De tekst is haast niet te lezen.

Bij het opmaken kon ik het plaatje niet in het groot zien. Ik vertrouwde er op dat het goed was. Helaas vind ik de afdruk mislukt!

Levering was er iets eerder dan verwacht, kwam mooi uit. Shirts van goeie kwaliteit. Minpunt: Bij het inleveren van het ontwerp was het voorbeeld niet te zien omdat het ontwerp wit is, en de achtergrond is tevens wit. Bovendien is niet te zien hoe het shirt er uiteindelijk uit komt te zien

Het bestellen was makkelijk en het product is van goede kwaliteit.

De website is goed te navigeren al had ik wel wat moeite om te juiste stijl te vinden omdat ik niet wist wat het beste zou zijn voor een fantasie landkaart. Uiteindelijk besloten dat poster het beste zou werken en de eigen format functie werkt erg fijn, ik kon duidelijk zien wat het resultaat zou worden. Verder was het snel klaar en opgestuurd en ben ik erg blij met het resultaat.

Behulpzaam, klant georiënteerd en snel

Toen ik met een van mijn bestellingen probleem had, heb ik de klantenservice gebeld. Ik hoefde niet lang te wachten, de medewerker was super aardig, sympathiek en vriendelijk aan de lijn. Zoals gesproken heb ik mijn klacht schriftelijk ingediend, wat binnen een werkdag al verwerkt was. Ik kreeg de systeem berichten over de opvolg stappen maar ook een echte bericht van iemand anders over een uitgebreid uitleg. Daarna binnen 1 o 2 dagen had ik de aangepaste versie in mijn brievenbus.

Goede drukkwaliteit en snelle levering, TOP

Goede drukkwaliteit en snelle levering, TOP

Zeer mooi

Makkelijk ontwerpen Goeie levering Mooie kwaliteit Gewoon top

snelle levering en een mooi product

Mooie poster voor in de MRI

Stressvolle ervaring, drukwerk zelf prima

Na bestelling bleek dat het bestand dat ik had geupload niet aangekomen was. Pas de tweede keer dat ik het per mail verzond is het bestand in goede orde aangekomen. De leverdatum werd hierom verschoven, terwijl die in dit geval vrij nauw luisterde. Kon geen .ai verzenden, dat viel tegen. Alles bij elkaar een vrij stressvolle ervaring. Uiteindelijk werd de bestelling nog een extra dag later bezorgd. Het drukwerk zelf was prima

Perfect werk!

Ze leveren perfect werk en het gaat altijd zonder vragen goed.

Mooi drukwerk

Mooi drukwerk en snelle levering

Precies zoals bedoeld, goede prijs en snel !

Mijn eigen ontwerp aangeleverd en afgedrukt zoals het bedoeld was, supersnel afgeleverd en dat voor een goede prijs! Ook de volgende printklus gaat naar Drukwerkdeal!

Prima service! Probleem adequaat opgelost.

Ik kreeg posters binnen, maar was niet tevreden over de scherpte. Na overleg met Drukwerkdeal een andere keuze gemaakt qua papierkwaliteit en gramgewicht. Zonder extra kosten binnen no-time de nieuwe posters ontvangen. En prima kwaliteit!

Helemaal geweldig

Eenvoudig programma om zelf een banner en kaarten te ontwerpen, het programma geeft aan of je het goed doet. En het resultaat is prachtig! Duidelijke kleuren, heldere letters en materiaal is gewoon goed. Voor herhaling vatbaar!

Super en snel gemaakt en bezorgd

Het is fijn om snel en eenvoudig een ontwerp te maken en te laten drukken.

Zeer goed!

Snel een kwalitatief goed product op het bureau!

Betrouwbaar en kwalitatief

Levering keurig op tijd. Kwalitatief kledij (premium polo). Vriendelijke telefoniste wie mijn vragen kon beantwoorden. Toppers ga zo door!

Trespa borden voor redelijke prijs

Alleen jammer dat trespa borden per cm gaan en afmeting in mm niet mogelijk is.

Snel en netjes

Op de chat na is alles prima.

Mijn flyers zijn niet aangekomen

Ik heb een evenement georganiseerd en de flyers zouden vrijdag 15 juli bezorgd zijn, helaas nog niets ontvangen. Zo jammer want het evenement is 28 juli. Michelle heeft direct mijn opmerkingen opgepakt en vandaag komen de flyers alsnog naar ons toe. Het is fijn dat zij hun klanten vertrouwen en dat er geen gedoe was. Ik bestel zeker de volgende keer ook bij drukwerkdeal!

Het bleek nergens anders mogelijk om shirts tijdig te leveren. Hier lukte het wel, dankzij alle begrip en medewerking. Wat beloofd werd is nagekomen!

Bij onze bestelling waren wat onduidelijkheden over de kwaliteit. Het voldeed niet aan jullie minimale norm. Na een belletje met klantenservice was er veel duidelijk. Als bedrijf op factuur is ook fijn. Dat kon bij mijn vorige bestelling niet. vriendelijke groet, Martijn ( Raster Welzijn )

Als er iets fout gaat, geef dat dan gewoon toe.

Ik heb foto op dibond (160x80cm) laten afdrukken. Tijdens het uploaden van het bestand (TIFF-formaat, 300dpi, 155Mb) werd aangegeven dat de resolutie niet toereikend was. Ik heb daar al eerder telefonisch contact over gehad en toen werd mij gezegd dat dat wel vaker voorkomt en dat het wel goed komt. Daar ben ik nu ook vanuit gegaan en heb de order geplaatst. Nu blijkt er dus een foto van 12Kb te zijn gebruikt voor het afdrukken, da's natuurlijk veel te klein! Ik heb hierover een klacht via de site ingediend en daarna telefonisch contact gehad. Toen werd mij gezegd dat hun collega dat niet had mogen zeggen dat de melding "te lage resolutie" geen probleem was. Dat de melding "te lage resolutie" naar voren komt bij een bestand van 155Mb, 300dpi, is toch geen fout van mij maar van het systeem? En dan ook nog zeggen dat ze TIFF eigenlijk niet ondersteunen... Als ik hier kijk staat het er toch echt van wel: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/klantenservice/aanleveren/bestandsformaten Als pleister op de wonden willen ze wel 25% korting geven op een herdruk. Dat vind ik netjes maar vind het eigenlijk niet kloppen. Zou ik ze aanbevelen? Ja, als de herdruk gewoon 100% vergoeden wel ja. De levering was netjes en op tijd, ze hebben netjes teruggebeld, dus daarom zou ik ze wel aanbevelen.

Goed geholpen , snelle levering en een goed product !

Prima service .

Helemaal naar wens

Ik was zelf benieuwd hoe de afdruk en het materiaal zal zijn. ben erg tevreden!

Slechte ervaring met dit bedrijf

Als professioneel druk bedrijf ga je er vanuit dat ze hun werk goed willen afleveren. Kijken hun werk niet na, en adviseren slecht. Ik heb telefonisch met hun gesproken, en daar is mij geadviseerd de borden zelf in te delen, zodat ik zelf kon bepalen waar de snijvlakken kwamen, omdat anders de snede door het logo kon vallen. Dus ik heb dat gedaan, 4 losse borden besteld, op dezelfde manier geupload zodat ze precies gelijk aan elkaar waren. Krijg ik mijn borden alles schots en scheef, loopt niets in elkaar door. ik schaam mij gewoon voor mijn nieuwe winkel. Eerst geven ze mij de schuld. daarna de logo ontwerper! maar hunzelf HO Maar.. uit coulance willen ze dan 30% Korting geven op een nieuwe bestelling! Nou nooit!! Mijn andere logobord zit er overigens ook niet mooi op, maar dat neem ik voor lief! MAAR GA ALSJEBLIEFT NAAR EEN ANDER! Wat een waardeloos bedrijf! Aan jullie klantenservice mogen jullie wel wat doen! PS aan jullie snelheid mogen jullie ook wat doen! ik heb betaald voor over 2 dagen in huis. nou ook dat klopte niet!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer