Goedkoop, eerder geleverd dan gepland en de kwaliteit is perfect.
Hi! Wat een fijne review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Top service, snelle levering en goede kwaliteit!
Hallo Carla, Fijn dat je zo tevreden bent over ons en het ontvangen product! Bedankt voor het mooie cijfer, hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goed product, erg netjes en goed afgewerkt! Eigen vlag met eigen foto laten maken, Top!
Hi Theo, Dank je wel voor je enthousiaste review, fijn dat het zo mooi is geworden! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Altijd goed. Goede en duidelijke site. Goede kwaliteit en snelle service. Volgende keer weer.
Hallo Frank, Dank je wel voor het mooie cijfer, we zien je graag weer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Bestelling makkelijk te plaatsen, goede hulp/goed advies. Snelle bevestiging van productie. En snelle levering. Enige punt: kreeg meerdere verzendbevestigingen met track & trace codes, maar de zending bleek één (samengebonden) pakket te zijn waardoor het onnodig wachten was op de ontvangst van zendingen die niet zouden komen.
Hallo Giel, Bedankt voor jouw review en vooral ook bedankt voor de feedback. Het is inderdaad onhandig als je meerdere codes ontvangt terwijl er maar 1 pakket verzonden is. Hopelijk is dit iets dat we in de toekomst kunnen verbeteren waardoor we jouw cijfer voor ons nog beter kan! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Blij mee!!!!
Hi Stan, Wij zijn blij met zo'n enthousiaste review! Dank je wel. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keurige programmaboekjes voor ons Korenfestival geleverd!
Hallo Liesbeth, Dank je wel voor de mooie review, fijn dat de boekjes mooi zijn geworden. Ik hoop dat jullie een heel mooie editie van het Korenfestival hebben gehad! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
heb meteen gebeld om te annuleren. moest opnieuw bestellen is de oude niet bestelling gewoon doorgevoerd...
Beste Romey, Wij hebben elkaar zojuist gesproken, bedankt voor het prettige gesprek! Ik heb je uitgelegd dat het niet meer mogelijk was om de order te annuleren omdat deze al reeds gedrukt werd. Daardoor heb je de borden ook wat eerder ontvangen. Wij hebben gezamelijk een oplossing gevonden, bedankt daarvoor! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik doe al jaren zaken met Drukwerkdeal en ben zeer tevreden over de klantenservice. Als er iets niet goed gaat , word het op een goede manier opgelost. Een absolute aanrader
Beste Richard, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier doen wij het voor! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, op naar nog meer jaren samenwerking! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Drukwerkdeal biedt een express verzending. Super natuurlijk en helaas had ik dat vanwege mijn planning nodig. Door drukte is het werk blijven liggen waardoor ik mijn spullen voor het event precies op de dag ontving dat het event was afgelopen....
Beste Ewoud, Bedankt voor jouw bericht en beoordeling! Het is correct de dat verwachte leverdatum stond op 18 mei. Echter heb jij zelf, op 17 mei, het afleveradres naar een PostNL afhaalpunt gewijzigd. Daardoor is het pakket in een nieuw sorteerproces gegaan en 19 mei bij het afleverpunt afgeleverd. Spijtig om te lezen dat dit niet op tijd was voor het event. Mocht je nog vragen hebben, kun je mailen naar [email protected] ovv Marian Webcare. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Hoi, het traject en begeleiding tot productie was goed. Goeie communicatie. Helaas de geleverde opdruk op de shirts is minder goed.. De backprint is niet in het midden gecentreerd geplaatst van het shirt.. Ook is deze vrij hoog gepositioneerd.. Erg jammer.
Beste Jeroen, Bedankt voor de beoordeling en feedback! Ik heb je zojuist proberen te bellen, echter ben je momenteel niet bereikbaar. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de bedrukking. Ik wil graag onderzoeken waar dit mis is gegaan. Ben je in de gelegenheid om mij een aantal foto's te sturen van T-shirts waarop dit duidelijk zichtbaar is? Deze kun je sturen naar [email protected] ovv Marian Webcare. Je ontvangt dan een terugkoppeling en oplossing van mij. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestel al jaren postkaarten, altijd goed en snel geleverd.
Beste Kees, Enorm bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier met het uitdelen van de kaarten, wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Werk was goed, maar als je 10 minuten na een bestelling belt dat je nog iets wilt wijzigen kan dat niet meer omdat alles al is doorgezet. Tip: zet er een vertraging op van 1 uur, zodat deze last minute mogelijkheid wel komt te bestaan. Maar mogelijk doen jullie dit bewust om geen gezeik te hebben en uit efficiency oogpunt!
Beste Paul, Bedankt voor je bericht en feedback! Indien de klant een order plaatst, het bestand aanlevert en de betaling voldoet, gaat deze direct in productie. Dit is een geautomatiseerd systeem, wijzigen of annuleren is dan niet meer mogelijk. Dit wordt tevens vermeld bij het aanleveren van het bestand. Deze orders worden namelijk direct op vorm ingepland. Wanneer er dan een order van deze vorm wordt afgehaald moet de planning opnieuw gedaan worden. Het is dus ook geen optie om er een vertraging in te bouwen. Mocht je nog vragen hierover hebben, verneem ik dit graag op [email protected] ovv Marian. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het gemak waarmee je drukwerk kan aanleveren, preview krijgen en de verschillende opties kan aanvinken is geweldig.
Beste Tjarko, Bedankt voor de mooie complimenten, daar zijn wij erg blij mee. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het door ons bestelde spandoek was snel geleverd en het resultaat was prachtig.
Beste Gert, Fijn om te lezen dat het spandoek naar wens is afgeleverd. Ik hoop dat de jarige ervan genoten heeft! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snel besteld en geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding
Bste Lody, Fijn om te lezen dat de flyers naar wens zijn bezorgd. Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Twee verschillende maten bedrukte t-shirts besteld. De foto was niet van zeer hoge kwaliteit, dus even spannend, maar het resultaat was top. Snel geleverd en zeer tevreden met hoe het geworden is.
mooi
Beste Inge, Bedankt voor de beoordeling! Veel plezier met het uitdelen van de folders. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialst
NVT
Beste Martijn, Bedankt voor de mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee. Ik hoop dat de jarige van het spandoek heeft genoten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Voor het eerst een aantal thermosflessen met logo besteld. Het aankoop proces was niet erg intuitief maar met behulp van de klantenservice liep ik er snel doorheen. De flessen zouden vertraagd zijn maar bleken uiteindelijk op tijd geleverd. De kwaliteit was zoals ik verwachtte erg goed en zo waren ze een mooie afsluiter van ons event.
Beste Madeleine, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de klantenservice je zo goed heeft geholpen met het plaatsen van de order! En dat de flessen op tijd zijn geleverd voor het event, ik hoop dat het een mooie dag is geweest! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Handige en duidelijke instructies voor online bestellen en onze redding dat je ook voor de snelservice kan kiezen! Product was er nu ruim voor de presentatie.
Beste Marijke, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Fijn dat de roll-up banner kon meedragen aan een mooie presentatie. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Tool was duidelijk, bestelling kwam binnen twee dagen. Kwaliteit is top ! erg tevreden
Het bordje ziet er prima uit. Jammer dat het plastic beschermlaagje er al afgehaald was. En dat de pluggen die bij geleverd waren, er 1 van kapot was. Noodgedwongen opzoek naar een nieuwe plug.
Beste Nathalie, Bedankt voor de beoordeling en uitleg! Vervelend om te lezen het beschermlaagje ontbrak en 1 plug defect was. Onze excuses hiervoor! Ik wil je graag een nieuw setje afstandhouders incl pluggen toesturen. Laat je mij weten naar welk adres dit kan? Je kunt mij een mail sturen op [email protected] ovv Marian Webcare. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede prijs/kwaliteit, heel snel geleverd en er wordt meegedacht in oplossingen als dat nodig is. Mijn go-to leverancier voor alles wat met drukwerk te maken heeft.
Beste Monique, Wat een mooie beoordeling, bedankt voor de complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik merkte zelf op dat ik niets geleverd kreeg en heb daar op actie ondernomen. Toen gehoord dat het materiaal op was en dat de productie daar op aan het wachten was. Dat had ik liever eerder gehoord. Gelukkig met next dat delivery een goed alternatief kunnen krijgen.
Beste Dirk-Jan, Bedankt voor de beoordeling en feedback! Fijn om te lezen dat het alternatief een juiste oplossing is geweest. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer