Offerte-aanvraag duurde veel langer dan normaal. Via chat nagevraagd hoe dit kwam maar hier hadden ze 'geen invloed' op. Vind ik makkelijker gezegd. Beloofd werd 3 werkdagen en duurde uiteindelijk 7. Had 2 offertes aangevraagd en kreeg er uiteindelijk ook maar 1 binnen! Uiteindelijk klopte de offerte niet. Drukwerkdeal medewerker via de chat gesproken en was het ermee eens, maar moest wel even navragen bij de sales afdeling. Had hier geen direct antwoord op en ik verwacht dat ik nu weer lang ga wachten voordat ik antwoord heb. Heb uiteindelijk maar drukwerk ergens anders besteld. Was binnen 30 min geregeld. Duurt allemaal veel te lang en de klantenservice is momenteel erg stroperig. Snap dat dit met de drukte te maken heeft, corona versoepelingen etc. Maar dan nog vind ik het niet des drukwerkdeals. Normaal ben ik super tevreden en zou het nog steeds aanraden. Blijf ook nog steeds bij jullie bestellen, maar mocht ik dit weer een keer meemaken ben ik bang dat ik toch andere partijen ga inschakelen.
Beste John, Bedankt voor ons prettige gesprek van zojuist! Zoals besproken is het bij ons erg druk op het moment, wij zijn hier hard mee bezig. Excuus voor het ongemak. Fijn dat wij dit hebben kunnen bespreken en bedankt voor je begrip! Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Spandoek besteld. Makkelijk om te maken via de site. Erg mooie kleuren, duidelijke foto’s en snelle levering. Echt top!
Goedemorgen Cindy, Bedankt voor je positieve review! Hier worden wij echt heel blij van om te horen, fijn dat alles zo goed is gegaan met het leveren. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ga zeker vaker bestellen.
Hi Stefanie, Kort en krachtig, fijn dat we je vaker terug gaan zijn! En als we iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat uiteraard graag. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al jaren komt bij Drukwerkdeal. Kwaliteit voor een redelijke prijs, en vrij snel geleverd
Goedemiddag Jacob, Bedankt voor je review! Daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met de order en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare specialist
Stickers besteld, prima kwaliteit!
Beste Rene, Bedankt voor je enthousiaste review! Dat waarderen we. Veel plezier met de stickers. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik had een spandoek besteld voor een Abraham (donderdag nodig), extra betaald dat hij op woensdag bezorgd zou worden. Tot mijn schrik kreeg ik woensdag een mailtje dat door een productiefout, het doek pas vrijdags geleverd zou worden. Dat was te laat!!! Direct gebeld en een vriendelijke dame heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe bestelling geplaatst werd, voor de volgende dag. Ik dacht eerst zien dan geloven. Maar gelukkig kwam er die donderdag een doek ( en ook nog eens een doek op vrijdags, maar dat maakte niet uit) en konden we gaan versieren. Goede service, na welliwaar veel stress, maar ik zou er zeker weer bestellen.
Beste Mandy, Bedankt voor het plaatsen van je super enthousiaste review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze service! En wat fijn dat mijn collega's zo snel en goed hebben gehandeld. Hier doen wij het allemaal graag voor. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ondanks een grote diversiteit aan medewerkers die ik sprak, leek iedereen goed te weten hoe te acteren.
Beste Ferdinand, Bedankt voor je mooie compliment, fijn om te horen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede kwaliteit, snelle levering, super blij mee !
Beste Farah, Bedankt voor je bericht. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service en de beachflag. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ok besyel al jaren bij Drukwerkdeal en kan alleen maar positief zijn, alyijd is de kwaliteit super en mocht er eens een keertje wat fout gaan dan wordt dat zsm opgelost.
Beste Chris, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Niets anders dan lof. Ook top dat het online tekenprogramma zo mooi werkt.
Beste Edwin, Bedankt voor je mooie beoordeling, zijn wij erg blij mee! Fijn dat je tevreden bent met de online ontwerp tool, leuk om te horen. Geef de plaat een mooi plekje! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ook dit keer weer zeer tevreden over de kwaliteit en supersnelle levering. En superfijn dat je nu (wellicht al een tijdje maar zie het nu pas) ook eerst je ontwerp(en) kan toevoegen voordat je afrekent. Is een fijner idee dan eerst afrekenen en daarna kijken of het überhaupt wel lukt zoals je dat ingedachte had. Helemaal top!
Beste Sanne, Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier met alle producten die je hebt besteld. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn ervaring is goed. Ik had alleen met het bestellen dat de levering in twee dagen zou geschieden. Laten bij de of net voor de betaling kreeg ik de werkelijke levering. Dat was na ongeveer een week. Dat was jammer toen waren we niet thuis toen moest ik mijn dochter vragen het op te halen. Verder zoals eerder vermeld goed.
Beste Karel, Bedankt voor je mooie beoordeling! Vervelend dat de levertijd niet naar wens was. In de prijstabel op onze website kun je zien wat de verwachte leverdatum van het product is. Bij sommige producten kun je dan tevens voor een snellere levering kiezen. Wij helpen je daarbij graag bij een volgende order. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Vraag op 16 februari een offerte aan. na 3 dagen zou ik deze binnen krijgen. Wat normaal binnen 1 dag is. op vrijdag iemand gesproken dat ik zeker maandag de offerte zou krijgen. maandag niets ontvangen en weer gebeld en zou zeker snel eraan komen. dinsdag weer gebeld en beloofd dat ze er achteraan gaan en de aanvraag met spoed zullen behandelen. Vandaag niets ontvangen en weer gebeld en weer hetzelfde verhaal. Het zou liggen aan de vele ziekte meldingen van personeel en te weinig personeel maar hoor nu dat ze afwachten van hun toeleverancier met een offerte. Dat is toch een ander verhaal. Het zijn echt hele simpele flyers wat echt niet zo lang hoeft te duren. Ben zeer teleurgesteld. zeker omdat ik ze met spoed nodig heb.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Ik begrijp je frustratie over de nog reeds niet ontvangen offerte. Zoals aangegeven zijn wij gebonden aan een verwerkingsproces, waardoor de offerte nog niet is uitgebracht. Dit neemt door diverse omstandigheden, momenteel langer in beslag dan je van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor. Ik zal de besproken optie neerleggen bij mijn sales afdeling, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor de offerte aanvraag. Wanneer de offerte is uitgebracht hoop ik dan ook de review een positieve draai te kunnen geven. We houden contact! Met vriendelijke groeten, Wendy Webcare Specialist.
Wij hadden voor onze vereniging folders nodig. Daar was zoals gewoonlijk nogal haast mee. Via een familielid, die zelf bij een grote drukkerij werkt werd ons Drukwerkdeal aanbevolen. Wij kozen bij de bestelling voor een "normale" levering. De normale levering was binnen een paar dagen klaar en werd uitstekend verzorgd afgeleverd. Zeker waard om hier je drukwerk te laten verzorgen. Prijs/kwaliteit verhouding is een 10 waard.
Goedemorgen Dody, Wow, wat een super beoordeling! Wat fijn dat je de weg naar ons hebt gevonden en wij je van een positieve ervaring hebben mogen voorzien. Daar gaat ons drukwerk hart sneller van kloppen. Dank je wel daarvoor. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Nadat ik verkeerde sluitstickers had binnen gekregen heeft Drukwerkdeal snel gereageerd en nieuwe stickers opgestuurd. Heel fijn dat dit zo snel is opgepakt en afgehandeld! Dank jullie wel.
Hallo Anita, Dat is inderdaad balen als je denkt dat alles goed is gegaan maar je ontvangt halve stickers. Ik heb jouw order gevonden en het blijkt dat het probleem is ontstaan bij het aanleveren van het bestand. Ik heb je hierover een mail gestuurd, ik hoor graag jouw reactie. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
Vorig jaar heb ik sluitstickers besteld. Deze waren prima. Ik wilde graag deze order opnieuw bestellen. Dit lukte niet omdat er wijzigen waren doorgevoerd. Telefonisch contact gehad waar ik goed werd geholpen. Ik kreeg een mail met alle juiste specs. Ik hoefde alleen de bestelling door te voeren. Lekker makkelijk dacht ik. Tot ik de order thuis kreeg en bleek dat mijn afbeelding er niet geheel op staat. Ontzettend balen!
Mooi buitenreclamebord gemaakt via drukwerkdeals. Snelle levering
Goedemiddag Tineke, Bedankt voor je mooie feedback en score. Fijn dat onze service goed is bevallen. Veel plezier met het reclamebord en tot een volgende order. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist.
Na een klein probleempje werd ik direct gebeld en ben ik zeer goed geholpen. Ik heb mijn bestelling inmiddels weer geplaatst en ben weer helemaal blij. Dank je wel!
Goedemiddag Luut, Bedankt voor het fijne gesproek van zojuist. Zoals besproken stuur jij mij zo een mail met daarin de nieuwe order en zal ik je verder begeleiden door het bestel proces. Samen zullen we dan het drukbestand bij de order plaatsen, zodat deze netjes door kan lopen in het proces. Nogmaals excuses voor de gang van zaken en we gaan het samen oplossen. Met vriendelijke groet, Wendy Webcare Specialist
Originele beoordeling
Ik bestel hier al jaren maar sinds kort kunnen ze je niet meer helpen om een bestand er in te zetten. Er wordt aangegeven dat het daar te druk voor is. Dus de klant is hier de dupe van. Erg jammer want de klant betaald jullie loon.
goede prijs/kwaliteit verhouding
Hi Olga, Fijn dat je zo blij bent met de geleverde kwaliteit. Bedankt voor het mooie cijfer, dat maakt deze zonnige dag nóg zonniger! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Nvt
Hallo Erik, Kort maar krachtig, bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zeer vlotte levering en goede ondersteuning.
Hallo Ben, Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ze bieden vlaggen aan incl. vlaggensysteem maar sturen zonder op. En als je er dan naar toe belt geven ze aan dat je ze wel kunt bestellen terwijl het er gratis bij hoort te zitten.
Beste Roy, Zojuist heb ik je geprobeerd telefonisch te bereiken om hier samen naar te kijken maar ik kreeg geen gehoor. Ik heb jouw order er bij gepakt en zie dat je bij onze kioskvlaggen de keuze hebt gemaakt tot "enkel kioskvlag" en niet voor "vlag, 200 cm stok en stokhouder". Je ontvangt dan enkel de vlag en niet het systeem. Ik snap dat dit erg vervelend is omdat dit tegen je verwachting in is. Hierom zou ik graag naar een oplossing met je kijken. Mocht je dit graag willen bespreken, kan je ons bereiken op 088-8855222. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
snel, degelijk en prijselijk! Ik ben supertevreden!
Hey Raf, Wat een super review! Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Flyers besteld en moesten vrijdag geleverd worden, jammer maar de post levert niet op zaterdag bij ons. volgende beter. De flyers zien er wel goed uit.
Goedemorgen Willem, Wij hebben elkaar zojuist gesproken over de order van Flyers. Vervelend dat deze niet op tijd zijn geleverd voor het event. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kan je de flyers nog wel gebruiken. Zoals besproken gaan wij een klacht verwerken op de order vanwege de vertraging en ik hoop dat we het negatieve gevoel hebben kunnen omzetten naar een positieve afsluiter! Nog veel succes met het event en een hele mooie dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Wendy Webcare specialist
Originele beoordeling
Flyers besteld en moesten vrijdag geleverd worden, waren zaterdag nodig en kwamen pas maandag .Wel betaald voor vrijdag.
Ik wilde graag een flyer maken Zelf samenstellen was super gemakkelijk En de levering snel dus ik was bang dan het voor die prijs en zo snel niet heel mooi kon zijn Maar het is echt een hele mooie flyer geworden Er staat een qr code op mijn flyer en die werkt perfect Ik ben heel blij met deze snelle makkelijke en mooie flyers voor ook echt niet te veel geld!
Beste Chantal, Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik hoop dat er heel veel donaties binnen komen voor dit geweldige doel. Het duurt nog even, maar heel veel sucees in september! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Spandoek zeer verzorgd afgewerkt, prachtige kleuren, levering zoals gepland. Zeker aan te bevelen.
Beste Benny, Bedankt voor de mooie beoordeling! Vele pezier met het spandoek! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer