Prima, duidelijk en zeer vriendelijk!

Prima, duidelijk en zeer vriendelijk! Dat is mijn ervaring met Drukwerkdeal. Al langer klant en eigenlijk geen negatieve ervaringen gehad. Ga zo door!

Klantonvriendelijk to the MAX

Ik stuur een mail voor een offerte aanvraag. Mijn gegevens staan er in en tevens is de aanvraag duidelijk omschreven. Krijg ik een mail dat ze geen offerte kunnen uitbrengen zonder account. Dus als ik niet eerst een account aanmaak kunnen ze niets voor me doen. Ik geef aan dat ik dat erg klantonvriendelijk vind. Krijg ik een mail dat dat juist heel klantvriendelijk is. NEE, klantvriendelijk is als je het account zelf aanmaakt want het boeit mij niet wat je daarvoor intern in je verkoopsysteem voor moet doen. Dit bedrijf krijgt van mij de loden Loekie voor meest irritante binnendienst verkoop!

• Prijs N.v.t.

Snel en goed resultaat

Makkelijk bestellen. Duidelijk en zeer tevreden met het resultaat. Kleuren zijn exact goed. Om de juiste papierkeuze te maken heb ik gebruik gemaakt van de sample box waar alle voorbeelden van papier, diktes en afwerking te vinden zijn.

Alles netjes en goed

Makkelijk aan te leveren goede service snelle levering niet te duur

snel en goed

snel en goed

• Kennis & Vakmanschap

Topservice, prima producten, snel geleverd tegen concurrerende prijs.

Heel positief. Klantenservice is behulpzaam en denkt mee.

geweldig

Het ging snel, de kaartjes zien er mooi uit en zo goedkoop!!

Snel en goede kwaliteit

Mooie stickers geleverd, prachtig van kwaliteit en snel.

waardeloos

Betaald voor expreslevering... kwam het te laat binnen (3 dagen later dan afspraak). Klantenservice biedt geen oplossingen en denkt ook totaal niet mee. De prijzen zijn scherp, maar ik bestel hier nooit meer.

• Prijs N.v.t.

Goede kwaliteit

Snel thuis geleverd en de kaartjes zijn van goede kwaliteit. De prijzen zijn heel voordelig. Ik zal zeker vaker iets bestellen

• Kennis & Vakmanschap

Heb het pakket nog niet binnen maar oplossing is nabij

Heb het pakket / bestelling nog niet binnen. Zit wat vertraging bij post.nl Maar jullie hebben al aangeboden om een nieuwe afdruk te maken.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Goede kwaliteit voor een uitdagende prijs

Ik heb een grote poster laten maken voor onze gym. Deze is goed verpakt geleverd en het eindresultaat is erg mooi. Klein minpuntje: ik heb erg lang moeten wachten op bedrukkingssamples.

Supersnel en goed

Binnen 1 dag mijn spandoek al binnen gekregen, echt top. Mooie kleuren, goed afgewerkt.

• Afspraken nakomen
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Niet heel goed

Goedemorgen, ik heb 250 stickers al in ontvangst gekregen alleen de kwaliteit van de stickers valt me tegen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Je moet de eerste keer even uitzoeken hoe het moet,maar daarna gaat het vanzelf.

Fantastisch!

Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit

niet goed

Beste mensen, Ik heb flyer laten drukken maar kreeg deze afgesneden van deel tekst en beeld toegzonden. Hiervoor in het proces van bestellen en voltooien is mij niet gemeld dat de flyer niet past of dat er afgesneden is van orgineel. Ik wilde klacht in dienen en ook daar in dat proces kon ik niet op laatste knop drukken om de klacht in te dienen. Afgelopen zondag heb ik het formulier ingevuld en ook laten weten dat de knop om te verzenden van klacht niet werkt. Tot op vandaag nog niets gehoord.

Gewoon goed

Er was een probleem met de bedrukking, de kleur erachter kwam er doorheen en dat was niet de bedoeling. Na overleg met Drukwerkdeal is het goed gekomen en heb ik een nieuwe bestelling (met het juiste materiaal) besteld.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Echt top

Snel en goed wat ik nodig had

• Kennis & Vakmanschap

Persoonlijke en snelle service!

Ik heb ontzettend veel persoonlijke begeleiding ervaren bij dit bedrijf. Zowel bij het aanleveren van mijn ontwerpen, als daarna qua service op het moment dat er een fout bleek te zitten in mijn logo. Ze behandelen je persoonlijk en geven je echt het gevoel dat je gehoord wordt. Zonder blikken of blozen staan ze voor je klaar en doen ze niet moeilijk over het leveren van echte service. Ik weet wel waar ik voortaan mijn drukwerk bestel! Ontzettend bedankt!

Wederom een feestje!

Drukwerkdeal onderscheid zich door een super eenvoudig bestelproces; communiceert duidelijk en levert uitstekende kwaliteit ook nog eens supersnel. Nu ook nog eens met kosteloos aanbod van Afterpay. Wat wil een mens nog meer?

• Kennis & Vakmanschap

Heb altijd goede ervaringen met jullie.

• Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen N.v.t.

beter dan verwacht

het duurde wel even maar ons logo is dna ook héél fijn en sterk. Dit is niet zo één, twee, drie op schaal te verkleinen. Het resultaat mag er zeker zijn. Toch even een tip, het had nog leuker geweest als de naam, in ons geval de website in het volle gedeelte van de voet stond en de tekening iets lager, dan had het 100% geweest. Maar weet niet of dit mogelijk is.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer