Jullie hebben fantastisch drukwerk geleverd! Ook hoe jullie klantenservice was heel goed en vriendelijk. Heel erg meegaand! Voor onze volgende expositie kom ik voor het drukwerk zeker bij jullie terug.. Verder zal ik jullie zeker bij anderen aanbevelen.
Hee John, Wat superleuk om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden! Fijn dat je zo tevreden bent over het drukwerk en onze klantenservice zo positief hebt ervaren. We helpen je met alle plezier weer bij je volgende expositie! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Ik had zelf een ontwerp gemaakt voor geboortekaartjes en het was makkelijk alles in te voeren, op te slaan en aan te passen. Daarnaast snel geleverd. Als enige "minpuntje" de doos waarin ze kwamen was een beetje gedeukt en vies.
Hee Leonie, Wat fijn om te horen dat het plaatsen van je bestelling zo soepel ging! We vinden het jammer dat de verpakking niet in perfecte staat was bij aankomst. Mochten er hierdoor wat kaartjes onbruikbaar zijn, laat het dan uiteraard gerust weten. Hopelijk heb je desondanks verder wel genoten van het uitpakken van de geboortekaartjes! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Snel bezorgd, binnen de verwachte tijd. Goede kwaliteit, lage prijs
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en levering. Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist.
Mooie stickers besteld, snel geleverd. Kleefkracht is minder groot dan verwacht
Goedemiddag, Leuk om te horen dat je blij bent met de stickers én dat ze zo snel geleverd zijn! De kleefkracht kan per ondergrond en soort sticker inderdaad wat verschillen. Mocht je hierover advies willen of vragen hebben, dan staat onze serviceafdeling natuurlijk voor je klaar! Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist.
Na inleveren bestanden goed advies gekregen voor aanpassingen waardoor het drukwerk perfect en eerder dan verwacht is geverd
Goedemorgen, Dankjewel voor je prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons advies en het ontvangen drukwerk! Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig diverse producten bij Drukwerkdeal, zoals brochures, led frames, roll ups, kladblokken en naambordjes, en eigenlijk alles is naar tevredenheid. Het is eenvoudig en voordelig om juist kleinere aantallen te bestellen. En bij grotere aantallen krijg je drukwerk geleverd.
Goedemorgen, Wauw, bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent met Drukwerkdeal en al deze geweldige producten besteld bij ons! Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist
Mooi resultaat maar ik vond het verzenden van de foto een redelijk ingewikkeld proces
Goedemorgen, Dankjewel voor je prachtige review, fijn om te horen dat je tevreden bent met het ontvangen Drukwerk. Mocht je hulp zoeken bij het aanleveren van jouw foto bij een volgende bestelling, laat het ons gerust weten. We helpen je er graag mee! Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist
Overzichtelijke site waar het eenvoudig kwalitatief prima drukwerk bestellen is voor een nette prijs en een snelle levering.
Goedemorgen, Dankjewel voor je prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist
Uitstekend werk
Goedemorgen, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Nikkie Webcare Specialist
heel prettig
Goedemorgen, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Nikkie van het Webcare team.
Zeer snelle levering van 2 geprinte test shirt ontvangen. de website was makkelijk mee te werken en de kwaliteit is goed. wel ben ik aan het kijken of de kwaliteit eventueel nog beter kan in te toekomst.
Goedemiddag, Dankjewel voor je prachtige review, fijn om te horen dat je tevreden bent over de shirts! Mocht je hulp zoeken voor de betere kwaliteit tegen de tijd dat je hier naar op zoek bent, laat het ons gerust weten. We helpen je er graag mee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik best altijd mijn magneetplaten voor op mijn bedrijfsbus bij Drukwerkdeal. De kwaliteit van de platen zijn uitstekend. Wel jammer dat er een maximale lengte te bestellen is want nu moest ik voor de achterkant van de bus een minder brede bestellen dan dat ik nodig had.
Goedemiddag, Dankjewel voor het achterlaten van jouw review! Fijn dat je tevreden bent over de producten. We hebben inderdaad bij een aantal producten een maximaal formaat. Dit is omdat het vaak de formaten heeft van de machine waarop het gedrukt wordt, of in jouw geval, de rol niet breder is dan dat. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had verschillende problemen met de totstandkoming en verwerking van mijn order, maar de prettige en snelle manier waarop die werden afgehandeld en opgelost is ongeëvenaard. Dat is voor mij de allerbeste aanbeveling voor een organisatie. Je kunt nog zulke goede producten hebben, maar het gaat altijd wel eens mis. Echt goede organisaties herken je door de manier waarop ze opgetreden problemen oplossen. En dat doen ze bij Drukwerkdeal perfect. Frank Kunneman
Wauw, Frank, wat een mooie review heb je geschreven! We worden er bijna verlegen van. Dankjewel voor jouw prachtige woorden en natuurlijk dat je dit wil delen met de wereld. Dat waarderen we enorm! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik was op zoek naar een specifieke maat, en een makkelijk te maken ontwerp, dat ging beide lukken. Vlot en snel.
Goedemiddag Art, Dankjewel voor jouw prachtige review. Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over het proces! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk bestellen en aanleveren bestanden.
Hi Ronald, Bedankt voor deze fantastische review! 😊 We zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, levertijd én het bestelproces. Super dat het aanleveren van bestanden ook soepel verliep. We staan altijd klaar voor je volgende bestelling! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Twee spandoeken besteld met versnelde levering. Bevestiging en verzending allemaal volgens afspraak. Helaas werd het een aantal dagen te laat afgeleverd door DHL. Dit buiten schuld van Drukwerkdeal. Netjes opgelost door vergoeding extra kosten voor de versnelde levering. Het product zag er prima uit.
Hi Roel, Dankjewel voor jouw prachtige review! Vervelend dat het te laat is geleverd, maar daardoor is het wel zo fijn om te zien dat je ons toch een 10 geeft. Dat doet ons goed! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende order. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijke website en in het bestelproces wordt ook duidelijk aangegeven als het aangeleverde bestand mogelijk iets te klein is qua resolutie of dpi. Perfecte kwaliteit en een super service!
Goedemorgen Stefanie, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat alles zo goed bevallen is en dat je zo tevreden over ons bent, dat horen we graag! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mooie afdrukken en snelle levering!!!
Hi Cor, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je blij bent met de afdrukken én de snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Joy Webcare Specialist
Regelmatige klant bij drukwerkdeal. Voor Studio Seven Photography bestellen we regelmatig en over het algemeen tevreden met de producten. Het maakt voor mij echter de service die er voor zorgt dat ik hier steeds terugkom. Zojuist ook weer geholpen door, in dit geval Sara en los van dat ook zij de vriendelijkheid zelve is, wordt er goed geluisterd, actie ondernemen en geholpen waar nodig. Klasse.
Hi Caspar, Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons, en in dit geval ook in collega Sara! 😊 We zijn blij dat je steeds weer voor ons kiest, en we doen er alles aan om die service te blijven bieden waar jij op kunt rekenen. Geweldig om te lezen dat je tevreden bent met zowel de producten als de manier waarop we je helpen. Tot de volgende bestelling, we staan weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Joy Webcare Specialist
Omdat mijn vaste stickerleverancier de 3D doming stickers uit het assortiment heeft gehaald, werd mij aanbevolen om contact te zoeken met Drukwerkdeal. Ik laat al jaren voor achterop de kofferbak vlaggenstickers maken van de landen die we hebben bezocht. Deze traditie wilde ik niet doorbreken, aangezien ik inmiddels 26 vlaggen heb, die allemaal gelijk zijn van afmetingen en uitstraling. Dus heb ik Drukwerkdeal de opdracht gegeven en m.b.v. de tools aan de slag gegaan om de vlag van Hongarije te uploaden. Deze vlagsticker kwam daarna al vrij snel met de post mee inclusief een aantal reserve exemplaren. De kwaliteit is zeer goed en de sticker is inmiddels geplakt. Drukwerkdeal gaat bij bezoek aan een 'nieuw' land mijn opdracht wederom met vertrouwen tegemoet zien. Super!
Beste Sander, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat leuk dat je zo tevreden bent over de sticker die je bij ons hebt besteld. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De geleverde folder is matig tot slecht vsn kwaliteit. De omslag is samengetrokken, alsof deze nat is geworden, echter dit was niet het geval want de doos waarin het geleverd werd was droog en onbeschadigd. Het lijkt erop dat de inkt het papier heeft doorweekt.
Beste Jowi, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend dat je de folders niet naar wens hebt ontvangen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag ontvang ik het ordernummer van je, zodat wij samen naar een oplossing kunnen kijken. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Visitekaartjes met afgeronde hoeken erg slordig gesneden. Zelf nog aan moeten friemelen voor het naar de klant kon. Prijs is wel ok, maar dit soort dingen kan eigenlijk niet.
Beste Sander, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat vervelend dat je de visitekaartjes niet naar wens hebt ontvangen, dit wil ik uiteraard graag van je oplossen. Echter kan ik geen bestelling vinden indien ik zoek op jouw e-mailadres. Graag ontvang ik het ordernummer van je, zodat wij samen naar een oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik werd erg goed geholpen bij drukwerkdeal. Ik had een aantal keren vragen over de levering van een textieldoek en hier kreeg ik duidelijke informatie over.
Beste Myrthe, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door ons, wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooi gelamineerde kaartjes, kleuren kwamen ook goed overeen
Beste Eugenie, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met de ontvangen visitekaartjes! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
ik was niet tevreden over de bestelde t-shirts en heb via de mail gevraagd om een oplossing (19-6) ik heb, zoals gevraagd door saskia, mijn klacht via "mijn bestellingen" nogmaals ingediend. nog een 2e mail gestuurd (25-6) inmiddels zijn we een maand verder
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Mijn collega van de klachtenafdeling heeft op 19 juni een e-mail naar je gestuurd met de vraag om de T- shirts te retourneren, zodat wij deze kunnen beoordelen. Tot op heden hebben wij hier nog geen reactie op mogen ontvangen. Ik heb deze e-mail nogmaals naar je verstuurd. Wij ontvangen graag de producten retour om een oplossing te kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer