snelheid en kwaliteit.
Hey Bram, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je dit zo ervaart; ik zie geen klachten hiervan terug in je account. Klopt dat? Want ik neem dit graag met je door waar dit mis gaat. Je kan mij ook mailen op [email protected] tav Emma met de ordernummers. Hoor het graag van je!
bordjes zien er goed en stevig uit op tijd geleverd alleen ze kwamen 1 voor 1, handiger is twee tegelijk verzenden, maar dat is een kleinigheidje
Hey Henk, Aller eerst bedankt voor je feedback! Ik ga dit aangeven bij mijn collega's. Wat fijn dat je tevreden bent met de bordjes! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima kwaliteit, eenvoudig werkbeschrijving en goede service
Beste Nathalie, Bedankt voor je positieve review! Graag horen wij hoe van jou hoe wij jouw acht een dikke tien kunnen maken! Wil jij mij dat mailen op [email protected] tav Emma? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Fijne website waar je snel ziet wat de mogelijkheden en kosten zijn. Heb je nog vragen dan is Drukwerkdeal goed bereikbaar. Producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en zien er goed uit.
Beste Lia, Ook al is het soms wat drukker, wij doen alsnog hard ons best om goed bereikbaar te zijn via de chat en telefonie. Fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Bedankt voor je positiviteit! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
goede kwaliteit, service en prijs!
Beste, Een negen om de week mee te beginnen! Wat fijn, bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Soms gaan dingen niet meteen goed en is een herdruk nodig. Dat wordt dan meteen geregeld en uiteindelijk komt het goed
Hey Mark, Fijn dat je zo blij met ons bent. Goed om te horen dat het wordt opgepakt indien er problemen zijn! We zien je graag terug op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig te bestellen
Beste, Bedankt voor de dikke tien! Ik neem aan dat wij jou bij de volgende order terug zien. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Good and fast
Guillem, Short and sweet! Thank you for your positive review. Sincerely, Emma Webcare Specialist
Goede kwaliteit visitekaartjes, met een mooie afwerking voor een representatief voorkomen.
Hey Arthur, Bedankt voor het plaatsen van de review. Goed om te horen dat de kaartjes naar verwachting zijn! We zien je graag terug voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
zoals de titel zegt is het product wat geleverd is goed. Maar ik had bijna een week langer moeten wachten dan wat opgegeven is.
Beste Lloyd, Bedankt voor je review! Hierom spreken wij altijd van een verwachte leverdatum, er kan natuurlijk altijd wat gebeuren helaas. Nu is een week erg lang, ik zie dat deze vertraging kwam omdat je bestand niet goed was. Mijn aftersales collega heeft inmiddels de spoedkosten voor je gecrediteerd. Gelukkig! Inmiddels is de order geleverd en aan je review te zien verder naar wens ;) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Duidelijk bestelproces en communicatie. Snelle bezorging.
Beste Annuska, Bedankt voor je review op de vroege maandagmorgen! Veel plezier met de stickers :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede kwaliteit en snelle levering
Hey Theo, Bedankt voor het plaatsen van je review! Graag horen wij van jou hoe wij de acht een dikke tien kunnen maken: wil je dit mailen naar [email protected] tav Emma? Hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik ben zeer onder de indruk van deze organisatie, levertijden en opties, efficiency en kwaliteit!
Beste Eric, Bedankt voor de tien! Wij doen hard ons best om onze website zo duidelijk mogelijk te maken en zo te zien is dat gelukt. We zien je graag terug bij www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had een onjuist bestand aangeleverd en goedgekeurd maar de annulering en hulp daarbij is perfect verlopen. Daarna de juiste besteld ie snel en voordelig is geleverd. Ga zo door
Beste Bert, Wat fijn dat de order nog geannuleerd kon worden! Dit was dan echt een uitzondering, gelukkig! Veel plezier met je order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik geef zelden een review, maar de snelheid en prijs waren echt verrassend! Een aanrader.
Paul, juist omdat je zelden een review plaatst zijn wij hier ontzettend blij mee. Bedankt voor de woorden en we zien je graag terug op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestanden makkelijk te uploaden werkt perfect.
Beste Stijn, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Goed om te horen dat de website en het uploaden als makkelijk wordt ervaren. Graag tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had flyers voor een buitenlandse beurs besteld, inclusief aflevering op de beurslocatie. De flyers kwamen de dag nadat de beurs afliep aan. Een combinatie van verkeerde communicatie op de website en een fout van DHL. Natuurlijk was ik niet blij. Maar de klantenservice was empatisch, ze begrepen hoe vervelend het voor me was en we hebben fijn kunnen spreken hoe dit probleem in de toekomst voor klanten te voorkomen zou zijn. Ik had geen flyers op de beurs, maar wel vertrouwens in de goede afhandeling en betrokkenheid van Drukwerkdeal. Ik zou zeker weer bij ze bestellen.
Melanie, wat ontzettend fijn om te horen dat mijn collega's zo snel met je hebben gehandeld. Zoals je aangeeft heel vervelend dat het zo is misgelopen maar wij denken altijd graag mee aan een oplossing. Bedankt voor het achterlaten van de review. We zien je graag terug bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima drukwerk ontvangen. En snel
Beste Ron, Bedankt voor de krachtige review! Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bedankt! ;) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
voor herhaling vatbaar
Hey Judith, Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Veel plezier met de banner. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Drukwerk ziet er netjes uit en levering was op tijd.
Beste Monique, Wat een fijne review om onze maandag mee te beginnen, bedankt! We zien je graag bij de volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
erg tevreden met kwaliteit.snelle levering en niet duur
Beste Tonny, Wat een fijne review, bedankt! We zien je graag terug bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ging in eerste instantie niet helemaal goed. Kan gebeuren maar zeer adequaat opgelost. Top.
Marco, wat goed om te horen dat het helemaal naar wens is opgelost. Een fout kan helaas gebeuren maar hoe het opgelost wordt, is natuurlijk het belangrijkst. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had 2 keer een foto op canvas besteld. Voor een beetje geld extra heb ik gekozen voor 24 uurs levering, aangezien we ze cadeau gingen doen. Een van de twee kwam inderdaad de volgende dag, de tweede een dag later, waardoor het dus te laat was om cadeau te doen. Heel vervelend dus… De kwaliteit van het canvas was prima, maar niet heel geweldig…
Beste Maud, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het tweede canvas niet de verwachte leverdatum heeft gehaald. Wij kunnen helaas nooit leverdata garanderen in verband met machines, leveranciers en vervoerders. Dit staat ook op onze website aangegeven. Hierom raden wij altijd aan om een of twee dagen extra speling te nemen. Nu snap ik dat dit vervelend is en hoop ik dat het wel een leuke verjaardag was! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mooi resultaat voor weinig geld!
Hester, het is sowieso al een feestje dat jij onze klant bent! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer