Top klasse levering, buiten gewoon mooi

Een slecht muurtje uit de tuin gepimpt met een spandoek met daarop een mooie vakantie herinnering. Goede kwaliteit, zelfs met een IPhone. De bestelling was twee dagen eerder dan verwacht. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Bestelling nooit gekregen

nog steeds niks ontvangen .... het bleef staan als een OEPS bij DHL en daar bleef het bij. Gebeld gemaild elke dag omdat het voor de aankleding van een feest was...helaas is het feest geweest en heb ik nog steeds niks ontvangen. Vandaag te horen gekregen dat ze het pakketje kwijt zijn ...... Dag verrassing dag leuk idee .... en nu wachten tot het geld terug op de rekening staat ... Maar teleurgesteld ben ik zeker .....weet niet of ik nog een keer zal gaan bestellen

Perfect!

Stickers besteld met logo. Alles online geregeld. Bestelling inmiddels ontvangen en voldoet volkomen aan de vereachtingen

Duidelijke site, snelle levering en top kwaliteit tegen hele scherp prijs

Ik bestel regelmatig drukwerk. Altijd correct gedrukt, met zeer hoge kwaliteit

Alles is goed gegaan. Duidelijke website

X

Op tijd en snel geleverd en heel netjes ingepakt

prima maar..

Drukwerk prima en snel geleverd, alleen waarom twee dezelfde doeken een dag na elkaar geleverd in verschillende verpakkingen, groter dan nodig was en twee keer een vervoersbeweging.

Simpel aanleveren en snelle levering!

De opmaak tool voor het plaatsen van de bestelling is makkelijk in gebruik en maakt het mogelijk om snel je gewenste resultaat aan te leveren. De levering van het product was snel, de verpakking was uitstekend!

Mooie kwaliteit, mooie prijs. Netjes en op tijd geleverd. Top!

Mooie kwaliteit, mooie prijs. Netjes en op tijd geleverd. Top!

Bijzonder slechte service!!

Ik heb nu 3x brochures 32 pagina’s geniet besteld op verschillende data. Iedere keer gaat het fout met de DHL verzending. 1e Keer: Productie was niet klaar door fouten in de download. 2e keer: DHL kwam niet op de afgesproken tijd. 3e keer: DHL had plotseling op de afgesproken leverdatum -zonder voorinformatie- een snipperdag voor de chauffeur ingepland en de aflevering een dag opgeschoven. Die dag kwamen ze niet op de besproken tijd terwijl er wel iemand aanwezig was. Door Drukwerkdeal word bijzonder nonchalant hiermee omgegaan!! 3x applaus voor de service.

Afbeelding niet mooi afgedrukt

In het ontwerp kom ik niet zien dat het formaat schijnbaar niet goed was. Nu een vertekende afbeelding.

perfect

Goede website, snelle levering en uitstekend product.

snel, efficiënt en veel mogelijkheden

je hebt veel mogelijkheden, je wordt daarbij geadviseerd, indien nodig met instructievideo

Snel, goede kwaliteit, mooie prijs

Mooi resultaat

Goedkoop is duurkoop

Ik heb ansichtkaarten/wenskaarten besteld op Paperwise Naturel en Kraft papier en wist wel dat dit invloed zou hebben op de drukkwaliteit, echter was het voor mij moeilijk inschatten hoe het eruit zou komen te zien. Je wordt hier weinig in begeleid. Je kan geen proefdruk bestellen en de 'preview' nadat je een bestand upload is ook totaal niet waarheidsgetrouw. Ik had de gok toch genomen en helaas viel de druk erg tegen. Toen heb ik de kaartjes maar via een andere drukwerk service besteld.

Foto gelukt maar op de witte vlakken kon ik geen tekst typen.

Kwaliteit, snel, service, absolute aanrader

Kwaliteit is top, goede materialen die zeer goed bedrukt zijn. Snel geleverd en de service die is echt top, dit zijn echt professionals. Oftewel absolute aanrader.

Afdruk is prachtig. Levering heel snel. Goed ingepakt. Kortom helemaal goed!

Super snelle levering en de beste prijs

Bestelproces was simpel, bestelling werd snel geleverd. Mooi visitekaartje!

Prima gedrukt en volgens afspraak bezorgd.

Ik ben heel tevreden over zowel get drukwerk als de levering!

Sneller dan ik dacht en mooi resultaat

Pas aan het eind van de middag aangeleverd en had niet verwacht dat mijn banner er de volgende dag al zou zijn. Maar toch de volgende dag in huis. Uploaden van mijn ontwerp was erg eenvoudig en leuk dat je een filmpje krijgt waarop je kunt zien hoe ze de banners maken. Kortom enthousiast over Drukwerkdeal.nl

Kwaliteit prijs verhouding is top

Foto op plexiglas besteld! Erg blij met de kwaliteit en snelheid van de levering.

Heel snel en keurige prijs

Heel snelle levering van een roll up banner. Ook telefonisch contact nadat order al ingestuurd was, ging vlot en vriendelijk. Even controleren of de resolutie wel goed was, en dat leek goed. Prima resultaat.

Top service!

Snelle service en uitstekende producten

Prachtige brochure voor een zeer goede prijs.

Er is veel keus wat betreft formaat, papier, en afwerking. De kwaliteit is uitstekend. Ook voor wat kleinere aantallen goed betaalbaar. Als volkomen leek op drukwerkgebied wist ik niet zeker of ik mijn document op de juiste manier had aangeleverd. Blijkbaar wel. Mijn brochures werden ook razendsnel geleverd.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer