Prima, duidelijk en zeer vriendelijk! Dat is mijn ervaring met Drukwerkdeal. Al langer klant en eigenlijk geen negatieve ervaringen gehad. Ga zo door!
Goedemorgen Petra, Bedankt voor het achtergelaten van je review. We zijn erg blij en trots dat je ons als duidelijk en vriendelijk ervaart. Dit is voor ons namelijk erg belangrijk! Met vriendelijke groet, Met vriendelijke groeten, Harmen Webcare Specialist
Ik stuur een mail voor een offerte aanvraag. Mijn gegevens staan er in en tevens is de aanvraag duidelijk omschreven. Krijg ik een mail dat ze geen offerte kunnen uitbrengen zonder account. Dus als ik niet eerst een account aanmaak kunnen ze niets voor me doen. Ik geef aan dat ik dat erg klantonvriendelijk vind. Krijg ik een mail dat dat juist heel klantvriendelijk is. NEE, klantvriendelijk is als je het account zelf aanmaakt want het boeit mij niet wat je daarvoor intern in je verkoopsysteem voor moet doen. Dit bedrijf krijgt van mij de loden Loekie voor meest irritante binnendienst verkoop!
Goedemiddag Herman, Wij hebben elkaar zojuist gesproken. Nogmaals mijn excuses betreft de communicatie rond het aanvragen van een prijsopgave. Gelukkig hebben wij samen een oplossing gevonden, erg fijn! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Makkelijk bestellen. Duidelijk en zeer tevreden met het resultaat. Kleuren zijn exact goed. Om de juiste papierkeuze te maken heb ik gebruik gemaakt van de sample box waar alle voorbeelden van papier, diktes en afwerking te vinden zijn.
Goedemorgen Martin, Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. De monstermap kan inderdaad echt een uitkomst zijn in de wereld van de vele verschillende soorten papier, top dat deze je echt verder heeft kunnen helpen. Graag zien we je snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk aan te leveren goede service snelle levering niet te duur
Goedemorgen Erik, Bedankt voor je review! Wat een ontzettend vrolijke flyer heb je bij ons besteld! Ik kan me voorstellen dat je daar blij van wordt. Bedankt ook voor de veren, fijn dat je alles zo positief hebt ervaren. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Specialist Webcare
snel en goed
Goedemorgen Patrick, Dank je wel voor het plaatsen van je review! Kort en krachtig. Hier worden wij héél enthousiast van. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Francis Specialist Webcare
Heel positief. Klantenservice is behulpzaam en denkt mee.
Goedemorgen Ellen, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Maar liefst een 10, Wauw!! Hier worden wij héél enthousiast van. We hopen je snel weer eens te kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Francis Specialist Webcare
Het ging snel, de kaartjes zien er mooi uit en zo goedkoop!!
Beste Jos, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de visitekaartjes. Heel creatief ontwerp, gaaf hoor! Veel plezier ervan! Met vriendelijk groeten, Marian Webcare specialist
Mooie stickers geleverd, prachtig van kwaliteit en snel.
Goedemorgen Marlen, Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel veel plezier gewenst met de stickers in de tuinderij! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Betaald voor expreslevering... kwam het te laat binnen (3 dagen later dan afspraak). Klantenservice biedt geen oplossingen en denkt ook totaal niet mee. De prijzen zijn scherp, maar ik bestel hier nooit meer.
Hi Stephanie, Dank je voor het plaatsen van je review, en wat vervelend om te lezen dat dit het gevoel is dat je er aan overgehouden hebt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat we het pakket op tijd hebben verzonden, maar dat er helaas een geslotenverklaring is geweest waardoor post nl het pakket niet tijdig kon leveren. Graag zou ik nog even met je in contact komen, om te kijken naar een passende oplossing. Om deze reden heb ik je zojuist geprobeerd telefonisch te bereiken. Helaas zonder resultaat. Zou je mij terug willen bellen wanneer je tijd hebt? Dat mag naar 088-8855222, en je mag dan vragen naar Priscilla. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Goedemorgen Peter, Bedankt voor jouw beoordeling, fijn dat je daar de moeite voor hebt genomen. Je geeft ons bij de optie prijs 3 sterren, zou je dat wellicht willen toelichten? Ik verneem graag jouw reactie, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Marian Specialist Webcare
Snel thuis geleverd en de kaartjes zijn van goede kwaliteit. De prijzen zijn heel voordelig. Ik zal zeker vaker iets bestellen
Goedemorgen Mellanie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de bestelde visitekaartjes! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling ;). Dank je wel voor jouw beoordeling en een mooie dag gewenst! Met vriendelijke groet, Marian Specialist Webcare
Heb het pakket / bestelling nog niet binnen. Zit wat vertraging bij post.nl Maar jullie hebben al aangeboden om een nieuwe afdruk te maken.
Beste Bastiaan, Bedankt voor je mooie beoordeling! Mocht je het pakket nog niet hebben ontvangen, laat je het dan ons ajb weten? Dan gaan we aan de slag met een oplossing! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Marian Specialist Webcare
Ik heb een grote poster laten maken voor onze gym. Deze is goed verpakt geleverd en het eindresultaat is erg mooi. Klein minpuntje: ik heb erg lang moeten wachten op bedrukkingssamples.
Beste Pascal, Bedankt voor jouw positieve reactie, ik hoop dat de poster mooi hangt in de gym! Excuses dat je lang op de samples heb moeten wachten, dat is inderdaad niet fijn. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Marian Specialist Webcare
Binnen 1 dag mijn spandoek al binnen gekregen, echt top. Mooie kleuren, goed afgewerkt.
Beste Karin, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dank je wel! Ik hoop dat het spandoek ook bij Jeroen in de smaak valt ;). Fijne verjaardag gewenst! Mooie dag! Met vriendelijke groet, Marian Specialist Webcare
Goedemorgen, ik heb 250 stickers al in ontvangst gekregen alleen de kwaliteit van de stickers valt me tegen.
Hi Bas, Dank je voor het plaatsen van je review. Jammer om te horen dat de kwaliteit tegen valt, graag zou ik even met je in contact komen om te kijken of we hier in iets kunnen betekenen. Ik heb je daarom zojuist geprobeerd te bellen, helaas zonder resultaat. Zou je mij willen terugbellen wanneer je daar tijd voor hebt? Dat mag op 088-8855222. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Je moet de eerste keer even uitzoeken hoe het moet,maar daarna gaat het vanzelf.
Beste Marian, Wat een geweldig compliment, een tien! Bedankt daarvoor. Je geeft aan dat het de eerste keer even uitzoeken is, mocht je daar even niet uitkomen kan je altijd bellen, chatten of mailen. Dan helpen we je graag verder! Met vriendelijke groet, Emma
Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit
Beste Gerry, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van het prachtige spandoek, hang deze op een mooi plekje. Met vriendelijke groet, Marian Specialist Webcare
Beste mensen, Ik heb flyer laten drukken maar kreeg deze afgesneden van deel tekst en beeld toegzonden. Hiervoor in het proces van bestellen en voltooien is mij niet gemeld dat de flyer niet past of dat er afgesneden is van orgineel. Ik wilde klacht in dienen en ook daar in dat proces kon ik niet op laatste knop drukken om de klacht in te dienen. Afgelopen zondag heb ik het formulier ingevuld en ook laten weten dat de knop om te verzenden van klacht niet werkt. Tot op vandaag nog niets gehoord.
Beste Annelieke, Dank je voor het fijne telefoongesprek dat we zojuist hadden in verband met jouw review. Helaas is er inderdaad iets niet helemaal goed gegaan met het verwerken van jouw bestand. Deze had namelijk afgekeurd moeten worden in verband met het foutieve formaat dat je had aangeleverd. Mijn oprecht gemeende excuses daarvoor! Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen, ik wens jou alvast veel plezier met de nieuwe flyers! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Er was een probleem met de bedrukking, de kleur erachter kwam er doorheen en dat was niet de bedoeling. Na overleg met Drukwerkdeal is het goed gekomen en heb ik een nieuwe bestelling (met het juiste materiaal) besteld.
Hi Rick, Dank je voor het super mooie compliment! Je bent uiteraard altijd welkom om even met ons te bellen, chatten of mailen voor de juiste keuze voor het materiaal dat je wenst. Ook is het altijd goed om even de monstermap te bestellen, dan heb je meteen al onze samples in huis en zo kun je bijna geen verkeerde keuze meer maken! (https://www.drukwerkdeal.nl/nl/pages/monstermap) Mocht je vragen hebben, laat het mij dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
snelle levering en goede kwaliteit
Hi Heleen, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent met onze levering en kwaliteit. We hopen je snel weer eens te kunnen helpen! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Snel en goed wat ik nodig had
Hoi Damiën, Wat super om te horen dat de flyers zo goed zijn ontvangen! Het is altijd fijn wanneer een klant zo tevreden is. Veel plezier met het uitdelen! Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
Ik heb ontzettend veel persoonlijke begeleiding ervaren bij dit bedrijf. Zowel bij het aanleveren van mijn ontwerpen, als daarna qua service op het moment dat er een fout bleek te zitten in mijn logo. Ze behandelen je persoonlijk en geven je echt het gevoel dat je gehoord wordt. Zonder blikken of blozen staan ze voor je klaar en doen ze niet moeilijk over het leveren van echte service. Ik weet wel waar ik voortaan mijn drukwerk bestel! Ontzettend bedankt!
Hoi Ronja, Wow een 10! Daar zijn we erg blij mee. Dank je wel. We blijven graag deze verwachting waarmaken, hopelijk zien we je snel weer terug. Ons customer care team staat in ieder geval al paraat voor je mocht het weer nodig zijn! :) Met vriendelijke groet, Francis Specialist Webcare
Drukwerkdeal onderscheid zich door een super eenvoudig bestelproces; communiceert duidelijk en levert uitstekende kwaliteit ook nog eens supersnel. Nu ook nog eens met kosteloos aanbod van Afterpay. Wat wil een mens nog meer?
Hi Robert, Het is ook zeker een feestje om zo'n review te lezen, hier worden wij héél enthousiast van. Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met ons. Wij zijn ook heel blij met jou, en we hopen je gauw weer eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Heb altijd goede ervaringen met jullie.
Hi Richard, Dank je voor het plaatsen van je review. Fijn om te lezen dat je altijd goede ervaringen hebt, dat is uiteraard waar we altijd zo onze best voor doen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
het duurde wel even maar ons logo is dna ook héél fijn en sterk. Dit is niet zo één, twee, drie op schaal te verkleinen. Het resultaat mag er zeker zijn. Toch even een tip, het had nog leuker geweest als de naam, in ons geval de website in het volle gedeelte van de voet stond en de tekening iets lager, dan had het 100% geweest. Maar weet niet of dit mogelijk is.
Hi Tom, Dank je voor het plaatsen van je mooie review! Ik heb je zojuist nog even geprobeerd te bellen in verband met de opmerking die je bij de review hebt geplaatst, maar helaas zonder resultaat. Wat betreft het uit elkaar plaatsen van het logo moet ik helaas aangeven dat we een maximaal te bedrukken gebied hebben van 4 x 4 centimeter. Daarom is deze mogelijkheid er helaas niet voor de shotglaasjes. Het is inderdaad geen makkelijk logo, maar we zijn heel blij te lezen dat je er zo content mee bent en wensen je graag veel plezier met het gebruik ervan! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer