Goed opgelost

Soms kan er iets mis gaan, maar dat wordt dan wel netjes opgelost!

• Kennis & Vakmanschap

Goede service, duidelijke handleiding en snel geleverd. Helemaal top!

Alles duidelijk, vlotte service en niet duur. De bestelling van flyers kwam keurig op tijd. De kwaliteit was dik in orde.

Prima! Ik ben heel tevreden

De kaarten zien er mooi uit! Een snelle levering.

Topservice

Superservice en perfect geholpen.

Super kwaliteit

Super kwaliteit, goed geprijsd en snel geleverd

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prima verzorging van het logo op de enveloppen en de tijdige verzending.

Het contact met het bedrijf over het bijsnijden van het logo verliep zeer soepel en vlot. Prima werk geleverd.

Van A t/m Z perfect

Hoewel ik qua communicatie niks te doen heb gehad ben ik super blij met het afgeleverde plaatmateriaal. Dit was super goed verpakt met bubblewrap én verstevigingen op de hoeken. Én daarnaast ook nog op tijd geleverd. Wij waren er heel erg blij mee!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goeie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en een goed werkbaar online bestelsysteem.

Drukwerkdeal voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

• Kennis & Vakmanschap

Goed drukwerk en super snel!

Als de monstermap ook weer leverbaar zou zijn, dan was het helemaal perfect. Het zou voor mij veel schelen als ik alle verschillende maten van stickers en drukwerken enz kan vergelijken omdat het lastig in te schatten is. Verder prima!

Goede kwaliteit

Verschillende vlaggen en spandoeken laten maken van verschillende materialen en maten. Allemaal heel erg mooi geworden en top kwaliteit!

Kwaliteit/prijs/snelheid goed!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

(Nog) Geen bestelling ontvangen/ in de productie, wel betaald!

UPDATE!: Kort na mijn geplaatste review werd ik gebeld. Ze boden hun excuses aan en er werd vermeld dat de storing verholpen was. Ook was mijn bestelling meteen in orde en zou ik mijn bestelling op 25 augustus mogen ontvangen. Maar ze hebben met spoed gewerkt en ontving ik vanochtend (24 aug., dag na het gesprek via de telefoon) al mijn bestelling. De chat mag klantvriendelijker zijn (meer begrip tonen aan de situatie van de klant). Drukwerkdeal heeft het keurig opgelost en ik ben blij met mijn bestelling. _______________________________________________________ Ik kreeg al paar e-mails met een herinnering van betaling, terwijl ik het bedrag al heb overgemaakt. Vandaag een medewerker (Charita) gesproken via de chat, waar er vermeld is dat er een storing is in de administratie. Hoe lang het gaat duren heeft ze niet gezegd, wel dat er met spoed wordt gewerkt. Tevens toonde ze geen begrip van mijn frustratie en wantrouw bij dit bedrijf (vooral dat ik al vantevoren heb betaald voor mijn bestelling, en daarna meteen een herinnering krijg voor betaling). Met andere woorden, heb geduld, maar wel eerst betalen! (Niet te vergeten, paar e-mails als herinnering van betaling op 1 dag.) Het is onzeker of ik mijn bestelling nog krijg, want de info over de storing is onbekend. Het is duidelijk dat mevrouw Charita aangeeft dat ik moet wachten en hopen dat de stroring goed verholpen wordt.

Redelijk

FANATSTISCH!

Ik heb een hele campagne moeten uitwerken voor een te verschijnen boek. Er was één uitdaging bij en dat was een fragmentboekje. Dit heeft behoorlijk wat stress opgeleverd omdat ik het voorbeeld niet kon zien. Maar door de ondersteuning via de chat ging het helemaal goed! Ook de posters, boekenleggers en flyers zien er geweldig uit. CHAPEAU!! Ook de auteur is helemaal blij. :-) Op naar de volgende opdracht!

Snel, correct, kwaliteit

We hebben telkens goede ervaringen met drukwerkdeal. Het bestelling gaat makkelijk, de communicatie verloopt goed, de bestellingen worden snel en correct geleverd en de kwlietit is prima.

Mooi hoor

Geprint vloerzeil, een lastig product. Op tijd geleverd en ziet er prima uit!

• Kennis & Vakmanschap

Meedenkend, snel, vriendelijk, prima kwaliteit

Was wat verkeerd gegaan met de bestelling door mijn eigen toedoen. Zijn heel tegemoetkomend geweest en werd erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik word blij van deze partij!

• Kennis & Vakmanschap

snel, behulpzaam en kwalitatief erg goed

Een bedrijf waar ik al met regelmaat terug kom. Goede service, hulp en kwalitatief goed. Kan het je adviseren!

Top kwaliteit en service

Ben heel goed geholpen met de afwerking van de mini magazine. Ziet er heel goed en duurzaam uit betreft verhouding prijs en kwaliteit! Kom zeker weer terug!

Best qualiteit snel bezorgd

Best qualiteit

Klant vriendelijk

Uitstekend!

• Kennis & Vakmanschap

Top service, kwaliteit en oplossing!

Ik heb zelf enkele t-shirts besteld, met zeefdruk opdruk. Op de dag van genoemde verwachte leverdatum ook geleverd en de print is ontzettend mooi! Alle verschillende maten van de verschillende types t-shirts exact opgemeten met de maattabel erbij, de heren shirts zitten perfect, maar de vrouwen t-shirts vallen een maat te klein. Wat natuurlijk jammer is als je zo tevreden bent over de kwaliteit en het resultaat. Contact opgenomen met de 'klacht' dat de maattabellen niet helemaal kloppen en dat ik nu één bruikbaar shirt te weinig heb. Heel snel opgelost en ik krijg nog één juiste maat nagestuurd ruim voordat ik ze nodig heb! Top service!

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijke uitleg, snelle levering!

Kwaliteit gaat achteruit

Vroeger mijn enige en favoriete partner qua drukwerk, maar de laatste jaren gaat de kwaliteit en de service aanzienlijk achteruit. Vandaar dat ik inmiddels ook regelmatig naar andere drukkers zowel online als lokaal uitwijk. Precisie drukwerk is sowieso niet de specialiteit van Drukwerkdeal.

Top en super snel!

Heel fijn dat het snel geleverd wordt, goede kwaliteit en ook fijne klantenservice als je vragen hebt. Ik bestel voor nu altijd mijn drukwerk bij drukwerkdeal, kan niet meer zonder ze!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer