Levering rolbanners en shirt sneller dan verwacht. Kwaliteit is gewoon goed. Prijs scherp. Ja een aanrader!
Beste Patrick, Een 10, daar zijn wij heel erg blij mee! Ik hoop dat de jarig job er ook blij mee is, gefeliciteerd namens ons! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Kwaliteit is altijd geweldig. Telefonische bereikbaarheid niet zo goed. Via email reageren is ruim voldoende qua tijd en betrokkenheid maar vaak is het dan al gedrukt. Alles bij elkaar opgeteld toch een dikke 9.
Beste Hanneke, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Het is momenteel extreem druk zodat de wachttijd aan de telefoon, en via de mail, momenteel langer is dan normaal, mijn excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd en netjes afgewerkt
Beste Piet, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Veel plezier gewenst met de visitekaartjes! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestel vaker. Gaat gewoon goed.
Beste Rob, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Veel plezier met het spandoek! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
mooie kwaliteit, snel, zoals afgesproken
Beste Marieke, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Veel plezier met het versturen van de ansichtkaarten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Canvas besteld, beschadigd geleverd. Nieuwe is opgestuurd levertijd wordt over het weekend heen getild. Mijn klant zit te wachten op de canvas die ik moet leveren.
Hi Marvin, Bedankt voor het achterlaten van jouw review en wat vervelend om te lezen dat jij het canvas helaas niet op tijd binnen hebt gekregen. Een herdruk heeft ook altijd een verwachte leverdatum, maar deze is naar je onderweg, helaas is er inderdaad een vertraging ontstaan waardoor je het vandaag mag verwachten. Omdat je met een next-day levering had besteld, heb ik hiervoor ook de kosten voor de snellere levering terug laten storten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Ik heb nu een aantal keer een bestelling geplaatst waarbij een levertijd werd aangekondigd die vervolgens werd verzet, en nog eens. Mijn advies: doe geen beloftes die niet (meer) haalbaar zijn. Ik word liever verrast door een pakket dat er eerder is dan gepland dan mijn klant de hele tijd te moeten vertellen dat het toch weer een dagje later komt. Dit geldt overigens voor veel online-winkels.
Beste Tineke, Bedankt voor je bericht! Het spijt mij dat de order later is ontvangen dan destijds op de website stond vermeld. Echter spreken wij over een verwachte levertijd, deze kunnen wij niet garanderen. Er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor er een order vertraagd, ook bij de vervoerder. Dat neemt niet weg dat ik het heel vervelend vind, excuses! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zie hierboven.
Beste Diny, Bedankt voor je mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooi groot spandoek snel geleverd met goede kwaliteit!
Beste Koen, Bedankt voor de mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Ik hoop dat het spandoek op een mooie plek hangt. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig iets bij drukwerk deal en het is altijd goed. Ze leveren super snel en altijd op de datum die ze vooruit zeggen en soms eerder. Als je vragen hebt, wordt je prima geholpen.
Beste Nathalie, Bedankt voor het mooie cijfer, hier zijn wij erg tevreden mee. Ik hoop dat de jarige het spandoek erg leuk vond, gefeliciteerd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alles top maar ik had 6 verschillende ontwerpen besteld, maar zaten allemaal door elkaar heen, en er zat overal een kartonnetje tussen. ik heb evt foto's gemaakt als je ze wilt.
Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling en feedback! Vervelend dat de kaarten door elkaar in de verpakking zaten, dit is zeker niet netjes, excuses hiervoor. Is het mogelijk om de foto's te sturen naar [email protected] ovv ordernummer 11703204? Dan pakken wij dit intern op en zullen met een 'oplossing' komen. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goed en snel
Goedemiddag, Bedankt voor de mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zie reden
Goedemorgen Menno, Bedankt voor jouw eerlijke review! Vervelend om te lezen dat je jouw bestelling nog niet compleet geleverd hebt gekregen. Graag zou ik je willen vragen wat je op dit moment nog mist. In het systeem zie ik namelijk dat alles is verzonden. Naar aanleiding van jouw klacht hebben wij direct een stok en houder na laten sturen, ik ga er van uit dat je deze nog hebt mogen ontvangen. Zou je het mij willen laten weten indien je nog iets mist? Dat mag via [email protected] t.a.v. Webcare - Megan. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
2 beaflags besteld met expres levering. Zou 3 dagen later bezorgd worden. Na een week en 3 dagen nog niks ontvangen
Goedemorgen Kristel, Bedankt voor jouw review! Vervelend om te lezen dat jouw order veel later binnenkomt dan gewenst. Zojuist kijk ik naar jouw order en ik zie dat het retourkomt. Om deze reden wil ik graag met jou in contact komen. Ik heb je een mail gestuurd, zou je hier op willen reageren? Graag zie ik je reactie tegemoet! Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Heb vorige week met spoed een bestelling gedaan, waardoor ik het ruim voor de deadline binnen zou krijgen. Hier van te voren over gebeld en dus ook extra voor betaald. Vanwege drukte hebben ze de beloofde bezorgdatum niet kunnen halen en kwam het 1 week later. erg balen en kan nu niks meer met de producten. Enorm balen!
Beste Anne, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het zo moeizaam is verlopen met jouw order. Je hebt hierover met mijn collega Nikkie gesproken. Ik zie dat daar inmiddels klachten voor zijn ingezet en de volledige order is gecrediteerd. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
levering pas na aantal dagen ondanks ik gebeld had dat ik het de volgende dag nodig zou hebben en dat zou geen probleem zijn met de next day delivery service en vervolgens krijg ik een mail dat het vertraagd is en zelf meer dan 1 dag. uiteindelijk het bedrag dat ik extra moest betalen wel terug gekregen nadat ik daarover had gebeld.
Hey Mike, Bedankt voor je recensie. Zojuist heb ik je geprobeerd te bereiken maar helaas kreeg ik geen gehoor. Wat vervelend dat het leveren niet soepel is verlopen. Helaas kunnen wij sowieso geen levertijden garanderen. Denk aan onze productie, hier kan natuurlijk altijd onverwacht wat kapot gaan of de postNL chauffeur die een lekke band heeft. Erg fijn om te horen dat de kosten van de versnelde levering inmiddels zijn gecrediteerd. Kan ik hierin nog wat voor je betekenen? Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Na levering bleken de T-shirts te klein te vallen, gecheckt met maattabel en alle maten vielen een maat kleiner. Het gaat over de kinder T-shirts premium. Na aantal keren gebeld en gemaild te hebben, heb ik in plaats van de grootste maat de kleinste maat heren T-shirts vergoed gekregen Daarnaast ook nog een beachvlag besteld. Alledrie de leveringen zijn pas dagen later dan aangegeven geleverd. Ik heb er zelf veel achteraan moeten zitten door te bellen en te mailen. Ook zijn er toezeggingen gedaan die niet nagekomen zijn.
Hey Mara en Tine, Fijn dat wij elkaar hebben gesproken en tot een oplossing zijn gekomen. Deze heb ik inmiddels verwerkt. Ik zie dat veel collega's er al druk mee zijn geweest maar helaas was er tot dusver nog geen oplossing waar beide partijen het mee eens waren, gelukkig! We zien jullie graag terug bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Echter het was later geleverd dan afgesproken :( dus het extra betalen voor de next day delivery heeft niet gewerkt. Jammer
Beste Karen, Bedankt voor je mooie beoordeling en bericht! Helaas is de levering bij de vervoerder 1 dag vertraagd, je ontvangt uiteraard daarom de kosten betreft de next-levering terug. We zien je graag terug bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Twee orders geplaatst bij Drukwerkdeal. De eerste is goed aangekomen en mooi gedrukt. De ander stond op leverdatum woensdag. Later is deze verplaatst naar donderdag. Vrijdag was er nog steeds niks binnen en heb ik er achteraan moeten bellen. Hierop kreeg ik het antwoord dat ik het zelf eerder had moeten aanleveren. Jammer dat er bij vertraging geen bericht komt vanuit Drukwerkdeal zelf en zeker als dit gaat om een order van 1000 stuks die ik op vrijdag echt nodig had...
Beste Marielle, Bedankt voor je bericht en feedback! Kun je mij aangegeven om welk ordernummer het gaat, dan wil ik graag onderzoeken wat hierin mis is gegaan. Je kunt mij mailen op [email protected] ovv Webcare. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Adequaat in het hele proces. Kwaliteit is zeer goed.
Hi Theo, Bedankt voor jouw review, heel fijn om te lezen dat je blij bent met onze kwaliteit. Een 9, daar zijn wij erg blij mee! We zien je graag terug bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
als je nog nooit besteld hebt dan is persoonlijk contact fijn. Heb ook gebeld en dat was prettig en verhelderend. Maar eigenlijk zou ik wel meer advies kunnen gebruiken.
Goedemorgen Francy, Bedankt voor jouw review en het prettige gesprek van zojuist. Fijn om te lezen dat het gesprek met mijn collega als prettig en verhelderend werd ervaren! Ik heb jou aangeraden om onze kosteloze monstermap te bestellen, zodra deze weer op voorraad is. Bel gerust nog eens terug wanneer je een volgende order wenst te plaatsen, we helpen je graag! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Zeker in deze tijd van mindere service door veel bedrijven, is het erg goed om ook eens het tegenovergestelde mee te maken. Drukwerkdeal geeft absoluut topkwaliteit voor zeer redelijke prijzen. Wij als stichting Dierennood maken al vele jaren graag gebruik van hun diensten.
Hi Hanno, Gaaf om te lezen dat jullie al jaren fan zijn van onze service! Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten. We zien jullie graag terug voor een volgende order! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Erg duidelijk en goed te volgen stappen die je moet zetten om tot een perfect gedrukt en geleverde poster te komen.
Hi Els, Ontzettend bedankt voor de 10 en jouw mooie review! Wat is het een gave poster geworden, tof om te lezen dat je blij bent met het resultaat. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Prima service, goede kwaliteit.
Hi Christian, Bedankt voor jouw toffe review! Hier zijn wij erg blij mee. Fijn dat je blij bent met de kwaliteit en de service! We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Het bestellen met de tool op de website werkte er goed. Het enige puntje ter verbetering dat ik kon vinden zou kunnen zijn dat de kaartjes en de enveloppen wat mij betreft in dezelfde doos hadden gemogen en niet apart verzonden hadden hoeven worden. Om kosten te besparen en het milieu een beetje minder te belasten. Als ik dit aan had kunnen geven bij de bestelling had ik hiervoor gekozen.
Hi Michiel, Bedankt voor jouw review en je feedback! Wij werken met meerdere productielocaties waardoor het verzenden van jouw order altijd opgesplitst kan worden. Omdat wij zeker aan het kijken zijn naar duurzame opties, geef ik jouw tip door aan mijn collega's die daar over gaan. Fijn om te lezen dat je het bestellen gemakkelijk vond! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer