snel en goed

Voor het eerst iets besteld. Makkelijk om een eigen product te laten drukken en alles snel en netjes afgeleverd.

Zeer vlotte en accurate levering

Zoals altijd een zeer vlotte en correcte levering!

makkelijk en snel

Het bestellen gaat makkelijk, uitleg is duidelijk en de levering is snel. En als je hulp nodig hebt is de chat goed bereikbaar en reageren er aardige mensen.

Prima kwaliteit, snelle levering

ontwerpsite werkt goed, resultaat prima

heel goed

Goed, snel en mooi drukwerk

Prima geregeld

Bestelling en aflevering echt goed

Een makkelijke site. Goed uresultaat en snelle levering!

Een makkelijke site. Goed uresultaat en snelle levering!

Ontevreden

Ontevreden over kwaliteit van het gedrukte product en de klantenservice bij klachten - van kastje naar de muur. Kosten zijn hoger geworden maar helaas zie ik het niet terug in de druk en afwerking van het gesneden werk.

prima werk

en snel

Snel en deskundig

Jarenlange giede ervaring met jullie

Volledig perfect!

Scherpe prijs, mooi product en snelle en kwalitatieve klantenservice wanneer je vragen hebt. Ik ben vaste klant :-)

zeer goed

Alles op tijd geleverd en alles mooi geprint.

Op elke vraag duidelijk antwoord. Goed nagedacht over waar de afbeelding gedeeld moest worden ivm maximale plaatlengte zodat we zo min mogelijk last hebben van de naad. Geweldige applicatiefolie bij belettering.

Snelle, correcte levering

Het bestelde werd snel geleverd. in het kader van duurzaamheid heb ik wel de volgende aanmerking: Het zou beter zijn te wachten tot je de gehele bestelling hebt kunnen verzamelen om hem dan in 1x te verzenden i.p.v. zoals bij mij 3 afzonderlijke zendingen. Verdere echt alles naar wens. Makkelijk bestellen, goede keuzehulpen, makkelijk ontwerp uploaden.

Heel andere kleuren

Ik schrok toen ik het vlaggendoek onder ogen kreeg. Ik had nog uitgebreid gevraagd hoe ik het bestand moest omzetten qua kleurruimte en bestandstype. Alle instructies opgevolgd. Het resultaat is vreselijk helaas. Alle diepte en warmte is uit de print verdwenen. Heel vlak en lelijk.

Goede bestelsoftware, snelle levering, prima kwaliteit.

Goede bestelsoftware, snelle levering, prima kwaliteit.

Makkelijk ontwerpen en bestellen. Snelle levering.

voortreffelijk product

voortreffelijk product alleen 4 dagen te laat bezorgt ondanks een extra betaling voor snelle levering

Prima als je alles al gereed hebt

Prima drukwerk, jammer dat ze niet flexibel zijn in opmaak, geen DTPers zelf hebben

Top kwaliteit & snel geleverd.

Wij hadden onze bestelde borden erg snel binnen & ze waren van de gewenste kwaliteit. Volgende keer zeker weer Drukwerkdeal.

nog niet ontvangen...

Begin Juni een bestelling geplaatst met een shirt en een snijplank. shirt heb ik snel en goed ontvangen. de plan heb ik tot op heden nog steeds niet ontvangen. ook geen reactie op de mail gehad. terwijl er op de site staat dat het maar een levertijd heeft van een paar dagen. beetje raar

Weer prima geregeld

Zoals altijd prima geregeld. Had voor spoed gekozen maar had toch nog een wijziging. Kon nog aangepast worden.

Drukwerk in orde

Gelieve adressen op jullie site aan te passen waar het geleverd kan worden MEDIA Markt Bergen op Zoom was verkeerdxadres waardoor de levering niet kon worden uitgevoerd.

The quality of the name board was top notch!

The price and the quality is really good. They have also delivered the product much earlier than the mentioned delivery time. Very happy with my purchase ☺️

Voor alles kwam ik uiteindelijk bij drukwerkdeal

Alle marketing mogelijkheden heb ik via drukwerkdeal direct, snel en vol van kwaliteit gekregen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer