Gewoon goed!!

Jullie hebben fantastisch drukwerk geleverd! Ook hoe jullie klantenservice was heel goed en vriendelijk. Heel erg meegaand! Voor onze volgende expositie kom ik voor het drukwerk zeker bij jullie terug.. Verder zal ik jullie zeker bij anderen aanbevelen.

Mooie kaartjes, snel geleverd

Ik had zelf een ontwerp gemaakt voor geboortekaartjes en het was makkelijk alles in te voeren, op te slaan en aan te passen. Daarnaast snel geleverd. Als enige "minpuntje" de doos waarin ze kwamen was een beetje gedeukt en vies.

Snelle levering goede service

Snel bezorgd, binnen de verwachte tijd. Goede kwaliteit, lage prijs

Mooie druk, kleefkracht is gering

Mooie stickers besteld, snel geleverd. Kleefkracht is minder groot dan verwacht

Alles naar verwachting

Na inleveren bestanden goed advies gekregen voor aanpassingen waardoor het drukwerk perfect en eerder dan verwacht is geverd

Grote keuze, goede kwaliteit en snel geleverd voor een goede prijs

Ik bestel regelmatig diverse producten bij Drukwerkdeal, zoals brochures, led frames, roll ups, kladblokken en naambordjes, en eigenlijk alles is naar tevredenheid. Het is eenvoudig en voordelig om juist kleinere aantallen te bestellen. En bij grotere aantallen krijg je drukwerk geleverd.

Heel netjes

Mooi resultaat maar ik vond het verzenden van de foto een redelijk ingewikkeld proces

Kwaliteit voor prima prijs en snelle levering!

Overzichtelijke site waar het eenvoudig kwalitatief prima drukwerk bestellen is voor een nette prijs en een snelle levering.

Zoals gekend van vorige bestellingen … uitstekend

Uitstekend werk

heel prettig!

heel prettig

Goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer snelle levering van 2 geprinte test shirt ontvangen. de website was makkelijk mee te werken en de kwaliteit is goed. wel ben ik aan het kijken of de kwaliteit eventueel nog beter kan in te toekomst.

De magneetplaten zijn van zeer goede kwaliteit.

Ik best altijd mijn magneetplaten voor op mijn bedrijfsbus bij Drukwerkdeal. De kwaliteit van de platen zijn uitstekend. Wel jammer dat er een maximale lengte te bestellen is want nu moest ik voor de achterkant van de bus een minder brede bestellen dan dat ik nodig had.

Supergoede (na-)service.

Ik had verschillende problemen met de totstandkoming en verwerking van mijn order, maar de prettige en snelle manier waarop die werden afgehandeld en opgelost is ongeëvenaard. Dat is voor mij de allerbeste aanbeveling voor een organisatie. Je kunt nog zulke goede producten hebben, maar het gaat altijd wel eens mis. Echt goede organisaties herken je door de manier waarop ze opgetreden problemen oplossen. En dat doen ze bij Drukwerkdeal perfect. Frank Kunneman

Goeie deal, snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke maat, en een makkelijk te maken ontwerp, dat ging beide lukken. Vlot en snel.

Superkwaliteit en -levertijd!

Makkelijk bestellen en aanleveren bestanden.

Prima product

Twee spandoeken besteld met versnelde levering. Bevestiging en verzending allemaal volgens afspraak. Helaas werd het een aantal dagen te laat afgeleverd door DHL. Dit buiten schuld van Drukwerkdeal. Netjes opgelost door vergoeding extra kosten voor de versnelde levering. Het product zag er prima uit.

Super service en mooie kwaliteit.

Duidelijke website en in het bestelproces wordt ook duidelijk aangegeven als het aangeleverde bestand mogelijk iets te klein is qua resolutie of dpi. Perfecte kwaliteit en een super service!

Mooie afdrukken en snelle levering!!!

Na het product komt de service en die maakt ambasadeurs

Regelmatige klant bij drukwerkdeal. Voor Studio Seven Photography bestellen we regelmatig en over het algemeen tevreden met de producten. Het maakt voor mij echter de service die er voor zorgt dat ik hier steeds terugkom. Zojuist ook weer geholpen door, in dit geval Sara en los van dat ook zij de vriendelijkheid zelve is, wordt er goed geluisterd, actie ondernemen en geholpen waar nodig. Klasse.

Kwalitatief uitstekende 3D doming stickers

Omdat mijn vaste stickerleverancier de 3D doming stickers uit het assortiment heeft gehaald, werd mij aanbevolen om contact te zoeken met Drukwerkdeal. Ik laat al jaren voor achterop de kofferbak vlaggenstickers maken van de landen die we hebben bezocht. Deze traditie wilde ik niet doorbreken, aangezien ik inmiddels 26 vlaggen heb, die allemaal gelijk zijn van afmetingen en uitstraling. Dus heb ik Drukwerkdeal de opdracht gegeven en m.b.v. de tools aan de slag gegaan om de vlag van Hongarije te uploaden. Deze vlagsticker kwam daarna al vrij snel met de post mee inclusief een aantal reserve exemplaren. De kwaliteit is zeer goed en de sticker is inmiddels geplakt. Drukwerkdeal gaat bij bezoek aan een 'nieuw' land mijn opdracht wederom met vertrouwen tegemoet zien. Super!

Kwaliteit drukwerk (omslag) matig/slecht.

De geleverde folder is matig tot slecht vsn kwaliteit. De omslag is samengetrokken, alsof deze nat is geworden, echter dit was niet het geval want de doos waarin het geleverd werd was droog en onbeschadigd. Het lijkt erop dat de inkt het papier heeft doorweekt.

Slordige afwerking

Visitekaartjes met afgeronde hoeken erg slordig gesneden. Zelf nog aan moeten friemelen voor het naar de klant kon. Prijs is wel ok, maar dit soort dingen kan eigenlijk niet.

Ik werd erg goed geholpen bij drukwerkdeal. Ik had een aantal keren vragen over de levering van een textieldoek en hier kreeg ik duidelijke informatie over.

Mooie kwaliteit en levering volgens afspraak

Mooi gelamineerde kaartjes, kleuren kwamen ook goed overeen

slechte communicatie

ik was niet tevreden over de bestelde t-shirts en heb via de mail gevraagd om een oplossing (19-6) ik heb, zoals gevraagd door saskia, mijn klacht via "mijn bestellingen" nogmaals ingediend. nog een 2e mail gestuurd (25-6) inmiddels zijn we een maand verder

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer