Ik had zelf een ontwerp voor visitekaartjes geüpload en twijfelde toch even over de kwaliteit van mijn foto. Gelukkig wilde ze dat checken en kreeg ik netjes een mail dat alles in orde was. Binnen no time waren de kaartjes in huis. Super!
Beste Randy, Wat een complimenten, daar zijn wij erg blij! Veel plezier met het uitdelen van de visitekaartjes en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede service, gebruiksvriendelijke website, snelle levering
Beste Elfride, Bedankt voor de uitstekend beoordeling! Veel plezier met de quiz en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Heel erg netjes afgewerkt en duidelijke foto’s Keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden
Beste Eugenie, Bedankt voor de geweldige beoordeling, zijn wij erg blij mee! Het spandoek is ook erg leuk, ik hoop dat de jarige dit ook vind! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en een goed kwaliteit product. Had het product deze week nodig i.v.m. tijdsdruk
Beste Felix, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat de order zo snel geleverd kon worden. Ik hoop dat de beachflags er mooi bij staan! Wij heplen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
ALs anders prima ervaring een aanrader. Enige nadeel deze keer was dat de printer de enveloppen 'te glad' vond. Maar met 'kunst en vliegwerk' werd dat wel opgelost. Volgende keer bestellen we vast weer bij Drukwerkdeal.
Beste Pieter, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat vreemd dat jouw printer de enveloppen ' te glad' vond, deze zijn namelijk wel lasterprintergeschikt. Gelukkig heb je dit kunnen oplossen. Ik hoor graag van je hoe je dit hebt opgelost en hoe wij dit evt kunnen vermijden. Je kunt mij bereiken op [email protected] ovv Marian. Bedankt alvast! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Website is overzichtelijk, eenvoudig met uploaden van je drukbestanden, prijs/kwaliteit is top en levering is snel. Wij zijn zeer tevreden met drukwerkdeal.nl
Beste Patrick, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik hoop dat de spandoeken een mooi plekje hebben gekregen, veel plezier ermee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Spcialist
De spandoeken worden zeer goed geprint. Een aandachtspunt is dat de ogen er rond om niet allemaal in zitten
Beste Marc, Bedankt voor de beoordeling! Ik heb je zojuist proberen te bellen, echter krijg ik de voicemail. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de spandoeken en de levertijd hiervan! Wel heel jammer dat het bij het aanbrengen van de ringen niet correct is gegaan. Dit willen wij heel graag herstellen. Mocht je dit wensen, wil ik je vragen om contact op te nemen via [email protected] of 088-8855222 tnv Marian. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima product
Goedemiddag Rob, Bedankt voor je mooie score. Soms zijn er gewoon niet meer woorden nodig. Veel plezier met je order en tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Ik best regelmatig een foto op canvas, en tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Hey Talitha, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Graag horen wij hoe wij van een acht een dikke tien maken! Wil jij mij mailen op [email protected] tav Emma? Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Kwaliteit drukwerk zoals gebruikelijk helemaal in orde. Toen de bezorgdienst GLS de pakketten met flyers gewoon over het hek had gesmeten waardoor een doos volledig beschadigd was en de flyers over het pad lagen (Let wel: iets waar Drukwerkdeal niets aan kon doen) kreeg ik na melding van dit feit toch van Drukwerkdeal een mooi bos bloemen. Had ik niet om gevraagd, maar werd zeer op prijs gesteld!
Hey Jaap, Ontzettend bedankt voor je leuke review! Mijn collega Marjolein heeft je de bos bloemen toegestuurd, ik zal het aan haar doorgeven. Goed om te horen dat alles is opgelost. We zien je graag terug! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
reclame borden laten maken en echt super
Hey Patrick, Wat een fijne review! Goed om te horen dat je blij bent met de reclameborden. Graag tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik heb makkelijk mijn eigen ontwerp kunnen uploaden dat ik in Canva gemaakt had, echt top! Er wordt heel duidelijk aangegeven waar er gesneden wordt e.d....ook top! Ik heb tot nu toe iets van 30 flyers gebruikt en had er wel 1 tussen zitten dit niet goed gedrukt was qua kleuren e.d. Kan gebeuren. Ik ben echt zeer zeer tevreden met het resultaat en de prijs daarvoor!
Beste Jose, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel pezier met het uitdelen van de flyers. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
product zelf was top, alleen had ik 2 stuks besteld en 1 geleverd gekregen. Dat is wel gelijk opgelost, product kwam 2 dagen later alsnog.
Hey MJ, Bedankt voor je eerlijke review. Fijn dat het alsnog is opgelost. We hopen dat alles nog op tijd was! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Wij wilden graag een bepaalde flyer toevoegen aan pakketten en krijgen dit normaal aangeleverd vanuit ons moederbedrijf. Dit was hierbij niet mogelijk, maar we konden het op deze manier snel en goed regelen.
Hey Will, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat goed om te lezen dat alles naar wens is gegaan. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik baalde al toen bij het bestellen de levertijd veel langer (meerdere dagen) duurde dan ik van drukwerkdeal gewend ben. Toen dat ook nog eens niet nagekomen werd en ik de flyers een dag na gepland gebruik ontving.... Aaarrrgghhh...!
Hey Iris, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te schrijven. Wat vervelend dat de levertijd niet naar wens was. Ik zie dat je de folders op 4 mei hebt besteld. De verwachte leverdatum is dan, met de gekozen normale levering, 9 mei. Hij is bij ons weggegaan op 6 mei en volgens de track and trace op 7 mei geleverd. Helaas herken ik jouw situatie niet. Zou je hierover contact met mij willen opnemen op [email protected] TAV EMMA. Hoor het graag! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Zeer goede klantenservice. Top geholpen bij het bestellen van kaartjes. Zou een ander zeker aanbevelen.
Hey Lambert, Bedankt voor het plaatsen van je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat mijn collega je goed heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Gewoon alles wat je van een online print shop wil. Snelle website met veel functionaliteit die zelfs een leek begrijpt. Zeer goede kwaliteit prints. En dan zo snel geleverd! Top bedrijf!
Hey David, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de website duidelijk en goed te begrijpen is ;) Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Goed, goedkoop en vlotte service.
Hey Ton, Wat een top review. Goede start van onze dag! Veel plezier met de enveloppen. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
eerste levering was de vlag niet omgezoomd, zelfde dag nog een oplossing aangereikt gekregen (na 16:00). Prima opgelost
Goedemiddag Ron, Bedankt voor je review. Fijn dat we een oplossing hebben kunnen bieden. Veel plezier van de order en tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Het gemak van bestellen, kwaliteit geleverde en adequaatheid helemaal top. Maar levering en de communicatie is zeker voor verbetering vatbaar. Eerst levering zaterdag, dan levering maandag, dan toch geleverd zaterdag, blijkt maar 50% te zijn en dan maandag andere 50%. Dit is ronduit vervelend.
Goedemiddag Eddy, Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je de levering en communicatie als onprettig hebt ervaren. Ik heb de order nagekeken en zie dat beide producten op vrijdag zijn verzonden en aangeboden zijn bij Post NL. Deze zijn apart verpakt om beschadigen te voorkomen. Helaas heeft post NL de zending gesplitst en deze afzonderlijk aangeboden. Wij hebben geen invloed op dit proces. In onze communicatie hanteren wij alleen werkdagen, maar in sommige gevallen kan Post NL een levering al op zaterdag al aanbieden. Op deze manier heeft de klant een order sneller in huis. Vaak heel fijn, maar in dit geval heeft dit toch voor verwarring gezorgd. Gelukkig lees ik wel terug dat het eind resultaat naar wens is en dat het bestellen makkelijk is gegaan. Laten we met deze positieve noot dit bericht dan afsluiten. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Goed materiaal, goede prijs, goede service.
Goedemiddag Joseph, Bedankt voor je bericht. Wat een fijne score, dank daarvoor. Veel plezier van de order. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Donderdag besteld en zaterdag binnen.Maar vooral supermooi afgewerkt.We kunnen er mee voor de dag komen!!
Goedemiddag Rob, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de order. Veel plezier er van en tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Snel klaar snel geleverd service en kwaliteit zeer goed
Goedemiddag Marion, Bedankt voor deze mooie scoren en woorden. Daar worden wij bij Drukwerkdeal erg blij van :-). Veel plezier met het spandoek en een mooie verjaardag gewenst! Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Behulpzame medewerkers en snel en goed geleverd
Goedemiddag, Wat een mooie score, dank daarvoor. Fijn dat de order goed is ontvangen en tot een volgend drukwerk avontuur! Met vriendelijk groet, Wendy Webcare Specialist.
De kwaliteit van Drukwerkdeal is altijd prima. Helaas werd onze bestelling met promotiemateriaal voor een beurs te laat geleverd. Hierdoor hebben we een tijdje op een beurs moeten staan zonder materiaal. We kwamen hier zelf achter en zijn niet goed geïnformeerd. Helaas werd er ook niet goed meegedacht en hebben we zelf een oplossing moeten verzinnen (ander afleveradres).
Goedemiddag, Bedankt voor de review. Vervelend dat de order niet naar wens is geleverd. Echter kan ik in het aangegeven order nummer geen vertraging terug vinden van de diverse producten. Deze zijn allemaal besteld met een te verwachte leverdatum van 09-05 en volgens de track and trace ook allemaal keurig geleverd op 09-05. Wellicht gaat dit over een ander order nummer? Graag zou ik dan ook met je in contact komen om te kijken waar dit over gaat. Zou je mij een mail willen sturen op [email protected] met daarin de gegevens. Dan ga ik kijken wat we hier in kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer