Correcte levering altijd.

Paar dagen later geleverd, maar wij hadden zelf voor de zekerheid al rekening gehouden met die paar dagen

super

super

professioneel werk

foto op een canvas laten printen . is mij zeer goed bevalen . volgende dag geleverd en super goed kwaliteit.

Banner verkeerd om geleverd

Banner was verkeerd gemonteerd waardoor de stok aan de voorkant van de banner zat, i.p.v. de achterkant. Mijn handige collega heeft hem helemaal moeten demonteren en zelf opnieuw in elkaar gezet. Waardoor hij gelukkig wel daarna te gebruiken was. Print kwaliteit was wel echt goed en ook snel geleverd.

Super service!

Super service!

Supermooi geworden!

Een mooi spandoek voor een vriend die 50 jaar wordt. Goede kwaliteit, heldere foto's en niet duur! Dik tevreden!!! Bedankt drukwerkdeal.nl

Altijd goed!

Duidelijke website, grote keuze, makkelijk bestellen, makkelijk ontwerpen (aanleveren) goede prijs, snelle levering. Dikke 10!

Duidelijke en vlotte service

Zelf een ontwerp aangeleverd en door de duidelijke tool op de site was het erg netjes passend gemaakt en de levering was vlot.

Ben fan, Goed drukwerk, goed verpakt, snel antwoord op vragen.. zeer tevreden dus

Eenvoudig te maken / creëren en te bestellen

Keurig snel geleverd en prima kwaliteit. Heb het nog niet gebruikt op de auto maar dat zal vast goed komen.

Overzichtelijke website met goede mogelijkheid om de juiste keuze te maken. Perfect drukwerk en zeer snel geleverd!

Zeer professioneel en makkelijk bereikbaar

Erg tevreden

mooi produkt

duidelijke webshop en snelle levering

Makkelijk te bestellen, duidelijke levertijd. 1 ster minder voor soms de slordige afwerking.

Duidelijk, overzichtelijk, en volgens afspraak.

Hi , all perfect , I was amazed at the quality and speed of production , thanks very much

Snel makkelijk en kwaliteit

Altijd goed en snel. Is in mijn branche van groot belang. Af en toe een kortingscode zou ik als goeie terugkerende klant erg waarderen. Thnx

Snel en efficiënt

Super snel en super resultaat

Ben super blij met resultaat en was ook nog vlot geleverd. Ik ben zeer tevreden en het is betaalbaar.

Lekker snel geleverd en super klantvriendelijk

Meestal zijn mijn orders helemaal prima en altijd super snel. Dit keer heb ik boekenleggers besteld. Website super gemakkelijk door te lopen. Snel in huis. Maar het beeld was van mindere kwaliteit en de afbeelding daardoor wazig "pixellated". Ik heb prettig contact gehad met de klantenservice en weet nu waarom het beeld van mindere kwaliteit was. Opgelost dus!

Altijd goed en snel!

Drukwerkdeal heeft een hele duidelijke website en als je ,net zoals ik nul verstand heb van dit werk, helpen ze graag. De bestellingen zijn altijd heel snel klaar.

Kwaliteit en snel

Kwalitatief goed werk voor een nette prijs en uitzonderlijk snel geleverd

Perfecte service, goede kwaliteit!

Snel antwoord op mijn vragen, kaartjes met uniek nummer snel geleverd.

Eeenvoudig en op tijd.

Drukwerk gemakkelijk aan te leveren en het is mooi op tijd gereed en wordt snel afgeleverd.

Goed en snel. Duim omhoog.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer