Een slecht muurtje uit de tuin gepimpt met een spandoek met daarop een mooie vakantie herinnering. Goede kwaliteit, zelfs met een IPhone. De bestelling was twee dagen eerder dan verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goedemorgen Joost, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. En wat een ontzettend mooie foto! Dit is natuurlijk veel leuker om naar te kijken dan een saaie muur. Je zou er bijna weer van op vakantie willen... Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
nog steeds niks ontvangen .... het bleef staan als een OEPS bij DHL en daar bleef het bij. Gebeld gemaild elke dag omdat het voor de aankleding van een feest was...helaas is het feest geweest en heb ik nog steeds niks ontvangen. Vandaag te horen gekregen dat ze het pakketje kwijt zijn ...... Dag verrassing dag leuk idee .... en nu wachten tot het geld terug op de rekening staat ... Maar teleurgesteld ben ik zeker .....weet niet of ik nog een keer zal gaan bestellen
Beste Rachelle, Vanochtend heb ik jouw mail van afgelopen weekend beantwoord, de klacht voor je afgerond met een volledige credit op de order en een claim bij DHL ingezet. Nu zie ik de recensie langskomen en wilde ik je daar graag telefonisch over spreken maar ik kreeg jouw voicemail. Graag hoor ik hoe wij dit beter voor jou kunnen afronden. Bel of mail je mij terug? Dan pakken wij het weer op. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Stickers besteld met logo. Alles online geregeld. Bestelling inmiddels ontvangen en voldoet volkomen aan de vereachtingen
Beste Paula, Wat een super review: bedankt! Geweldug dat de stickers zo mooi zijn geworden, veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig drukwerk. Altijd correct gedrukt, met zeer hoge kwaliteit
Hey Ed, Wat zijn wij blij met klanten zoals jou! Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen en wij weten zeker dat wij jou weer terug zien. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
X
Kort maar krachtig, Hannie! Bedankt daarvoor :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Op tijd en snel geleverd en heel netjes ingepakt
Beste Linda, Bedankt voor je enthousiaste review! Veel plezier met de poster en tot de volgende order :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Drukwerk prima en snel geleverd, alleen waarom twee dezelfde doeken een dag na elkaar geleverd in verschillende verpakkingen, groter dan nodig was en twee keer een vervoersbeweging.
Goedemorgen Mirjam, Oei, dat is inderdaad goede feedback. Wij doen hard ons best om dit zo duurzaam mogelijk te doen maar helaas gaat er bij onze productie nog wel eens wat mis. Ik ga het aangeven en hopelijk lossen wij dat snel op. Desalniettemin ontzettend fijn dat het drukwerk bevalt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De opmaak tool voor het plaatsen van de bestelling is makkelijk in gebruik en maakt het mogelijk om snel je gewenste resultaat aan te leveren. De levering van het product was snel, de verpakking was uitstekend!
Goedemorgen Erwin, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met de muismatten. Graag horen wij van jou hoe wij van een 8 een dikke 10 kunnen maken! Wil jij mij jouw feedback sturen op [email protected] TAV EMMA? Hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mooie kwaliteit, mooie prijs. Netjes en op tijd geleverd. Top!
Beste Tenille, Wij beginnen onze maandag goed met jouw positieve review, dank daarvoor. Bij een volgende order zien we jou dan ook graag terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb nu 3x brochures 32 pagina’s geniet besteld op verschillende data. Iedere keer gaat het fout met de DHL verzending. 1e Keer: Productie was niet klaar door fouten in de download. 2e keer: DHL kwam niet op de afgesproken tijd. 3e keer: DHL had plotseling op de afgesproken leverdatum -zonder voorinformatie- een snipperdag voor de chauffeur ingepland en de aflevering een dag opgeschoven. Die dag kwamen ze niet op de besproken tijd terwijl er wel iemand aanwezig was. Door Drukwerkdeal word bijzonder nonchalant hiermee omgegaan!! 3x applaus voor de service.
Goedemorgen William, Wat vervelend dat het zo gelopen is! Zojuist heb ik tweemaal geprobeerd te bellen maar helaas kon ik je niet bereiken. De drie orders met brochures zijn over een periode van negen maanden besteld, ik zie bij deze orders geen klachten in ons account terug helaas. Nu zie ik dat er vrijdag wel contact is geweest met mijn collega Samantha over jouw meest recente order. Hier is helaas wat mis gegaan bij DHL waardoor wij het pakket retour hebben gekregen. Ik neem dit nu voor je over en zal je hiervan op de hoogte stellen. Dan pakken wij samen deze klacht op en hopelijk lossen wij het ook snel op :) Mocht je dit telefonisch willen doornemen, zijn wij iedere werkdag van 08:00 tot 18:30 bereikbaar op 088-8855222 Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
In het ontwerp kom ik niet zien dat het formaat schijnbaar niet goed was. Nu een vertekende afbeelding.
Goedemorgen Matthieu, Bedankt voor je bericht. Ik probeer met jou met te kijken in de order maar kan niet zien waar dat is misgegaan. Zojuist heb ik jou gemaild met het verzoek voor een foto, graag hoor ik van je zodat wij dit samen kunnen oplossen! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede website, snelle levering en uitstekend product.
Beste Andries, Bedankt voor je krachtige review. Veel plezier met het prachtige canvas. We zien je graag bij de volgende order terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
je hebt veel mogelijkheden, je wordt daarbij geadviseerd, indien nodig met instructievideo
Hey Fred, Wij beginnen onze maandag goed met jouw review, dank daarvoor! :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mooi resultaat
Beste Bert, Kort maar krachtig! Dank :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb ansichtkaarten/wenskaarten besteld op Paperwise Naturel en Kraft papier en wist wel dat dit invloed zou hebben op de drukkwaliteit, echter was het voor mij moeilijk inschatten hoe het eruit zou komen te zien. Je wordt hier weinig in begeleid. Je kan geen proefdruk bestellen en de 'preview' nadat je een bestand upload is ook totaal niet waarheidsgetrouw. Ik had de gok toch genomen en helaas viel de druk erg tegen. Toen heb ik de kaartjes maar via een andere drukwerk service besteld.
Goedemorgen Dung, Bedankt voor je review maar wat vervelend dat de order niet naar wens is en je de informatie over de materialen niet voldoende vindt. Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen maar kreeg helaas geen gehoor. Ik ga hierom aanraden klachten in te dienen in je account. Deze zie ik hier momenteel nog niet in terug. Je kan bij de klacht precies laten weten wat er mis is en foto's uploaden. Mocht je hier nog vragen over hebben, help ik je daar graag mee verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.30 of via de mail op [email protected] tav Emma. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Foto gelukt maar op de witte vlakken kon ik geen tekst typen.
Goedemorgen Patricia, Bedankt voor je review. Ik heb met je meegekeken bij de order en je hebt hierin gekozen voor "ik lever mijn eigen bestanden aan", als je de volgende keer kiest voor "Online ontwerpen" kan je ook extra tekst toevoegen en er een mooi geheel van maken. Mochten wij nog wat voor je kunnen betekenen, kan je mij mailen op [email protected] tav Emma :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Kwaliteit is top, goede materialen die zeer goed bedrukt zijn. Snel geleverd en de service die is echt top, dit zijn echt professionals. Oftewel absolute aanrader.
Afdruk is prachtig. Levering heel snel. Goed ingepakt. Kortom helemaal goed!
Beste Gonnie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! En al helemaal super dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestelproces was simpel, bestelling werd snel geleverd. Mooi visitekaartje!
Hey Demi, Wat een leuke review, dank daarvoor! :) Veel plezier met de prachtige visitekaartjes en graag tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik ben heel tevreden over zowel get drukwerk als de levering!
Beste Hubert, Bedankt dat je zo'n enthousiaste review hebt achter gelaten, hier doen wij het graag voor! Veel plezier met de flyers. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Pas aan het eind van de middag aangeleverd en had niet verwacht dat mijn banner er de volgende dag al zou zijn. Maar toch de volgende dag in huis. Uploaden van mijn ontwerp was erg eenvoudig en leuk dat je een filmpje krijgt waarop je kunt zien hoe ze de banners maken. Kortom enthousiast over Drukwerkdeal.nl
Goedemorgen Gijsbert, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! En wat voor eentje, hier worden wij heel gelukkig van! Goed om te horen dat alles zo snel is verlopen en dat je het als makkelijk hebt ervaren. Dat horen we graag. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Foto op plexiglas besteld! Erg blij met de kwaliteit en snelheid van de levering.
Hi Arno, Wauw. Wát een mooie foto heb je geüpload bij het plexiglas! Dat moet echt een heel gaaf resultaat opleveren. Wij zijn er bijna jaloers van en kunnen niet wachten op jouw volgende order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel snelle levering van een roll up banner. Ook telefonisch contact nadat order al ingestuurd was, ging vlot en vriendelijk. Even controleren of de resolutie wel goed was, en dat leek goed. Prima resultaat.
Goedemorgen Emile, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat een super gaaf design heb je voor de banner! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je hier tevreden mee bent. We zien je graag terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle service en uitstekende producten
Kort maar krachtig! Bedankt Maud en tot de volgende order :) Met vriendelijke groeten, Emma Webcare Specialist
Er is veel keus wat betreft formaat, papier, en afwerking. De kwaliteit is uitstekend. Ook voor wat kleinere aantallen goed betaalbaar. Als volkomen leek op drukwerkgebied wist ik niet zeker of ik mijn document op de juiste manier had aangeleverd. Blijkbaar wel. Mijn brochures werden ook razendsnel geleverd.
Hey Carla, Je bent dus helemaal geen leek maar een ware brochure specialist! Wat fijn dat alles naar wens is geweest. We zien je graag terug van de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer