Alles prima afgehandeld

Alles prima afgehandeld

Erg snel en goed

Alles online gedaan, ging erg makkelijk. Verzendig supersnel (2 dagen), en uiterst betaalbaar (banner 85*200)

Super simpel, super snel, super leuk!

Het maken van mijn visitekaartjes was heel eenvoudig. De opties aanklikken en daarbij zien wat het meest gekozen wordt vond ik heel fijn (zelf die keuzes maken is niet zo aan mij besteed). Alleen ging ik de mist in met de leveringstermijn. Dit via de site herstellen was minder eenvoudig. Gelukkig was er naast de chat en e-mailmogelijkheid ook de ouderwetse methode van telefonisch contact. Ik ben zeer goed en efficiënt geholpen door een medewerker.

Snelle levering, mooi resultaat!

Het PVC spandoek is exact zoals verwacht, mooie drukkwaliteit, perfecte afwerking en goed verpakt geleverd. De bestelling is een dag eerder dan beloofd geleverd, de commucatie over de voorgang gaf dit goed aan.

Product als verwacht

Mooi op tijd geleverd, goede kwaliteit

Kaartje niet goed afgedrukt

Kaartjes niet goed afgedrukt. Ophalen was ook niet prettig verlopen.

Helemaal prima

Fijne ervaring, mooie producten. Waarvoor hartelijk dank. Alleen mijn brochures waren niet op tijd, ondanks twee keer telefonisch contact. Het bleek achteraf dat deze brochures bij een buurman waren afgeleverd, op tijd, maar hier had ik geen bericht van gekregen. De communicatie ging dus mis, terwijl de medewerkers van DrukwerkDeal hun uiterste best hadden gedaan om alles op tijd aan te leveren. De volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie!

Slecht geholpen met klacht

Ik heb een klacht ingediend maar daar is niet duidelijk een oplossing voor gekomen en ik hem lang in een chat moeten wachten zonder reactie te krijgen midden in een gesprek.

altijd goed en snel

Bestellen al jaren en dat zegt genoeg denk ik.......

Mooi en op tijd.

Mooie visitekaarten heb ik mogen ontvangen. Kwaliteit en prijs verhouding is zeker een dikke duim! Levering keurig op tijd.

snel, duidelijke site, goede prijs

wederom prima geleverde flyers en posters. Goede kwaliteit!

Altijd goed!

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bestelling niet goed was. Het drukwerk is goed, posters, spandoeken, alles gaat altijd prima.

Zwart niet mooi dekkend

Magazines besteld, digitaal geprint. Ontwerp bevat volvlakken zwart, waarin lijntjes te zien zijn zoals bij een inktjet printer. Support en levering zijn wel altijd prima op orde, maar de afwerking voldoet niet voor het eerst niet aan de verwachting. Anderzijds is daar de prijs dan ook naar. Ander drukwerk is vaak prima in orde maar voor met name de brochures/magazines laat de kwaliteit te wensen over.

Prima prijs kwaliteits verhouding

Hier kan geen drukker tegenop!

Dankjewel voor de goede service!

prima prijs mooi op tijd geleverd

Een betrouwbare en kwalitatieve partner die mee denkt als het nodig is en afspraken na komt.

Of je nu een makkelijke online bestelling plaatst of in contact bent met de servicedesk, het werkt top. Klant vriendelijk, goeie service en de kwaliteit is top. Kortom een betrouwbare partner die kwaliteit levert.

Gebruiksvriendelijke website en voordelig.

Gebruiksvriendelijke website en voordelig. Ik heb geen contact gehad met een medewerker maar dat bleek ook niet nodig vanwege de website die uitblinkt vanwege de eenvoud.

Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijke website, snelle levertijd en dat alles voor een prima prijs.

Snel en goed

Ze doen precies was je wil: goede kwaliteit drukwerk (ook groot) snel leveren. Foutloos en voor een goede prijs. Goede businesscase!

Want de beste klant is een terugkerende klant

zijn sneller dan ze opgeven

Goed contact, omdat het soms minder eenvoudig is dan het lijkt. (Ontwerp aanleveren e.d.)

Verkeerd afgesneden!

De print zelf is erg mooi; kleuren zijn goed te zien en hij is van goede kwaliteit. Jammer genoeg zijn de kaarten niet goed afgesneden aan één kant... er is een duidelijke witte rand te zien. Erg slordig.

Mooie snelle levering van prima producten (vlag en stickers)

Uitstekend !

Ik bestel al jaren prints op canvas bij drukwerkdeal en het is altijd een plezier om hier te bestellen , profesioneel en mooi geprint , goede klantenservice/verzending dus zeer tevreden !

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer