het ontwerpen van onze eigen folder was super handig met de ontwerp applicatie van drukwerkdeal. Fotootjes uploaden, teksten toevoegen. Beetje kopiëren en plakken en voilà mooi ontwerp gemaakt. De levering was supersnel in huis. Heel blij met onze folders.
Goedemorgen, Wat goed om te lezen dat je zo goed overweg kan met onze opmaaktool, en wat een strak design heb je weten te maken! Wij zijn blij met jouw review. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima. Goed verpakt opgestuurd. Na eerst miscommunicatie over grootte van drukken. Deze opdracht werd in korte tijd afgehandeld. Blij met de opgeleverde kwaliteit
Hi Ellen, Wat fijn dat, ondanks een eerste hikje, de order toch helemaal goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering, design is van geweldige kwaliteit en totaal niet duur
Hi Sulirayna, Wat zijn wij blij met jou als klant, wat een geweldige review! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Grote keus, goede instructies/formats voor aanleveren, fijne software, goede communicatie, snelle service.
Goedemorgen Marleen, Wat een complimenten, we worden er bijna verlegen van! Dankjewel voor je feedback en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Van begin tot eind heel professioneel
Hi Bas, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Daar worden wij erg gelukkig van. Graag zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Waardeloze banner ontvangen die kon zo de container in :-( De banner is helaas onbruikbaar voor ons event en overige marketing doeleinden.
Goedemorgen Vincent, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Helaas is de banner niet geleverd zoals je gehoopt hebt. Het blijkt helaas dat het bestand wat je hebt geüpload te klein is, waardoor dit erg pixelig gedrukt is. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd waarin ik de situatie heb uitgelegd en een oplossing heb geboden. Voor een volgende keer raden wij altijd aan om een klacht in het systeem in te dienen. Op deze manier kan jouw klacht op de juiste manier ook behandeld worden. Ik hoor graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Levering sneller dan verwacht, track and trace. Helemaal super
Goedemorgen Alex, Fijn dat jouw order zo goed is verlopen en dat je dit snel hebt mogen ontvangen. Graag zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Eenvoudig via de website je maatwerk bestelling mogelijk. Prima communicatie over de voortang. Uitstekende kwaliteit van het geleverd tegen een goede prijs. Gedegen (af)levering.
Goedemorgen Marcel, Wat een fijne review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over jouw order. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Beste …, Zojuist mijn drukwerk ontvangen; altijd spannend! Het ziet er prachtig uit! Het kraft-omslag (300 gr.) en het hvo (170 gr.) binnenwerk is een prima combi, voelt goed en is mooi om te zien. Ook de afwerking (brocheren en schoonsnijden) is deze keer ok, helaas is dit soms weleens anders! Ik ga met dit omslag- en binnenwerkpapier zeker vaker wat doen!
Beste Pier, Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je ditmaal zo tevreden bent. Blijf ook vooral contact opnemen met ons indien een order niet naar wens is. Zo leren wij ook weer :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wat een systeem!! Aantal kan na een ontwerp niet aangepast worden, als je hierover belt met de klantenservice kan dit zelfs niet door de medewerkers zelf gedaan worden. Laura heeft zeer haar best gedaan en dit is dan alles behalve persoonlijk. Het systeem faalt als je nog geen aantal in kunt voeren na ontwerp, als je het mailt na bestelling zoals besproken is er binnen een minuut alles naar de productie door gezet en kan het niet geannuleerd worden. wat een bagger systeem voor een commercieel bedrijf als deze!!!
Supersnelle service, uitstekende kwaliteit.
Beste D, Bedankt voor je review en de prachtige complimenten! Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mijn aangeleverde bestand leek in eerste instantie niet goed te zijn voor sticker bedrukking en ik heb hier toen netjes een mail over mogen ontvangen. Op de mail heb geantwoord met de mededeling dat als het echt niet lukt met het door mij aangeleverde bestand de bestelling moesten annuleren en het bedrag terug te storten op mijn bankrekening nummer. Op dit antwoord heb ik helaas geen reactie meer op mogen ontvangen en had een aantal dagen later de stickers thuis in de brievenbus. Gelukkig wel in strak uitgesneden een mooie kwaliteit.
Beste RJ, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review achter te laten. Vervelend dat je geen reactie meer had ontvangen maar dan was de verrassing van de stickers des te gaver! Fijn dat je er tevreden mee bent :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Een vakantiefoto op forex van 2 x 1.4 meter laten afdrukken. De plaat bevat prachige kleuren en het resultaat is zoals ik hoopte. Ze hebben het dus waar gemaakt. Tevens netjes strak gesneden zonder rafels aan de zijkanten. Tevens netjes verpakt en met speciale koerier gebracht die weten voorzichtig te zijn.
Goedemiddag Jordi, Wauw, wat een mooie review en wát een gave foto! Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier heel tevreden over bent. Dankjewel voor je complimenten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering — volgende dag al. Goede kwaliteit stof kussens en afdruk foto’s. Mij kennelijk niet gelukt om alle foto’s goed te positioneren. In een paar gevallen witte strook boven en onder beeld zichtbaar —app aanpassen, instructie verduidelijken?
Goedemiddag Jan, Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kussens. Je geeft aan dat een paar kussens een witte strook boven en onder hebben. Dat komt omdat het bestand niet helemaal aflopend is aangeleverd. Ons systeem geeft hier ook een melding van dat dit niet helemaal correct is aangeleverd. Let dus goed op de meldingen aan de rechterzijde! Als ik nog ergens mee kan ondersteunen, laat het me gerust weten via [email protected] t.a.v. Hanneke. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Van het begin af aan kreeg ik goede mondelinge ondersteuning! Het resultaat is een keurig boekje met routebeschrijving en -kaartje voor onze fietstocht. Prima op tijd geleverd.
Beste Nel, Bedankt voor de review. Ontzettend veel plezier met de boekjes en de fietstocht. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede telefonische ondersteuning.
Beste Jan Carel, Wat goed om te horen! Ik zal de desbetreffende collega het doorgeven. Hopelijk zien wij je snel terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wel een misverstand in het proces geslopen. Maar Drukwerkdeal lost ook dat vast op.
Hey Bas, Bedankt voor je review. Ik zie dat mijn collega Joep jou vandaag heeft geholpen met het misverstand :) Fijn dat het zo is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma Webcare specialist
Drukwerkdeal kan in het systeem geen leverdata of tijden aanpassen. Post NL staat dan 's avonds bij je bedrijf voor de deur, waar natuurlijk niemand is. De bestelling gaat dan retour en moet opnieuw verzonden worden. Voor bedrijven zeker niet snel dus! En veel gedoe. Kwaliteit is wel prima. Aanbeveling geldt dus voor particulieren, niet voor bedrijven!
Goedemiddag Karlijn, Bedankt voor je review. Zoals ook via de mail aangegeven kunnen wij hier helaas niets mee. Indien jij niet kiest voor een tijdlevering zullen de vervoerders deze zelf inplannen. Als 's avonds leveren voor jullie niet wenselijk is, kan je hier een gesloten verklaring bij de vervoerders voor aanvragen. De meeste bedrijven hebben dan ook zo'n gesloten verklaring om dit soort dingen te vermijden :) Verder contact hebben wij via de mail. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De bedrukte FOREX-platen zien er op zich goed uit. Het laminaat is niet overal helemaal goed gesneden waardoor er randen uitsteken en een aantal zijkanten van de platen plakkerig is. Ook zit er hier en daar stof onder het laminaat.
Beste Jan, Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er randen uitsteken en de platen plakkerig zijn. Lijkt ons niet helemaal de bedoeling, wil jij mij een aantal duidelijke foto's toesturen? Dan kunnen wij met je mee kijken waar het mis is gegaan. De foto's mogen naar [email protected] tav Emma. Zie ze graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima product, snelle levering, keurig op tijd
Hi Bert, Kort en krachtig! En wat een mooie foto heb je geüpload, heel gaaf! Veel plezier met het spandoek! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Onze posters waren snel en goed gedrukt en keurig bezorgd in het afgesproken tijdslot op de dag van levering.
Goedemorgen, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat fijn om te horen dat jouw order zo voorspoedig en soepel is verlopen, we zijn blij om dat te horen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijk bestel proces, snelle levering in gewenste en verwachtte kwaliteit.
Hi Zoë Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. En wat een gaaf design heb je gemaakt! Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Na eerst een probleem te hebben ondervonden is dit door de klantenservice direct en snel verholpen - uitstekende service!
Goedemorgen, Bedankt voor ons gesprek van zojuist! We hebben samen uitgezocht wat er mis is gegaan en gelukkig hebben we een oplossing kunnen vinden hiervoor. De herdruk staat klaar, je mag hier zelf een aangepast bestand bij uploaden. Bij aanvullende vragen horen we heel graag van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Prima site om alles aan te leveren maar product was in detail toch even anders dan verwacht. Een digitale drukproef is zeker een optie!
Met de online mogelijkheden snel een ontwerp te maken. Prijs is en levering zijn ook top!
Goedemorgen André, Wat een goeie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze tool, wij zijn er ook erg blij mee. We zijn continu bezig met verbeteringen, dus alle tips die je hebt zijn meer dan welkom! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Maakt alle toezeggingen waar, levertijd en kwaliteit.
Goedemorgen Bert, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven. Super om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Hier worden we blij van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer