top en Nederlands

Mooie bedrukking snel geleverd, en Nederlands bedrijf, daar houd ik van

Verschillende keren verlate levering

Al verschillende keren meegemaakt (en ook nog voor dezelfde klant) dat een levering niet op het verwachtte moment kwam maar werd uitgesteld. Een spoedlevering vraag je niet voor niets…

Snel en goed

Het full colour drukwerk van A5 flyers die ik besteld had, is uitstekend. Ik heb zelf jaren in drukkerijen gewerkt, dus ik kan dat echt wel beoordelen. Snijwerk is ook kaarsrecht. En de levering als beloofd. In de grafische wereld moet alles gisteren of nog liever eergisteren klaar zijn. De prijs is prima.

Snel en goedkoop

Eerst op een andere site gekeken voor bedrukte t-shirts, daar zag de stukprijs er goed uit, maar kwamen er nog drukkosten en BTW overheen, plus extreem lange levertermijn. Toen verder gezocht en op Drukwerkdeal.nl terecht gekomen: prijzen zijn vooraf duidelijk, en lekker laag, en de levering was supersnel. We hebben ontzettend leuke reacties op onze teamshirts gehad tijdens de hardloopwedstrijd!

De kwaliteit van het drukwerk was beter dan verwacht.

De levering was snel, en goed verpakt zonder gebruik van plastic. Posters en flyers zijn van goede kwaliteit.

Geen top drukwerk, bezorging onbegrijpelijk

Visitekaartjes niet goed gesneden. T-shirts scheef bedrukt. Elk t-shirt in aparte doos bezorgd. Te laat bezorgd.

Mijn bestelling is vlot en netjes verlopen. Gekregen wat ik verwacht had.

Goede service, kwaliteit en heldere site

Ik heb duurzame rolbanners besteld en snel gekregen, goed spul, duidelijke uitleg erbij.

Perfect!

Snelle levering. Hulp als je er niet goed uit komt. Prachtige posters geworden. Blij mee!

Geen persoonlijk contact

Tshirts laten printen, aangeleverd bestand was volgens Drukwerkdeal onvoldoende wat me verbaasde omdat met dezelfde bestanden via iemand anders wel shirts naar wens geleverd konden worden. Om het een en ander te regelen alleen mailcontact. Telefonisch niet bereikbaar. Geen enkel persoonlijk contact. Onduidelijk of de nieuw aangeleverde bestanden wel goed waren. Geen reactie...............en ineens werden de TShirts geleverd. Al meerdere malen heb ik gebruik gemaakt van Drukwerkdeal maar daar stop ik nu mee.

goede service

prima zo

Levertijd liep dagen uit

Posters daarom niet meer bruikbaar, na overleg wel gecrediteerd Machine kapot, dus overmacht

Goede kwaliteit.

Weer netjes gedrukt en kwaliteit is goed als altijd, alleen iets later afgeleverd als gepland, anders waren het 5 sterren geweest.

Ik kan altijd rekenen op Drukwerkdeal

Eenvoudig bestellen, fijne prijzen en (bijna) altijd op tijd.

Bijna gooed

Alleen UPLOADEN is vervelend Dat kan niet meer zoals eerder SINDS DE NIEUWE SOFTWARE KAN IK NIET MEER UPLOADEN

Top Als altijd

Drukken al onze menukaarten, altijd constante kwaliteit, service! Ook de bezorging is meer dan goed!

Geweldige service

Heel blij en tevreden met resultaat en de snelle levering

Goede service en relatief snel schekelen met medewerker die meedenkt

helaas was de resolutie van sommige delen wat slecht, hierover wordt dan contact gezocht. Tevens was het paginaformaat door PPT wisselend in de PDF terecht gekomen, ook hierover wordt goed meegedacht. Dank!

Uit de brand geholpen

Nadat een andere partij de bestelling verkeerd had gedrukt en we met spoed braderie kaarten nodig hadden, hielp Drukwerkdeal ons door met spoed de kaarten te drukken en we toch op tijd de terras kaart voor tijdens de braderie in huis hadden! Ook hielpen ze ons telefonisch het juiste formaat en soort te kiezen voor de beste prijs. Groet Janet

Top, totdat het product niet werd geleverd

Goed gevoel over jullie site en de bestelling. Afgerekend en daarna meerdere mails ontvangen , vond Ik echt te veel. Op slot mail of ik tevreden ben met het product, deze was niet geleverd. Werd er een nieuwe order geplaatst. Toen wel goed

Goed meegedacht en snelle levering van een mooi product.

Fijne medewerker klachtenafhandeling

Om een bestelling t-shirts te plaatsen met het juiste formaat is een grote ellende. Dat zou wel wat makkelijker mogen. Ook vallen de shirts voor vrouwen erg klein uit. Die van de mannen vallen wel goed. Ik ben uitstekend geholpen door Kim van klachten. Dit maakt ook dat ik zo'n goede beoordeling heb gegeven. Zonder Kim gaf ik 1 tot 2 sterren.

prettig en snel geregeld

prettig en snel geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijk te maken, keuzes. Allemaal kloppend met de (snelle) levering. Consistente ervaring.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer