De afstand houders dat is echt kauwgom staal ik moest de schroef in het houd Draaien ik had hem nog voor gebord maar toch afbreken voor de rest zijn het mooie afstandhouders even de schroeven aan passen die er bij worden gedaan dan is het plaatje perfect
Goedemorgen Teunis, Bedankt voor je feedback over de afstandshouders! Fijn om te lezen dat je het dat je het met eigen schroeven hebt kunnen oplossen voor het mooiste resultaat. Jouw tip zal ik zeker doorgeven aan mijn collega's van de productie. Voor nu een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Drukwerk is prima: 8 De website: 6 Vaak onduidelijk ivm het aanleveren van bestanden. Het voorbeeld overzicht met snij- en veilige omgeving, zo genaamde snijvlakken zijn niet goed aangegeven, op het voorbeeld wordt er te veel ruimte geschept. Hier moet beter na gekeken worden. De naam van brstelorder (ik bedoel niet het nummer), het is het onderwerp kan op een betere plek staan. Nu zoeken....., op de laatste doorklik venster, ergers onder staat iets, dus is het onduidelijk.
Goedemorgen Hans! Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat het drukwerk je goed bevalt! Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen over het gemak van de website en om jouw tips even door te spreken, maar helaas kreeg ik je niet te pakken. Jouw feedback wordt zeker gewaardeerd! Mocht je contact met mij willen opnemen dat kan dat via 088 88 55 222. Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
Prima ervaring. Eerste druk ging door mijn fout verkeerd, maar heb gratis herdruk gekregen.
Goedemorgen Eelco! Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat jouw eerste order helaas niet helemaal goed is gegaan, fijn dat mijn collega's het samen met jou hebben kunnen oplossen en dat er nu een mooi eindresultaat uit mag komen! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Megan Webcare specialist
altijd goed, snel en compleet
Posters snel binnen Goede kwaliteit en goed van kleur
Hallo Klaas, Dank je wel voor de mooie review. Veel plezier van de posters! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle service, goede prijskwaliteit verhouding. Prima kwaliteit!
Hi Karin, Superdepuper, dat wordt het woord van de dag! Mooi dat we je zo enthousiast hebben gekregen, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Alles was maar wens en ook eerder geleverd. Top! En het drukwerk zag er picobello uit.
Hi Steven, Wij vinden jouw review ook echt geweldig! Fijn dat alles naar wens is. Een mooie dag gewenst en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Simpel het juiste product te vinden en prijstechnisch prima. Snelle en duidelijke levering. Kwaliteit prima. Nu al jaren klant en de kwaliteit en assortiment wordt alleen maar beter voor een zeer goede prijs.
Hallo Peter, Hartelijk dank voor je lovende woorden, we worden er bijna verlegen van! Fijn dat je al zo lang klant bij ons bent, we hopen je nog vele jaren terug te zien. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Simpel te ontwerpen, snelle levering
Hallo Jacqueline, Dank je wel voor de mooie review. Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over ons! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Uitstekende ervaring op prijs/kwaliteit. Dik tevreden met het resultaat!
Goedemiddag Felix, Bedankt voor je beoordeling. Dit maakt deze zonnige dag nog mooier! Veel plezier met de visitekaartjes en tot een volgend drukwerk avontuur. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Altijd goed!
Goedemorgen Carin, Soms zijn er gewoon niet meer woorden nodig. Top en bedankt voor deze mooie score! Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen en prettig in het contact, al meerdere drukwerken afgenomen met goed resultaat.
Goedemorgen, Wat en mooie review en woorden. Hier worden wij blij van op deze zonnige dag! Veel plezier met het drukwerk en tot een volgende order! Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Het heeft veel tijd en moeite gekost om de uiteindelijke bestelling gerealiseerd te krijgen. Dat lag ook gedeeltelijk aan mijn kant.
Goedemorgen Esther, Bedankt voor je review en cijfer. Vervelend dat het toch wat moeite heeft gekost de order in te zetten. Mocht je bij een toekomstige order tegen problemen aan lopen, dan horen wij het uiteraard graag van je. Wellicht kunnen wij helpen om de order makkelijker in te zetten. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Ik had wat hand-outs laten ontwerpen en meteen laten afdrukken, na 2 dagen thuis op de mat. Top kwaliteit en precies volgens afspraak gedrukt, prachtig papier en kleuren.
Goedemorgen Hugo, Bedankt voor je mooie cijfer, Fijn dat je tevreden bent met het resultaat en nog veel plezier van je order! Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Ik ben enorm tevreden met de kwaliteit drukwerk. De keuzes voor mijn drukwerk zijn ook zeer ruim en las ik vragen heb dan is de klantenservice ook super. Kortom, dikke aanrader!
Goedemorgen Laura, Bedankt voor je mooie cijfer en fijne feedback. Wij doen ons uiterste best om de klant ervaring zo prettig mogelijk te maken en deze te ondersteunen waar nodig. Fijn dat je dit ook als prettig hebt mogen ervaren. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Snelle levering, goede kwaliteit, prima prijs, duidelijke site, communicatie snel en vakkundig.
Goedemorgen, Snel, duidelijk en compleet. Dank voor de review en het mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Super snelle service voor Roll-up banner. Downloaden fluitje van een cent en fantastische print kwaliteit. Waarom geen 10 ? De deelbare stok die het het doek van de banner (120 breed en 2 meter hoogte) in de lucht moet houden is erg minimalistisch om de zaak stabiel recht overeind te houden. Goed genoeg voor weekend beurs met niet teveel beweging langs de banners
Goedemorgen Janneke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat het bestellen en aanleveren allemaal zo soepel is verlopen. Wat betreft de stevigheid van de banner, zou dit geen probleem moeten zijn om deze meerdere malen op te zetten en te gebruiken. Mocht je toch problemen ervaren, dan horen wij het uiteraard graag. Dan kunnen wij hier verder induiken. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Doordat de bezorgdienst er een zooitje van maakte dreigde mijn bestelde banner te laat bezorgd te worden. Geen probleem voor Drukwerkdeal. Met spoed werd een nieuwe aangemaakt en per expres opgestuurd. De volgende dag werd deze op tijd bezorgd. EEn geweldige service dus, maar ik zou nadenken of ik met deze bezorgdienst door bleef gaan.
Goedemorgen Fons, Bedankt voor je review, Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen. Helaas hebben onze partners soms ook te maken met overmacht, maar hier proberen wij uiteraard altijd een oplossing voor te bedenken. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
In het begin dacht ik nooit voor de prijs die ik betaald had een goed spandoek te kunnen krijgen. Niks minder waar! Top kwaliteit, scherpe afdrukken en snelle levering.
Goedemorgen Sanne, Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over je spandoek en wij je blij verrast hebben met onze kwaliteit. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Duidelijke instructies op de website.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
slechte ondersteuning, met betrekking tot een herhaling order. Order al meerdere keren besteld en dan bij deze laatste bestelling, bestand niet kunnen uploaden, ondersteuning vanuit helpdesk laat en onzinnige vragen.
Beste Bart, Ik hebje zojuist proberen te bellen, echter krijg ik je niet te pakken. Jammer om te lezen dat het verloop naar de bestelling toe niet naar tevredenheid is gegaan. Omdat het om een herhaalorder ging die in 2019 was geplaatst, moest er een nieuwe order via de website geplaatst worden. Ik kan me voorstellen dat dit erg vervelend was, echter zijn wij overgegaan naar een nieuw systeem waardoor dit (helaas) noodzakelijk was. Daarbij moest het bestand ook opnieuw aangeleverd worden, wij kunnen deze namelijk max 1,5 jaar opslaan, na die tijd worden deze verwijderd. Ik begrijp dat het aanleveren niet lukte, maar mijn collega heeft het bestand er een dag later alsnog bij geplaatst. Ik snap je teleurstelling maar ik ben van mening dat wij snel gereageert hebben, binnen 24 uur, en terechte vragen hebben gesteld. Mocht je nog contact willen hebben over bovenstaand, wil ik je vragen om te bellen met 088-8855222 of te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialst
Brillen maar aan 1 zijde bedrukt ipv de afgesproken 2.
Beste Sander, Vervelend dat de zonnebrillen niet juist zijn gedrukt. Mijn collega's van de klachtenafdeling hebben dit opgepakt en per e-mail een oplossing geboden. Wij gaan dit uiteraard zo spoedig mogelijk herstellen! Mocht je nog vragen hebben, kun je met hen contact opnemen. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist.
Ik vind zoals gezegd het resultaat goed. Maar door de vertraging van de levering, hebben wij niet op het juist moment het resultaat kunnen delen. Dus het momentum gemist. En daar baal ik enorm van.
Beste Mireille, Bedankt voor je beoordeling. Ik heb je proberen te bellen, helaas krijg ik je voicemail. Fijn dat de muismatten naar tevredenheid zijn geleverd. Echter zie ik inderdaad dat de levering behoorlijk vertraagd was. Mijn excuses hiervoor! Mijn collega's van de klachtenafdeling hebben op woensdag 6 april een e-mail gestuurd betreft een 'oplossing'. Wij ontvangen graag jouw reactie hierop, dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zeer mooie banner snelle service
Beste Marleen, Fijn dat je zo tevreden bent over ons en de bestelling, bedankt daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
besteld via de website. Was zeer gemakkelijk om je eigen voorbeeld in jullie systeem toe te voegen. dinsdag besteld en levering zou 6 dagen later zijn aldus de site, maar we hadden het donderdag al binnen. Het valt ons wel op dat de rollen niet volledig vol zijn met stickers? Klopt dit?
Beste Louisa, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij hebben elkaar zojuist gesproken en het 'raadsel' van de stickers is opgelost. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian |Webcare |Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer