De druk is precies zoals het voorbeeld dat na het aanleveren van de bestanden getoond wordt. Goede snijranden en kleuren en een snelle levering.
Hi Sigrid, Wauw, wat een mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde flyers. En wat een mooie folder heb je gemaakt! Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent. We zien je graag snel terug bij Drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
zeer negatief, van de 4 verstrekte opdrachten moesten er 3 (!) opnieuw, zowel in 2021 als in 2022
Goedemorgen Geert, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten bij ons! Vervelend om te horen dat geen van jouw afgelopen orders soepel is verlopen. Het lijkt hier echt de Wet van Murphy, alles wat mis kon gaan, is mis gegaan. Ik kan me hierdoor goed voorstellen dat je het vertrouwen hebt verloren. Ik kan hier op het moment alleen maar excuses voor maken. Je hebt de nieuwe order inmiddels mogen ontvangen, ik hoop dat deze wel volledig naar tevredenheid is ontvangen. Uiteraard willen wij graag laten zien dat dit absoluut uniek gevallen zijn geweest. We hopen dat je een volgende order bij ons wil plaatsen zodat wij jouw ervaring kunnen verbeteren. Wij gaan ons uiterste best doen voor je. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
prima banner en komen gemaakte beloftes op de website na
Hallo Jeroen, Fijn dat je zo tevreden bent met jouw banner, bedankt voor de mooie review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Makkelijk bestellen, baner welke ik heb ontvangen was beter dat ik heb verwacht, goedkope,snelle levering.
Hallo Beata, Beter dan verwacht, dat horen we graag! Dank je wel voor jouw review. Mocht je nog puntjes voor ons hebben hoe we het cijfer kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Drukwerkdeal is een duidelijke zakenpartner, bereikbaar en concreet.
Beste L en L, Wat een prettige review, dank daarvoor! We zien jullie graag terug bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prettig zakendoen met hen, had per ongeluk verkeerde formaat opgegeven en wijzigen was niet meer mogelijk. Toch geprobeerd en netjes de order geannuleerd door hen. Meteen de goede besteld en dit werd snel geleverd.
Beste Laurens, Wij worden ontzettend blij van jouw review. Fijn dat je order nog geannuleerd kan worden! Wat een geluk. We zien je graag snel terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Website is overzichtelijk, waardoor keuzes snel en eenvoudig gemaakt kunnen worden. Snel geleverd en prima kwaliteit
Beste Peter, Bedankt voor je review en al helemaal bedankt voor het enthousiasme. We doen hard ons best om de website zo overzichtelijk mogelijk te maken, goed om te horen dat dit ook zo ontvangen wordt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestelling binnen 1 dag levering gekocht en voor betaald, maar werd niet op mijn adres afgeleverd maar op een Post NL punt en daardoor een dag te laat gekregen. Daardoor klanten gemist!!
Beste, Bedankt voor je review. Oei, ik zie inderdaad dat postNL op de verwachte leverdatum heeft geprobeerd te leveren. Helaas is dat niet gelukt, hierdoor hebben zij dat op dezelfde dag nog afgegeven bij het pick-up point. Hier is het de volgende werkdag afgehaald. Dat is het vervelende van een verwachte leverdatum, wij kunnen helaas geen garanties doen omdat wij ook samenwerken met andere partijen. Hoop dat je wel tevreden bent met het spandoek en bij verdere vragen horen wij graag van je. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestelproces zou ik liever andersom zien. Eerst ontwerp uploaden, beoordelen en dan pas bestellen. Met de huidige wijze bestel en betaal je eerst een product en upload je dan pas je ontwerp.
Beste Ineke, Bedankt voor je review en vooral bedankt voor de dikke tien! Bij de meeste producten kan het inderdaad ook zo; eerst uploaden, dan pas bestellen. Maar bij verschillende producten (denk hierbij aan textiel, brochures, bepaalde afwerkingen) doen wij een handmatige controle van het bestand. Dan dien je dus wel eerst de order in te zetten en dan pas het bestand aan te leveren. Als je hier nog vragen over hebt, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
zie boven
Beste Abne, Bedankt het voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. Vooral omdat het zo'n positieve enthousiaste review is :) Dat vinden wij echt TOP! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
snelle levering, soms wat hoge prijzen, maar wel erg makkelijk te bestellen en er gaat zelden wat mis.
Beste Marjon, Bedankt voor je positieve review. Helaas moeten wij ook mee met de prijsverhogingen en dat blijft niet onopgemerkt. Wel erg fijn om te horen dat het bestelproces zo goed ontvangen wordt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Topkwaliteit, supersnel geleverd
Beste Ton, Kort maar krachtig! Bedankt voor de dikke tien, we vinden het fijn om te horen dat je zo blij bent met je order. Tot de volgende keer, Emma Webcare Specialist
Voor de vierde keer al wat besteld en prima gegaan
Beste Johan, We gaan er vanuit dat wij jou voor de vijfde keer dan ook terug zien! Veel plezier van de visitekaartjes. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Jos, wij vinden jou en de review top! Bedankt voor de tien. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestel hier al 9 jaar spandoeken die ik ontwerp voor de verjaardagen van mijn 3 kinderen =)
Beste Zander, Dan zien wij jou graag voor het tiende jaar ook terug! Wij zijn er van overtuigd dat je je pas echt jarig voelt als er een spandoek hangt. Wat een leuke traditie hebben jullie. Tot de volgende verjaardag, Emma Webcare Specialist
Zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling
Beste Marca, Soms zijn er niet zoveel woorden nodig maar van "makkelijk en snel" worden wij heel erg blij. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Gemakkelijk proces om eigen bestandere uploaden voor uitnodigingen. Veel keuze in type papier. Snelle levering. Helemaal prima dus
Beste Carolien, Een betere manier om onze woensdag te beginnen dan met zo'n positieve review bestaat er bijna niet. We gaan er vanuit dat de uitnodigingen prachtig zijn geworden! Het design is dat in elk geval. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Zoals gewoonlijk mooi op tijd, zat productiefout je in product, na telefoontje binnen 2 dragen nieuw product in kwaliteit zoals ik van Drukwerk deal gewend ben
Beste Rien, Vervelend dat er iets mis ging maar goed dat het in deze drukte alsnog zo snel kon worden opgepakt. En ook nog eens helemaal naar wens! Veel plezier met de roll-up banner. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Terug van weggeweest. Eerste bestelling flyers gedaan. Zien er perfect uit.
Beste Koos, We zijn blij jou weer terug te zien en hopen dat je een tijdje blijft hangen :) Bedankt voor de dikke tien! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het ziet er allemaal weer heel mooi uit.
Beste Ghita, Bedankt voor de leuke review en vooral bedankt voor de dikke tien! :) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De 6 PDF files welke ik heb opgestuurd voor een proefdruk t.b.v. onze folder kreeg ik binnen als 1 blad. Uw collega zei mij dat ik deze per blad moet opgeven voor bedrukking.
Beste Ron, Namens mijn collega Joeri en mijzelf bedankt voor de prettige gesprekken. Fijn om te horen dat het allemaal een vergissing was maar dat wij er samen uit zijn gekomen. Zoals besproken heb ik kosteloos de monstermapjes naar je toe laten sturen en spreken wij elkaar weer bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Originele beoordeling
Hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar.
Hey Stefano, Voor dit soort reviews doen wij het allemaal graag! Bedankt :) Veel plezier met de prachtige posters. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Was een foutje gebeurd met mm product maar kostenloos en snel opgelost.
Beste Iris, Het is altijd fijn om een tien te mogen ontvangen maar al helemaal in dit soort situaties. Goed om te horen dat jij zo fijn bent geholpen door mijn collega's. Ik zal ze dit doorgeven. We zien je graag bij de volgende order terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Had snel flyers nodig van goede kwaliteit en dat is gelukt.
Beste, Bedankt voor je review! Wat zijn de flyers mooi geworden, veel plezier ervan. Graag tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het bestellen gaat echt super makkelijk en snel. Ook als je een bestand upload krijg je nog tips ome layout te verbeteren zodat alles er goed opstaat. Top! Flyers zijn super mooi geworden!
Beste, Wat fijn om te horen dat de flyers helemaal naar wens zijn geworden. We wensen jullie er veel plezier van en zien jullie graag snel terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer