Beste Aad, Bedankt voor je beoordeling, een 10 is de kroon op ons werk! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Makkelijke site, simpel om je eigen ontwerp te maken. Snelle levering van goede kwaliteit visitekaartjes voor een aantrekkelijke prijs.
Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat onze online ontwerptool bevalt. Heel veel succes met het uitdelen van de visitekaartjes. Wij nemen jouw tip mee! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestellingen worden vaak sneller geleverd dan dat wordt aangegeven en de kwaliteit/prijs verhouding is echt top!
Goedemorgen Luuk, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent. Zijn wij erg blij mee! Veel plezier met de mooie stickers en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Klein foutje gemaakt in het aanleverbestand, direct 5 minuten daarna geprobeerd contact op te nemen met drukwerkdeal, maar gesloten. Nergens geen mogelijkheid meer om bestelling te annuleren of te wijzigen. Direct vanaf het moment dat het mogelijk was om contact op te nemen, contact opgenomen en te horen gekregen dat ze een annuleringsverzoek gaan doen. 6 uur later nog geen reactie dus zelf nogmaals contact opgenomen, met daarbij de melding dat de bestelling nu in druk is en er niks meer gedaan kan worden.
Goedemiddag Nicky, Wij hebben inmiddels contact gehad. Wanneer de order is geplaatst, het bestand is aangeleverd en de betaling is voldaan is het inderdaad niet meer mogelijk om te wijzigen of te annuleren. De order gaat dan direct in productie. Wij hebben de vraag nog uitgezet bij onze productie afdeling of het mogelijk was om de order te wijzigen echter was dit helaas niet het geval. Ook omdat de order was geplaatst met een next-day levering. Nogmaals excuses voor het ongemak en fijn dat wij samen toch nog een oplossing hebben kunnen vinden. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestelling is naar mijn oude adres verzonden, terwijl het factuur- en afleveradres goed vermeld stond in mijn account.
Goedemorgen Jessika, Bedankt voor je review! Ik zie inderdaad dat je een verzoek hebt gedaan voor het aanpassen van het afleveradres, maar dit is helaas door het systeem niet goed gewijzigd. Dit is een punt waar wij nog hard aan werken. Heb je het inmiddels wel kunnen oplossen? Ik zie in ieder geval maar 1 adres in het adresboek staan, ik ga er dus vanuit dat je dit intussen hebt gewijzigd, zodat dit niet nogmaals kan voorkomen. Excuses voor het ongemak, en als ik nog iets voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prachtig doek met scherpe opdruk!
Beste Frank, De beste wensen voor 2022! Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment over het spandoek! Ik hoop dat Leo ook genoten heeft van het spandoek! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alle producten die je kan wensen kunnen snell geleverd worden. Bestel process is duidelijk en professioneel. Goede prijs, fantastische klantenservice. Voor persoonlijk en zakelijke projecten. Ik heb gesproken met Annida om te checken dat de bestanden goed waren aangeleverd voor een geboortekaartje. Ze was super behulpzaam aan de telefoon en vervolgens heeft ze een kaartje met attentie naar ons toegestuurd voor de pas geboren baby! Wat een service en persoonlijke aandacht voor de klant! Geweldig!!
Beste Fieke, Beste wensen voor 2022! Bedankt voor de mooie beoordeling en lieve woorden! Ik zal jouw bericht tevens aan Anninda laten lezen, zal ze erg leuk vinden. Mooie dag gewenst en tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Wij hebben voor ons restaurant nu meerdere keren flyers besteld bij drukwerkdeal. Prima kwaliteit van de prints en goed gevouwen.
Beste Max, Beste wensen voor 2022! Bedankt voor je mooie beoordeling, zijn wij erg bij mee! Helaas woon ik niet in de buurt van Amsterdam, anders had ik direct een bestelling bij je geplaatst. Zit er heerlijk uit! Maar mocht ik in de toekomst in de buurt zijn, weet ik waar ik moet zijn! Succes met de verkoop van deze heerlijke gerechten en bedankt voor alle mooie bestellingen! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specilist
1 minuut na bestelling gebeld voor een annulering. Geven ze aan dat de visitekaartjes al in productie is. Wat een grappenmakers! Graaiers! Nooit meer bij deze amateurs bestellen!
Beste Karim Abdel, Beste wensen voor 2022! Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Wanneer een klant op onze website een bestelling plaatst, het drukbestand aanleverd en de betaling voldoet (of op rekening betaald), gaat de bestelling direct in productie. Dit is een geautomatiseerd proces, tevens om de verwachte leverdatum zo goed mogelijk te kunnen garanderen. Wanneer een bestelling de status in 'productie' heeft kan deze dan ook niet meer geannuleerd worden, al is het maar 1 minuut na het plaatsen van deze order. Helaas kan ik geen bestelling vinden onder jouw mailadres, deze ontvang ik graag van je om te kunnen beoordelen of ik je alsnog een oplossing kan bieden. Kun je deze sturen naar [email protected] ovv Marian Webcare? Dank je wel en een mooie dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De visitekaartjes waren erg mooi en makkelijk te maken. Na een fout van de post loste de service medewerker dit voor ons binnen hele korte tijd op zodat we binnen 24u alsnog onze kaartjes kregen!
Beste Alexandra, Bedankt voor je mooie beoordeling en de beste wensen voor 2022! Fijn om te lezen dat de visitekaartjes op tijd zijn aangekomen ondanks de vertraging bij de vervoerder. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De kaartjes zien er echt super uit. Wel jammer dat er een doosje beschadigd was dus ook een paar kaartjes. Maar buiten dat waren we heel tevreden met het printwerk.
Beste Tamara, Bedankt dat je de tijd nam om een recensie te schrijven en wat fijn dat die vooral positief is! Betreft de beschadigde kaartjes, indien je deze wilt laten vervangen kan je mij hierover een mail sturen op [email protected] tav Emma. Dan kijken we samen naar een oplossing. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Prachtige behangcirkel. Zeer goed verpakt. Snelle levering.
Hi Cor, Dank je voor de prachtige review! Ik ben blij te lezen dat je er zo blij mee bent, en jouw tip nemen we natuurlijk mee. Met vriendelijke groet, Priscilla Webcare Specialist
Elke keer verbaas ik me weer over hoe snel ik geleverd krijg. Het is ook fijn dat je heel makkelijk zelf ontwerpen kan maken.
Hoi Laska, Bedankt voor het plaatsen van jouw review! Goed en fijn om te horen dat jij zo tevreden bent over onze service en opties. Zowel de flyers en de visitekaartjes zien er erg mooi ontworpen uit! Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
Uitstekend bestelproces, mooi product en levering cf verwachting. Prima ervaring!
Goedemorgen Peter, Fijn dat alles zo goed is gegaan met de order. En wat een mooi spandoek heb je besteld! Ik kan me goed voorstellen dat je daar tevreden mee bent. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor het eerst visitekaartjes met eigen ontwerp besteld voor onze vereniging. Makkelijke website met controle functie hoe het eruit komt te zien. Snelle verzending, mooi afgewerkt en zeker niet duur.
Goedemorgen Riekus, Top om te horen dat je de opmaaktool fijn in gebruik vindt! En gezien de kaartjes kan je er ook goed mee overweg. Dat is altijd een groot pluspunt! De tool is voor veel verschillende producten beschikbaar, dus leef je uit, zou ik zeggen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel geleverd ! Goed kwaliteit
Goedemorgen Yunus, Bedankt voor het achterlaten van een review! Hier worden wij erg gelukkig van, fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen met de order! Uiteraard zien we je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ziet er mooi uit
Goedemorgen Karin! Fijn dat alles zo goed is verlopen met de bestelling en dat het snel was geleverd! Ik zie dat je ons een 8 hebt gegeven. Uiteraard gaan we graag in gesprek om te kijken hoe we van die 8 een 9 of zelfs een 10 kunnen maken! Mocht je feedback hebben voor ons, dan horen we dat uiteraard graag van je. Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Gigi! Super bedankt voor je positieve review! Je geeft een 10, maar ik zie toch nog een paar verbeterpuntjes. Mocht je ideeën hebben of feedback, laat het gerust weten. We willen graag verbeteren! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik kwam pas laat op het idee om een kerstkaart te gaan versturen en moest hem ook nog tekenen. Ik zat even in de knoop met de aanlevering en ben daar heel vriendelijk mee geholpen. De levering was veel sneller dan ik verwachtte in deze spitstijden. Prima resultaat en prima geprijsd. Bedankt!
Goedemorgen Ineke! Oef, dat was dus toch nog even wat stressen, zo vlak voor de kerst. Goed om te horen dat alles uiteindelijk toch nog op z'n pootjes terecht is gekomen, fijn dat we je hiermee hebben kunnen helpen! Graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Door nieuwe machine was het resultaat van mijn zakelijke kerstkaart slecht. Door advies voor ander papiersoort en kosteloos opnieuw drukken kwamen mijn, nu mooie, kerstkaarten toch nog op tijd bij de klant. Top service!
Goedemorgen Barbara! Bedankt voor je review en je feedback rondom de nieuwe machine! We hoopten met die machine de druk wat te verlagen, maar het is niet helemaal verlopen zoals gehoopt. Toch fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is verlopen en je op tijd de nieuwe kaarten hebt ontvangen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prima service en kwaliteit en supersnelle levering: echt aan te bevelen!
Hi Wil! Yes, kort en krachtig, dankjewel voor je review en je aanbeveling! Heel fijn om te lezen! Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
1 minuut na bestelling gebeld voor een annulering. Geven ze aan dat de visitekaartjes al in productie is. Hier was ik niet blij mee. Aangepaste review: ik ben hierna gebeld door een vriendelijke dame die de bestelling alsnog heeft geannuleerd waardoor ik de correcte bestelling kon plaatsen . Eind goed al goed, dank!
Goedemorgen Karim, Bedankt voor het prettige gesprek dat we zojuist hebben gehad! Nogmaals mijn excuses dat de communicatie omtrent jouw order niet soepel is verlopen. Hierdoor is de verwachting gecreëerd dat de annulering sowieso al was gerealiseerd. Dit gaan we intern meenemen als leerproces. We hebben een mooie oplossing gevonden samen om je alsnog aan de juiste kaartjes te helpen. Ik hoop dan ook dat je deze helemaal naar wens gaat ontvangen! Alvast hele fijne feestdagen en een mooi 2022 gewenst! 🎄 Met vriendelijke groet, Marjolein Webcare Specialist
Originele beoordeling
Mooie visitekaartjes. 500 stuks binnen waarvan de helft een afdrukfout heeft. Een zwarte vage streep in het midden. Jammer. Voor de rest is alles snel geregeld en geleverd.
Goedemiddag Aycan, Ik heb meteen jouw order er even bij gepakt en ik zou graag met je in gesprek komen hier over om dit natuurlijk op te lossen. Helaas staat er geen telefoonnummer in jouw account, dus heb ik je een mail gestuurd. Zou je contact met mij willen opnemen zodat we dit kunnen oplossen? Ik hoor graag van jou! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Ik bestel al jaren bij drukwerkdeal.nl. Zowel privé als zakelijk. De kwaliteit is goed en ook de prijs. Daarnaast is de levering snel en vooral goed verpakt. In al die jaren één keer een probleem ervaren met het drukwerk van een poster, maar dit is snel en goed opgelost. Voor mij blijft dit waarschijnlijk de komende jaren mijn partij voor drukwerk.
Hoi Ernst Erik, Wauw, dat zijn nog eens mooie woorden om het jaar mee af te sluiten! Wat fijn om te horen dat jij al jaren klant bij ons bent. We doen ons uiterste best om jou als klant zo tevreden mogelijk te houden. Mocht er toch eens een keertje iets mis gaan dan horen we dat natuurlijk graag! Tot in het volgende jaar! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
We hebben alle ondersteuning gekregen en werden meegenomen in het hele bestel en productieproces. De medewerkers hebben er alles aan gedaan om de truien op tijd te leveren aan ons. De geleverde truien waren van mooie kwaliteit en de printen zagen er goed uit. Wij zijn zeer tevreden.
Goedemorgen, Wat een prachtige review heb je achtergelaten, dankjewel! Wat fijn om te horen dat mijn collega's je goed hebben geholpen en de truien naar wens zijn. Hier doen we het allemaal graag voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer