Snel, mooi en voor een goede prijs!
Goedemorgen Chantal, Bedankt voor je positieve review! Kort en krachtig. Veel plezier met het uitdelen van jouw visitekaartjes! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering en super kwaliteit
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over ons. Uiteraard ben ik wel benieuwd wat wij kunnen doen om je nóg tevredener te krijgen en wellicht van die 9 een 10 kunnen maken! Mocht je feedback hebben, dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
de site is erg duidelijk en het product ziet er goed uit. prijs is leuk, en met vragen kun je ook goed terecht bij jullie.
Hi Helma, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, en wat voor een! Fijn dat je zo blij bent over ons, daar worden wij erg gelukkig van. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Zeer vakkundig qua kwaliteit en betrouwbaarheid
Goedemorgen Kees, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons! We zien je uiteraard graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De website is heel duidelijk voor het canvas gedeelte. Mijn klant was zeer tevreden. Hij had een oude affiche van zijn grootvaders bedrijf en die heb ik helemaal geretoucheerd en de kleuren opgehaald. Daar weer een canvas van laten maken die bijzonder in de smaak is gevallen!
Hi Ivo, Wauw, wat een mooi verhaal! Hier worden wij helemaal gelukkig van, dat wij aan zo iets bijzonders hebben mogen bijdragen. Ik snap heel goed dat jouw klant hier dik tevreden over is! Een stukje geschiedenis, zo persoonlijk gemaakt. Heel gaaf! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel service en updates bij iedere handeling Goede website
Goedemorgen Zia, Bedankt voor het achterlaten van de review! Goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen met de website. Mocht je toch nog feedback hebben, schroom niet om contact op te nemen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
maken waar wat ze zzeggen
Goedemorgen Ruud, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! We werken elke dag hard om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Altijd goede kwaliteit, service en snel geleverd.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor het achterlaten van zo'n positieve review! Wat goed om te lezen dat je altijd zo tevreden over ons bent! Wij zijn ook heel blij met jou als klant! We zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mijn bestelling is keurig netjes behandeld en uitgevoerd. Ik kon precies volgen hoe met mijn bestelling verliep. Keurig op aangegeven datum geleverd, Top!
Goedemorgen Marjolein, Fijn om te horen dat de order zo naar tevredenheid is geleverd! Dat horen we uiteraard graag. Als we je nog ergens mee kunnen ondersteunen, twijfel niet om contact op te nemen! Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
We waren een beetje aan de late kant met ontwerpen en bestellen, maar toch twee dagen later hadden we het spandoek in huis. Keurig netjes in prima kwaliteit
Goedemorgen Gerard, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over het hele proces. En goed om te horen dat je het spandoek al zo snel binnen hebt gekregen! Ik kan me goed voorstellen dat je tevreden bent met zo'n leuk design. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Erg eenvoudig om te bestellen en je ontwerp vorm te geven. Levering snel in huis, kwaliteit is top!
Goedemorgen Diana, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. En wat voor een! Goed om te lezen dat alles zo goed en soepel verlopen is, dat horen we graag. We zien je hopelijk snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor t eerst iets laten afdrukken en komt zeer nauwkeurig overeen met hoe ik t heb aangeleverd. Kwaliteit is erg hoog en prijs is zeer netjes.
Hi Alexander, Wauw, wat fijn dat je zo tevreden bent over het ontvangen reclamebord! En wat een mooi design heb je aangeleverd. Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kort telefonisch geholpen door een medewerker. Vriendelijk maar stelde mij ook gerust door langzaam samen alle stappen door te nemen. Heeeel erg fijn! Perfecte service :-)
Hi Cherish, Wauw, wat een complimenten! We krijgen het er gewoon warm van, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega's! Ik heb jouw berichtje doorgestuurd. We zien je heel graag snel weer terug bij Drukwerkdeal, hopelijk kunnen we je dan minstens net zo goed helpen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb in de afgelopen maand 2x een ontwerp gemaakt voor drukwerk door Drukwerkdeal. Het eerste betrof een programmaboek in opdracht van Brabant Koor: 16 pagina's binnenwerk in een 4 pagina omslag. Kwaliteit digitaal offset drukwerk: prima. Afwerking: kan beter; de bedrukking op de rug breekt, dus de omslag is gedrukt op papier met de verkeerde looprichting. Deze week drukwerk ontvangen voor Robustelly 250 jaar: een A5 flyer en een A5 selfcover programmaboekje. Flyer is prima, boekje is flets gedrukt (eveneens digitaal offset) en matig gehecht. De boekjes staan bol en de doorlopende kleurbalk registert slecht, wat duidt op slordig vouwwerk. Algemeen oordeel: matig. Ik ben van Drukwerkdeal betere kwaliteit gewend, terwijl de prijzen wel fors gestegen zijn. Ik ga mij bij nieuwe opdrachten beraden op eventuele alternatieven. Met vriendelijke groet, Marien Klaui Professor Oudlaan 2 5707 KW Helmond [email protected]
Beste Maurien, Bedankt voor je review en feedback. Ik heb je geprobeerd te bellen, om een passende oplossing te bespreken, echter ben je momenteel niet bereikbaar. Ik probeer het later op de dag nogmaals en anders zal ik je een mail sturen. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooie poster, aantrekkelijk geprijsd, snel geleverd.
Goedemorgen Marcel, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ontvangen poster, we hebben er goed ons best op gedaan! We zien je graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goedemorgen Maarten. Kort en krachtig, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Spandoeken zeer snel geleverd en ze zien er prachtig uit.
Goedemorgen Johan, Wauw, met deze designs kan het niet anders dat je tevreden bent, wat supermooi! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima prijs, goede kwaliteit, en snellere levert dan gepland.
Hi Jorus, Dankjewel dat je een review achter hebt gelaten! Fijn dat alles zo goed is verlopen, ik hoop dat je veel kan genieten van jouw prachtige spandoek! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De bedrukking zit er goed op
Goedemorgen Darryl, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de ontvangen order. We hopen je uiteraard nog eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gewoon heel goed!
Goedemorgen Riet, Kort en krachtig, zo zien we het graag! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, hier worden we erg gelukkig van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het uploaden van het bestand ging niet zo goed via de web site, maar dankzij de hulp van de medewerkers was het vlot geregeld. Drukwerk was prima en snel binnen.
Hi Laura, Fijn dat alles zo goed is verlopen met de order en dat we je hebben kunnen ondersteunen hierin. En wat een leuk design! Ik kan me goed voorstellen dat je daar blij mee bent. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bestellen: makkelijk Kwaliteit: goed Levertijd: top!
Hi Mat, Ik zie alleen maar positieve punten, wauw! Hier worden wij heel erg gelukkig van! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
mooi spandoek, en op tijd geleverd.
Goedemorgen Jan, Bedankt voor de positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent, dan zien we graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
goed en snel
Goedemorgen Aad, Kort maar krachtig! Bedankt voor je fijne review, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Megan Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer