Snelle levering en een goede prijs.

Voor mijn bedrijf OPVOEDKUNST heb ik flyers laten drukken. Deze waren zeer snel geleverd tegen een hele mooie prijs. Kwaliteit is top!

Top flyers!

Goede service, makkelijk zelf te ontwerpen

Spam

Al ik heel duidelijk niet kies oor allerlei spam en ik heb nu al veel te veel mail van jullie gehad, hoe blij zou ik dan zijn. IK WIL GEEN MAIL VAN JULLIE HEBBEN!!!! UNSUBSCRIBE Duidelijk? Bas

Erg goed

Goed gedrukt, netjes afgewerkt en nog een dag eerder bezorgd dan beloofd! Top!

Snel en prijs kwaliteit super.

Zeildoek zag er super gaaf uit.

Hoewel ik extra bijbetaal voor een snellere levering zijn de vlaggen niet op tijd binnen gekomen.

Mijn event heeft plaatsgevonden zonder de bestelde vlaggen en tot op heden zijn ze niet bezorgd. Het lijkt erop dat ik ze zelf moet gaan afhalen bij een DHL punt.

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en snelle (standaard) levering

In de titel is alles al gezegd!

De bestelling werd snel geleverd en zag er keurig uit. Ook het bestelproces ging erg makkelijk. Zeker een aanrader.

Drukfout

Helaas zit er een drukfout in de boekenleggers die ik heb besteld. Een teleurstelling wel, vooral omdat het de eerste keer is dat ik wat laat drukken bij drukwerkdeal

2 dagen na de bestelling alles binnen

Uitstekende kwaliteit en vlotte levering

Uiteenlopende bestellingen geplaatst, van briefpapier tot buitenbord en altijd prima kwaliteit plus vlotte levering.

mooi drukwerk

Ik heb eerder flyers en affiches besteld, nu visitekaartje. Het is mooi werk, ben zeer tevreden, snel geleverd ook nog en het zelf bestellen ging ook gemakkelijk zelfs voor iemand die er niet in thuis is. Maar volgens mij had ik al een review geschreven na de vorige keer. Ik doe het nu ook omdat ik het belangrijk vind maar blijf het niet na elke bestelling doen. Vriendelijke groet

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met de service, en zeer blij met de producten.

Drukwerkdeal voor mij een ontdekking waar ik graag mee blijf werken!

Eenvoudige heldere website, gemakkelijk te bestellen, goede service, snel geleverd, kwaliteitsproduct, prachtige kleuren.

Correcte feedback op het ontwerp en snelle levering

Erg blij met het eindproduct

Snel en goed

Leuk bedrijf, gemakkelijk te bestellen

Uitstekende hup en feedback van de design afdeling.

Supersnelle levering.

Keurige visitekaartjes, goedkoop en heel erg snel geleverd. Erg fijn, kon ze gelijk na ontvangst gebruiken.

Super netjes toppie

Super blij!

Snelle levering, design zoals ingeleverd. Zodra mijn bestelling op is, bestel ik wederom drukwerkdeal.nl

Snelle levering en goede service

Prima !!!!

Goede kwaliteit, en snel klaar !!! Deze service maakt je blij !!!

Grote sticker besteld, zeer snel geleverd en uitstekende uitvoering

simpel, snel, op tijd geleverd, vriendelijke klantenservice

helemaal top

Snel en netjes

De kaartjes waren snel in huis en zijn perfect.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer