De goede persoonlijke begeleiding al bij een eerdere order ervaren.
Goedemorgen Els, Wat fijn om te horen dat we je zo goed op weg hebben kunnen helpen met jouw bestellingen! Zo te zien is het helemaal goed gekomen met jouw kaartjes. Graag zien we je snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goed en prima bedrijf !
Goedemorgen Cor, Kort en krachtig, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerkdeal beloofde snelle levertijd, leek vanwege drukte even mis te gaan - ik ontving een aankondiging dat de levering vertraagd was. In overleg met goed bereikbare Servicedesk goed gekomen.
Goedemiddag Sebastiaan, We houden graag een beetje de spanning erin! Fijn om te horen dat alles goed is gekomen met jouw order en dat je het uiteindelijk hebt mogen ontvangen. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
super duidelijk goed verpakt en netjes afgeleverd
Hi Annet, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen met de order! Ik ben nog wel benieuwd of je tips of feedback voor ons hebt waardoor wij jouw ervaring nóg beter kunnen krijgen en van jouw 9 een 10 kunnen maken. Mocht je ideeën hebben, mail gerust naar [email protected] t.a.v. Hanneke, dan denk ik graag met je mee. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super easy, alles online geregeld. Volgens verwachting thuisbezorgd. 1,5 dag later.
Goedemiddag Margriet, Helaas met een vertraging, maar ik ben blij om te horen dat de order uiteindelijk goed geleverd is bij je! Het is op het moment heel erg druk bij productie én bij de bezorgdiensten, waardoor de vertraging is ontstaan. We doen hard ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb meerdere ontwerpen voor een afmeting spandoek, was laatst niet goed gegaan omdat ik het aantal producten had toegevoegd aan de winkelwagen en dan geen meerdere ontwerpen kan aanleveren. wil nu weer meerdere ontwerpen aanleveren, ik bel voor de zekerheid naar Drukwerkdeal, deze helpt me mee door het proces, ik moet 3 spandoeken aanvinken en dan onderaan, zelf ontwerp aanleveren, en de bestanden uploaden, blijkt dan ineens de prijs te veranderen in 3 losse doeken, terwijl dit niet verteld is en op de website duidelijk staat: meerdere ontwerpen aanleveren mogelijk, hierbij geen sterretje of tussenhaakjes, prijs is per ontwerp. Dit kreeg ik toen ik terug gebeld had van Michelle te horen, ik was blijkbaar een van de weinige die dit niet begreep en jammer dan, ik hoefde niet te bestellen en ik had niet specifiek gevraagd, of de prijs hetzelfde bleef bij 3 verschillende ontwerpen, voor mij was dit logisch als ik meerdere ontwerpen heb en ik 3 spandoeken betel.
Hallo Hans, Bedankt voor jouw review en feedback op ons orderproces. Goed dat je even belt wanneer een proces niet duidelijk is. Het is inderdaad zo dat de prijs van jouw order wordt aangepast wanneer je meerdere ontwerpen toevoegt aan de order. Dit omdat je bij ons per ontwerp bestelt. Je zou bijvoorbeeld bij 3 spandoeken dan 1, 2 of 3 ontwerpen kunnen toevoegen. Bij de verschillende oplages wijzigt de prijs naar het aantal ontwerpen. In het winkelmandje zie je de aangepaste prijs. Zoals je bij de eerdere order merkte kun je maar 1 ontwerp aanleveren wanneer je 3 doeken ineens bestelt. Ik neem de feedback mee, wellicht is dit iets dat we nog willen aanpassen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Helaas vergeten de enveloppen mee te zenden, maar na telefonisch contact prima opgelost!
Hi René, Oeps, foutje! Gelukkig is het snel opgelost met mijn collega's en heb je alles alsnog mogen ontvangen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om even iets te laten horen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had foto's op forex besteld en dat zag er allemaal goed uit. Netjes verpakt en prima op tijd geleverd.
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ontvangen borden! Goed om te horen dat de zending helemaal goed is gegaan. We zien je graag snel terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Scherpe prijzen (zeker in vergelijking met de concurrentie), prima kwaliteit en hoge snelheid. Drukwerk echt binnen een etmaal in huis! Maar vooral: uitstekend service over de telefoon. Het duurt even voor je iemand aan de lijn hebt, maar dan krijg je competente en plezierige assistentie. Enig minpunt is moeizame wijziging in bestelling nadat een ontwerp is gemaakt.
Hey Martin, Bedankt dat je de tijd nam om een review te schrijven. Allereerst bedankt voor je mooie compliment over de levering en onze service. Hier doen we het allemaal graag voor! Wij snappen jouw minpunt natuurlijk goed, nu is dit een geautomatiseerd systeem en hier geef je in het bestelproces dan ook akkoord op. Wijzigingen zijn dan moeilijk of niet te realiseren, helaas. We gaan er vanuit dat wij jou bij de volgende order terug zien :) Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
We hebben mooie rugtasjes met opdruk besteld. Het resultaat is top! En ondanks de drukte hebben we niet lang op onze bestelling hoeven wachten. Zeker voor herhaling vatbaar
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de order, en dat je ze - met een kleine vertraging - alsnog hebt mogen ontvangen! Veel plezier met het uitdelen van de tasjes. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Verpakking zou wel iets beter mogen hoewel ik weet dat dit kostbaar en lastig is. Mijn foto kwam behoorlijk gevouwen aan en er zit nu een deukje in de zijkant van de plaat. De pakketten worden niet zorgvuldig behandeld door DHL helaas.
Goedemiddag Stefan, Bedankt voor de review! Allereerst, wat een ontzettend gave foto heb je laten drukken! Het is dan natuurlijk extra jammer dat het bord beschadigd is geleverd. Ik heb je even een mail gestuurd om de beschadiging verder te bespreken, misschien kunnen wij nog iets voor je betekenen! Ik hoor graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Moest 500 folders omvouwen.
Goedemiddag Roelant, Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat je wel tevreden bent over het drukwerk, ondanks dat het niet goed gevouwen is. Ik heb meteen even met je meegekeken of ik kon zien hoe dit heeft kunnen gebeuren. Helaas blijkt dat je het bestand omgedraaid aan hebt geleverd. Je mag hierbij altijd echt de volgorde van de cijfers volgen. De voorzijde komt dus bijvoorbeeld op cijfer 1, op pagina 1. Ik hoop dat dit helpt om een volgende order nog soepeler te laten lopen! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, voel je vrij om contact op te nemen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Brilliant service/quality/price. Will definitely use them again!
Good afternoon Mary, Thank you for taking the time to place a review. I'm glad we were able to be of service and give you the best experience possible! We hope to see you back again for future orders. Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
De bestelling plaatsen is eerst wat ingewikkeld: er zijn zoveel opties! Maar vervolgens is het uploaden van je ontwerp heel makkelijk. Je ziet direct wat er kan en wat er anders moet. Afrekenen en wachten op de bezorger - kan niet beter.
Goedemiddag Theo, Een eerste keer bestellen bij Drukwerkdeal kan inderdaad wat overweldigend zijn, er zijn zoveel opties in drukwerk! Je mag ons altijd bellen, wij helpen je heel graag op weg met jouw vragen en zorgen dat jouw drukwerk-ervaring nog soepeler kan verlopen! Mocht je ergens nog tips of trucs hebben om onze site nog verder te verbeteren, laat het ons gerust weten. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goed drukwerk voor een zeer acceptabele prijs! Zelfs sneller geleverd dan de vermelde leverdatum.
Goedemiddag Harm, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Het is altijd goed om te horen dat een order sneller geleverd wordt dan gepland, daar doen we ons best voor! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super mooie kwaliteit doek. Foto's waren scherp op doek afgedrukt. Snelle levering.
Goedemiddag Esther, Wat een gaaf spandoek heb je besteld! Wauw! En fijn dat je zo tevreden bent over het eindresultaat. Heel veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gewoon helemaal goed, Nika op aan te merken , doen wat ze zeggen en das helemaal Joepie..
Goedemiddag Niek, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over ons te schrijven. Fijn dat je zo tevreden bent! En wat een gaaf design heb je gemaakt! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor een activiteit in een winkelstraat in Rotterdam hadden we mooie, grote ballonnen nodig met logo opdruk. We hebben 500 kinderen gelukkig gemaakt!!
Goedemiddag Leon, Wat fijn dat we zoveel kinderen zo blij hebben kunnen maken met ballonnen! Goed om te horen dat jullie ook tevreden zijn over de order. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gemakkelijk bestelproces. Bij problemen met bestellen is klantenservice bereikbaar. Product van goede kwaliteit en snelle levering.
Goedemiddag Bryan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. En wat een fijn design heb je op de poster geplaatst! Daar worden we allemaal een stukje gelukkiger van. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Drukwerkdeal.nl
Snelle levering Goedkoop Goede kwaliteit. Veel keus in uitvoeringen. Super blij mee
Goedemiddag Jan, Wat een overzichtelijke review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! We zijn blij dat te horen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Roll-up banners en pennen voor www.analyze.nl binnen een paar dagen al ontvangen, super! Notitieblokken hadden een langere verwachte bezorgtijd, gebeld of eerder mogelijk zou zijn, in eerste instantie niet, maar toch eerder ontvangen dan verwacht. En alles van goede kwaliteit. Eén verbeterpunt is het lange wachten tijdens bellen voordat je geholpen wordt.
Hallo Elvira, Dank je wel voor de mooie review, fijn dat de notitieblokken toch nog wat eerder geleverd zijn! Onze wachttijd aan de telefoon is op het moment inderdaad vrij lang. We zijn daar zelf ook niet blij mee en we werken hard om dit te verbeteren. Hopelijk is het snel opgelost. We zien je graag weer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ondanks dat onze bestelling door drukte vertraging op had gelopen zijn wij zeer tevreden over het bedrijf. De producten waren mooi en goed bedrukt. Wij hadden de producten echter nodig op een speciale dag en er werd snel gereageerd op mijn mail en bel contact verliep soepel. Uiteindelijk alles goed gekomen.
Hi Moïse, Bedankt voor jouw review. Jammer dat jouw bestelling vertraging op heeft gelopen, gelukkig is het allemaal toch nog goed gekomen! Veel plezier van je bestelling en hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik ben echt heel erg pissed. Tijdens het afrekenen stond er dat de boekjes op woensdag werden geleverd. Op woensdag kreeg ik bericht dat het donderdag werd geleverd. Ik heb dus op mijn event geen boekjes kunnen gebruiken. Ik heb gebeld, de enige reactie van het team is dat er geen garanties kunnen worden gegeven. Er werd verder niet meegedacht naar een oplossing of compensatie in welke vorm dan ook: "nee meneer er is niks wat we hieraan kunnen doen" Mijn broek is afgezakt...
Hallo Maurits, Dank je wel voor jouw review. Wat vervelend dat je zonder boekjes op jouw evenement stond, dat is natuurlijk niet prettig en ik kan me voorstellen dat je hier niet blij mee bent. Helaas is het altijd mogelijk dat een order een dagje vertraagd. Bijvoorbeeld door machineproblemen, drukte of een bezorgprobleem en daarom kunnen we een levering niet garanderen, hoe graag we dit ook zouden willen. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd met een oplossing, hopelijk hoor ik snel van je! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vorige week liet ik een boekje drukken voor de uitvaart van mijn vader. Direct na het uploaden (maandag om 15.20 uur) werd het drukbestand uit de wachtrij opgepikt, gecontroleerd en in productie gedaan. Michelle van de binnendienst bewaakte de voortgang en hield mij steeds op de hoogte. Het drukwerk was op woensdag om 10.15 uur al binnen, nog een dag eerder dan gepland! Dank je wel voor het meedenken, Michelle!
Hallo Jan, Fijn dat de boekjes zo mooi op tijd waren. Ik ben blij dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Ik hoop dat het een mooie uitvaart is geweest. Veel sterkte gewenst de komende tijd. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooie afgewerkte uitnodigingen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te ontwerpen. Wat we wel jammer vinden is dat als je er meer dan 500 nodig hebt, je 2x een bestelling moet doen en het dan weer opnieuw moet insturen terwijl het om hetzelfde ontwerp gaat. Bij de 2e aanlevering kregen we ineens een melding over een deel op de kaart wat misschien niet scherp genoeg zou zijn. Dit kregen we bij de eerste bestelling niet te zien
Hallo Ria, Dank je wel voor de mooie review en de feedback. Op onze site bieden we de meest gangbare keuzes aan maar soms heb je een aanpassing nodig. In dat geval kun je een offerte aanvragen zodat we kunnen kijken of we de aanpassing kunnen verwerken voor je. Er is dus vaak meer mogelijk dan je op de site ziet! De melding van onze aanlevertool is vreemd, deze heb ik intern doorgezet om te laten controleren. Bedankt voor het doorgeven. Veel plezier van jouw order en hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer