de matriaal van de foto is best goed, maar de kwaliteit van de foto is best laag vindt ik. de techniek die wordt gebruikt bij de product die ik heb gekocht (Foto op Canvas) is best oud en de papier die wordt gebruikt is ook niet de allerbeste. toch erg bedankt voor de Canvas. de prijzen zijn wel de producten waard. Ja zeker!
Goedemorgen! Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat de prijs voor de producten naar wens is en materiaal van het doek jou bevalt! Ik heb je geprobeerd te bellen om jouw feedback door te nemen, dit waarderen wij namelijk enorm. Omdat ik je helaas niet te pakken kreeg heb ik jou een mail gestuurd. Mocht je hierop willen reageren dan zie ik dat graag tegemoet! Met vriendelijke groeten, Megan Webcare Specialist
Spandoek besteld en flyers. Drukwerk uitstekend. Helaas kwamen de 2500 flyers op twee achtereenvolgend dagen in 10 kleine doosjes, per 250 geseald en met luchtkussens in iedere doos. Vergissing kennelijk. Bij eerdere bestellingen nooit problemen gehad.
Goedemorgen Wiep, Bedankt voor je eerlijke review! Zoals mijn collega heeft aangegeven is dit helaas een noodoplossing geweest om erge vertraging te voorkomen. Het is niet de normale gang van zaken om onze pakketten zo te verzenden, ook zijn wij nog aan het kijken naar een duurzame oplossing voor het plastic. Fijn om te lezen dat je wel erg tevreden bent over de kwaliteit van jouw flyers en dat je eerder nooit problemen hebt gehad! Mocht je nog vragen of opmerking hebben, verneem ik deze graag. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 088-8855222 of mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Megan Webcare Specialist
Alles is duidelijk via de site. Aanleveren van bestanden is goed. En de levering is ook snel. Ben zeer tevreden
Beste Jeroen, Bedankt voor de mooie beoordeling, een 10! Veel plezier met het uitdelen van de folders. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het is op de website niet echt duidelijk welke eisen er gelden voor artwork voor stempels. Je moet eerst betalen en dan komen de mails met dat het allemaal anders had gemoeten. Er wordt snel gereageerd op mail (dat is fijn), maar de mails zijn stug en weinig hulpvaardig. Dit alles verbaast me want eerdere ervaring was wel positief.
Beste Liesbeth, Bedankt voor je review. Omdat wij een drukkerij zijn bieden we geen opmaak of grafische ondersteuning aan, , wellicht ken je iemand in je omgeving die ervaring heeft met opmaakprogramma’s zoals Illustrator of Indesign? Of ken je een vormgever die jou hiermee kan helpen? Op onze website, bij de stempels, kun je de informatiesheet en werktekening vinden onder het tabblad aanleveren. Hierin staan alle aanleverspecificaties vermeld. Hier heeft mijn collega jou ook naar verwezen in het mailcontact. Mocht je nog vragen of opmerking hebben, verneem ik deze graag. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 088-8855222 of mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zeg ik: goed en snel!
Goedemiddag Aryan, Kort maar krachtig! Bedankt voor je positieve review, zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goedemorgen, Bedankt voor je review en je feedback! Ik heb je zojuist proberen te bellen, maar ik krijg helaas geen gehoor. Ik heb je daarom een mail gestuurd voor wat meer informatie, zodat we hopelijk samen tot een goede oplossing kunnen komen. Ik hoor graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
contact gehad over de mail omtrent een shirt die niet leverbaar was, dit zou intern geregeld worden. eindstand 2 weken op een shirt gewacht en niet eens de hele bestelling, shirt die we binnen hebben gekregen was ook niet volgens verwachting. achterkant shirt is erg mooi, alleen voorkant klopt niet.
Flyers en een banner gemaakt. Uit de online opstelling leek het of aan de randen iets zou wegvallen. Flyer en banner handmatig laten beoordelen, afgedrukt conform ontwerp. Helemaal goed.
Goedemorgen, Wauw, wat een fijne review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, daar doen we het voor. We zien je uiteraard graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gebruiksvriendelijk website Goede kwaliteit Kleur erg goed Goede verpakking Scherpe prijs.
Goedemorgen Jan, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons, bedankt voor je feedback! Hier worden wij helemaal gelukkig van. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Zeer vriendelijke communicatie nadat ik per vergissing een foute beoordeling doorstuurde ( bedoeld voor een andere firma) Mijn beide bestellingen werden correct, volgens afspraak en snel geleverd. Afwerking zoals verwacht!!
Goedemorgen Marleen, Bedankt voor het achterlaten van een review! Je geeft aan dat je geen contact hebt gehad naar aanleiding van een mail die je ons hebt gestuurd. Ik ben direct in onze mailbox gedoken, maar ik kan geen enkele mail terug vinden. Ik vrees dat dit dus niet goed is binnen gekomen, vandaar dat je ook geen reactie hebt gehad. Zou je de mail nog eens willen doorsturen naar [email protected] t.a.v. Hanneke? Dan pak ik dit zo snel mogelijk voor je op! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Geen communicatie over het feit dat ik de kortingscode vergat… ik mailde hierover maar kreeg geen reactie
Prima resultaat en snel geleverd!
Goedemorgen Willem, Bedankt voor je review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ontvangen order! Je geeft ons nu een 9, ik ben erg benieuwd wat wij kunnen doen om jouw ervaring nóg beter te maken en van jouw 9 een 10 te maken! Alle feedback is uiteraard welkom. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor Prijskwaliteit verhouding geef ik 5 sterren. Maar voor de popups die ik steeds op jullie website krijg 0 sterren.
Hey Erdem, Dat klinkt ontzettend vervelend! Wij hebben enkele pop-ups online staan op onze website maar deze zouden niet het bestellen in de weg moeten zitten, excuus. Mocht jij ze met het bestellen weer terugkomen, zou jij een screenshot naar [email protected] tav Emma willen sturen? Dan kijken we met je mee. Fijn om te horen dat de prijs kwaliteit verhouding wel naar wens is. Hopelijk tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Voordat wij een bestelling plaatsten hebben wij gekeken naar de levertijd. Vlak voor koningsdag bleek het door een fout bij post.nl te laat aan te komen. Wij hebben contact met jullie opgenomen. De mogelijkheden zijn bekeken en het is netjes opgelost
Hey Dennis, Bedankt voor de tien! Wat fijn om te horen dat mijn collega je goed heeft geholpen. Dit zal ik direct doorgeven. Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Track and trace codes van DHL worden direct gedeeld, echter worden deze niet binnen de opgegeven 48 uur geactiveerd. Bovendien komen bestellingen dikwijls tot enkele dagen later aan dan aangegeven wordt—verwachtingsmanagement kan vele malen beter! Overigens is de kwaliteit van het drukwerk prima en goed betaalbaar.
Goedemiddag Michelangelo, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. Wij begrijpen de frustratie rondom DHL heel goed, het is momenteel ontzettend druk bij zowel ons maar ook de bezorgdiensten. Hierdoor kan het inderdaad te lang duren voordat deze zijn ingepland en worden afgeleverd. Wij hebben hier contact met DHL over en hopen snel verbetering te zien. Goed om te horen dat het drukwerk naar verwachting is! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik bestel al jaren zakelijk bij Drukwerkdeal en ben heel tevreden.
Beste, Wat een review! Bedankt hiervoor. Hier doen we het graag voor. We zijn blij met jou als zakelijke klant en zien graag verdere orders tegemoet. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik ben van een hotel en heb stickers besteld voor op wc papier. Ik heb deze alleen nog nooit eerder besteld. Daarom had ik wat advies nodig en heb ik dus gebruik gemaakt van jullie chat en service. Ook diegene die mij hielp had niet direct een antwoord klaar (want ik goed begrijp), dus dat duurde even iets langer. Uiteindelijk toch passend advies gekregen en voor de zekerheid het ontwerp nog even laten checken.
Hi Valérie, Bedankt voor het achterlaten van je review! De collega die jou heeft geholpen zal ik op de hoogte stellen van deze review, fijn dat mijn collega's je zo goed hebben kunnen helpen met het plaatsen van jouw bestelling. We zien je graag terug bij een volgende order, blijf bij vragen vooral contact met ons opnemen! Met vriendelijke groet Megan Webcare Specialist
Dit was mijn tweede bestelling in korte tijd, ook nu werd eerder geleverd dan op de site vermeldt, was meevaller. Het offset drukwerk was beide keren van goede kwaliteit. Prettige ervaring
Goedemorgen Wim! Bedankt voor je review en de tijd die je hebt genomen om deze achter te laten. Mooi om te lezen dat je onze kwaliteit en levering als prettig hebt ervaren, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet Megan Webcare Specialist
Goed geholpen door de binnendienst. Kwaliteit van het drukwerk van de enveloppen kan beter.
Goedemorgen Harm! Bedankt voor je eerlijke review en het leuke gesprek van zojuist. De feedback die je mij hebt gegeven neem ik zeker mee en dit zal ik intern doorgeven aan mijn collega's zoals wij hebben besproken, hier kunnen wij wat mee! Met vriendelijke groet Megan Webcare Specialist
makkelijk en snel en goed
Goedemorgen Jan, Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Met vriendelijke groet Megan Webcare Specialist
Zeer eenvoudige website, prachtige kwaliteit en snelle levering. Bestelling was zeer goed verpakt. zeker een aanrader!
Goedemorgen Richard, Wat een super mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met onze kwaliteit en de snel sneller snelste levering ;) We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Dit is al de 2de bezorging van UPS,waarvan we blij mogen zijn dat het pakket uberhaupt nog aanwezig was bij thuiskomst. (wel enigszins beschadigd) Het andere deel werd geleverd door postnl, deze kon ik wel zelf ophalen bij de plaatselijke bouwmarkt met een niet-thuisbericht. AANRADER bij deze: POSTNL, GËËN UPS!!
Hey Silvia, Wat vervelend om te horen dat de levering zo slecht verliep. Ik ga je aanraden om hiervoor klachten in te dienen. Wij leggen dit dan neer bij UPS en verhalen schade bij hen. Mocht je daar niet uitkomen, kan je altijd contact opnemen met mij of een collega. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik vond het spannend om een bestelling te plaatsen zonder vooraf een fysieke proefdruk te hebben gezien. Maar de digitale proefdruk die je tijdens het bestelproces kan bekijken geeft precies weer hoe de uiteindelijke afdruk zal zijn en hoe en waar de folder gevouwen wordt (en hoe hij er gesloten uitziet). Heel blij mee en de volgende bestelling zal weer bij drukwerkdeal geplaatst worden!
Hi Jonna, Wat fijn dat je zo tevreden bent met de digitale proefdruk en dat jouw folder zo mooi is geworden. Dat kan ook bijna niet anders wanneer je zulke mooie foto's maakt, ik ben erg onder de indruk! Dank je wel voor jouw enthousiaste review, hopelijk kunnen we je nog vaak bij ons op de site begroeten. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De service was fijn. Ik ben goed geholpen aan de telefoon.
Hallo Quint, Dank je wel voor die fijne review, ik heb het compliment doorgegeven mijn collega! Hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Drukwerk een week te laat. Vooraf nog contact over gehad, "nee, meneer het is een dag vertraagd, maar het komt echt op tijd". Zonder verdere communicatie komt het drukwerk gewoon niet. Vervolgens sta je met je rug tegen de muur omdat een last-minute alternatief onmogelijk is. Uit pure nood thuis 500 flyers staan printen en snijden, naast stress ook nog eens een enorme kostenpost. Laatste keer drukwerkdeal.
Hallo Tim, Wat ontzettend vervelend dat je jouw drukwerk niet hebt ontvangen. Ik heb je gemaild omdat volgens onze gegevens het pakket bij een pick up point zou moeten liggen. Ik hoor graag of dit inderdaad het geval is! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zaterdag namiddag besteld, maandag in de ochtend bezorgd.
Goedemiddag Roel, Dat is inderdaad een razendsnelle levering die je hebt gehad! Fijn dat je zo tevreden bent, we zien je uiteraard heel graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen, bijna alle maten beschikbaar en snelle levering. Minpuntje: er gaat wel eens iets mis in de bedrukking.
Goedemiddag Ashkan, Bedankt voor je bericht en je feedback! Wat fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service. Helaas kan er altijd wel iets mis gaan. Mocht dat het geval zijn, wil ik aanraden om via jouw account een klacht in te dienen, samen met wat foto's. We kunnen op die manier goed uitzoeken wat er is gebeurd, maar natuurlijk ook hoe we het kunnen oplossen voor je! We horen het graag als we je nog ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer