Ik had 5 posters besteld maar helaas was er iets fout gegaan in het druk proces. Maar dit was was het bedrijf zelf ook al opgevallen vanwege een technische fout hun system en bevestigde dit in een mail inclusief excuses. Het werd goed behandeld en kosteloos vergoed met een nieuwe druk van goede kwaliteit. Maar i.p.v. meteen een nieuwe druk op te sturen moest ikzelf eerst online een klacht indienen en bestanden opnieuw aanleveren. Nogmaals, uitstekend opgelost maar ik vond het alleen een beetje raar dat ik deze handelingen moest doen als zij zelf al de fout hebben opgemerkt.
Hi Ramon, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering, en dat het probleem uiteindelijk netjes is opgelost. We begrijpen je punt helemaal – Dat had makkelijker gekund, en we nemen je feedback mee om dit proces in de toekomst soepeler te laten verlopen. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit te delen! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Site is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Drukwerk is van goede kwaliteit en wordt altijd snel geleverd.
Hi Erika, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de gebruiksvriendelijkheid van onze site en de kwaliteit van het drukwerk. We streven ernaar om elke bestelling snel en naar wens te leveren, dus het is fijn dat dat ook zo wordt ervaren. We waarderen je feedback en zien je graag terug! 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Dhl heeft niet geleverd, graag betere partij kiezen
Beste Roy, Bedankt voor het schrijven van een review en vervelend om te horen dat je het pakket niet hebt ontvangen. We begrijpen goed hoe frustrerend dat is. Hoewel de bezorging via DHL buiten onze directe controle valt, willen we natuurlijk zorgen dat je bestelling alsnog goed terechtkomt. Zou je contact met ons willen opnemen en je ordernummer vermelden? Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing. Dit mag naar [email protected] TAV Rebecca. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
makkelijk te bestellen, duidelijk uitleg bij opties ondanks mindere kwaliteit foto een mooie afdruk. duidelijke levertijd te zien.
Beste, Bedankt voor deze mooie review en complimenten naar ons bedrijf toe! We zijn blij dat de afdruk naar wens is! We doen ons best om altijd een zo mooi mogelijk resultaat te leveren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we natuurlijk graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de snelheid van het drukwerk.
Hoi Ap, Hartelijk dank voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als de snelheid van ons drukwerk. Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wat je ziet is wat je krijgt
Hallo Linda, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en service. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik had een shirt laten bedrukken. Helaas was er iets misgegaan in de druk. Dit werd door Drukwerkdeal zonder probleem gecorrigeerd en ik kreeg snel een nieuwe toegestuurd via de vriendelijke klantenservice. Top!
Hi Liesbeth, Bedankt voor je fijne review! Jammer dat er in eerste instantie iets misging met het shirt, maar we zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en veel plezier met het nieuwe shirt! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Gepersonaliseerde vlag is keurig gelukt. Veel dank.
Beste, Wat fijn om te horen dat de gepersonaliseerde vlag helemaal naar wens is! Bedankt voor je mooie beoordeling en graag gedaan. We helpen je in de toekomst graag weer verder! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb folders en visitekaartjes bestelt. Folders waren thuis geleverd en visitekaartjes bij een afhaal punt daar van was ik niet op te hoogte maar wel alles netjes opgestuurd.
Hi Mees, Bedankt voor je feedback en review! Fijn om te horen dat de folders goed zijn aangekomen. De status van de zending kan je altijd volgen in de T&T. Deze sturen we altijd mee zodra de order verzonden wordt. Gelukkig is alles verder netjes aangekomen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Voor de zoveelste keer kreeg ik op het laatste moment te horen dat mijn levering later dan aangegeven geleverd zou gaan worden door drukte! Aangezien ik de bestelling ECHT nodig had ivm de lancering van een nieuw product, hebben twee account managers alles in het werk gesteld om de bestelling alsnog in de avond te kunnen leveren. Veel stress voor mij en voor DrukwerkDeal zelf. Uiteindelijk opgelost dus. Maar dit gebeurd té vaak wanneer ik bij jullie bestel helaas. En de kwaliteit van het drukwerk viel mij ook wederom weer tegen.
Goedemorgen Eric, Bedankt voor jouw duidelijke review. Vervelend om te horen dat de order vertraagd is en dat er daardoor zoveel stress was, maar ik ben blij om te horen dat je het uiteindelijk wel op tijd is geleverd. Ondanks de moeite vind ik het daarom wel extra jammer om te horen dat de kwaliteit tegen is gevallen. Kan jij mij een mail sturen waarin je aangeeft wat er niet goed is gegaan met de kwaliteit en het liefst ook enkele foto's hierbij meesturen? Dan kan ik uitzoeken wat er gebeurt is. Je kan mij bereiken via [email protected] t.a.v. Webcare/Hanneke. Je mag ook reageren op de laatste mail rondom de spoedkoerier, dan komt dat ook bij mij terecht. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mijn ervaring met Drukwerk deal is altijd super goed geweest, makkelijk en snel te bestellen en goeie ideeen op de website ook.
Hey Ellen, Dankjewel voor jouw mooie complimenten! Fijn dat alles zo fijn is verlopen met inspiratie opdoen, bestellen en het ontvangen van de orders. Hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bij enkele vragen werden erdoor de medewerker goede antwoorden gegeven en bij de vraag om een spoed contact kwam er snel een reactie
Goedemorgen Marjolijn, Bedankt voor het achterlaten van jouw mooie review, wat fijn om te horen dat je zo snel en goed contact hebt gehad! Hopelijk mogen we je snel weer opnieuw helpen met jouw volgende order. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb door de jaren al vaker drukwerk besteld bij Drukwerkdeal, en ik ben er altijd ontzettend blij mee. En ook nu weer, bij de flyers die ik had besteld. Deze keer vond ik het extra spannend, in verband met de kleuren. En heb ik alles wel goed aangeleverd? Maar bij het uitpakken zag ik het al: geweldig. En de flyer valt echt op, en wordt ook meegenomen. Dus dank! Ik ben blij, en zou Drukwerkdeal ook zeker aanraden aan anderen.
Goedemorgen Helen, Wat een prachtige review, wauw! Hier worden we helemaal blij van! En wat een ontzettend leuke flyers heb je besteld! Heel veel plezier met het uitdelen en hopelijk zien we je snel weer terug voor jouw volgende bestelling. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
We hadden als organisatie een last-minute vraag, waar goed aan tegemoet werd gekomen. Ook over de te plaatsen logokleuren werd goed meegedacht.
Hi Taco, Wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat het contact prettig was en we jullie last-minute aanvraag goed hebben kunnen oppakken. Fijn ook dat het meedenken over de logokleuren gewaardeerd werd. We helpen jullie graag weer bij een volgende opdracht! Met vriendelijke groeten, Joy Webcare Specialist
De maten van de T-shirts die ik wilde laten bedrukken waren niet voorradig. Daardoor duurde het een maand ipv een paar dagen en konden we niet in gelijke shirts spelen bij t sporttoernooi! Ik werd wel goed geïnformeerd maar ja…
Beste Anneke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat enorm vervelend om te lezen dat de order zo lang is vertraagd. Ik heb je een mail gestuurd, zodat wij hier samen een oplossing voor kunnen bedenken. Ik verneem graag jouw reactie hierop. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
goeie kwaliteit.
Beste Dennis, Bedankt voor het plaatsen van een review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel tevreden over Drukwerkdeal, het bestellen was makkelijk, de prijs scherp en de levering supersnel.
Beste Marius, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het bestelproces, prijs en de levering. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel erg scheef afgesneden.. ziet er daardoor slecht en onprofessioneel uit.
Beste Maaike, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij hebben contact met elkaar gehad en er is een oplossing aangeboden. Excuses voor het ongemak en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het is heel gemakkelijk om een document naar de site te sturen. Klik de diverse mogelijkheden aan en binnen een paar dagen krijg je jouw drukwerk al in de bus.
Beste Cecile, Wat een prachtige complimenten, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooie kwaliteit, snel geleverd, stond een beetje druk op de leverdatum maar dat is heel goed gehaald en zoals van te voren afgesproken.
Beste Jorunn, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn dat de order op tijd is afgeleverd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
goede prijs & kwaliteitsverhouding, snel & behulpzaam, uiterst vriendelijk
Hi Marjolein, Wat een fantastische review, dank je wel! 😊 We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze service. We helpen je bij een volgende bestelling graag weer net zo snel en vriendelijk! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Het aanmaken van een bestelling ging zeer goed. De service om het ontwerp te laten controleren was dit keer niet nodig, maar is wel een goede service om teleurstelling te voorkomen.
Hi Petra, Bedankt voor je geweldige 10-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat het aanmaken van je bestelling soepel verliep. Ook fijn dat onze ontwerpcontrole-service voor deze keer niet nodig was, maar goed om te weten dat je het een waardevolle optie vindt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Een order geplaatst. Gevraagd voor bestandscontrole. Snelle en heldere feedback! Snelle en goede kwaliteit productie! Kunnen andere partijen nog wat van leren! Helaas werpt transporteur ( Zowel PostNL als DHL) een schaduw die afbreuk doet aan de kwaliteit van Drukwerkdeal. (Kan drukwerkdeal zelf niets aan doen!)
Hi Esther, Hartelijk dank voor je fantastische 10-sterren review! We zijn blij dat je onze snelle en heldere feedback en de kwaliteit van onze productie zo waardeert. Jammer genoeg hebben we inderdaad soms te maken met transportproblemen buiten onze controle, zoals je aangeeft. We blijven er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te vangen en hopen dat dit je ervaring met ons niet overschaduwt. We staan altijd voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Snel, netjes en overzichtelijk aanleveren. Afwerking en uiteindelijke product heel goed.
Hi Mirella, Heel erg bedankt voor je geweldige 10-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het aanleveren, de afwerking en het uiteindelijke product. En van harte gefeliciteerd met de geboorte van Sef! Wat een prachtige mijlpaal, we wensen jullie veel geluk en gezondheid toe. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Drukwerkdeals levert altijd netjes en op tijd. Ik heb in alle jaren nog nooit een probleem gehad. Voor een festival heb ik ooit programma boekjes besteld, welke wat vertraging dreigde op te lopen, doordat het bestand niet helemaal klopte. Na telefonisch contact hebben ze toch de uiteindelijke levertijd gehaald. Super service.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer