Servicegericht

Door post NL was ons spanddoek kwijt. Vanuit drukwerk hebben ze dit meteen opgevolgd, een nieuwe druk gemaakt en gezorgd dat het op tijd aan kwam. Zonder extra kosten. Hele fijne service!

Kwaliteit deel van het drukwerk ondermaatss

Eerdere ervaringen waren goed. Helaas is een batch stickers nu echt ondermaats doordat het scheef is uitgesneden.

Heel fijne en correcte service...

Superonduidelijke en niet meedenkende communicatie

Over een eerdere order werd gezegd als je een vraag stelt zien we dit niet als akkoord, dit begrijp ik achteraf gezien. Ook hierin vond ik al de communicatie niet superduidelijk: alleen een zin van graag verwachten we je akkoord om de productie in gang te gaan zetten zou al een hoop schelen (ik noem maar wat). Maar bij de order van de paraplu's was het nog onduidelijker: er werd iets kleins aangepast aan een logo en ik geef aan “ik neem aan dat het dan gewoon een strak wit logo wordt” en het dan goed is. Dus als het inderdaad een kleine aanpassing is het dan gewoon goed is. Vervolgens wordt er voor mijn gevoel een foto met een mini aanpassing TER BEVESTIGING gestuurd; ZONDER enige vraag om nog te reagereren of what soever. Ook wordt er niets gezegd over dat ik dáár nog akkoord op moet geven, dus archiveer ik de mail. Die mail ontving ik op 2 september, de bestelling zou 14 sept komen. Omdat deze er op 14 september dus niet was ben ik er achteraan gaan bellen. Dat jullie zelf niet proactief bestellingen gaan namailen als er twaalf dagen niet gereageerd wordt, is al super klantonvriendelijk wat mij betreft. Maar als er vervolgens ook totaal niet wordt meegedacht aan het helpen bij het versnellen, of in wat voor oplossing dan ook als ik aangeef dat het erg belangrijk voor ons vandaag 12 cursisten deze paraplu wilde meegeven. Al zou er dus maar iets zijn waarvan er 12 exemplaren binnen een week geleverd konden worden was dat al beter geweest dan niets. Maar nee er was helemaal niets mogelijk. De bestelling gaat nu maar 3 dagen te laat komen, wat bijna extra frustrerend is. We kunnen de paraplu's nu vanaf utrecht naar Drachten rijden om ze alsnog bij de klant te krijgen. Hele vervelende ervaring dus. Jammer.

Helemaal goed

Snelle service, kwalitatief hoogwaardig product, goede communicatie.

Stickers plakken slecht

Snelle service en levering, print is goed maar het product zelf is onder de maat

Prima product maar tijdige levering verprutst door DHL

Eigenlijk verdienen jullie 5 sterren, want de producten zijn top. Maar tijdige levering van materiaal voor een beurs is compleet in de soep gelopen door geklungel van DHL. Er werd buiten openingstijden aangeboden, de zending was op den duur kwijt en pas na uren bellen konden we alles ophalen op een depot van DHL 2 uur rijden van het afleveradres.

Gewoon super!

Snelle levering en de kwaliteit van de producten is het echt subliem! Mijn vaste drukker!

Drukwerk zelf prima, next day levering vertraagd

Het drukwerk ziet er prima uit. Helaas waren 2 van de 3 onderdelen vertraagd en niet Next Day in de bus. Drukwerkdeal heeft dit overigens prima opgelost door de extra kosten te crediteren.

Snelle en correcte levering

Zie titel

Prachtige mooie kwaliteit banner!

Mooie kwaliteit, kleuren etc!

Altijd goed!

Boven verwachting snel geleverd (binnen 2 dagen ipv binnen de gestelde 5 werkdagen) en de kwaliteit is zoals ik van DWD gewend ben: altijd goed.

Altijd snelle en goede kwaliteit

Altijd snelle en goede kwaliteit.

Geweldige banner!

De functie van bekijken resultaat bij te lage resolutie werkt niet op de mobiel. Voor ik daar achter was....! Het resultaat is uiteindelijk fantastisch, maar dat ligt ook aan de soort foto en dat de letters wat vage randjes hebben stoort bij deze grootte absoluut niet. Dus, zeer tevreden!

prima en snel geregeld

ik kreeg wat ik verwachtte, en zelfs sneller dan ik dacht

Ik ben ontzettend tevreden!

De posters en flyers waren nog mooier dan ik had gedacht en ze werden ook sneller bezorgd dan aangegeven was.

Halve levering en geen oplossing

Kaartjes besteld, 3/4 was keurig en goed afgesneden 1/4 (125 kaartjes) totaal niet en met witte randen er aan. Nadat ik hier contact over had opgenomen werd mij verteld dat ik het zelf verkeerd had gedaan met het programma. (Nagekeken en ik heb echt alle snijvlakken volledig gevuld) “Mocht” wel een hele nieuwe bestelling plaatsen en dan kreeg ik wat korting. Zeer teleurgesteld in de omgang met klanten en niet probleem oplossend denken.

Altijd snel en vriendelijk

Goede kwaliteit, goede prijs, vriendelijke klantenservice.

Zeer goede service en goede druk kwaliteit

Visite kaartjes hadden eerst een issue. Maar kreeg gelijkt een refund en kom opnieuw bestellen.

Prima drukwerk

Ik mis terugkoppeling van aangeleverd basismateriaal. Weet nooit of bestand bruikbaar is of juist niet…

sneller en beter dan verwacht

Roll up banner besteld. Aanmaak van lay-out op de website is genakkelijk. Vrijdagnamiddag, dag erna, zaterdagmiddag, 3 dagen eerder als verwacht al bezorgd. Kwaliteit is super. Website staat nu bij mijn favorieten.

Ik had visite kaartjes besteld en betaald. Bij ontvangst een paar dagen later bleek het niet de kwaliteit te zijn die ze daarvoor geleverd hadden. ik heb hier een melding over gemaakt en mijn klacht is geaccepteerd. Een paar werkdagen later een nieuwe goede druk gekregen zonder extra kosten. De kwaliteit was weer zoals het altijd geweest was. Super dus.

Geweldige service!!

Toen het niet lukte om het bestand goed aan te leveren heeft Joep met zoveel geduld en goede aanwijzingen geholpen! Super service!

Zeer tevreden!

Het was een goede kwaliteit maar voor de service is erg goed!

goede prijs kwaliteit

Hele nette service en goede prijs kwaliteit verhouding

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer