Duidelijk en goedwerkend systeem en mooi drukwerk

De goede persoonlijke begeleiding al bij een eerdere order ervaren.

Prima bedrijf !

Goed en prima bedrijf !

alerte ondersteuning toen vertraging dreigde

Drukwerkdeal beloofde snelle levertijd, leek vanwege drukte even mis te gaan - ik ontving een aankondiging dat de levering vertraagd was. In overleg met goed bereikbare Servicedesk goed gekomen.

geweldig

super duidelijk goed verpakt en netjes afgeleverd

Top prijs kwaliteit en snelle levering

Super easy, alles online geregeld. Volgens verwachting thuisbezorgd. 1,5 dag later.

Onduidelijke prijsopbouw op website en telefoon

Ik heb meerdere ontwerpen voor een afmeting spandoek, was laatst niet goed gegaan omdat ik het aantal producten had toegevoegd aan de winkelwagen en dan geen meerdere ontwerpen kan aanleveren. wil nu weer meerdere ontwerpen aanleveren, ik bel voor de zekerheid naar Drukwerkdeal, deze helpt me mee door het proces, ik moet 3 spandoeken aanvinken en dan onderaan, zelf ontwerp aanleveren, en de bestanden uploaden, blijkt dan ineens de prijs te veranderen in 3 losse doeken, terwijl dit niet verteld is en op de website duidelijk staat: meerdere ontwerpen aanleveren mogelijk, hierbij geen sterretje of tussenhaakjes, prijs is per ontwerp. Dit kreeg ik toen ik terug gebeld had van Michelle te horen, ik was blijkbaar een van de weinige die dit niet begreep en jammer dan, ik hoefde niet te bestellen en ik had niet specifiek gevraagd, of de prijs hetzelfde bleef bij 3 verschillende ontwerpen, voor mij was dit logisch als ik meerdere ontwerpen heb en ik 3 spandoeken betel.

Prima drukwerk en snel geleverd!

Helaas vergeten de enveloppen mee te zenden, maar na telefonisch contact prima opgelost!

Netjes en naar verwachting geleverd

Ik had foto's op forex besteld en dat zag er allemaal goed uit. Netjes verpakt en prima op tijd geleverd.

Prima service, goede kwaliteit

Scherpe prijzen (zeker in vergelijking met de concurrentie), prima kwaliteit en hoge snelheid. Drukwerk echt binnen een etmaal in huis! Maar vooral: uitstekend service over de telefoon. Het duurt even voor je iemand aan de lijn hebt, maar dan krijg je competente en plezierige assistentie. Enig minpunt is moeizame wijziging in bestelling nadat een ontwerp is gemaakt.

Snelle service met een mooi product als eindresultaat

We hebben mooie rugtasjes met opdruk besteld. Het resultaat is top! En ondanks de drukte hebben we niet lang op onze bestelling hoeven wachten. Zeker voor herhaling vatbaar

Mooie kwaliteit!

Verpakking zou wel iets beter mogen hoewel ik weet dat dit kostbaar en lastig is. Mijn foto kwam behoorlijk gevouwen aan en er zit nu een deukje in de zijkant van de plaat. De pakketten worden niet zorgvuldig behandeld door DHL helaas.

drukwerk is perfect. Helaas verkeerd om gevouwen.

Moest 500 folders omvouwen.

Brilliant service/quality/price. Will definitely use them again!

Snel, duidelijk, nauwkeurig

De bestelling plaatsen is eerst wat ingewikkeld: er zijn zoveel opties! Maar vervolgens is het uploaden van je ontwerp heel makkelijk. Je ziet direct wat er kan en wat er anders moet. Afrekenen en wachten op de bezorger - kan niet beter.

Snelle en correcte levering

Goed drukwerk voor een zeer acceptabele prijs! Zelfs sneller geleverd dan de vermelde leverdatum.

Top.

Super mooie kwaliteit doek. Foto's waren scherp op doek afgedrukt. Snelle levering.

Top bedrijf

Gewoon helemaal goed, Nika op aan te merken , doen wat ze zeggen en das helemaal Joepie..

Snelle levering van een top product

Voor een activiteit in een winkelstraat in Rotterdam hadden we mooie, grote ballonnen nodig met logo opdruk. We hebben 500 kinderen gelukkig gemaakt!!

Goede kwaliteit product en snelle levering

Gemakkelijk bestelproces. Bij problemen met bestellen is klantenservice bereikbaar. Product van goede kwaliteit en snelle levering.

Heb er geen woorden voor

Snelle levering Goedkoop Goede kwaliteit. Veel keus in uitvoeringen. Super blij mee

Snelle levering, goede producten

Roll-up banners en pennen voor www.analyze.nl binnen een paar dagen al ontvangen, super! Notitieblokken hadden een langere verwachte bezorgtijd, gebeld of eerder mogelijk zou zijn, in eerste instantie niet, maar toch eerder ontvangen dan verwacht. En alles van goede kwaliteit. Eén verbeterpunt is het lange wachten tijdens bellen voordat je geholpen wordt.

Kwalitatief goede producten en snelle reactie

Ondanks dat onze bestelling door drukte vertraging op had gelopen zijn wij zeer tevreden over het bedrijf. De producten waren mooi en goed bedrukt. Wij hadden de producten echter nodig op een speciale dag en er werd snel gereageerd op mijn mail en bel contact verliep soepel. Uiteindelijk alles goed gekomen.

niet op tijd geleverd

Ik ben echt heel erg pissed. Tijdens het afrekenen stond er dat de boekjes op woensdag werden geleverd. Op woensdag kreeg ik bericht dat het donderdag werd geleverd. Ik heb dus op mijn event geen boekjes kunnen gebruiken. Ik heb gebeld, de enige reactie van het team is dat er geen garanties kunnen worden gegeven. Er werd verder niet meegedacht naar een oplossing of compensatie in welke vorm dan ook: "nee meneer er is niks wat we hieraan kunnen doen" Mijn broek is afgezakt...

Super service!

Vorige week liet ik een boekje drukken voor de uitvaart van mijn vader. Direct na het uploaden (maandag om 15.20 uur) werd het drukbestand uit de wachtrij opgepikt, gecontroleerd en in productie gedaan. Michelle van de binnendienst bewaakte de voortgang en hield mij steeds op de hoogte. Het drukwerk was op woensdag om 10.15 uur al binnen, nog een dag eerder dan gepland! Dank je wel voor het meedenken, Michelle!

snelle service, makkelijk te ontwerpen

Mooie afgewerkte uitnodigingen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te ontwerpen. Wat we wel jammer vinden is dat als je er meer dan 500 nodig hebt, je 2x een bestelling moet doen en het dan weer opnieuw moet insturen terwijl het om hetzelfde ontwerp gaat. Bij de 2e aanlevering kregen we ineens een melding over een deel op de kaart wat misschien niet scherp genoeg zou zijn. Dit kregen we bij de eerste bestelling niet te zien

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer