Enige verveel wat ik heb ervaren is de levering- tijd. Dit is soms door dat de post de zending is verloren of omdat een machine down is geweest. Gelukkig kun je wel zelf afhalen wat dan het meest veilig is.
Hi Kees, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Levertijd is altijd een kwetsbaar onderdeel. Zoals je zegt, het is een product wat speciaal voor jou gemaakt wordt, plus een stukje transport wat ook lastig te garanderen is. Fijn om te horen dat het voor jouw order wel goed is opgelost. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijke website, goede customer service, snelle levering en betrouwbaar. Daarnaast is de kwaliteit van de producten zeer goed.
Hi Nick, Wauw, wat een complimenten! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons, hier worden wij heel blij van. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Fijn bedrijf om ‘onder de knop’ te hebben. Goede service en kwaliteit.
Hi Theo, Wat fijn dat wij jouw vaste contactpersoon zijn voor jouw drukwerk! We zijn blij dat te horen. We zien je hopelijk snel weer terug voor jouw volgende order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering en prima flyers !
Goedemorgen Jolande, Wat een mooie flyers heb je besteld! Heel veel plezier met het uitdelen hiervan! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het spandoek heeft een snee die niet van het openen komt (pakket was met bandjes buitenom dichtgemaakt). Ik verwacht dat het verder gaat scheuren. Klacht aangemaakt, maar nog geen reactie gehad. Het is ongeveer de dertigste bestelling, dit is de eerste keer dat het drukwerk niet naar wens is.
Goedemorgen Patrick, Bedankt voor jouw review en feedback, vervelend om te horen dat jouw order beschadigd is geleverd. De klacht is goed bij ons binnen gekomen, helaas zijn we door drukte nog niet hier aan toe gekomen. Ik heb jouw klacht inmiddels in behandeling genomen en een herdruk voor je ingezet. Deze kan je terug vinden en volgen via jouw account. Excuses voor het ongemak! Als ik verder nog iets voor je kan betekenen, dan hoor ik graag van je. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goed !
Goedemorgen Ingrid, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Uiteraard zijn we erg benieuwd wat wij kunnen doen om van jouw 8 een 9 te kunnen maken. Elke feedback is welkom! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima kwaliteit, snel geleverd
Hi Marcel, Dankjewel voor je duidelijke woorden! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We zien je snel weer terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel en goed.
Goedemorgen, Kort en krachtig, dankjewel voor je mooie review! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Deel van de bestelling 1 dag te laat geleverd. Bundels van 100 stuks niet correct. Aantallen per bundel en aantal bundels wijken af van bestel hoeveelheid.
Hallo Roland, Dank je wel voor jouw review. Het is vervelend dat een deel van jouw order niet op tijd geleverd is. En daarnaast blijkt dan het bundelen niet te kloppen. Ik hoor nog graag van je hoe je de bundels hebt ontvangen, ik mail je hierover. Ik hoop dat het drukwerk wel naar tevredenheid was? Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd super service, ook als het een keer tegen zit wordt er nog even mee gedacht voor een oplossing Al jaren klant, nog nooit iets te klagen gehad
Hi Jeroen, Dank je voor deze superreview! We hopen je nog jaren als klant bij ons terug te zien. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het kleurverschil is groot, ook in dezelfde partij
Hallo Elsbeth, Bedankt voor jouw review, wat jammer dat de order niet naar tevredenheid is. Ik kon je telefonisch helaas niet bereiken dus heb ik je gemaild. Hopelijk kunnen we zo samen tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Perfecte print. Mooier geworden zelfs dan ik had gehoopt.
Hallo Manon, Dank je wel voor het prachtige cijfer, wat fijn dat je zo tevreden bent met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Contact verliep goed en prettig
Hallo Harry, Dank je wel voor de review, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het zag er erg goed uit, enige minpuntje was dat de hoeken van enkele kaartjes wat beschadigd waren omdat het doosje waarin de verzending kwam net wat te klein was om ze er netjes in te passen. Ik vermoed dat het stapeltje visitekaartjes erin is gedrukt. Verder goede website, mooie kwaliteit kaartjes en prima levertijd.
Hallo Hannah, Bedankt voor het mooie cijfer, maar wat jammer dat de manier van verpakken niet geheel voldeed. Ik ontvang graag een foto van de kaartjes zoals je ze hebt ontvangen op [email protected] t.a.v. Michelle - webcare. Je ontwerp is prachtig, ik hoop dat de kleuren mooi zijn uitgekomen! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het was eenvoudig om het visitekaartje op te maken. Na het plaatsen van de bestelling was deze snel gereed en toegezonden, alles binnen de aangegeven tijd. Visitekaartjes voldoen aan de verwachtingen.
Hallo Marleen, Fijn dat het online ontwerpen op onze site zo gemakkelijk verliep! Dank je wel voor de mooie review en veel plezier van de visitekaartjes. Dat je maar snel weer nieuwe nodig mag hebben! ;) Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
altijd tevreden, snel makkelijk en kwaliteit
Hi Linda, Kort en krachtig! Dankjewel voor deze mooie review, wij hopen je snel weer terug te zien bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mijn drukwerk is altijd goed van kwaliteit en snel in huis. Top!
Hi Saskia, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten voor ons! Hier worden wij heel blij van. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wat huiverig om zo te bestellen. Maar het meedenken en het advies hielpen zeer goed. Bestelling geplaatst, nette levering, eerder dan aangegeven. Mooi eindresultaat.
Goedemiddag Bianca, Een eerste bestelling plaatsen kan altijd wat spannend zijn, zeker voor zoveel flyers. Je wil natuurlijk wel dat het goed gaat. Wij zijn in ieder geval blij dat we jou op weg hebben kunnen helpen met de bestelling en hopen je nog vaker terug te mogen zien bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al paar jaar klant!! maar wat een snelle service! En duidelijk hoe het bestellen online gaat !!!top!!
Goedemiddag Marloes, Wat goed om te horen dat je al jaren klant bij ons bent, en wat zijn wij blij met jou! We zien je heel graag snel weer terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gebruiksvriendelijke website waarop je zelf je flag en flyer kunt ontwerpen. Snelle levering en goede klantenservice.
Goedemiddag! Dankjewel voor je complimenten! En wat een ontzettend mooi design heb je gemaakt voor zowel de vlag als de flyer! Veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het is makkelijk te bestellen en het ziet er prima verzorgd uit.
Goedemiddag Lidy! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde orders! Wij zijn blij dit te horen. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De website helpt je goed het spandoek te configureren, levering helemaal conform plan, mooie kwaliteit afdruk
Goedemiddag Theo, Wat een mooi spandoek heb je gemaakt! Ik kan me goed voorstellen dat je hier heel tevreden mee bent. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel, betrouwbaar en kwalitatief nog nooit teleurgesteld geweest!
Hi Maria, Wauw, wat een complimenten! We worden er bijna verlegen van. Dankjewel voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
I could get a nice quality business card.
Good morning Kanae, Thank you for your review! We're glad to hear you're happy with the received business cards. We hope to see you back again soon! Kind regards Hanneke Webcare Specialist
Snel, Goed en Betaalbaar!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer