Snel geleverd top kwaliteit
Goedemorgen Manfred, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goedemorgen Willem, Kort maar krachtig, bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk te maken spandoek en snel geleverd.
Hi Anne, Bedankt voor je positieve review. Wat een gaaf spandoek heb je gemaakt! Ik snap heel goed dat je daar tevreden mee bent. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al vele jaren koop ik alle drukwerk producten bij DWD. Vrijwel altijd tot volle tevredenheid. De enkele keer dat er toch iets fout gaat, geef ik het aan en wordt hetalsnog supercorrect opgelost. Enkel lof voor deze club!
Beste Joost, Wat een geweldige review. Ontzettend fijn om te horen dat je zoveel bij ons besteld en goed geholpen wordt indien er eens wat mis gaat. Tot op de volgende order! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Probeer een herbestelling te doen. Knop is niet zichtbaar op platform. Bellen. Online geholpen en nieuwe order aangemaakt. Werkt de betaallink niet. Gebeld. Kunt u de helpdesk mailen. Gedaan. Nooit reactie op ontvangen. Behalve bericht: hebben meer mensen last van. Opnieuw gebeld. Online geholpen. Door de verloren tijd moet ik extra betalen om de volgende dag geleverd te krijgen. Er wordt wederom niet geleverd. Bellen. U heeft de extra kosten voor snelle levering niet betaald. Sorry? Oh, u heeft wel betaald (na 20 minuten in de wacht). Mooi, kan er dan nu morgen geleverd worden? U moet de bestanden nog goedkeuren. Maar het is een herbestelling. Ja, dat moet toch. En het is nu 14.59. En de deadline is 15.00 uur. U krijgt de posters dan niet morgen maar vrijdag. Maar ik heb ze morgen nodig en dit duurt al 3 weken door problemen aan jullie kant. Sorry, ik heb mijn best gedaan. Wat??????? 15 uur is 15 uur. Grrrrr, nooit meer!!!!!!
Goedemiddag Rene, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Ik begrijp dat niet alles zo goed is verlopen als dat je gehoopt had. Het is inderdaad niet altijd mogelijk om een directe herhaalorder te plaatsen. In sommige gevallen hebben wij de achterliggende productcode moeten wijzigen, waardoor herhalen niet mogelijk is. In dit soort gevallen is de enige optie om de order opnieuw te plaatsen via de website. Hierbij dien je altijd nog wel de bestanden opnieuw toe te voegen, wij weten namelijk niet of de nieuwe order een herhaalbestelling is of niet. In jouw geval was dit helaas niet duidelijk voor je, waardoor je erg krap in de tijd kwam en de deadline uiteindelijk gemist hebt. Hierdoor komen de posters te laat. Je hebt de order uiteindelijk laten annuleren. Een gedeelte van de bestelling is al terug geboekt naar jouw rekening, het restant bedrag zal morgen worden teruggestort naar je. Ik snap je frustratie in deze order heel goed. Het is niet gelopen zoals je verwacht had, waardoor je ondanks alle moeite die je erin hebt gestoken, toch niet de order mag ontvangen. Hoewel ik niet kan garanderen dat een herhaalbestelling volgende keer wel werkt, ga ik er van uit dat de problemen eenmalig waren hierin. Ondanks alles hoop ik toch dat we je nog terug zien als klant bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist.
gevraagd of we een combinatie van 10 zware en 90 lichte tote bags konden laten bedrukken zonder twee keer opstartkosten te betalen. Het is immers hetzelfde raam en dezelfde drukgang. Totes op de stapel leggen en drukken maar, toch? Nee dus. We konden niet onder tweemaal opstartkosten uitkomen. In mijn wereld heet dat ********ij. We snappen het proces iets te goed om te weten dat er geen nieuw raam, lees geen nieuwe opstart, hoeft te worden geprepareerd. Echt belachelijk. Mijn klandizie zijn ze voorgoed kwijt.
Goedemiddag Joram, Bedankt voor het achterlaten van de review. Vervelend dat je niet tevreden bent! Ik ben nog even in de situatie gedoken voor je, om uit te zoeken wat er nu precies aan de hand is. Ik snap jouw denkwijze hierin en dit is ook hoe het normaal productietechnisch gaat. Helaas kunnen wij jouw aanvraag systeemtechnisch niet verwerken, daarom is dit afgewezen. Ik snap dat het vervelend is, maar we kunnen daar jammer genoeg op het moment niets aan veranderen. Wij kunnen beter aanraden om bijvoorbeeld 100 tote tassen te bestellen, dan weet je zeker dat het goed gaat en ben je voordeliger uit. Uiteraard hopen we je nog wel terug te zien voor toekomstige orders! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super snel geleverd, makkelijk te bestellen
Goedemorgen Marije, Bedankt voor je mooie cijfer. Dat waarderen wij enorm. Veel plezier van de flyers en tot een volgend drukwerk avontuur. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Snel en eenvoudig bestellen. Ideaal!
Beste Dorien, Bedankt voor je positieve review, hier doen we het natuurlijk graag voor. Veel plezier met de ansichtkaarten! Wij helpen je bij een volgende bestelling graag weer! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Drukwerkdeal heeft scherpe prijzen en levert snel. Daarnaast hebben ze ook nog goede online controletools, waardoor je fouten al op kunt merken voordat je het drukresultaat binnen krijgt.
Goedemorgen Pieter, Bedankt voor je enthousiaste review! Dat waarderen we. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze aanlevertools. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Uitstekend en precies op tijd
Hey Evert, Bedankt voor je positieve review, hier doen we het natuurlijk graag voor. Wat een super spandoek hebben jullie besteld! Fijn dat die op tijd was voor je jarige :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Alles netjes en snel geleverd. Toch bij een artikel net iets mis gegaan. Dit kon ik snel en gemakkelijk melden middels een mail en foto. Zeer snelle reactie terug gekregen en binnen drie dagen kreeg ik kosteloos opnieuw het artikel geleverd. Blij mee!
Hallo Petra, Onze klantenservice is erg in hun nopjes met jouw compliment, namens hen, bedankt! Fijn om te horen dat ook toen het mis ging alles snel voor je is geregeld. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Geleverde spullen zijn top; maar de ondersteuning is excellent!
Beste Willem-Jan, Wauw, wat een geweldige beoordeling, hier zijn wij super trots op, dank je wel! Wij helpen je graag weer bij een volgende besteling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alles top geregeld!
Beste Wilbert, Dat horen wij graag, dat alles top is, dank je wel! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Order is snel en goed verlopen
Hallo Danielle, Fijn dat je tevreden bent met onze service en bedankt voor het mooie cijfer. Heb je nog tips voor ons hoe we een nog mooier cijfer kunnen halen? Een fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Michelle webcare specialist
Super snelle levering en echt top kwaliteit. Ik ben erg tevreden. Ik wil graag nog een keer bestellen.
Beste Joelle, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij erg blij mee! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestel hier al jaren mijn drukwerk, altijd goed :)
Beste Marion, Bedankt voor je zeer mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je bij een volgende bestelling graag weer! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Al jaar en dag bestel ik bij Drukwerkdeal al het drukwerk voor mijn ijssalon. Van flyers, stoepbordposters, groot formaat foto's tot reclameborden. Altijd goede kwaliteit voor een goede prijs. En laatst had de transporteur een golfplaat gemaakt van mijn reclamebord: binnen 2 werkdagen had ik een nieuwe bedrukte plaat in huis! Top service!
Goedemorgen, Wauw, wát een fijne review is dit! Heel fijn dat je al zo lang trouw klant bij ons bent, dat waarderen we enorm. Uiteraard nog op naar vele jaren meer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel maar ook een mooie kwaliteit, ook een fijne klantenservice!
Goedemiddag Kim, Wat een lovende woorden en prachtige score. Daar worden wij blij van! Heel erg bedankt voor je mooie review en veel plezier met de kaarten. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Goedemorgen Jeroen, Kort en krachtig! Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor een review, en uiteraard bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goede site, duidelijke uitleg, makkelijk te bestellen, zeer goed resultaat
Hi Frank, Wat word ik blij van jouw review! Heel fijn, al die complimenten. We zien je heel graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Christine, Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de order! We zien je uiteraard graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb iemand gevraagd met n opmaakprogramma om mij te helpen. Weet niet of ik zonder n speciaal programma t zelf voor elkaar had gekregen.
Hi Karin, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het gelukt is om uiteindelijk de order online te plaatsen. Het opmaken van bestanden kan inderdaad best een dingetje zijn. Wij raden altijd aan om opmaakprogramma's zoals InDesign, Illustrator of Photoshop te gebruiken, maar wij hebben voor de meeste producten ook een optie om het online te maken. Je klikt hiervoor op Online Ontwerpen tijdens het bestelproces. Het programma is vrij gemakkelijk in gebruik. Hopelijk kan dit jou helpen voor toekomstige orders! Kom je hier niet uit, voel je vrij om contact op te nemen, zodat wij je op weg kunnen helpen. Bij aanvullende vragen, stuur ons gerust een email, we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel slecht...lang duren om te vragen wanneer gemaakt mij folders En nooit gemaakt...en 30 euro ook niet terug betalen
Goedemorgen Sandra, Wij vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent met onze service. Ik heb je geprobeerd te bellen, echter krijg ik je voicemail. Ik kan op jouw account/gegevens geen bestelling vinden betreft folders. Er is een order geplaatst betreft stickers en deze zijn keurig op de verwachte leverdatum van 1 maart geleverd. Je hebt wel contact gehad via de mail betreft folders. Echter kunnen wij geen bestellingen plaatsen naar aanleiding van een aantal foto's, de order moet echt via de website geplaatst worden. Mocht je nog vragen hebben, verneem ik deze graag. Je kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 088-8855222. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Dit is nu de derde keer dat ik mijn posters bij hun laat drukken en iedere keer verbaas ik me over de snelheid van levering en de kwaliteit van de posters. Echt helemaal top!
Goedemiddag Cliff, Wauw, wat een complimenten! Hier worden wij heel erg blij van, dankjewel! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Systeem van aanleveren is duidelijk en makkelijk te doorlopen. De levering is supersnel!
Goedemiddag Gerdie, Bedankt voor je positieve review, fijn om te horen dat alles goed is verlopen! We zien je uiteraard graag terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer