Top kwaliteit

Kwaliteit van de stickers waren boven verwachting! De kleuren waren naar mijn idee iets (echt ietsje) warmer/feller van kleur maar dit maakte het ontwerp alleen maar mooier. De snelle levering is ook fijn! Zeker aan te raden voor het laten maken van stickers.

• Kennis & Vakmanschap

Ik heb een spandoek besteld. Goede kwaliteit, foto’s en tekst waren heel duidelijk. Afwerking heel netjes. En levering op de afgesproken datum. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede printkwaliteit

Heb jaren gewerkt als fotograaf. Weet dus ook wel wat over kwaliteit. En dat ziet er erg goed uit

Ideaal!

Hele snelle levering en een perfect resultaat.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

te weinig geleverd daardoor onnodig portokosten gemaakt, vergoeden ho maar

Ik bestel 1000 folders voor een port betaald mailing. Er komen er 953 en een deel is slecht gevouwen waardoor er meer in elkaar zitten. Onnodig extra werk voor ons, maar erger nog 47 klanten geen folder. DWD wil ze wel opnieuw drukken, maar nu kunnen ze niet mee in port betaald zending. Postzegels plakken en dus 53 euro extra verzendkosten. Daarvoor geeft Drukwerkdeal niet thuis.. Je krijgt bij een klacht altijd een standaard antwoord,

goede correcte snelle levering

ik vind het moeilijk om mijn bestanden te uploaden. maar eenmaal gelukt is de bestelling snel verwerkt en goed geleverd.

• Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Mooi werk en precies op tijd zoals afgesproken!

Bestellen was lastig, misschien door mijn onkunde maar toch... toen die hobbel eenmaal genomen was liep alles vlot en zonder fouten. Op tijd en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit was top, geen klachten dus. Voor herhaling vatbaar.

zorgvuldige snelle levering

duidelijke website, eenvoudig in gebruik. Snelle levering van het gewenste product. Goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ben zeer tevreden, 2500 visitekaartjes voor geen 3tientjes

Top! Waar voor je geld!

Goeie prijs kwaliteit verhouding. Stickers kwamen snel aan en waren online zeer makkelijk te ontwerpen wat ik bij ander sites helemaal niet voor elkaar kreeg. Mocht ik weet wat nodig hebben zal ik dat zeker hier ontwerpen /bestellen!

Goed drukwerk

Goed gedrukt en gesneden, dig.flyers in print iets minder van kwaliteit maar wel binnen de norm. Goede levering en klantenservice

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk, makkelijk en snel!

Zojuist mijn eerste bestelling ontvangen en erg tevreden. Het product (vlag) is van een mooie stevige kwaliteit. Het was snel verzonden en netjes verpakt. Zeker een aanrader!

• Kennis & Vakmanschap

Drukwerkdeal is altijd snel en bovendien erg vriendelijk. Wanneer er een keer toch iets mis gaat, door welke omstandigheden dan ook zijn ze snel in het oplossen van het probleem. Ze communiceren alles duidelijk en blijven altijd vriendelijk en behulpzaam.

Volgens verwachting

Prima kwaliteit tegen een nette prijs.

SUPER KWALITEIT!

snelle levering, super kwaliteit, value for money!

• Kennis & Vakmanschap

Kwaliteit zoals ik verwacht had. Top

Posters en flyers besteld. Opgemaakt in InDesign. Kwaliteit van de door mij gebruikte digitale bestanden waren goed (300 dpi). Dus de drukkwaliteit was ook uitstekend. Goede prijs. Dat kan ik weten omdat ik meer als 40 jaar in de grafische industrie heb gewerkt.

Geweldige service

Op zondag 50 strandstoelen besteld als atentie voor personeel op de zomer bbq. Deze bbq vond plaats op donderdag. Levering zou woensdag zijn. Helaas een mail op woensdag dat de levering vertraagd zou zijn en donderdag niet gehaald zou worden. Na telefonisch overleg heeft Marit alles in het werk gezet en zelf een spoed koerier de stoelen laten bezorgen. Donderdag om 17.50 uur stoelen geleverd en om 18 uur begon de bbq! Echt TOP!!!!

• Kennis & Vakmanschap

Goede service, snel en goede kwaliteit drukwerk

Prettige telefoongesprekken met kundig, geduldig en vriendelijk personeel. Via mail nog wat tips gekregen ter verbetering van mijn afbeeldingen en hoe aan te leveren. De poster werd snel geleverd in zeer stevige verpakking.

inDRUKwekkend!

Dit is nu een ervaring waar je (ik!) blij van wordt! Visitekaartjes besteld, echt snel, met twee dagen, geleverd, tegen een heel scherpe prijs, in perfecte kwaliteit. Ik ben eigenlijk een soort verbaasd dat het zo ook kan! Een hele beste 'drukwerkdeal!'

Mooi stikker

Mooi stikker, snel geleverd en goed geprijsd

Alles goed voor elkaar

Goede instructie werktekeningen, goede handleiding. Goede afdrukken ontvangen.

• Kennis & Vakmanschap

Uitermate tevreden, snelle levering, perfecte uitvoering

niet verwacht zo snel als geleverd, binnen 48 uur na opmaak en uploaden op de website stond de banner al in de woonkamer. Super netjes afgewerkt en prachtig uitgevoerd. Was mijn 2e keer qua bestelling...maar zeker niet de laaste...

• Kennis & Vakmanschap

Super snel en mooi resultaat

Ziet er goed uit. Werd snel geleverd en prijs kwaliteit verhouding goed

• Kennis & Vakmanschap

Mooie stickers laten maken.

Makkelijk bestellen en geleverd als afgesproken.

Superservice

Kwam er niet helemaal uit, toen werd ik door een heel vriendelijke, geduldige medewerker verder geholpen, top!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer