Snelle levering en goeie kwaliteit

Dit is de tweede keer dat ik het geboortekaartje van onze kindjes laat drukken en ik ben meer dan tevreden. Hele snelle levering en goeie kwaliteit! Mocht er nog een derde baby komen dan weet ik waar ik het geboortekaartje laat drukken. Of voor andere opdrachtjes raad ik het zeker aan om het hier te laten drukken.

Oplossingsgericht

Bij mijn bestelling van de Orajet transparant, Afwerking: Glanslaminaat Orajet sticker, waren de kleuren dermate transparant, dat de tekst niet zichtbaar was op een donkere (zwarte) achtergrond. Alleen bij een witte achtergrond was de tekst enigszins leesbaar. Nadat bij drukwerkdeal m'n klacht duidelijk was, hebben ze contact met me opgenomen en meegedacht voor een oplossing. Michelle was pro-actief en stelde verschillende oplossingen voor en crediteerde de originele bestelling. Heel erg fijn dat er op deze manier gereageerd wordt. Dit geeft vertrouwen en een prettige samenwerking.

Mooie kwaliteit en Súper-snelle levering

Roll-up banner om 18:30 besteld en de volgende dag rond 11 uur ‘s ochtends al In huis! De kwaliteit was heel goed en de banner zeer eenvoudig op te zetten. Meer dan tevreden!

Spoedbestelling nog niet geleverd maar fijn geholpen

Al meermaals gebeld/gemaild maar spoedbestelling is nog niet binnen. Door track&trace en in mindering gebrachte kosten opgelost.

Gewoon ruim voldoende, maar kan beter

Drukwerk is gewoon goed. Maar offertes aanvragen duurt te lang. Snel, sneller, snelst! klopt niet. Je moet binnen 24 uur een prijs krijgen maar dat lukt meestal niet. Dan moet je nog een keer mailen waar de prijs blijft. Als je dan een beetje haast hebt kom je in de problemen.

Goede informatie vooraf en supersnel!

goede service en ondersteuning en snelle levering

ook per telefoon goede hulp en snelle service

Mutatie niet verwerkt

Er stond een verkeerd nummer bij mijn adres. Mijn fout. Dit is bij bestelling door mij verandert. Is niet door jullie verwerkt. Toen bestelling klaar was kwam ik er achter. Kon toen ook niet meer gemuteerd worden. Daardoor moest ik levering melden bij mensen uit de buurt en deze ook daar ophalen. Dit had beter gekund. Voor de rest goed gemaakt. Factuur F2220185399 voor order 11547563

Snelgeleverd

Snel geleverd en artikel volgens verwachting. Volvlakkleuren zijn helaas niet bepaald egaal bij digitale fullcolour print op textiel, maar dat wist ik van tevoren al.

Mooi drukwerk voor een goede prijs

Drukwerk is netjes en betaalbaar. Levering mag wat mij betreft voor sommige producten zoals visitekaartjes standaard wel wa sneller.

Snel en makkelijk, kwaliteit wisselt

Snel en makkelijk, bereikbaar en behulpzaam. Echter herhaling van eenzelfde bestelling gaf veel kleurverschil in het drukwerk. De een vlakker en de ander voller van kleur.

Snel en goed!

Via chat met hun met de nodige vragen om de order goed uit te werken.... Mission geslaagd! Dank!

snel en goed

Prachtige poster op canvas 100 * 1500

Perfect!

prima advertentiebanner

De kwaliteit van de druk is perfect zoals deze is aangegeven.

Snelle levering van een mooi product

Makkelijk aan te leveren eigen ontwerp en in zeer korte tijd geleverd. Erg blij mee.

Prima geregeld, snelle service!

Mijn bwstelling s keurig en snel verwerkt en binnen gekomen, ik kon mijn etalage mer banner de volgende dag maken. Top geregeld!

Sterk achteruit gegaan

Al meer dan 10 jaar ben ik klant bij Drukwerkdeal. De eerste 8 jaar naar volle tevredenheid, maar sinds dat de website is veranderd (begin 2020) is de gebruikservaring voor mij sterk achteruit gegaan. Tot 2020 was het vinden van de de informatie op de site probleemloos, nu blijf ik steeds zoeken, waardoor ik er een hekel aan krijg om deze site te gebruiken. Wat voorbeelden: aanleverspecs? voorheen in één oogopslag, nu zipfiles moeten downloaden; afleveradres wijzigen? steeds zoeken waar het staat; op rekening betalen? voorheen gewoon gemakkelijk binnen mijn account, nu moeilijker vindbaar en vaak ongewild toch via Ideal betalen; leesbaarheid van de facturen? veel te klein korps en spatiering.

Snelle levering, tevreden mee!

Snelle service, goede kwaliteit

Poster van bestaande afbeelding gemaakt. Voor een leek niet zo eenvoudig maar eenmaal gemaakt mag het resultaat er zijn.

Prijs/kwaliteit zeer goed. En normaliter goede en snelle levering!

Snel en goed kwaliteit.

Goed geregeld.

Uitstekende ervaringen

Altijd blij met wat ik ontvang Drie opmerkingen: Dat ik voor 150 A2 affiches in print twee opdrachten moet aanmaken vind ik onhandig en jammer. Het kwaliteitsverschil tussen print en offset is me het waard om ook >100 nog in print te laten doen. Zou voorts handig zijn als ik herhaling van een opdracht het aantal nog kon veranderen. Heb inmiddels al ruim dertig opdrachten door jullie laten doen en ik vraag me altijd af wanneer ik ook eens een kortingscode verdien. Verder niks dan lof!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer