Goede service, mooie kaartjes!

Goede service, mooie kaartjes!

Was te laat, toch op tijd

Mijn bestelling met drukwerk zou te laat komen. Had niets om uit te delen op een beurs. Contact gehad met drukwerkdeal en ze hebben snel een nieuwe prodcutie gedraaid en met een koerier laten bezorgen. Top! Super geregeld

Snel en fijn dat je bij vragen kan bellen

Drukwerk zag er weer mooi uit.

Prijs kwaliteit en service

Geweldige service! Goede kwaliteit spandoek van 200cm x 80cm en voor maar €25,-

Goede service en een groot assortiment aan producten

Noem het maar op.. Drukwerkdeal heeft het! Ga zo door

Zelfs bij de hele snelle service de mooiste kwaliteit

Samantha F & Wendy zijn toppers!

Samantha F en Wendy zijn zo ontzettend behulpzaam geweest! Mijn trouwuitnodigingen waren een uitdaging om te drukken op de manier zoals ik graag wilde, maar Peter heeft mij geholpen ze op de juiste manier aan te leveren, en Samantha F en Wendy hebben mijn bridezilla stress aangehoord en gezorgd dat mijn bestelling netjes en supersnel op mijn stoep werd bezorgd. Deze meiden zou ik per direct een vast contract aanbieden, parels zijn het! Ik ben hen superdankbaar en geniet ontzettend van de diensten van Drukwerkdeal. Ook Marjolein bedankt voor de mooie bos bloemen ivm de bruiloft!

Boven verwachting

Erg goede ervaring. Isabelle veel dank voor de ondersteuning bij bestellen.

Super mooie beachflag

Snel en goede service

ongelooflijk snel, goed en scherp!

Voor deze dubbelzijdige A5-folder gold: heel eenvoudig te maken, perfect en in hoge kwaliteit afgeleverd, tegen de laagste prijs die ik in Nederland heb kunnen vinden! Kortom: dik tevreden! Wij gaan nu ook onze 24 pagina's tellende brochure door jullie laten maken!

snelle service en mooie kwaliteit

zo dat was weer snel

Snel en betaalbaar

Snel geleverd en betaalbaar..

Beste drukker online

Vriendelijke en erg behulpzaam geweest met het ontwerpen en het maken van onze stempels

Makkelijk en snel!

Makkelijk om te ontwerpen en te bestellen.

Goede prijs/ kwaliteit

Doen wat ze beloven

perfect

heel goed en snel

Snelle en kwalitatieve levering

Fijn drukwerk ontvangen, zeer blij met het resultaat. De flyers en de posters waren zoals gehoopt, zeer bruikbaar.

Fijne webshop

Website is zeer fijn in gebruik. Tevens is de prijs-kwaliteitsverhouding van de visitekaartjes erg goed.

Geweldige customerservice en goed product

Helemaal blij met drukwerkdeal, goede customerservice en duidelijke levertijd. Enige minpuntje is dat ze producten in plastic verpakken. Is er een sustainable alternatief?

Waardeloze kwaliteit

Matten besteld met opdruk , mag de naam mat niet eens noemen, wat een troep

Drukwerk totaal mislukt, erg jammer.

Originele foto was zelfs meegedrukt midden in het orgineel. Orginele foto ook niet compleet gedrukt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Hoewel het contact vooral via e-mail gaat, heb ik de gang van zaken als heel persoonlijk ervaren. De mensen van de service zijn heel behulpzaam en geven snel antwoord. Geen chatrobots, maar echte mensen die de vragen die ik stelde echt begrijpen.

Zending kwijt. Maar zeer snel gecorrigeerd

De bestellingen waren snel gedrukt en Verzonden. Helaas via DHL niet direct traceerbaar. En je raad het al. KWIJT. na telefonisch contact snel een herdruk gemaakt en binnen een no time had ik alles binnen. Later kreeg ik de eerste bestelling gedeeltelijk toch bezorgt van DHL.

Keurig drukwerk tegen een scherpe prijs

Ik heb 2 keer iets laten drukken door drukwerkdeal.nl en in beide gevallen zeer tevreden over de kwaliteit. Bij vragen tijdens de opdrachtverstrekking wordt je goed geholpen door de servicemedewerkers. Alleen was het jammer dat het ontwerp op hun site niet simpel mee te sturen was, als je het aantal wilde wijzigen. Zou toch simpel aan te passen moeten zijn. Wel fijn dat de verzendkosten inclusief zijn; zo weet je altijd direct waar je aan toe bent.

Twee bestellingen, één ervan flink vertraagd

Postertjes op A4-formaat besteld en flyers op A5-formaat. Zouden beide binnen enkele werkdagen geleverd worden. Postertjes werden mooi op tijd bezorgd én zagen er goed uit. Daarvoor een 7 (voldoende). Echter, de flyers kwamen niet en plotseling doken er allemaal mails op die duidden op een drukfout en vertraging in de levering. Bij mijn weten ligt de drukfout niet aan mij of aan het aanleveren van verkeerde bestanden. Toch werd mijn vraag of er enige mate van spoed mogelijk was, negatief beantwoord. Dus nu krijg ik de flyers erg laat en zijn al verschillende mogelijkheden gepasseerd om de flyers te verspreiden. Teleurstellend, daarom niet hoger dan een 7.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer