prima zo
Beste Tanja, Bedankt voor het plaatsen van deze review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Posters daarom niet meer bruikbaar, na overleg wel gecrediteerd Machine kapot, dus overmacht
Beste Frits, Bedankt voor het plaatsen van deze review. De order was inderdaad vertraagd omdat wij te maken hadden met een machinestoring. Heel erg vervelend dat je daardoor de posters te laat hebt ontvangen. Echter gaf je bij mijn collega aan dat je de posters nog kunt gebruiken en is er een passende oplossing aangeboden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Weer netjes gedrukt en kwaliteit is goed als altijd, alleen iets later afgeleverd als gepland, anders waren het 5 sterren geweest.
Goedemiddag Eelko, Dankjewel voor jouw mooie review! Helaas zitten we op het moment in een drukke periode, waardoor jouw order inderdaad wat later is geleverd dan gepland. Ondanks dat, zijn we ontzettend blij met jouw 8! Hopelijk kunnen we dit voor een volgende keer weer omtoveren naar een 9 of zelfs een 10. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Eenvoudig bestellen, fijne prijzen en (bijna) altijd op tijd.
Goedemiddag Bob, Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dat horen we graag! Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alleen UPLOADEN is vervelend Dat kan niet meer zoals eerder SINDS DE NIEUWE SOFTWARE KAN IK NIET MEER UPLOADEN
Beste Gerrit, Bedankt voor het achterlaten van je review. Jammer om te horen dat het uploaden problemen geeft sinds de nieuwe software. We snappen dat dat frustrerend is. We helpen je hier graag bij! Kun je aangeven wat er precies misgaat bij het uploaden? Je mag een email sturen naar [email protected] ter attentie van Webcare/Samantha en dan zoeken we samen naar een oplossing. Alvast heel erg bedankt voor je medewerking! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Drukken al onze menukaarten, altijd constante kwaliteit, service! Ook de bezorging is meer dan goed!
Beste Roland, Wat een geweldige 10 sterren review! Fantastisch om te horen dat je telkens weer tevreden bent over de kwaliteit, service én bezorging. We blijven ons best doen om dat zo te houden Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Heel blij en tevreden met resultaat en de snelle levering
Hi Inge, Bedankt voor deze 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle leveringen service. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
helaas was de resolutie van sommige delen wat slecht, hierover wordt dan contact gezocht. Tevens was het paginaformaat door PPT wisselend in de PDF terecht gekomen, ook hierover wordt goed meegedacht. Dank!
Hoi Rolf, Bedankt voor je review en fijne feedback! Mooi om te horen dat je het contact met ons als prettig en meedenkend ervaart – daar doen we het voor! Jammer dat de resolutie en het paginaformaat niet helemaal goed waren, maar fijn dat we dat samen konden oppakken. Dankjewel voor je vertrouwen, en je weet ons te vinden als we nog iets voor je kunnen doen! ;-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Nadat een andere partij de bestelling verkeerd had gedrukt en we met spoed braderie kaarten nodig hadden, hielp Drukwerkdeal ons door met spoed de kaarten te drukken en we toch op tijd de terras kaart voor tijdens de braderie in huis hadden! Ook hielpen ze ons telefonisch het juiste formaat en soort te kiezen voor de beste prijs. Groet Janet
Beste Janet, Wat fijn dat wij je last-minute hebben kunnen helpen aan folders voor de braderie. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goed gevoel over jullie site en de bestelling. Afgerekend en daarna meerdere mails ontvangen , vond Ik echt te veel. Op slot mail of ik tevreden ben met het product, deze was niet geleverd. Werd er een nieuwe order geplaatst. Toen wel goed
Beste Kirby, Bedankt voor het plaatsen van deze review en feedback! Je hebt mailcontact gehad met mijn collega betref het drukbestand, deze was niet juist aangeleverd. Mijn collega heeft dit voor je aanpast. Via MIJN ACCOUNT - EMAIL VOORKEUREN kun je je afmelden voor verschillende e-mails; zoals de mail met track en trace of de herinneringsmails dat je nog een bestand moet aanleveren. Wat vervelend dat de zending bij de vervoeder manco is geraakt, daarom hebben wij de bestelling opnieuw geproduceerd en verzonden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goed meegedacht en snelle levering van een mooi product.
Beste Leonie, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de kwaliteit van de bestelling. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Om een bestelling t-shirts te plaatsen met het juiste formaat is een grote ellende. Dat zou wel wat makkelijker mogen. Ook vallen de shirts voor vrouwen erg klein uit. Die van de mannen vallen wel goed. Ik ben uitstekend geholpen door Kim van klachten. Dit maakt ook dat ik zo'n goede beoordeling heb gegeven. Zonder Kim gaf ik 1 tot 2 sterren.
Beste Steffanie, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Erg vervelend dat de de shirts voor vrouwen erg klein uitvallen. Wij hebben dit inmiddels aangepast op de website in de maattabel. Fijn dat Kim je zo goed heeft kunnen helpen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
prettig en snel geregeld
Beste Annemarie, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijk te maken, keuzes. Allemaal kloppend met de (snelle) levering. Consistente ervaring.
Hi Martin, Heel goed om te horen dat het maken en bestellen soepel verliep en dat alles klopte met de snelle levering. We streven naar die consistente ervaring, dus mooi dat dat zo is overgekomen! Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ziet er uitstekend uit!
Hi Cees, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De gebruikte foto bleek niet helemaal te voldoen aan de afdrukkwaliteit. Met het programma van Drukwerkdeal kon de foto meerdere keren geüpgrade worden. Het resultaat was super! Levering ook precies volgens afspraak.
Hallo, Wat fijn om te horen dat het eindresultaat toch super is geworden! Goed dat je met het uploadprogramma de foto hebt kunnen verbeteren, dat kan inderdaad echt verschil maken. En mooi dat de levering ook netjes volgens planning is gegaan. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik heb inmiddels twee orders geplaatst bij Drukwerkdeal en beide keren was de ervaring ronduit teleurstellend. Bij de eerste order nam ik binnen vijf minuten na het plaatsen contact op om te annuleren. Toch kreeg ik te horen dat dit al niet meer mogelijk was omdat de bestelling “te ver in het productieproces” zat. Echt onbegrijpelijk en totaal niet klantvriendelijk. Bij de tweede order heb ik inmiddels twee keer een ontwerp teruggekregen met witte randen, terwijl ik heel duidelijk had aangegeven dat dit niet de bedoeling was. Er wordt gewoon niet goed geluisterd naar de wensen van de klant, wat bijzonder frustrerend is wanneer je met deadlines werkt. Kortom: slechte communicatie, weinig flexibiliteit en onprofessionele afhandeling van ontwerpen. Voor mij is dit de laatste keer dat ik met Drukwerkdeal werk. Absoluut geen aanrader.
Beste Stan, Bedankt voor het schrijven van een review en voor je feedback. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je twee keer een teleurstellende ervaring hebt gehad bij ons — dat is uiteraard niet de service die we willen bieden. Wat betreft het annuleren van je eerste bestelling: we begrijpen dat dit frustrerend is. In onze communicatie geven we wel duidelijk aan dat annuleringen een verzoek zijn en geen garantie, juist omdat we streven naar een snelle productie. Soms zit een order dan al te ver in het proces om dit nog terug te draaien, hoe snel je ook contact opneemt. We begrijpen dat dat vervelend kan overkomen en nemen je signaal hierin zeker serieus. Wat betreft het ontwerp willen we toelichten dat in beide gestuurde voorstellen het ontwerp zo is opgemaakt dat het streepjes-patroon volledig doorloopt tot aan de snijrand, zonder witte randen. Mocht het er in de digitale weergave anders hebben uitgezien, dan horen we dat graag — we kijken dan met je mee. We waarderen je feedback, hoe kritisch ook, en gebruiken dit om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je nog openstaan voor een gesprek om te kijken of we toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudig zelf mijn kaart maken en bestellen. Snelle afhandeling Vlotte verzending. Goede kwaliteit
Hi Riek, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en voor de complimenten naar ons bedrijf toe. We waarderen je feedback enorm en zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima spandoek besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles bij elkaar dik tevreden, enige nadeel was de levertijd. Zou uiterlijk de 17e geleverd worden. Werd toen pas verstuurd. Weekend ertussen dus maandags pas geleverd. Hadden hem door avond ook nodig, dus net op tijd.
Hi Alex, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het spandoek zelf. Onze excuses dat de levering later was dan beloofd — we begrijpen hoe belangrijk de timing was en het is jammer dat dit op het laatste moment spannend werd. Gelukkig is het uiteindelijk net op tijd goedgekomen! Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij hadden een banner besteld en deze kwam te laat door de fout van de bezorgdienst. Drukwerkdeal heeft dit keurig voor ons opgelost, mijn complimenten!
Goedemorgen C, Bedankt voor het achterlaten van je review en je mooie worden. Vervelend dat de levering vertraging had, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Lekker makkelijk dat je je eigen ontwerpen kunt uploaden.
Hi Inez, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en kwaliteit. We zijn blij dat het uploaden van je eigen ontwerp zo goed is bevallen! We hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
super snel en mooi en goede kwaliteit, fijn bedrijf!
Beste Mertz Gas Vulstation, Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid, kwaliteit en service. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Los van het feit dat het drukwerk van goede kwaliteit is vind ik het heel fijn dat de klantenservice goed bereikbaar is en ook meedenkt in oplossingen. Men is altijd vriendelijk, kundig en hulpvaardig. Ik ben heel blij met drukwerkdeal.
Hi Aurora, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van ons drukwerk als onze klantenservice. We doen ons best om altijd vriendelijk en oplossingsgericht te zijn — geweldig dat dit zo wordt ervaren! Dankjewel voor je vertrouwen in Drukwerkdeal. We blijven graag met je meedenken bij je volgende opdrachten. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bij een recent uitgevoerde opdracht viel het resultaat wat tegen. Wat was de oorzaak? Dat werd snel onderzocht en bleek in de aangeleverde data te zitten, dus niet bij Drukwerkdeal. Desondanks was er begrip en coulance en werd supersnel nieuw drukwerk geleverd. Top!
Hi John, Hartelijk dank voor je mooie review en de fijne woorden over onze communicatie en service. Jammer om te horen dat het resultaat in eerste instantie niet helemaal naar wens was, maar fijn dat we samen snel tot een oplossing zijn gekomen. We vinden het belangrijk om altijd met je mee te denken, ook als de oorzaak buiten ons ligt. Heel fijn dat dit gewaardeerd wordt! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle en uitstekende afwerking en levering
Hi Jeanette, Bedankt voor deze perfecte review. Super fijn om te horen dat je blij bent met de afwerking en snelle levering van jouw bestelling. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer