Prima geregeld

Ik ben erg tevreden

goede jwsliteit, maar gn maatwerk

graag optie maatwerk tegen meerprijs. Mijn eerdere bestelling kon ik achteraf niet wijzigen. Dat vond ik erg jammer.

Zeer vlot geleverd en bevredigend resultaat.

Heb hier 4 grote stickers laten drukken, erg tevreden

top geregeld

goed en op tijd.

Super goede klantenservice!

Voor onze bruiloft 500 bierviltjes besteld. Deze zijn helaas zoek geraakt bij PostNL. Drukwerkdeal heeft echter met spoed nogmaals de viltjes bedrukt en op de post gedaan waardoor ze nu nog net op tijd binnen zijn!

prima kaartjes, prima service!

uitstekend

belachelijk late levering!

Ik ben zeer tevreden over de eerste 2 bestellingen, deze waren netjes op tijd. Echter de laatste levering zou voor 12 maart geleverd worden en ze waren er pas 14 mei. En dan gaat het nog over simpel bedrukte pennen? Direct na plaatsen van mijn review is er een passende oplossing geboden door drukwerkdeal. dus gaat de score van 1 ster naar 3 nu

Goede service en zeer hulpvaardig.

Snelle bezorging

Ik heb zowel mijn visitekaartjes als mijn folders bij Drukwerkdeal laten maken. Heel tevreden

Snel gemaakt en geleverd

Zelf een ontwerp gemaakt en besteld. Ruim van te voren geleverd. Netjes. Een klein puntje het zat in een enorme doos. Ik ga hier binnen kort weer een ontwerp maken voor de organisatie.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit, super

Goed geregeld

De producten zien er mooi uit, de verhouding prijs/kwaliteit is goed en de levering is vlot. Als er iets niet voor elkaar is wordt het opgelost. Ik ben dik tevreden over drukwerkdeal.

Top! Klantvriendelijke website, heldere uitleg over uploaden etc en snelle levering!

zie hierboven

Keurig product tegen nette prijs, maar later bezorgd dan aangegeven.

Het product ziet er netjes uit tegen een nette prijs. Ik heb op een maandag besteld en het zou woensdag worden geleverd. Ik kreeg echter pas op woensdag een link naar de pakketdienst en de bezorging was op vrijdag.

Vlot geregeld en ruimschoots binnen de tijd geleverd

Vlot geregeld en ruimschoots binnen de tijd geleverd

Snelle levering van kwaliteit

Snelle verzending, goede kwaliteit. Het is alleen niet goedkoop, maar je kunt niet alles hebben.

super geholpen bij online spandoek ontwerpen

ik ben een oudere dame en wilde én heb een spandoek voor onze 50jarige schoondochter ontworpen én hij is prachtig geworden, dankzij online hulp van een medewerker van uw bedrijf. daarvoor mijn dank.

Overzichtelijke website met een helpdesk welke gewoon goed te bereiken is bij vragen of problemen. Snelle bezorging.

Reclamedoek ziet er perfect uit Hartelijk dank

Goed en snel

Altijd goede ervaring met de bestellingen.

Waardeloos

Slechte kwaliteit, slechte service. Beter gezegd geen service.

Snelle verwerking-behulpzame medewerkers-makkelijk bereikbaar!

Makkelijk en snel te regelen. Goede kwaliteit en fijne behulpzaamheid na een telfoontje via een makkelijk te vinden telefoonnummer.

zeer tevreden

goede kwaliteit en handzame app voor juiste bestelling

Uitstekende service!

Ik had eerder tot volle tevredenheid visitekaartjes bij Drukwerkdeal besteld. Voor mijn andere bedrijf bestelde ik visitekaartje op kraft papier maar de tekst kwam niet goed uit de verf. Ook het papier leek anders in het voorbeeld dan in het echt. Ik ontving een uitstekende, snelle service van Drukdeal en zij besloten om het bedrag terug te storten. Deze service maakt dat ik opnieuw bij hen mijn visitekaartjes bestel!

Mooie kwaliteit en op juiste datum geleverd.

Vaker besteld bij Drukwerkdeal en altijd goed gegaan.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer