Ik bestel al jaren affiches en flyers bij Drukwerkdeal ten behoeve van exposities in de Stadsgehoorzaal in Kampen en dat tot volle tevredenheid. Vaak heb ik de bestelling al dagen eerder in huis dan bij de bestelling aangegeven werd! Als ik met een probleem zit, wordt dit deskundig opgelost. Ik vind het een ideale manier om drukwerk online te bestellen, zeker als het niet om grote aantallen gaat (25/100). De site van Drukwerkdeal is helder en duidelijk. Kortom, jullie hebben een tevreden klant.

Correct en snel

Mooi materiaal en scherpe prijs.

Ik bestel hier paar keer per jaar. Nooit teleurgesteld Snelle levering

Klantenservice helpt drukwerk summier super verder!

De website is makkelijk in het gebruik… als drukwerk-dummie had ik wel wat vragen, er liep wat anders dan gehoopt maar het werd super opgelost! Dankjewel, Kei blij met het resultaat!

Al jaar en dag goed, voordelig en snel drukwerk.

Wij laten al jaren lang al ons drukwerk uitvoeren bij drukwerkdeal. Altijd op tijd geleverd. Niets op aan te merken.

Super, alleen wel een tijdje erop wachten

Prijs kwaliteit en service zijn top, vind het zelf alleen vervelend dat je er een week op moet wachten.

Snel en kwaliteit drukwerk

Ik ben heel tevreden met de levering. Het papier van de flyers was duurzaam en heeft een karton-achtig gevoel. Ook een kleine oplage was niet zo duur. Gewoon betaalbare kwaliteit. Aanrader!

Snel en goed

Altijd goed! Altijd op tijd.

Super geholpen om tot een mooi eindresultaat te komen!

Voor het eerst hebben wij een boekje gemaakt (Nine Star ki en Olie) en dan zijn er altijd dingen waar je zelf geen verstand van hebt. Gelukkig hebben de mensen van Drukwerkdeal ervoor gezorgd dat het allemaal goed kwam en wij erg blij zijn met het resultaat!

Goede snelle service

Goede snelle service

Fantastische kwaliteit, en nog snel geleverd ook!

Ik kon heel makkelijk zelf een ontwerp maken voor een banner die ik wilde hebben. Aangezien we enige spoed hadden, heb ik gevraagd of het met spoed behandelt kon worden. dit kon niet, maar ze zeiden dat het gepland stond om 2 dagen na de bestelling te leveren. Dit is nog gelukt ook! erg tevreden!

Dramatisch

Zag het niet uit

Helaas heb ik geen fijn beoordeling

Normaal ben ik in het algemeen tevreden. Dit is vooral wanneer ik via mijn werk voor klanten veel bestel via Drukwerkdeal. Wanneer daar iets fout gaat is dit bijna in alle gevallen vanuit Drukwerkdeal geen probleem om het opnieuw te drukken voor ons bedrijf. Nu heb ik zelf iets bij Drukwerkdeal bestel (privé), helaas is daar dus ook iets niet goed gegaan. Compleet een logo weg gevallen op de achterkant van een visitekaartje (op de achtergrond). Ze legde in eerste instantie de fout bij mij, ik zou het niet goed hebben aangeleverd. Nu ben ik zelf langer dan 20 DTP'er, en dan vooral technisch DTP'er, dus ik weet echt hoe ik iets moet aanleveren. Ook omdat alles wat ik via werk uitlever voor druk bij Drukwerkdeal ook altijd goed wordt ontvangen. Maar privé, zou k het niet goed hebben aangeleverd. Ze probeerden via de technische weg me weg te wimpelen, en het zou bijvoorbeeld aan het profiel hebben gelegen. Helaas heb ik in vele mailtjes met mijn technische kennis aantoon baar moeten maken dat hun standpunt compleet onzin was. Het duurde daardoor vrij lang voordat ze inzagen dat ze inderdaad niet goed was gegaan. Uiteindelijk hebben ze daardoor en gelukkig maar opnieuw kosteloos mijn visitekaart gedrukt. Ik wil alleen aangeven wanneer je iets privé aanlevert blijkbaar strenger zijn dan wanneer je vanuit het bedrijf iets verstuurd omdat je uiteindelijk als bedrijf zijnde blijkbaar belangrijker bent. Heel jammer en zonde dat dit zo is gegaan en daardoor zou ik niet meer zo snel iets via de privé weg bij Drukwerkdeal bestellen.

De kaartjes zijn mooi maar het verzenden vind ik slecht

Ik had besteld naar vind het best slecht want ik was niet thuis maar het was in een ander dorp bezorgd bij een een of andere boek handel

Netjes gedrukt, goed geleverd....echt prima

Prima kwaliteit, snel geleverd in een geschikte verpakking.

Stroeve start maar goed naar de finish

Een gewone herhaalbestelling die ineens niet meer zomaar doorgevoerd kon worden, maakte dat het begin van mijn laatste order wat stroef op gang kwam. Na een kort telefonisch onderhoud hebben we de beste oplossing voor beide partijen gevonden en daarna is de order snel naar tevredenheid uitgeleverd.

prima mensen, die je prima helpen

Toen ik er zelf niet uitkwam werd ik prima geholpen en kreeg uiteindelijk een prachtig resultaat.

Geweldig van site openen tot ontvangen van het hoogwaardige drukwerk.

Het staat in de ene zin beschreven....... Geweldig van site openen tot ontvangen van het hoogwaardige drukwerk.

Zoals bij elke bestelling TOPPIE!

Bij elke bestelling zorgt Drukwerkdeal weer voor een schitterend resultaat. Prijzen zijn super goed en hoop dat dit ook zo zal blijven.

goede prijs, snelle levering, goede kwaliteit

zeer positief

Makkelijk te bestellen en goed!

Goed geregeld, snel en goede communicatie

Snel geleverd en top kwaliteit

Voldoende keuze in producten en een makkelijke website om het product te ontwerpen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer