What you see , what you get.

De druk is precies zoals het voorbeeld dat na het aanleveren van de bestanden getoond wordt. Goede snijranden en kleuren en een snelle levering.

alles moet over

zeer negatief, van de 4 verstrekte opdrachten moesten er 3 (!) opnieuw, zowel in 2021 als in 2022

prima banner en komen gemaakte beloftes op de website na

prima banner en komen gemaakte beloftes op de website na

Positief

Makkelijk bestellen, baner welke ik heb ontvangen was beter dat ik heb verwacht, goedkope,snelle levering.

prima drukwerk, goede afspraken

Drukwerkdeal is een duidelijke zakenpartner, bereikbaar en concreet.

Snelle levering, goed kwaliteit

Prettig zakendoen met hen, had per ongeluk verkeerde formaat opgegeven en wijzigen was niet meer mogelijk. Toch geprobeerd en netjes de order geannuleerd door hen. Meteen de goede besteld en dit werd snel geleverd.

Eenvoudig, snel en prima kwaliteit

Website is overzichtelijk, waardoor keuzes snel en eenvoudig gemaakt kunnen worden. Snel geleverd en prima kwaliteit

Te laat geleverd

Bestelling binnen 1 dag levering gekocht en voor betaald, maar werd niet op mijn adres afgeleverd maar op een Post NL punt en daardoor een dag te laat gekregen. Daardoor klanten gemist!!

Denken mee, mooi eindproduct

Bestelproces zou ik liever andersom zien. Eerst ontwerp uploaden, beoordelen en dan pas bestellen. Met de huidige wijze bestel en betaal je eerst een product en upload je dan pas je ontwerp.

top! helder; grote variatie, snel. goede prijs/kwaliteit verhouding.

zie boven

snel en gebruiksvriendelijk bestelproces

snelle levering, soms wat hoge prijzen, maar wel erg makkelijk te bestellen en er gaat zelden wat mis.

Topkwaliteit, supersnel geleverd

Topkwaliteit, supersnel geleverd

Prima prijzen tegen goede kwaliteit

Voor de vierde keer al wat besteld en prima gegaan

Altijd netjes & perfect

Bestel hier al 9 jaar spandoeken die ik ontwerp voor de verjaardagen van mijn 3 kinderen =)

makkelijk en snel

Zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling

Prima drukwerk en snel geleverd

Gemakkelijk proces om eigen bestandere uploaden voor uitnodigingen. Veel keuze in type papier. Snelle levering. Helemaal prima dus

Superdeluxe

Zoals gewoonlijk mooi op tijd, zat productiefout je in product, na telefoontje binnen 2 dragen nieuw product in kwaliteit zoals ik van Drukwerk deal gewend ben

Prima kwaliteit en snelle levering

Terug van weggeweest. Eerste bestelling flyers gedaan. Zien er perfect uit.

Heel mooi!

Het ziet er allemaal weer heel mooi uit.

Weinig meegedacht.

De 6 PDF files welke ik heb opgestuurd voor een proefdruk t.b.v. onze folder kreeg ik binnen als 1 blad. Uw collega zei mij dat ik deze per blad moet opgeven voor bedrukking.

Top bedrijf

Hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar.

Was een foutje gebeurd met mm product maar kostenloos en snel opgelost.

Snel en goede kwaliteit

Had snel flyers nodig van goede kwaliteit en dat is gelukt.

Prettige site en mooie flyers!

Het bestellen gaat echt super makkelijk en snel. Ook als je een bestand upload krijg je nog tips ome layout te verbeteren zodat alles er goed opstaat. Top! Flyers zijn super mooi geworden!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer