Goed werk!

Even door de de klantenservice door de bestelsite heen geloodst, super geholpen! En het resultaat zag er erg mooi uit!

Net drukwerk maar erg late levering

Prima drukwerk maar werd wel laat geleverd

kwaliteit in drukwerk, niet duur en tijdig afgeleverd!

kwaliteit in drukwerk en tijdig afgeleverd! Helpdesk is ook plezierig.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Heel snel en van goede kwaliteit.

Mooie posters en flyers, goede kleuren en duidelijke afbeelding.

Snel en uitstekend drukwerk!

Ik gebruik drukwerkdeal.nl voor al mijn zakelijk drukwerk en de ervaring is altijd uitstekend. Snel, goede online ervaring en tools en goed drukwerk. In dit geval betreft het de druk van het geboortekaartje van mijn zoontje en ook dit was zeer snel en goed geleverd. Erg tevreden!

Super service

Snelle service, goede kwaliteit. Aardige assistentie.

Snel en goede kwaliteit

Supersnel en voor een mooie prijs visitekaartjes laten drukken. Zeer tevreden!

Prima, nog sneller dan verwacht!

Goed adres om betaalbaar flyers te laten drukken. Site is makkelijk (het moeilijkste is het goede papier uitzoeken) te bedienen.

Keurig gedrukt en bezorgd !

Mijn bestelling werd keurig afgehandeld en netjes verpakt afgeleverd. Zeer tevreden.

Snelle en goede levering

Snel drukwerk nodig. Zelf kunnen opmaken en nog sneller binnen dan verwacht.

Ik ben tevreden

Ik heb nu 2x 500 visite kaartjes besteld bij drukwerkdeal. Redelijk makkelijk wanneer je een eigen ontwerp al klaar hebt liggen, en het is beide keren geworden zoals verwacht, ook snel geprint en snel geleverd. Ik ben er blij mee. Ik wilde ook graag flyers bestellen, maar had nog heen eigen ontwerp klaar liggen omdat ik die toch wel wat lastiger vond, helaas kon ik geen sjablonen vinden die ik kon gebruiken voor layout etc dus deze heb ik elders besteld vandaar ook geen 5 sterren. Maar al met al, de visite kaartjes zijn zoals verwacht, ik ben tevreden

Probleemloos en op tijd.

Probleemloos en op tijd. Goede kwaliteit en goed verpakt.

Zeer tevreden!

Een klein probleemje is perfect en snel opgelost

goede kwaliteit voor een betaalbar prijs

snelle levering en mooie kwaliteit print

Snel topkwaliteit voor meer dan redelijke prijs

Ik zocht een spandoek waar ik zelf logo's op kon laten drukken, netjes afgewerkt en goed op te hangen. Met de oplossingen van drukwerk deal.nl ging dat makkelijk, snel en goed betaalbaar. Doek is snel geleverd en ziet er top uit.

Goede kwaliteit

Het bestelde product is van hoogwaardige kwaliteit. Helaas is de levering wel 2 keer uitgesteld omdat het nog in productie was. Hierdoor was het 3 dagen later binnen.

Prima geregeld, paar klein puntjes

Staat op website prijs voor 2 (3 en 4) bouwhekdoeken met korting ten opzichte 1. Alleen dat geld voor zelfde ontwerp. Als je 2 doeken met verschillende ontwerpen wil, moet 2x bouwhek doek los besteld en betaald worden (wel in 1 bestelling). Opzich wel logisch, maar kan wat duidelijker toegelicht worden op de site. Verder de 2 losse doeken in 1 bestelling geplaatst en ze staan op 1 factuur. Maar ze werden alsnog los van elkaar bezorgd. Graag per bestelling 1 levering (ik moest ze ophalen bij 2 verschillende buren).

TOP

4 roll-up banners besteld van twee verschillende klanten. Helemaal prime! Snel in huis. Prima prijs/kwaliteit

superfijne klantenservice met leuk betrokken contact

Fijne mensen achter deze online business. Denken met je mee, zorgen voor oplossingen bij te late bezorging en nemen stress weg! Ik kom bij jullie terug, THNXXX Petra

Mooi resultaat en snelle service

Goede service; een extra check op het bestand dat ik had geüpload en duidelijke uitleg hoe het bestand aangepast moest worden zodat het verwerkt kon worden. Snelle reactie op de mail. Daarna werd het bord snel geproduceerd en geleverd. Een erg mooi resultaat!

Snelle levering en prachtig drukwerk

Het drukwerk in deze bestelling waren 100 Brochures van 44 pagina's op A4 formaat in glans gedrukt. Erg mooi op kleur ook de foto's kwamen er goed uit.

heel goed, snel en gemakkelijk

Heel snelle levering, rond 19:00 besteld en volgende dag al thuis. eenvoudig bestelproces en goede kwaliteit

Zeer tevreden!

Top kwaliteit en zeer snel geleverd!

perfecte service

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de brochures en de kalenders die ik heb laten maken bij drukwerkdeal.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer