Ik heb bouwhekdoek besteld. Er zit helemaal geen bevestigings materiaal bij geleverd. Ik probeer drukwerkdeal te bereiken want komend weekend moet ik ze ophangen voor wen evenement. Nu krijg ik helemaal geen contact met ze. Ik zie het graag snel opgelost.
Het aanleveren gaat snel, en na het afrekenen gaat de productie starten. Met twee dagen het in huis.
Beste Gilde, Hier worden we nou enthousiast van! Wat een ontzettend leuke review heb je geschreven. We wensen je graag veel plezier met de visitekaartjes en we hopen je natuurlijk snel weer eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Snel en goede kwaliteit
Beste Michelle, Top om te horen dat je zo tevreden bent. Helaas zijn onze prijzen van het papier de laatste maanden verhoog in verband met het tekort aan bepaalde grondstoffen. Maar ik ga je feedback zeker doorgeven! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
prima drukwerk, fijne online ontwerptool. Jammer dat je het ontwerp niet kunt opslaan voor een volgende keer. En jammer dat er toch een witte lijn boven mijn ontwerp staat. In het 2D en 3D voorbeeldweergave was er geen witte lijn te zien, dus ik dacht het goed gedaan te hebben. Ik baal ervan dat het nu toch niet is afgedrukt zoals ik had bedoeld.
Beste Petra, Bedankt voor de review en je feedback. Wat vervelend dat je een witte lijn in je ontwerp hebt. Mocht je nog geen klacht hebben ingediend hierover, kan je een mail sturen naar [email protected] tav Emma. Dan kijk ik met je mee of wij nog wat voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede prijs /kwaliteit
Beste Dennis, Top om te horen dat je zo tevreden bent! Dit waarderen wij echt enorm. Je stickers zijn ook echt super geworden. Veel plezier ermee en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wat mij erg aanspreekt bij drukwerkdeal is dat ik altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen wordt. De mensen van drukwerdeal hebben letterlijk een 'gezicht' en ik voel me geen nummer. Daarnaast is de kwaliteit en snelle levering uitstekend!
Beste Robbin, Wat een super compliment. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega's. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had flyers besteld voor een supermarkt actie, die begon op zondag 5 september, de flyers zouden op de vrijdag er voor binnenkomen, helaas kwamen ze pas woensdag 8 september binnen, ik had toen geen tijd om de flyers te verspreiden. Anders gaat het wel altijd goed met aflevertijden. helaas nu dus niet.
Goedemorgen Charles, Ik heb inmiddels contact met jouw collega gehad en het is opgelost. Excuses voor de overlast die je hiermee hebt ondervonden. Met vriendelijk groeten, Marian Webcare Specialist
Beste prijs voor kwaliteit
Beste Hamza, Dit doet ons goed, bedankt voor de tien! Veel plezier met de visitekaartjes. Tot snel! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Prima prijzen kortom ga zo door.
Beste Hans, We gaan zeker zo door! Bedankt voor de positieve review. Wat is de stoepbordposter gaaf geworden by the way! Tot snel. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wij leggen de schuld maar bij ons neer dat de beeldkwaliteit van de geleverde afbeeldingen laag waren, maar dat had echt wel aangegeven kunnen worden. Pixels op de posters zijn mega en ziet er daardoor heel amateuristisch uit. Volgende keer toch maar naar een directe drukker, zodat er goed feedback gegeven kan worden.
Hallo Jessica, Bedankt voor het plaatsen van jouw review! Ik heb je zojuist geprobeerd te bellen, maar kreeg helaas geen gehoor. Naar aanleiding van jouw opmerkingen heb ik de order voor je bekeken en ik zie inderdaad dat jij geen melding hebt gehad over de resolutie. Dit is echter wel verklaarbaar, aangezien het bestand is opgemaakt met een resolutie die hoog genoeg is volgens de aanleverspecificaties. Nu is het alleen wel zo dat je in een ontwerpprogramma handmatig de resolutie kunt verhogen in het bestand, zonder dat dit daadwerkelijk iets met de uiteindelijke kwaliteit te maken heeft. Hierdoor zal ons systeem geen foutmelding geven, maar blijft de resolutie te laag om te kunnen printen. Graag zou ik dit nog telefonisch met je doorspreken en kijken of wij samen tot een oplossing kunnen komen! Je kunt ons bereiken via: 088 88 55 222, je mag dan vragen naar Lisa Kant. Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Goedemiddag Kinga, Bedankt voor de tien! Zijn we erg blij mee en doen we het natuurlijk graag voor. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ja top!!!!
Beste Steven, Bedankt, dit waarderen wij enorm. En wat zijn de geboortekaartjes prachtig geworden. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Begint al met een goede en snelle website. Het keuze en bestel traject is eenvoudig en laat weinig ruimte voor fouten, zeer prettig :-) Aanleveren van bestanden is makkelijk. De in dit geval polo shirts zijn geleverd binnen de aangegeven levertijd. De kwaliteit van de polo's en de bedrukking is prima in order. Al met al zeer tevreden!
Beste Martin, Wauw, bedankt voor je mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de website, dank je wel voor het compliment. Heel veel plezier gewenst van de polo's! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik vond het heel fijn dat ik vanuit een werktekening iets kon ontwerpen! Print ziet er super uit! Snel geleverd!
Beste Baukje, Bedankt voor je mooie beoordeling en je goede input! Dit zullen wij zeker meenemen. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, kun je altijd telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar ons. Dan helpen wij jou graag verder! Veel plezier met de mooie roll-up banner! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooie kwaliteit voor een goede prijs en snel en netjes geleverd. Ziet er tip top uit :) blij mee!
Beste Alina, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt daarvoor :) Veel plezier met de braderie en hopelijk tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Erg blij met wat jullie voor mijn bedrijfje betekenen kunnen.
Goedemorgen Ivo, Bedankt voor je mooie beoordeling, hier doen we het voor! Veel plezier met de mooie ansichtkaarten en succes met je bedrijf. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Duidelijke website goed aangegeven en zeer snel geleverd
Goedemorgen Ger, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het verloop van de order! Uiteraard staan we open voor feedback om voor de toekomst jouw 9 om te kunnen toveren naar een 10, laat het ons gerust weten als je verbeterpunten hebt! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Onverwacht goede ervaring. Prima kwaliteit en goede service.
Hoi Gert Jan, Wat een top review hebben wij mogen ontvangen jou! Geen enkel verbeter puntje zie ik. Al ben ik stiekem wel heel benieuwd wat deze ervaring onverwacht beter maakte dan wat je had ingeschat. Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
precies zoals ik het had gehoopt en gedacht en zeer snel en ook niet te duur.
Hoi Nettie, Bedankt voor het plaatsen van je prachtige review! Wat jij omschrijft is precies waar wij voor staan, heel goed om te horen dat jij dat zo hebt ervaren. Schroom uiteraard ook niet om iets te laten horen wanneer je vragen / twijfels hebt! Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
Deze keer heb ik bestaande enveloppen opnieuw besteld en zoals verwacht zijn ze snel geleverd. Top service!
Hoi Sanela, Wat top om te horen dat het wederom weer helemaal naar wens is. Daar doen wij uiteraard ons uiterste best voor! Zien we je snel weer terug op onze website? Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
Goed en snel geleverd, alleen de wachttijd bij telefoneren is te lang... Wellicht komt dit door drukte en (te) weinig personeel? Hoe dan ook, de bestellingen kwamen op tijd!
Hoi Bert, Bedankt voor het plaatsen van je review! Je hebt helemaal gelijk.. De wachttijd is momenteel inderdaad (te) lang, maar helaas komt dit door onverwachte drukte. We doen ons best om zo goed mogelijk te kunnen schakelen, zodat die wachttijd snel weer is zoals hij hoort. Maar super om te horen dat je desondanks wel erg tevreden bent met je bestelling! Je kunt ons altijd een berichtje sturen via bijvoorbeeld Facebook, deze word dan de volgende ochtend opgepakt indien je in de avonduren iets stuurt. Met vriendelijke groet, Lisa K.
Bizar hoe snel en ziet er top uit
Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de banner! De levertijd van dit product is inderdaad super snel met maar 2 werkdagen. Mochten jullie in de toekomst nog iets nodig hebben dan horen wij dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
Snel en goed
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van je positieve review en je feedback! Je geeft aan dat je na het selecteren van het product niet meer terug kon om de aantallen aan te passen. Dit is inderdaad iets wat nog bij ons in de planning om wel toe te passen, dus hopelijk komt dit snel online. Bedankt voor je terugkoppeling, hier kunnen wij zeker mee verder! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goede levering van eerste keer drukwerk bestellen. Helaas net bij aanleveren van de digitale bestanden een storing in het systeem (natuurlijk om 23:50 uur 's avonds). Net het moment dat je toch hoopt dat de klantenservice er nog is (of er iets op de socials staat om het toe te lichten). De banieren zijn geleverd, door de storing (en dus te laat aanleveren) 1 dag later dan gepland. Gelukkig hadden we die dag in de planning nog over. Dus: aanrader, we gaan er van uit dat de storing eenmalig was.
Hi Nicole, Bedankt voor je feedback! Oei, dat is echt ontzettend balen als je nét voor de deadline problemen ervaart. Wij zijn inderdaad zo laat niet meer beschikbaar, het is dus jammer dat je daardoor net de deadline hebt gemist. Gelukkig heb je hier rekening mee gehouden in jouw eigen planning. Het was inderdaad een eenmalig hikje, deze storing, ik heb er verder namelijk ook niets over gehoord. Bedankt voor het melden! Met vriendelijke groet, Hanneke Drukwerkdeal.nl
Eenvoudig snel en correct antwoord op vraag.
Hi Berny, Superbedankt voor je terugkoppeling! Ik heb je compliment direct doorgegeven aan de collega wie jou heeft geholpen met de order. Hier zal ze erg blij mee zijn! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer