Ik heb al honderden bestellingen geplaatst bij Drukwerkdeal en kan altijd rekenen op goede kwaliteit. Zelden gaat er iets mis. Als er dan toch iets niet goed is, word ik altijd netjes en snel geholpen. Ik raad Drukwerkdeal aan iedereen aan.
Hi Marieke, Wát een gave review! Hier zijn we megablij mee, wat een mooie woorden! We worden er bijna verlegen van. Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
het enige wat bij drukwerkdeal wat achterloopt is de communicatie over verzending... Kan ook door PostNL komen, de zending was er al voor de eerste t/t melding ...
Hi Wineke, Wat een mooie review! Wat goed om te horen dat de order zo snel al geleverd is. Beter te vroeg dan te laat! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare specialist
2 roll up banners besteld voor een beurs. uitgevoerd conform wt en nette constructie tegen een goede prijs.
Goedemorgen Marlies, Dankjewel voor de mooie review! Hier zijn wij erg blij mee! Uiteraard zijn we nog wel benieuwd wat we kunnen doen om van jouw 8 een hoger cijfer te maken voor de volgende keer. Alle feedback is welkom! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Een aantal malen nu drukwerk geregeld via Drukwerkdeal.nl. De website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk je bestelling plaatsen met opvallend veel variaties die mogelijk zijn. De leadtime is super kort. Aflevering altijd just in time. Kwaliteit van het drukwerk is gewoon hartstikke goed. Ohja, ook nog tegen scherp concurrerende prijzen. Ik ben fan!
Hi Wiljan, Onze maandag kan niet stuk met zo'n gloeiende aanbeveling, dank je wel! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering, vriendelijke hulp, gebruikersvriendelijke bestelopties.
Hallo Vonny, Wat een fijne review, kort en bondig, dank je wel! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Er gaat weinig mis, en als dat eens gebeurt dan wordt er mee naar oplossing gezocht
Hey Harrie, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen! Fijn om te horen dat mijn collega's goed met je mee denken aan oplossing. Graag horen wij van jou hoe wij van jouw zeven een dikke tien kunnen maken: mail jij mij op [email protected]? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Veel van mijn bestellingen gaan via DrukwerkDeal. Het aanbod, de prijs de site en de service is erg in orde. Als er in een uitzonderlijk geval iets mis gaat wordt het tegenwoordig goed opgepakt en opgelost.
Goedemorgen, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. Goed om te horen dat de klachtafhandeling positief wordt ontvangen. Wij zijn hier druk mee bezig. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Helaas kreeg ik wel mailtjes, maar nooit het drukwerk. Volgens de klantenservice doordat de verzending niet goed werd afgehandeld. De klantenservice bleef vriendelijk, begripvol en belooft alle kosten terug te betalen. Ik ben nog in afwachting daarvan.
Goedemorgen Frank, Bedankt voor je review. Helaas kan ik geen ordernummer terugvinden. Zou jij mij die willen toesturen op [email protected] tav Emma? Dan kijk ik hoe ver het is met de klachtafhandeling van jouw order. Zie je mail graag tegemoet! Emma Webcare Specialist
na expres bestelling geplaatst te hebben. werd deze netjes verpakt en op de afgesproken dag geleverd. enigste lastige was het zelf maken spandoek en de stappen hierin. daarbij is dit ook lastiv om dit via je telefoon te doen. maar daar is telefonisch contact over geweest
Beste Martijn, Bedankt voor je enthousiaste review! Het is altijd fijn om zowel positieve review zoals hier als opbouwende feedback te krijgen zoals telefonisch is aangegeven. We gaan ermee aan de slag. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Tot heden hebben wij nog niets ontvangen! Ik heb gekozen voor de premium service, vandaag besteld morgen in huis. Heb daar dus ook veel meer voor betaald. Het is nu paar dagen geleden en heb niets ontvangen!
Goedemorgen, Bedankt voor je review. We hebben met jou meegekeken naar de order naar inleiding hiervan. In de track and trace, toegestuurd per mail en in jouw account altijd terug te vinden, geeft postNL aan dat bezorgen afgelopen woensdag helaas niet lukte. Hierom ligt het op het postNL pick-up point op je te wachten! Gelukkig. Ik raad je aan om in het vervolg per mail, telefoon of chat contact met ons op te nemen indien iets niet duidelijk is. Dan kijken we samen :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Nadat wij ons drukwerk niet hebben ontvangen omdat de terug was gekomen bij Drukwerkdeal omdat wij deze “geweigerd” zouden hebben, hebben wij direct contact proberen te leggen. Geen reactie kwam er dus hebben wij in alle haast het drukwerk elders moeten drukken. Daarna een reclamatie ingediend en daar tot op heden ook nog geen terugkoppeling op. Dit is miet de service die wij gewend zijn van Drukwerkdeal. Zeer teleurstellend.
Beste, Wat vervelend dat dit zo is gelopen! Ik heb met je meegekeken naar de omstandigheden, postNL geeft inderdaad aan dat het pakket geweigerd is. Helaas krijgen wij daar niet meer informatie bij dan enkel dat. De klacht is afgelopen vrijdagavond ingezet, in de weekenden zijn wij vrij en zullen wij dus geen klachten afhandelen. Ook staat het volgende aangegeven in de klachtbevestiging: "Op dit moment kan de afhandeling van je klacht langer duren dan je van ons gewend bent. Excuses hiervoor! We nemen zo snel mogelijk contact met je op." Nu zijn wij blij om te horen dat het nog mogelijk was om elders te bestellen, gelukkig! Mijn aftersales collega's nemen contact met je op voor de verdere afhandeling. Bij vragen kan je ook altijd contact opnemen met mij. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Helder en overzichtelijke website! Bestelproces verloopt eenvoudig en overzichtelijk! Juiste prijsstelling, en prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Roelof, Wat een goed begin van onze week, bedankt! Wij nemen jouw positieve feedback hiermee, zou jij via de mail (info@drukwerkdeal) willen aangeven hoe wij van jouw acht een dikke tien kunnen maken? We horen dat graag! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snelle levering, goede kwaliteit en fijne service!
Beste Patricia, Een dikke tien! Hier doen wij het allemaal graag voor :) Veel plezier van de roze stickers en tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Al jaren fan van dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven !
Beste Joost, Kort en krachtig maar vooral een TOP review! :) Wij zien je graag nog vele jaren terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Een voorbeeld voor andere organisaties met een klantenservice: goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Chapeau! En kwaliteit, snelheid, prijs en top online tool voor ontwerp visitekaartjes.
Beste Frederique, Zojuist heb ik jouw review gedeeld met mijn collega's: hier worden wij allemaal erg enthousiast van! En wat zijn je visitekaartjes mooi! Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Dit keer wilde ik een spot uv op mijn visitekaartje. De aangeleverde werktekening met instructie was duidelijk. De levering was nog eerder dan de geplande datum. Ga zo door!
Hey Welmoed, Wat een enthousiaste review, bedankt! We zien je bij de volgende order natuurlijk graag weer terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
op zich een mooi product alleen jammer dat de onderste regel (zin) niet helemaal goed afgedrukt is . Blijkbaar was de ruimte te klein. Ik had het fijn gevonden dat hier eerst een telefoontje over was gekomen voordat de print (500 kaarten) werd gemaakt. Dan had ik er nog iets aan kunnen doen.
Hi Ingrid, Bedankt voor de review en jouw feedback! Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken en heb ik uitleg gegeven hoe onze aanlevertool werkt, er zijn namelijk meldingen geweest en een legenda met uitleg van de gekleurde randen. Deze uitleg heb ik jou ook gegeven en wij hebben afgesproken dat je ons altijd mag bellen, chatten of mailen indien je vragen hebt over het aanleveren van jouw bestand of natuurlijk andere drukwerk gerelateerde vragen hebt! Met vriendelijke groeten, Megan Webcare Specialist
Verschillende producten al bij Drukwerkdeal besteld. Altijd prima in orde. Nu een poster met beschadiging en poster zonder frame ontvangen. De mail hierover werd direct vriendelijk beantwoord en er werden direct nieuwe posters verzonden. Wat een goede service! Bedankt!
Beste Rianne, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Fijn dat het probleem met de posters direct is opgelost. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met drukwerkdeal en ben ook dit keer weer uitermate tevreden!
Beste Rudy, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Kaartjes trekken snel krom als ze op tafel/vensterbank etc staan. Zou waarschijnlijk zwaarder papier gebruikt moeten worden maar die optie was er niet. Ook strepen zichtbaar in (effen) bedrukking achterkant.
Hallo Bart, Bedankt voor jouw review en dat je de tijd hebt genomen om mij telefonisch te woord te staan over jouw klacht. We hebben afgesproken dat je mij een foto stuurt van het kaartje zoals je dat hebt ontvangen en dan zullen we er voor zorgen dat de klacht naar tevredenheid wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik heb transparante stickers besteld en witte gekregen. Vervolgens kantoor gebeld, klacht werd erkend maar kon niet in behandeling worden genomen, dit moest via het klachtenformulier op de site. Dit de volgende dag gedaan en vervolgens een mail ontvangen dat het vanwege de drukte langer kon duren voor mij klacht in behandeling werd genomen.
Hallo Amber, Dank je wel voor jouw review. Je hebt inderdaad niet gekregen wat je hebt besteld, erg vervelend! Telefonisch kon ik je helaas niet bereiken, daarom heb ik je gemaild met een oplossing. Ik hoor graag of dit voor jou de juiste is. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima kwaliteit voor een scherpe prijs. Tevens goede persoonlijke service bij bijzonderheden.
Hi Femke, Dank je wel voor de mooie review. Net als jij vinden wij persoonlijke service als dat nodig is erg belangrijk! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mijn flyers en mijn banner waren snel klaar en geweldig mooi.
Hi Cornelis, Bedankt voor jouw enthousiaste review! Geweldig mooi is een mooi compliment. Veel plezier van jouw order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Drukwerkdeal.nl heeft direct en correct gehandeld n.a.v. een klacht, d.m.v. een her-druk kosteloos aan te bieden. Er werd geen seconde over nagedacht, maar direct gehandeld. Heel erg fijn en zeer professioneel.
Hallo Tamara, Een vertraagde levering is nooit leuk maar strepen in je drukwerk is nog veel vervelender! Ik heb al geprobeerd om je telefonisch te bereiken, omdat dat niet lukte heb ik je gemaild en alvast een klacht ingezet op jouw order zodat we het probleem zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
Helaas was de levering vertraagd. Helaas zitten er strepen in het drukwerk van de lichtbakposter.
Vakwerk afgeleverd! En snel!! Volgende keer weer voor mij!
Beste Guus, Bedankt voor je eerste bestelling, fijn dat je er zo tevreden over bent. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer