Alles prima afgehandeld
Beste Jac, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten! Hier zijn wij erg blij mee. Hoe kunnen wij er een 10 van maken? Wij helpen je graag weer bij een volgend bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alles online gedaan, ging erg makkelijk. Verzendig supersnel (2 dagen), en uiterst betaalbaar (banner 85*200)
Beste Edwin, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten! Hier zijn wij erg blij mee. Wij helpen je graag weer bij een volgend bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het maken van mijn visitekaartjes was heel eenvoudig. De opties aanklikken en daarbij zien wat het meest gekozen wordt vond ik heel fijn (zelf die keuzes maken is niet zo aan mij besteed). Alleen ging ik de mist in met de leveringstermijn. Dit via de site herstellen was minder eenvoudig. Gelukkig was er naast de chat en e-mailmogelijkheid ook de ouderwetse methode van telefonisch contact. Ik ben zeer goed en efficiënt geholpen door een medewerker.
Beste Franca, Bedankt voor de mooie beoordeling, heel leuk om te ontvangen! Fijn dat de 'ouderwetse' manier ook nog behulpzaam is ;). Wij helpen je graag weer bij een volgend bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het PVC spandoek is exact zoals verwacht, mooie drukkwaliteit, perfecte afwerking en goed verpakt geleverd. De bestelling is een dag eerder dan beloofd geleverd, de commucatie over de voorgang gaf dit goed aan.
Beste Patrick, Bedankt voor de mooie beoordeling, heel leuk om te ontvangen! Wij helpen je graag weer bij een volgend bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooi op tijd geleverd, goede kwaliteit
Beste Hugo, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgend bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Kaartjes niet goed afgedrukt. Ophalen was ook niet prettig verlopen.
Beste Mariëlla, Bedankt voor je bericht. Kun je aangeven om welk ordernummer het gaat, dan wil ik graag naar een oplossing zoeken. Wil je dit mailen naar [email protected] ovv Webcare? Dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Fijne ervaring, mooie producten. Waarvoor hartelijk dank. Alleen mijn brochures waren niet op tijd, ondanks twee keer telefonisch contact. Het bleek achteraf dat deze brochures bij een buurman waren afgeleverd, op tijd, maar hier had ik geen bericht van gekregen. De communicatie ging dus mis, terwijl de medewerkers van DrukwerkDeal hun uiterste best hadden gedaan om alles op tijd aan te leveren. De volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie!
Beste Irene , Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat de brochures alsnog terecht zijn. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb een klacht ingediend maar daar is niet duidelijk een oplossing voor gekomen en ik hem lang in een chat moeten wachten zonder reactie te krijgen midden in een gesprek.
Beste Patty, Bedankt voor de review. Ik zie dat je gesproken hebt via de chat met mijn collega. Daarin geef je aan een verkeerd product te hebben besteld en daar graag een oplossing voor wenst. Uiteraard willen wij jou deze bieden en ik zal deze sturen naar het mailadres wat bij ons bekend is. Ik hoor graag jouw reactie hierop. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestellen al jaren en dat zegt genoeg denk ik.......
Hallo Jack, Dat zegt alles! Dank je wel, dat er nog maar vele jaren mogen volgen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooie visitekaarten heb ik mogen ontvangen. Kwaliteit en prijs verhouding is zeker een dikke duim! Levering keurig op tijd.
Beste, Bedankt voor de super enthousiaste review! Veel plezier van de visitekaartjes en hopelijk tot snel voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
wederom prima geleverde flyers en posters. Goede kwaliteit!
Beste Marleen, Als drukkerij is het mooiste compliment dat de kwaliteit van het drukwerk goed is. Bedankt voor je enthousiaste positieve review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bestelling niet goed was. Het drukwerk is goed, posters, spandoeken, alles gaat altijd prima.
Beste Marije, Wat goed dat wij helemaal naar jouw wens zijn. Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. We nemen aan dat wij je bij de volgende order terug zien. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Magazines besteld, digitaal geprint. Ontwerp bevat volvlakken zwart, waarin lijntjes te zien zijn zoals bij een inktjet printer. Support en levering zijn wel altijd prima op orde, maar de afwerking voldoet niet voor het eerst niet aan de verwachting. Anderzijds is daar de prijs dan ook naar. Ander drukwerk is vaak prima in orde maar voor met name de brochures/magazines laat de kwaliteit te wensen over.
Beste Mathieu, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de brochures niet naar wens zijn. Klopt het dat wij hier geen verdere communicatie van terugzien? Ik ga je namelijk aanraden hiervoor een klacht in te dienen. Dit kan in jouw eigen account. Je kan hier direct een aantal duidelijke foto's toevoegen. Mijn aftersales collega's kijken dan zo snel mogelijk met je mee naar de oorzaak en een mogelijke oplossing. Bij vragen ben ik bereikbaar op [email protected] tav Emma. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Hier kan geen drukker tegenop!
Jan, hier doen we het voor! Meer woorden zijn er dan ook niet nodig, bedankt :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Dankjewel voor de goede service!
Beste Boris, Bedankt voor de dikke tien! Wij beginnen onze woensdag hier goed mee :) Veel plezier van de prachtige plaat. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Beste, Kort maar krachtig en bovenal enthousiast! Bedankt voor het nemen van de tijd om een review bij ons te plaatsen. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Of je nu een makkelijke online bestelling plaatst of in contact bent met de servicedesk, het werkt top. Klant vriendelijk, goeie service en de kwaliteit is top. Kortom een betrouwbare partner die kwaliteit levert.
Beste Andre, Door dit soort positieve berichten weten wij dat we goed bezig zijn. Fijn om te horen, dank daarvoor! Ik zal dit compliment delen met de afdeling :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Gebruiksvriendelijke website en voordelig. Ik heb geen contact gehad met een medewerker maar dat bleek ook niet nodig vanwege de website die uitblinkt vanwege de eenvoud.
Bastiaan, Wat een prachtige review! Nu heb ik geweldige collega's die je ontzettend graag helpen maar het is natuurlijk altijd het beste als je hen niet hoeft te spreken ;) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijke website, snelle levertijd en dat alles voor een prima prijs.
Beste Jet, Bedankt voor de enthousiaste review en alle mooie punten! We zien je heel graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ze doen precies was je wil: goede kwaliteit drukwerk (ook groot) snel leveren. Foutloos en voor een goede prijs. Goede businesscase!
Beste Luc, Wij worden helemaal blij van jouw tien en de mooie review, dank daarvoor! Veel plezier van het spandoek. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Want de beste klant is een terugkerende klant
Beste, En met jou als terugkerende klant zijn wij erg blij! Bedankt voor je review en tot snel. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goed contact, omdat het soms minder eenvoudig is dan het lijkt. (Ontwerp aanleveren e.d.)
Beste Ruud, Wij snappen dat het soms makkelijker lijkt dan dat het is. Drukwerk is nou helaas ook niet altijd simpel ;) Fijn dat mijn collega's je goed te woord hebben gestaan en wij sneller hebben geleverd dan verwacht. Bedankt voor je leuke review! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De print zelf is erg mooi; kleuren zijn goed te zien en hij is van goede kwaliteit. Jammer genoeg zijn de kaarten niet goed afgesneden aan één kant... er is een duidelijke witte rand te zien. Erg slordig.
Beste, Bedankt voor je review maar wat vervelend dat het niet naar wens is verlopen! Ik zie dat mijn collega Marjolein jou afgelopen vrijdag een mail heeft gestuurd. Hierin legt zij uit dat je per abuis de afloop niet juist hebt gevuld. Nu biedt zij jou in de mail ook direct een coulance herdruk aan. Mocht je hiervan gebruik willen maken, raad ik je aan om op haar mail te antwoorden. Maar bij vragen ben ik bereikbaar op [email protected] tav Emma. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Beste Oscar, Wij vinden deze review met vlag (en stickers) geslaagd! Veel plezier met je order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik bestel al jaren prints op canvas bij drukwerkdeal en het is altijd een plezier om hier te bestellen , profesioneel en mooi geprint , goede klantenservice/verzending dus zeer tevreden !
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer