Goede service, goeie kwaliteit en snel geleverd
Beste Renee, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Ik hoop dat 'de tweeling' het spandoek mooi vond. Namens ons ook gefelicteerd aan hen beide! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Super vriendelijke klantenservice, snel geleverd (zelfs voor de beloofde datum), goede kwaliteit en vele kleurtjes. Super tevreden met mijn poster!
Beste Pilar, Bedankt voor je mooie review en mooie complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Visitekaarten bestel snel mooi en goede kwaliteit geleverd
Beste Moreno, Wat een mooie review, hier zijn wij erg blij mee, dank je wel! Veel plezier gewenst met de visitekaartjes. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Uitnodigingskaarten laten drukken, netjes verpakt en topkwaliteit. Er zaten zelfs extra kaarten erbij.
Beste Ricardo, Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier gewenst op 10 september en uiteraard gefeliciteerd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Er wordt intern slecht gecommuniceerd tussen de sales en productie afdeling. Daardoor gaat er veel mis met mijn bestellingen.
Beste Ruud, Bedankt dat he tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. Ik zie dat het mis is gegaan bij de order betreft de kalenders. Er is daarvoor (wederom) een kosteloze herdruk geplaatst met een verwachte leverdatum van 2 september. Mocht je de kalanders hebben ontvangen en nog vragen hebben, horen wij deze graag. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooi drukwerk en snelle levering.
Goedemiddag Hendrik Jan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten bij ons! En wat een mooie foto heb je aangeleverd, dat moet een heel mooi eindresultaat hebben opgeleverd. Veel plezier met jouw order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goede website, en de kwaliteit en prijs zijn prima. Leveringen altijd prima in orde.
Hi Bert, Wauw, wat een mooie review! Wij zijn blij dat we jou zo goed hebben kunnen helpen met jouw bestellingen. We zien uit naar jouw volgende order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goed te doen online, vlotte levering, en concurrerende prijs
Hi Theo, Kort en krachtig, wat een fijne review heb je achter gelaten. Hier zijn wij heel blij mee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keurig netjes de maten aangehouden, vervolgens is alles goed. Behalve het resultaat wit randen op zwarte achtergrond. Ontwerp verschuift bij uploaden. Klantenservice hebben slechts een oplossing: gesprek beëindigen, maar vooral heel duidelijk zijn dat het onze fout is. Dit maken we nu voor de 2x maal mee. Denk tien keer na voordat je bij drukwerkdeal een bestelling plaats, zeker als ze zo met klachten willen omgaan. U heeft het fout gedaan is het enige wat ze kon uitbrengen en daarna onbeschoft de lijn verbreken.
Goedemiddag Peter, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de order en de afhandeling hiervan. Je hebt bij ons een order geplaatst van visitekaartjes en hierbij ook een bestand aangeleverd. Het bestand is opgemaakt met 3 mm afloop, maar helaas loopt het design hier niet in door. Daardoor zijn er in jouw uiteindelijke drukwerk ook witte randen ontstaan. Mijn collega heeft dit telefonisch proberen uit te leggen, zodat dit probleem voor de volgende keer voorkomen kan worden. Helaas voelde zij dat er geen ruimte was voor deze uitleg en werd het gesprek als onprettig ervaren. Naar aanleiding daarvan is inderdaad de verbinding verbroken. Wij vinden het wel vervelend dat het contact op deze manier is verlopen. Uiteraard willen we graag nog wel kijken of we een oplossing kunnen vinden in de vorm van een herdruk uit coulance. Mocht dit gewenst zijn, dan zie ik graag jouw bericht tegemoet. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De, met spoed bestelde, order kon niet de dag daarna geleverd worden via PostNL ondanks dat dit toegezegd was. Enige miscommunicatie lag hieraan ten grondslag. De verdere afwerking na onze klacht hierover ging goed. Drukwerkdeal heeft de kosten voor de spoedverzending gecrediteerd.
Goedemiddag Jaap, Bedankt voor ons fijne gesprek van zojuist! We hebben de hele situatie besproken en zijn er ook achter gekomen wat er precies gebeurd is en waar je voornamelijk over gevallen bent. Dit is de communicatie, zowel rondom het contact rondom PostNL als de mails die je hebt gekregen. Beiden heel begrijpelijk en dit gaan we ook meenemen intern! Voor nu maak ik in ieder geval een credit aan voor de gemaakte spoedkosten, op deze manier kan ik ook de communicatie richting productie op de juiste manier doorzetten. Super bedankt voor jouw feedback, we hopen je uiteraard snel weer terug te zien bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Wij hadden online een spandoek besteld en bewust via Drukwerkdeal omdat dit (met wat kosten) de volgende dag al bezorgd kon worden t.g.v. van ons 10 jarig bestaan. Uit de track en trace bleek dat dit een dag later zou zijn. Te laat dus voor het moment waarop het gebruikt moest worden. Klantenservice gebeld met een begrijpende en meelevende jongeman die echter niets voor ons kon betekenen omdat men afhankelijk is van PostNL. Snap ik maar juist omdat het met spoed kon kozen wij voor Drukwerkdeal. Op de website staat duidelijk aangegeven dat het de volgende dag er zou zijn. Drukwerkdeal kon aan de fout van PostNL niets doen. Toen ik opmerkte dat anderen , bij zo'n geval, een koerier met spoed stuurden en PostNL zelf gingen benaderen vie het kwartje. Hij ging PostNL zelf bellen en beloofde direkt terug te antwoorden met de uitslag. Niets meer gehoord. Ik stelde voor dat ik ging proberen om ons officiele programma aan te passen als we wisten dat het de volgende dag zou komen. Dat moesten we dan wel zeker weten. Ondanks de belofte niets meer terug gehoord. De andere dag is het bezorgd dus we hebben het kunnen gebruiken maar de afhandeling is ronduit slecht en de aanbeveling om iets met spoed te laten bezorgen kunnen jullie dus niet waar maken dus ook niet met zekerheid op de site vermelden. Misleiding. Bovendien betaalt de klant extra zoals wij en is het nog een dag te laat. Wij staan op het punt een nieuwe bestelling te doen maar twijfelen hevig. Eerst uw reactie maar afwachten. Er zijn immers meer drukwerkspecialisten. We horen/lezen graag hoe u dit verder afhandelt. Met vriendelijke groeten Jaap Reedijk. Atelier/studio Jaap Reedijk namens Stichting Goed voor Goed.
Ik heb bierviltjes besteld bij Drukwerkdeal. Ze zijn heel erg mooi geworden en ik had ze binnen twee dagen binnen! Goed werk.
Goedemiddag Charlie, Wauw, wat een mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de order. En wat een leuk design heb je aangeleverd! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Helaas wel betaald voor dag erna levering maar dit is niet waargemaakt.
Goedemiddag Luuk, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat je ons proces makkelijk in gebruik vind. Natuurlijk wel jammer dat je wel meer hebt betaald voor een snellere levering, maar dat niet gekregen hebt. Ik heb direct een klacht voor je gemaakt om de spoedkosten te crediteren. Dit kan je terugvinden in jouw account. Excuses voor het ongemak! We zien je graag nog eens terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mijn ontwerp van een flyer bleek na aanlevering niet in zijn geheel opgeslagen te zijn maar was helaas al in productie genomen. Na een paar telefoontjes hierover werd mij een korting van 50 % toegezegd op de levering van een nieuw ontwerp flyer. Heel netjes. De flyers (zowel de niet geslaagde als de geslaagde) zijn binnen. Ik ben zeer tevreden over het tweede eindproduct. Dus trek hierbij mijn vorige klacht in.
Hallo Hansje, Fijn dat we jouw klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dank je wel dat je hiervoor nog een review hebt geplaatst met een dikke voldoende! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ondank de extra kosten en de belofte voor 19.00u aanleveren/bestellen/betalen is de volgende dag in huis de bestelde banner pas na het weekend binnen gekregen... Ordertraject en betaling ca 16.00u afgerond maar dus voor niks geweest....
Beste Paul, Wat jammer dat jouw order niet op tijd was. Onze productielocatie had een machinestoring waardoor er helaas meerdere orders vertraagd waren en toen zat ook het weekend er nog tussen! Mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Ik heb je inmiddels gemaild met een oplossing, hopelijk neemt dat iets van de teleurstelling weg. Er is wel een prachtige foto gebruikt in het ontwerp! Ik hoop dat dit mooi is uitgekomen op de banner. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel geleverd en prima kwaliteit. Er was met 1 brochure een kleine misdruk, maar dit werd heel professioneel opgelost. Wij zijn blij met drukwerkdeal.nl
Hallo Sonja, Wij zijn blij met jou als klant en met het mooie cijfer dat je ons geeft! Fijn dat we een klacht goed voor je hebben kunnen oplossen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ondanks ik mijn product op tijd besteld heb voor 17:00 en gelijk betaald had? Is mijn product niet gelijk bezorgd de volgende dag. Dat vind d ik een beetje jammer maar goed. Toen ik het product binnen kreeg was ik dat gelijk vergeten. Ik ben altijd tevreden met de chat communicatie en de producten die geleverd worden.
Hi Lynda, Dank je wel voor jouw review. Wat jammer dat de order te laat geleverd werd, gelukkig was de banner helemaal wat je had gehoopt! Ik heb je ondertussen gemaild met een oplossing, ik hoop dat je nu extra blij bent met jouw banner. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Posters zijn exact zoals bedoeld gedrukt en waren binnen een paar dagen binnen. Prima service!
Hi Cor, Dat liedje heb ik nu de hele dag in mijn hoofd! Ik heb goede herinneringen aan deze serie. Dank je voor de fijne review, veel succes met de voorstelling. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vind het alleen jammer dat waar je de tekst op moet schrijven zo klein is.
Hallo Marian, Wat een leuk doek heb je gemaakt! Bedankt voor de feedback, die neem ik mee want je hebt er niets aan als je jouw tekst niet kunt lezen op het scherm. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bestelling zou een vrijdag geleverd worden... maar ver na het weekend niets geleverd. Helaas. Evenement gedraaid zonder beloofd materiaal.
Hi Maurice, Dank je wel voor jouw review. Wij hadden al even telefonisch contact gehad over jouw order die inderdaad niet geleverd is. Erg vervelend dat je het evenement dan zonder die leuke vlag moet doen. Natuurlijk wordt het betaalde bedrag gecrediteerd omdat je niets aan een herdruk hebt, maar dat neemt helaas de teleurstelling niet weg. Ik hoop dat ondanks dat het evenement een groot succes was. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd heel snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk uploaden.
Beste J.R., Dat horen we graag! Dank je wel voor het mooie cijfer dat je ons geeft. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik ben blij met de online ontwerphulp waarmee ik mijn kaarten prachtig heb laten drukken en heb er talloze compliment voor ontvangen.
Hi Leonne, Dank je wel voor die mooie review. Je ontwerpen zijn geweldig, vooral de close-up van het gras vind ik fantastisch, ik kan me voorstellen dat je veel complimenten ontvangt! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al 1.5 week bezig met een herlevering van verkeerd geleverde producten. Wordt ook niet teruggebeld na meerder verzoeken. In het verleden altijd tevreden met de producten. ''Geen gedoe'' gaat hier niet bij op.
Hallo Anthony, Wat vervelend dat het mis is gegaan en je nu zo lang hebt moeten wachten. Er is inmiddels contact geweest met mijn collega en het probleem wordt gelukkig opgelost! Hopelijk ben je in de toekomst weer net zo tevreden met ons als in het verleden. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Voor de 4e of 5e keer op rij is mijn bestelling (viltjes) te laat. En niet 1 dag maar wederom meerdere dagen. Jullie drukwerk en service is prima, ik ben al jaren klant. Maar de manier van verzenden is een drama. Hierdoor ga ik toch uitkijken naar andere oplossingen als dit zo blijft. Veel collega's vragen waar je het beste kan bestellen, ik noem jullie nu even niet. Sorry. Het is gewoon niet betrouwbaar.
Hallo Bram, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We zijn blij dat je zo tevreden bent met ons drukwerk! We lezen het complimentje eerst natuurlijk. Maar ik begrijp dat je niet tevreden bent met de verzending omdat de levering steeds opnieuw vertraging oplevert. Ik kan me voorstellen dat dit geen vertrouwen biedt. Ik heb contact opgenomen met de transporteur om na te vragen of er een reden is waarom jouw pakketten regelmatig te laat worden aangeboden. Er was hier niet direct een reden voor te vinden behalve dat over het algemeen veel pakketten vertragen door enorme drukte. Daarom hou ik jouw zendingen een tijdje in de gaten om erachter te komen of er een structureel probleem is. We houden je hier natuurlijk over op de hoogte. Mijn excuus voor het ongemak, hopelijk heb ik snel nieuws voor je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heel snel en een goed product
Goedemiddag Lars, Kort en krachtig, dankjewel voor het achterlaten van jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kwaliteit, snelheid en prijs zijn altijd goed. Ik bestel enkel via drukwerkdeal vanwege de service, assortiment en prijs. Daarnaast een zeer fijne checkout ervaring inclusief het aanleveren van bestanden!
Goedemorgen Yari, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n fijne review achter te laten! Hier worden we erg gelukkig van. En wat een leuk design heb je aangeleverd, heel schattig! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer