Snel, mooi en voor een goede prijs!

Snel, mooi en voor een goede prijs!

Snelle levering en super kwaliteit

kan alleen maar zeggen goed.

de site is erg duidelijk en het product ziet er goed uit. prijs is leuk, en met vragen kun je ook goed terecht bij jullie.

Vakkundig

Zeer vakkundig qua kwaliteit en betrouwbaarheid

Prettige en duidelijke website!

De website is heel duidelijk voor het canvas gedeelte. Mijn klant was zeer tevreden. Hij had een oude affiche van zijn grootvaders bedrijf en die heb ik helemaal geretoucheerd en de kleuren opgehaald. Daar weer een canvas van laten maken die bijzonder in de smaak is gevallen!

Snele service

Snel service en updates bij iedere handeling Goede website

goed en snel

maken waar wat ze zzeggen

Supergoed en snel

Altijd goede kwaliteit, service en snel geleverd.

Duidelijk, netjes en snel

Mijn bestelling is keurig netjes behandeld en uitgevoerd. Ik kon precies volgen hoe met mijn bestelling verliep. Keurig op aangegeven datum geleverd, Top!

Keurig afgeleverd zo als ik het wilde hebben

We waren een beetje aan de late kant met ontwerpen en bestellen, maar toch twee dagen later hadden we het spandoek in huis. Keurig netjes in prima kwaliteit

Snelle service, eenvoudig bestelproces

Erg eenvoudig om te bestellen en je ontwerp vorm te geven. Levering snel in huis, kwaliteit is top!

Super mooie afdruk

Voor t eerst iets laten afdrukken en komt zeer nauwkeurig overeen met hoe ik t heb aangeleverd. Kwaliteit is erg hoog en prijs is zeer netjes.

Kort telefonisch geholpen door een medewerker. Vriendelijk maar stelde mij ook gerust door langzaam samen alle stappen door te nemen. Heeeel erg fijn! Perfecte service :-)

Kleurkracht wat flets en de boekjes niet geweldig afgewerkt.

Ik heb in de afgelopen maand 2x een ontwerp gemaakt voor drukwerk door Drukwerkdeal. Het eerste betrof een programmaboek in opdracht van Brabant Koor: 16 pagina's binnenwerk in een 4 pagina omslag. Kwaliteit digitaal offset drukwerk: prima. Afwerking: kan beter; de bedrukking op de rug breekt, dus de omslag is gedrukt op papier met de verkeerde looprichting. Deze week drukwerk ontvangen voor Robustelly 250 jaar: een A5 flyer en een A5 selfcover programmaboekje. Flyer is prima, boekje is flets gedrukt (eveneens digitaal offset) en matig gehecht. De boekjes staan bol en de doorlopende kleurbalk registert slecht, wat duidt op slordig vouwwerk. Algemeen oordeel: matig. Ik ben van Drukwerkdeal betere kwaliteit gewend, terwijl de prijzen wel fors gestegen zijn. Ik ga mij bij nieuwe opdrachten beraden op eventuele alternatieven. Met vriendelijke groet, Marien Klaui Professor Oudlaan 2 5707 KW Helmond [email protected]

Prima product, snelle levering.

Mooie poster, aantrekkelijk geprijsd, snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle service

Snel en goede kwaliteit

Spandoeken zeer snel geleverd en ze zien er prachtig uit.

Prima prijs, goede kwaliteit, en snellere levert dan gepland.

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding en snelle levering

Goede snelle service

De bedrukking zit er goed op

Goed verzorgd en vlug geleverd.

Gewoon heel goed!

Prima drukwerk en goede service!

Het uploaden van het bestand ging niet zo goed via de web site, maar dankzij de hulp van de medewerkers was het vlot geregeld. Drukwerk was prima en snel binnen.

BETAALBAAR, GOED EN SNEL

Bestellen: makkelijk Kwaliteit: goed Levertijd: top!

super mooi doek

mooi spandoek, en op tijd geleverd.

goed en snel

Keulenstraat 4