Beaujolais bestel voor een evenement maar zijn niet optijd binnen.
Beste Bert, Wij hebben elkaar zojuist gesproken, bedankt voor het prettige gesprek! Helaas is er een vertraging opgetreden bij jouw order, nogmaals mijn excuses hiervoor. Wij zijn gezamelijk tot een passende oplossing gekomen, dank daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Originele beoordeling
Beaujolais bestel voor een evenement maar zijn niet optijd binnen.
Ik heb dezelfde tassen besteld als de vorige keer. Toch heb ik nu een ander formaat gekregen en ook nog eens veel later dan door jullie toegezegd.
Beste Ingrid, Wij hebben elkaar zojuist gesproken. Ik heb uitgelegd waar het fout is gegaan en wij zijn tot een passende oplossing gekomen, dank daarvoor. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Banner besteld en extra betaald voor next-day-delivery. De banner is mooi en goed, maar kwam wel een dag te laat. Heb er over gemaild, maar nooit antwoord gekregen.
Beste Jan, Bedankt voor de beoordeling en de feedback! Ik zie dat mijn collega vanochtend gereageerd heeft jouw mail betreft de vertraging. Uiteraard ontvang je de kosten retour die je hebt betaald voor de next-day levering. Excuses voor het ongemak. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De bestelde flyers zagen er erg mooi uit na de levering. Daarbij werd het al bezorgd binnen drie werkdagen. De website werkt heel erg goed en is duidelijk en overzichtelijk.
Beste Gesina, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Ik hoop op een grote opkomst op 25 juni, en een zonnetje ;). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik ben zeer tevreden over “Drukwerkdeal”. Voor ons zangkoortje heb ik verschillend drukwerk laten maken en het zag er allemaal perfect uit. Ook de site is erg klantvriendelijk met ruim voldoende uitleg. Kortom: mooi drukwerk, snelle levering tegen een goeie prijs.
Beste Philip, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Ik kom zelf oorspronkelijk uit de Zaanstreek, dus dit doet mijn Zaanse hart goed ;). Veel plezier gewenst met de bestelde producten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Als onervaren particulier heb ik een brochure laten drukken in een kleine oplage. De prijzen zijn scherp in vergelijking met andere aanbieders, de website is helder en het uploaden van de bestanden ging gemakkelijk. Mijn bestand was niet goed opgemaakt en werd afgekeurd bij de bestandscontrole. Een duidelijke omschrijving van de te maken wijzigingen hielp om het bestand alsnog goed aan te leveren en inmiddels heb ik de brochures in huis. Ze zijn precies zo geworden als ik had bedoeld en gehoopt! Een klein minpuntje is de levertijd, mijn bestanden werden pas na meer dan 24 uur gecontroleerd. Misschien goed om bij de levertijd ook duidelijk te vermelden hoe lang het kan duren voor je bestanden gecontroleerd worden. Desondanks nog steeds snel geleverd en ik ben super tevreden!
Beste Thyrza, Bedankt voor de mooie beoordeling en feedback, hier zijn wij erg blij mee! Het is heel lastig om vooraf te melden hoelang de bestandscontrole gaat duren, dit hangt van de drukte af. Wij streven ernaar om dit binnen 24 uur te doen, helaas heeft dit bij jouw order langer geduurd, excuses hiervoor! Veel plezier gewenst met de brochures! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Top service, goede producten.
Beste Jacco, Bedankt voor de beoordeling en mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Dit is de tweede keer dat wij bij drukwerkdeal spaarkaarten en visitekaartjes laten drukken. super snel service en goed kwaliteit.
Beste Yizhen, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Hier worden wij blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Wat ik bestel wordt gemaakt zoals ik het bedoel. Geleverd op de afgesproken dag. En bovendien van goed kwaliteit. Zou toch jullie persoonlijk willen spreken over iets wat ik op de site mis.
Beste Theo, Bedankt voor je mooie beoordeling! Uiteraard is het mogelijk om ons te spreken. Kun je een mail sturen naar [email protected] ovv Webcare op welk telefoonnummer je te bereiken bent en wellicht reeds een kleine toelichting geven? Dank je wel alvast! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alle producten zijn makkelijk te bestellen, er is een ruime keuze. Fijn dat de ontwerpen voor het bestelling zichtbaar zijn en een prima levertijd.
Beste Hedwig, Bedankt voor de mooie beoordeling! Kun je aangeven hoe wij van het cijfer 8 een 10 kunnen maken? Ik verneem jouw feedback graag, je kunt mailen naar [email protected] ovv Webcare. Bedankt alvast! Veel plezier met het uitdelen van de flyers en tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Folder was naar verwachting. Goede prijs. Snel verstuurd en goed verpakt.
Beste Judith, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Hier worden wij blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Kevin, Goed is goed, bedankt voor de beoordeling! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Services en kwaliteit
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik hoor graag van je hoe we van het cijfer 8 een 10 kunnen maken. Wil je mij hierover mailen op [email protected] ovv Marian Webcare? Wij staan altijd open voor feedback, alvast bedankt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Super snelle top service! Heel makkelijk zelf ontwerpen, en hele snelle goede service. Prijs kwaliteit is netjes! Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan!
Beste Esther, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Hier worden wij blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik ben ontzettend fijn geholpen en mijn visitekaartjes zijn helemaal naar wens.
Beste Dunya, Fijn om te lezen dat de visitekaartjes naar wens zijn, bedankt voor de mooie beoordeling! Wij helpen je graag weer bij ee volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Advies was super ! Mooie poster mooi helder !
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Ik hoop dat het spandoek een mooie plek heeft gekregen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Toppie
Beste Bert, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben gehad op 4 juni! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
-Gebruiksvriendelijke website, ook als leek op het gebied van drukwerk kun je iets bestelling. -Erg snelle levering -Wel véél duurder geworden in een jaar tijd.
Beste Lyette, Bedankt voor je mooie beoordeling en uitleg, hier doen wij het voor! Door sterk stijgende papierprijzen zijn wij genoodzaakt om onze prijzen op de website aan te passen. Fijn dat je alsnog bij ons hebt besteld. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Had een bestelling gedaan. Dacht dat de schildjes wat groter waren. Had misschien niet naar de maat gekeken. Verder zagen de schildjes er goed uit. Bij de bestelling opsturen ging wel wat mos bij DHL. Was eerst verkeerd gesorteerd waardoor er vertraging was met de levering heb vanaf dinsdag tot vrijdag zitten wachten op de levering. Vrijdag was het pas geleverd .
Hi Iris, Bedankt voor jouw review en het mooie cijfer. Je hebt inderdaad een flinke tijd moeten wachten op de levering, vervelend hoor! Gelukkig waren de schildjes wel mooi en nog op tijd. Hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle en zorgvuldige levering. Door de tool op de website weet je precies hoe je product er uit gaat zien. Ik bestel hier al jaren elk jaar onze gezinsfoto op canvas. Het valt ons op dat de kwaliteit dit jaar ineens een duidelijke upgrade gekregen heeft: de foto is veel scherper en helderder afgedrukt, vergeleken met de foto's van eerdere jaren!
Hallo Anja, Wat leuk, ieder jaar een gezinsfoto op canvas! En fijn dat je zo tevreden bent dat je ons een 10 geeft! Hopelijk mogen we nog vele jaren jullie gezinsfoto afdrukken, tot volgend jaar ;) Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De vlag was snel ontworpen en besteld. Levering was op tijd! Ik ben super blij.
Beste Nicole, Enorm bedankt voor de mooie beoordeling! Ik hoop dat de jarige job heeft genoten van het eindresultaat, gefeliciteerd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Contact met de klantenservice (Bianca en Hanneke) bijzonder prettig, behulpzaam en effectief. Kwaliteit van het product zeer goed. Vervolgvraag over zakelijke samenwerking echter geen gehoor, ik hoop dat dat vanuit drukwerkdeal nog een vervolg krijgt.
Beste Joost, Bedankt voor je mooie beoordeling, ik zal deze tevens aan Hanneke en Bianca doorgeven. Dat zullen zij leuk vinden om te horen! Zeker ontvang je nog een terugkoppeling betreft een evt zakelijke samenwerking, ik verwacht deze week. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Behulpzaam, meedenken en snelle actie ondernomen. Top!!
Beste Bobbie, Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te lezen! Succes met de laatst 'loodjes', geniet ervan! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zoals beschreven hierboven
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie beoordeling, daar doen wij het voor! Ik hoop dat de prachtige foto een mooi plekje heeft gekregen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijk groeten, Marian Webcare Specialist
Toppers, wij gaan hier veel bestellen!
Beste Jaap, Bedankt voor je mooie complimenten, daar zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag bij de volgende bestelling ;). Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer