opzich goeie matriaal kwaliteit, echter kwaliteit van foto kan beter

de matriaal van de foto is best goed, maar de kwaliteit van de foto is best laag vindt ik. de techniek die wordt gebruikt bij de product die ik heb gekocht (Foto op Canvas) is best oud en de papier die wordt gebruikt is ook niet de allerbeste. toch erg bedankt voor de Canvas. de prijzen zijn wel de producten waard. Ja zeker!

Drukwerk goed, transport laat te wensen over.

Spandoek besteld en flyers. Drukwerk uitstekend. Helaas kwamen de 2500 flyers op twee achtereenvolgend dagen in 10 kleine doosjes, per 250 geseald en met luchtkussens in iedere doos. Vergissing kennelijk. Bij eerdere bestellingen nooit problemen gehad.

Alles is duidelijk via de site. Aanleveren van bestanden is goed. En de levering is ook snel. Ben zeer tevreden

Onduidelijk, stug en niet echt hulpvaardig

Het is op de website niet echt duidelijk welke eisen er gelden voor artwork voor stempels. Je moet eerst betalen en dan komen de mails met dat het allemaal anders had gemoeten. Er wordt snel gereageerd op mail (dat is fijn), maar de mails zijn stug en weinig hulpvaardig. Dit alles verbaast me want eerdere ervaring was wel positief.

Goed en snel

Zeg ik: goed en snel!

Duidelijke website met goede ondersteuning, produkten op tijd geleverd.

Flyers en een banner gemaakt. Uit de online opstelling leek het of aan de randen iets zou wegvallen. Flyer en banner handmatig laten beoordelen, afgedrukt conform ontwerp. Helemaal goed.

Makkelijke website ook jpg bestanden kan gebruiken

Gebruiksvriendelijk website Goede kwaliteit Kleur erg goed Goede verpakking Scherpe prijs.

Snel en duidelijk

Zeer vriendelijke communicatie nadat ik per vergissing een foute beoordeling doorstuurde ( bedoeld voor een andere firma) Mijn beide bestellingen werden correct, volgens afspraak en snel geleverd. Afwerking zoals verwacht!!

Prima en snel!

Prima resultaat en snel geleverd!

Te veel popups op de website

Voor Prijskwaliteit verhouding geef ik 5 sterren. Maar voor de popups die ik steeds op jullie website krijg 0 sterren.

Super meegedacht en opgelost

Voordat wij een bestelling plaatsten hebben wij gekeken naar de levertijd. Vlak voor koningsdag bleek het door een fout bij post.nl te laat aan te komen. Wij hebben contact met jullie opgenomen. De mogelijkheden zijn bekeken en het is netjes opgelost

Erg betaalbaar, maar opgegeven levertijden onbetrouwbaar

Track and trace codes van DHL worden direct gedeeld, echter worden deze niet binnen de opgegeven 48 uur geactiveerd. Bovendien komen bestellingen dikwijls tot enkele dagen later aan dan aangegeven wordt—verwachtingsmanagement kan vele malen beter! Overigens is de kwaliteit van het drukwerk prima en goed betaalbaar.

Hoge kwaliteit en betrouwbaar

Ik bestel al jaren zakelijk bij Drukwerkdeal en ben heel tevreden.

Fijn advies

Ik ben van een hotel en heb stickers besteld voor op wc papier. Ik heb deze alleen nog nooit eerder besteld. Daarom had ik wat advies nodig en heb ik dus gebruik gemaakt van jullie chat en service. Ook diegene die mij hielp had niet direct een antwoord klaar (want ik goed begrijp), dus dat duurde even iets langer. Uiteindelijk toch passend advies gekregen en voor de zekerheid het ontwerp nog even laten checken.

soepel traject van inleveren tot ontvangst

Dit was mijn tweede bestelling in korte tijd, ook nu werd eerder geleverd dan op de site vermeldt, was meevaller. Het offset drukwerk was beide keren van goede kwaliteit. Prettige ervaring

prima geregeld

Goed geholpen door de binnendienst. Kwaliteit van het drukwerk van de enveloppen kan beter.

goed geregeld

makkelijk en snel en goed

in een woord geweldig

Zeer eenvoudige website, prachtige kwaliteit en snelle levering. Bestelling was zeer goed verpakt. zeker een aanrader!

goed product, belabberd bezorgd

Dit is al de 2de bezorging van UPS,waarvan we blij mogen zijn dat het pakket uberhaupt nog aanwezig was bij thuiskomst. (wel enigszins beschadigd) Het andere deel werd geleverd door postnl, deze kon ik wel zelf ophalen bij de plaatselijke bouwmarkt met een niet-thuisbericht. AANRADER bij deze: POSTNL, GËËN UPS!!

Precies wat ik voor ogen had.

Ik vond het spannend om een bestelling te plaatsen zonder vooraf een fysieke proefdruk te hebben gezien. Maar de digitale proefdruk die je tijdens het bestelproces kan bekijken geeft precies weer hoe de uiteindelijke afdruk zal zijn en hoe en waar de folder gevouwen wordt (en hoe hij er gesloten uitziet). Heel blij mee en de volgende bestelling zal weer bij drukwerkdeal geplaatst worden!

Top! Niks op aan te merken

De service was fijn. Ik ben goed geholpen aan de telefoon.

Waardeloos

Drukwerk een week te laat. Vooraf nog contact over gehad, "nee, meneer het is een dag vertraagd, maar het komt echt op tijd". Zonder verdere communicatie komt het drukwerk gewoon niet. Vervolgens sta je met je rug tegen de muur omdat een last-minute alternatief onmogelijk is. Uit pure nood thuis 500 flyers staan printen en snijden, naast stress ook nog eens een enorme kostenpost. Laatste keer drukwerkdeal.

Supersnelle levering en correct uitgevoerd

Zaterdag namiddag besteld, maandag in de ochtend bezorgd.

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen, bijna alle maten beschikbaar en snelle levering. Minpuntje: er gaat wel eens iets mis in de bedrukking.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer