Minder kwalitateit

Ik ervaar veel minder kwaliteit in elke bestelling de laatste tijd. Materialen die scheef gesneden of beschadigd zijn. Ook minder opties in materialen en combinaties. Productietijden zijn snel en daarom bestellen we nog bij Drukwerkdeal, maar het is jammer om een keuze te moeten maken tussen snelheid en kwaliteit.

bordjes zien er goed en stevig uit op tijd geleverd alleen ze kwamen 1 voor 1, handiger is twee tegelijk verzenden, maar dat is een kleinigheidje

Prima kwaliteit, eenvoudig werkbeschrijving en goede service

Prima kwaliteit, eenvoudig werkbeschrijving en goede service

Makkelijk contact, scherpe prijs en snel geleverd

Fijne website waar je snel ziet wat de mogelijkheden en kosten zijn. Heb je nog vragen dan is Drukwerkdeal goed bereikbaar. Producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en zien er goed uit.

goede kwaliteit, service en prijs!

goede kwaliteit, service en prijs!

Uiteindelijk komt het goed

Soms gaan dingen niet meteen goed en is een herdruk nodig. Dat wordt dan meteen geregeld en uiteindelijk komt het goed

Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig te bestellen

Goede kwaliteit, snelle levering, eenvoudig te bestellen

Good and fast

Good and fast

Heel erg goed

Goede kwaliteit visitekaartjes, met een mooie afwerking voor een representatief voorkomen.

product is goed, maar zending kwam niet op datum van afspraak

zoals de titel zegt is het product wat geleverd is goed. Maar ik had bijna een week langer moeten wachten dan wat opgegeven is.

Duidelijk, prettig en snel.

Duidelijk bestelproces en communicatie. Snelle bezorging.

Snel en OK!

Goede kwaliteit en snelle levering

enorm proffesioneel en efficient

Ik ben zeer onder de indruk van deze organisatie, levertijden en opties, efficiency en kwaliteit!

perfect

Ik had een onjuist bestand aangeleverd en goedgekeurd maar de annulering en hulp daarbij is perfect verlopen. Daarna de juiste besteld ie snel en voordelig is geleverd. Ga zo door

Snel, goedkoop en erg goede kwaliteit

Ik geef zelden een review, maar de snelheid en prijs waren echt verrassend! Een aanrader.

Duidelijke overzichtelijke site.

Bestanden makkelijk te uploaden werkt perfect.

Alles ging mis, maar drukwerkdeal loste het zonder te vragen op

Ik had flyers voor een buitenlandse beurs besteld, inclusief aflevering op de beurslocatie. De flyers kwamen de dag nadat de beurs afliep aan. Een combinatie van verkeerde communicatie op de website en een fout van DHL. Natuurlijk was ik niet blij. Maar de klantenservice was empatisch, ze begrepen hoe vervelend het voor me was en we hebben fijn kunnen spreken hoe dit probleem in de toekomst voor klanten te voorkomen zou zijn. Ik had geen flyers op de beurs, maar wel vertrouwens in de goede afhandeling en betrokkenheid van Drukwerkdeal. Ik zou zeker weer bij ze bestellen.

Mooi drukwerk

Prima drukwerk ontvangen. En snel

snel, betaalbaar en goede kwaliteit

voor herhaling vatbaar

Prijs/kwaliteitverhouding is erg goed!

Drukwerk ziet er netjes uit en levering was op tijd.

goede service

erg tevreden met kwaliteit.snelle levering en niet duur

Ging in eerste instantie niet helemaal goed. Kan gebeuren maar zeer adequaat opgelost. Top.

Resultaat was goed, maar niet geweldig…

Ik had 2 keer een foto op canvas besteld. Voor een beetje geld extra heb ik gekozen voor 24 uurs levering, aangezien we ze cadeau gingen doen. Een van de twee kwam inderdaad de volgende dag, de tweede een dag later, waardoor het dus te laat was om cadeau te doen. Heel vervelend dus… De kwaliteit van het canvas was prima, maar niet heel geweldig…

Altijd een feestje om het eindresultaat te zien

Mooi resultaat voor weinig geld!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer