Pakket zou op dinsdag geleverd worden, is op donderdag geleverd toen ik het niet meer nodig had. Zeer slecht, en dan afschuiven op de vervoerder, erg laf.
Beste Gerard, Bedankt voor jouw review. Zojuist bekijk ik jouw order en zie ik dat het spandoek een verwachte leverdatum had van 5 juli. Helaas is dit niet gehaald, ik begrijp dat het vervelend is als de order vervolgens later geleverd wordt, echter doen wij geen garanties, omdat wij altijd afhankelijk zijn van de productie en de vervoerder. In dit geval zie ik dat de order de 4e voor de ophaaltijd van de verzender is verzonden, dit houdt in dat de order normaal gesproken naar verwachting afgehaald wordt bij ons en overnight gesorteerd wordt om de volgende dag uit te leveren. Helaas is heeft het laatste langer geduurd, waardoor het de 7e is uitgeleverd. Momenteel zie ik geen klacht bij de order staan, wij raden altijd aan om dat eerst te doen. Dan kunnen mijn aftersales collega's met je mee kijken! Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Goed en snel geleverd, de online ontwerptool is niet superhandig maar helpt wel voor een snel ontwerp
Hi Arno, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de order goed en snel is geleverd! Graag hoor ik wat jouw feedback is voor onze online ontwerptool, zou jij mij dat toe willen sturen via [email protected] t.a.v. Megan-Webcare? Alvast bedankt voor de reactie! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Ik heb erg mijn best gedaan op mijn folder. Dan blijkt dat je in YMCK moet inleveren in plaats van RGB. Er volgt een lastige opdracht voor het aanleveren. Zou fijn zijn als dat in house gedaan kan worden of met een handige tool. De resultaten vallen daardoor tegen. Elke printer print YMCK. Waarom gebeurt de omzetting niet automatisch, zoals ook in een gewone foto printer?
Hi Maik, Bedankt voor je het achterlaten van jouw review! Wanneer je jouw bestand aanlevert in RGB, dan worden de kleuren automatisch omgezet naar CMYK. Afhankelijk van het product kan dit of in de tool, of door mijn collega's van de bestandscontrole. Echter kan er wel een kleurverschil ontstaan door deze omzetting, omdat RGB uit lichtkleuren zijn opgebouwd en CMYK uit inktkleuren (dit bereik is minder groot dan licht). Daarom vragen wij om het bestand op te maken in CMYK kleuren. Indien je denkt dat de brochures niet correct op kleur zijn gedrukt en er een te grote afwijking in zit, dan mag je een klacht indienen via jouw account. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op via [email protected] t.a.v. Megan-webcare! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Voor nog geen 14 euro heb je 500 visitekaartjes en ik vind dat ze super goed zijn afgedrukt.
Hi Michiel, Bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met deze (Drukwerk)deal. Wij wensen je heel veel plezier met het uitdelen! Tot een volgende order! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Jammer dat ik niet zelf een herhalingsorder makkelijk kan plaatsen, daarvoor moest ik toch in de wachtrij aan de telefoon.
Hallo Pieter, Bedankt voor de feedback en het mooie cijfer. Ik ben met je eens dat het jammer is wanneer de functie order herhalen niet mogelijk is voor een product! Gelukkig kunnen onze klantenservicesuperhelden je weer op weg helpen en dat doen ze graag. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bestelsysteem werkt goed, duidelijke uitleg hoe opmaak aan te leveren. Mooie print/kleuren Netjes verpakt Binnen aangegeven levertijd geleverd Top!
Hi Marielle, Bedankt dat je tijd hebt genomen om een review te plaatsen, we waarderen dat zeer! Het was een mooi en kleurrijk ontwerp, fijn om te lezen dat die kleuren goed zijn overgekomen. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Visitekaartjes laten drukken voor een tweede onderneming, omdat ik al goede ervaringen had met drukwerkdeal (zijn mijn go to-bedrijf voor drukwerk). Hoewel er op het scherm een keurige afbeelding stond, werden de kaartjes met een kleine witrand geleverd. Ik heb hierop een 'klacht' ingediend en kreeg erg snel een respons. Er is keurig een herdruk aangemaakt en ik heb in een korte tijd de nieuwe kaartjes mogen ontvangen. Helemaal naar wens. Topservice van drukwerkdeal.nl
Hallo Allie, Fijn dat jouw klacht zo snel was opgelost! Bedankt voor de mooie review, we zien je graag snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goed online ontwerpprogramma. Drukwerk ziet er goed uit. Prijs is ook goed
Beste Ralf, Wat een super review, dank daarvoor! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen met het ontwerpen en het eindresultaat. We zien je graag terug bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare specialist
2 orders besteld vóór 22:00. die zouden de volgende dag geleverd worden. Hier hebben we ook extra voor betaald. Beide orders zijn niet de volgende dag geleverd. Eerste order aan huis bezorgd twee dagen na de bestelling. Tweede is bezorgd bij ophaalpunt Post.nl. terwijl we gewoon thuis waren. Pakket was zo laat bezorgd dat we het pas na het weekend konden ophalen. De bestelling is bij jullie gedaan omdat wij het met spoed nodig hadden en op jullie website wordt geadverteerd dat de bestelling volgende dag geleverd wordt.
Beste, Zojuist heb ik geprobeerd te bellen maar ik kreeg helaas geen gehoor. Bedankt voor het nemen van de tijd om een review achter te laten maar wat ontzettend vervelend. Ik heb met je meegekeken bij de orders: order 11745476 had als verwachte leverdatum 8 juli, volgens de track and trace van postNL is deze dan ook op 8 juli geleverd. Order 11774549 heeft helaas een vertraging opgelopen, postNL geeft aan dat zij hebben geprobeerd te leveren op 9 juli maar er niemand aanwezig was. Hierom was het vanaf die zaterdag af te halen bij het pick-up point. Wij snappen dat dit een vervelende situatie is, vooral omdat de flyers afgelopen weekend nodig waren. Nu spreken wij wel altijd van een verwachte leverdatum. Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren. Denk hierbij aan een kapotte machine maar ook aan een lekke band bij bijvoorbeeld postNL. Nu zie ik nog geen klacht bij jouw order staan, ik ga je aanraden om dat eerst te doen. Je kan natuurlijk ook direct contact opnemen met ons per mail of telefoon. Dan kijken mijn collega's met je mee. Bij vragen help ik je ook graag verder! Met vriendelijke groet, Emma Webcare specialist
prima, heel behulpzaam en snel! deze kleur is alleen 1 kleur een beetje afgeweken van het origineel. Maar verder: TOP!
Goedemiddag Lucienne, Bedankt voor je review en wat tof om te horen dat je blij bent met onze service! Mocht je willen laten beoordelen of het drukwerk correct op kleur is gedrukt, dan willen we dit graag voor je nakijken om zo samen eventueel tot een oplossing te komen. Indien dit gewenst is, wil je dan contact opnemen met mij via [email protected] t.a.v. Megan-Webcare? Dan help ik je verder! Met vriendelijke groeten, Megan Webcare Specialist
Poster besteld, snel geleverd en mooi geworden.
Hi Pien, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Tof om te zien dat je blij bent met het eindresultaat en de levering. Ik wens je er veel plezier mee! Tot een volgende order :) Met vriendelijke groeten, Megan Webcare Specialist
Voor ons bedrijf hebben wij flyers laten drukken en wat een top kwaliteit en service hebben wij gekregen! Enorm blij mee. Omdat het een bedrijfsflyer is wilde we graag de uitstraling van ons bedrijf laten zien in het druk werk, doormiddel van ontvangen stalen konden wij de juiste papier soort en afwerking kiezen. Nogmaals bedankt voor de goede service!
Beste Shirley, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten, wauw! Hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier met het uitdelen van de flyers en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede kwaliteit, bedrukking op shirt goed gelukt en mooie tool om je logo te bewerken
Beste Marloes, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Leuk om te lezen dat de opmaaktool bevalt, daar zijn wij erg blij mee! En die rompertjes, wat schattig :). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima bedrijf, handige website, makkelijk contact via de telefoon
Beste Niels, Bedankt voor de mooie complimenten, daar zijn wij erg blij mee! Ik zag dat er een klein 'probleempje' met de bezorging was, maar dat dit opgelost is. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Precies zoals opgemaakt met de online tool. Snel geleverd, top!
Beste Roeland, Bedankt voor de mooie complimenten, daar zijn wij erg blij mee! Veel plezier met het uitdelen van de flyers. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goed werk geleverd, bedankt.
Beste Thomas, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten, zijn wij erg blij mee! Veel plezier met het uitdelen van de flyers. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Pas een vlag laten maken. Zag er prachtig uit en werd snel geleverd.
Beste Kris, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik hoop dat de vlag in de smaak viel bij de jarige ;). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Voor een open dag heb ik een banner besteld. Ik bestelde hem op maandag en had hem op woensdag in huis. Helemaal tevreden! Enige minpuntje: doordat het niet met een track-trace code vestuurd is, wist ik niet dat het pakket al 2 dagen op het pakketpunt lag. ;-)
Hallo Bas, Dat is inderdaad wel een minpuntje, ik geef het hier intern door. Bedankt voor de review en feedback, fijn dat je blij bent met de banner! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
als hierboven omschreven
Hi Wolfgang, Fantastisch, briljant...wauw we blozen ervan! Dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Afgelopen week hadden we beachflags besteld voor een speciale dag binnen ons bedrijf. Helaas door een fout van TNT zou de levering niet op tijd zijn. Met man en macht heeft Remko getracht een andere oplossing te vinden. Het is hem gelukt uiteindelijk! Top geregeld! Onze dag was door het regelwerk van Remko nog meer geslaagd! Dankjwel hiervoor!
Hallo Dionne, Bedankt voor jouw review, ik heb de complimenten doorgegeven aan Remko, hij zit hier te glimmen van trots. ;) Fijn dat hij jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat jullie alsnog een mooie dag hebben gehad! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
duidelijke website, uitstekende kwaliteit en betrouwbare bezorging!
Beste Lena, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd, ondanks de drukte binnen 1,5 werkdag. Resultaat geheel naar wens en goede communicatie over levering etc.
Hallo J., Fijn dat de bestelling geheel naar wens is en lekker snel geleverd was. Bedankt voor het mooie cijfer, hopelijk zien we je snel weer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Makkelijk, snel en goede kwaliteit.
Hi Maikel. Niet alleen een topadres, we hebben ook topklanten! Bedankt! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima.
Hi Marc, Kort en krachtig, dank je wel voor de review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Professioneel en fijne hulp als iets niet lukt.
Hallo Marleen, Namens onze klantenservice bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer