Prima werk
Goedemorgen Louis, Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn dat je zo tevreden bent over de ontvangen order, daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
service van drukwerkdeal is top. Het fijne is dat zij je bestanden goed checken voordat ze deze gaat printen. Levering is ook snel.
Goedemorgen Marieke, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat alles zo goed is verlopen met je order. Wij hebben inderdaad een check op bestanden. Bij de meeste producten doe je zelf de controle, waarbij ons programma je ondersteunt op de algemene punten. Sommige producten willen we toch even zelf controleren voor we ermee aan de slag gaan. We zien je heel graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Posters op forex
Hi Hans, Bedankt dat je een review hebt achtergelaten bij ons. Fijn dat je tevreden bent over de ontvangen order. Ik ben nog wel benieuwd wat wij kunnen doen om jouw 7 voor een volgende keer hoger te krijgen, we horen graag feedback! Met vriendelijke groet, Hanneke, Webcare Specialist
Hi Jacqueline, Jij blij met ons, wij blij met jou! Dankjewel voor je positieve review! En wat een ontzettend leuk design heb je gemaakt. Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent. We zien je graag snel terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Erg tevreden over de website, snelheid van leveren en de prijs.
Goedemorgen Bas, Fijn dat je zo tevreden bent over ons, én dat je natuurlijk de moeite hebt genomen om dit ook online te delen. Daar worden wij heel blij van! We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bestellen van drukwerk is makkelijk, en je ziet precies hoe het eruit komt te zien. Bestelling keurig op tijd geleverd, goed verpakt, en het drukwerk zelf was van goede kwaliteit.
Goedemorgen Erik, Dankjewel voor je positieve review! Heel fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen met jouw orders, dat zien we graag! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
PostNL was vergeten een briefje achter te laten maar drukwerkdeal.nl kwam er al gauw achter waar de bestelling was gebleven en heeft ons keurig telefonisch geholpen. Goed bereikbaar en vriendelijk. De online editor is gebruiksvriendelijk waardoor je zelf de mooiste designs kunt maken. Erg tevreden over de one-day-delivery & kwaliteit van het eindproduct!
Hi Femke, Wauw, wat een ontzettend fijne review heb je geschreven! Wij zijn er stiekem wel trots op dat je zo blij bent met ons, daar werken we hard voor. Uiteraard zien we je heel graag nog weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
snel en goede service, dus perfect 1 keertje klopte iets niet maar werd dit snel en naar tevredenheid opgelost.
Goedemorgen Edwin, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! En fijn dat alles zo goed verloop met je orders, ondanks een hikje hier en daar. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
met snelheid vakwerk geleverd
Hi Simon! Bedankt voor de korte maar krachtige review! Goed om te lezen dat wij onze kernwaarden waar hebben kunnen maken. We hopen dat je goed gebruik kunt maken van de folders. Tot een volgende order! Met vriendelijke groet, Megan Webcare Specialist
Het pakket van mijn bestelde mastvlag was zoekgeraakt, maar Drukwerkdeal heeft snel zonder aarzeling een nieuwe laten maken! Perfect contact.
Hi Jaime, Bedankt voor je toffe review! Vervelend dat de mastvlag manco is geraakt, maar fijn dat mijn collega's het zo snel voor je af hebben kunnen handelen. We hopen dat je er veel plezier van zal hebben! We zien je graag terug bij een nieuwe order. Met vriendelijke groet, Megan Webcare Specialist
Kwaliteit goed, prijs redelijk, snelle levering
Hi Paulus, Bedankt voor je fijne review! Ik zie dat de magazines erg gaaf zijn geworden, goed om te horen dat de order snel is verzonden en naar wens is aangekomen. Blij om te lezen dat je helemaal tevreden bent, we zien je graag terug bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Megan Webcare Specialist
de levering van de bestelling duurde iets langer dan beloofd maar dat heeft niet tot problemen geleid. Ik ben tevreden over de kwaliteit, service en prijs
Goedemiddag Anne-Mari, Bedankt voor je review! Ik zie inderdaad dat jouw order vertraging heeft opgelopen bij productie. Het is helaas erg druk en in combinatie met de offerte waarmee de order is geplaatst heeft ervoor gezorgd dat jouw order een paar dagen later is binnen gekomen. Ik vind het wel fijn om te horen dat je verder helemaal tevreden bent! Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb Drukwerkdeal leren kennen als een bedrijf dat vlot, vriendelijk, betrouwbaar en professioneel met haar afnemers omgaat. En ook als er iets misgaat, komen deze kenmerken zonder enig voorbehoud terug. Kortom, prima!
Hi Paulien, Wauw, wat een ontzettend fijne review heb je geschreven! Daar worden wij echt heel erg blij van. Goed om te horen dat we onze kernwaarden ook waarmaken en dat je met een goed gevoel kan blijven bestellen. We zien je heel graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bijna alles duidelijk op de website. En bij vragen via de chat, direct geholpen. Resultaat was een mooi/goed, snel geleverd product.
Hi Monica, Fijn dat alles zo goed is verlopen met het bestellen, en dat we je ook verder hebben kunnen helpen met het plaatsen van de bestelling. Als je tips hebt om onze website nóg beter en duidelijker te maken, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Altijd mooi en correct geleverd, wanneer niet in orde word dit steeds op een goede manier opgelost.
Goedemorgen, Bedankt voor de review! Wat fijn dat alles goed is verlopen en dat je na alle geplaatste bestellingen nog steeds tevreden bent over ons. Wij zijn ook erg blij met jou als klant! Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerkdeal heeft mij heel goed geholpen bij het bestellen van visitekaartjes. Echt prima service!!
Hi Sandra, Bedankt voor je review, wat een mooie kaartjes zijn het geworden! Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Dus zeer snel, goed en professioneel
Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn dat alles zo goed is verlopen met je order. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare specialist
Ik had de magazines een dag eerder nodig en jullie hebben het gewoon geregeld!
Goedemorgen Mariek, Wauw, wat goed dat het gelukt is! Ik heb de complimenten doorgespeeld aan mijn collega, hij zal blij zijn om te horen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De rolbanner die ik had besteld was, geheel buiten de schuld van Drukwerkdeal om, door PostNL op een verkeerd adres bezorgd. Drukwerkdeal heeft ons toen geheel kosteloos de volgende dag een nieuwe rolbanner opgestuurd. Een heel mooi gebaar en een pluim voor de medewerkers die dit zo snel en soepel hebben geregeld!
Goedemorgen Carola, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn dat we uiteindelijk de order toch goed hebben kunnen leveren, ondanks een fout van PostNL. Ik geef je complimenten door aan mijn collega's, daar zullen ze blij mee zijn! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prettige en duidelijke uitleg van hoe de vlag aan te leveren. Had even moeite alle knoppen in beeld te krijgen op mijn iPhone bij het uploaden van mijn bestanden, maar uiteindelijk gelukt. Levering binnen 5 werkdagen zoals op de website vermeld staat. Het ontwerp komt enorm goed uit op de vlag en vlag voldoet aan onze verwachtingen. Goede ervaring!
Hi Marloes, Bedankt voor je fijne review! En wat goed om te horen dat alles zo goed is verlopen met de order. Wat een leuk design heb je gemaakt voor de vlaggen! Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent. We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Tijdige levering en kwaliteit is goed.
Hallo Allette, Fijn dat je zo tevreden bent over ons! Daar doen we het allemaal voor! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gemakkelijk proces, snelle levering. Al meerdere keren iets besteld, altijd netjes voor elkaar.
Hi Bram, Bedankt voor je review, fijn dat alles zo goed is verlopen met het bestellen. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik doe al jaren zeken met Drukwerkdeal en nog steeds met veel plezier en veel vertrouwen. Producten zijn goed, leveringen keurig op tijd en goede hulp wanneer nodig!
Goedemorgen Mariska, Wauw, bedankt voor de complimenten! Heel fijn om te horen dat we je al jaren zo goed van dienst kunnen zijn, top! Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alles zoals verwacht, goede service. Niets op/aan te merken.
Goedemorgen Jort, Bedankt voor je positieve review, fijn dat alles zo goed verloopt! Mocht je toch nog wat verzinnen waar we mee kunnen helpen, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik ben tevreden het enige nadeel is dat mijn klanten voor bijna dezelfde prijs zelf bij jullie kunnen kopen. Veder is de bezorging de laatste tijd gewoon slecht
Hi Jan, Bedankt voor je feedback! Vervelend dat de levering laatste tijd niet helemaal soepel loopt. Mocht je nog eens een zending hebben die niet goed loopt, wil je ons dan een seintje geven? Wij kunnen dit aangeven bij de bezorgdienst, zodat zij hier werk van kunnen maken. Wat betreft de prijzen, wij hebben inderdaad een aantal wijzigingen moeten doorvoeren. Dit heeft te maken met de enorm stijgende prijzen op de markt, waar we helaas in mee moeten gaan. Mocht je hier meer vragen over hebben, stuur gerust een mail naar [email protected], via daar kunnen we je persoonlijk verder helpen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer