Prima drukwerk

Ik vind het drukwerk prima, maar de site kan volgens mij wel wat verbeteringen gebruiken. Het is niet duidelijk wanneer iets geleverd kan worden als je meerdere producten besteld. Ik heb nu vier verschillende dagen voor vijf producten, waarvan 4x redelijk standaard drukwerk. HINT: Bouw op de website iets in dat je je eigen leverdata kunt aanpassen vlak voordat je akkoord geeft voor betaling.

Prima kwaliteit

Snel de banner kunnen uploaden en keurig en Snel geleverd

Wat een service!

De kleur van de visitekaartjes is evenwel niet dezelfde als de laatste bestelling (iets minder geslaagd). We hebben wel dezelfde bestand gestuurd.

Prima website, prettig te hanteren workstation, bestelling prima op tijd afgeleverd. In een word TOP

---

Super snel en super netjes

Woensdag een spandoek besteld en zaterdag keurig verpakt geleverd. Mooie kwaliteit erg blij mee.

Tevreden!

Veel keuze, snelle levering, goede service :)

Snelle levering - weet waar je aan toe bent

Top en voordelig geregeld

Ontwerp menukaart eenvoudig geüpload en verder verwerkt met duidelijke communicatie rondom de opdracht. Een tip, wellicht wat meer informatie over papiersoorten, waardoor je wat meer gevoel krijgt wat voor papier en met name hoe zwaar je moet gebruiken voorbijvoorbeeld een strooifolder een menukaart of een ander item.

goede kwaliteit, snel geleverd!

Het programma voor het maken van flyers is makkelijk te bedienen

soepel bestelproces, soepele levering, goede kwaliteit, scherpe prijs

soepel bestelproces, soepele levering, goede kwaliteit, scherpe prijs

Zie onder

Prettig contact, op tijd geleverd en prima prijs/kwaliteit verhouding

Zeer tevreden met jullie service Snel afgehandeld Layout flyer: tevreden

Snel, goed en goedkoop

Bestellen gaat supermakkelijk, de kwaliteit is altijd goed, en het drukwerk is in een poep en een scheet binnen. Ik ben best kritisch, zeker als het om drukwerk gaat. Maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit teleurgesteld was. Kudos voor drukwerkdeal!!!

Snel, intuitief en goede kwaliteit

Zie boven

Behulpzaam en snel

Ik had een probleem. Medewerker is kundig en hielp me verder. Super snelle levering.

Topkwaliteit voor een goede prijs

Eenvoudig te begrijpen module om je ontwerp te plaatsen. Je wordt goed door het hele bestelproces geleid.

Doek besteld en binnen 2 dagen binnen. Top kwaliteit voor een goede prijs!

Altijd snel perfect drukwerk

Altijd perfect drukwerk en vaak sneller geleverd dan aangekondigd.

Ontwerpen en bestellen gaat heel makkelijk.

Uploaden van logo, eigen kleurenpalet invoeren en ontwerpen. Het wijst zich vanzelf en alles netjes en lekker snel in huis.

Netjes gedrukt, snel geleverd

Het proces was prima te volgen en de klantenservice dacht mee met een opgetreden probleem. Vriendelijk, snel en betaalbaar. Zeer voor herhaling vatbaar.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Geweldig geregeld

Makkelijk te bestellen en snel, volgens afspraak, geleverd.

Fantastisch, erg tevreden!

Bestelling naar alle tevredenheid en zelfs boven verwachting ontvangen. Een dikke 10!

Een bestelling 22 februari en na 3 zendingen nog niet opgelost

Na een verkeerde levering van blanco etiketten zijn twee correctie zendingen geweest maar telkens dezelfde fout. Besteld etiket liggend kern van 4 geleverd staand en kern van 7. Nu wachtend op de 4e zending. Hopelijk is het nu wel goed.

Mooie kaartjes, snel geleverd, onhandig bestelproces

Het resultaat was in 1x helemaal goed. Levering snel en volgens afspraak. Wat ik erg onhandig vond is dat ik geen optie kon vinden om meerdere visitekaartjes tegelijk te bestellen. Voor ieder visitekaartje moest ik het hele bestelproces weer doorlopen. Dat is erg bewerkelijk als je voor het hele bedrijf kaartjes wilt bestellen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer