Goed geholpen

Had per vergissing (wat ook verwarrend is op de website) verkeerde borden besteld. Had een aller aardigste juffrouw aan de lijn en het uitgelegd, en het was geen probleem kon het (gratis)retour sturen. Alles ging snel en goed bij de afhandeling.

• Kwaliteit N.v.t.

Next day delivery

Update 29/5: Priscilla van Drukwerkdeal.nl heeft snel geschakeld en de situatie perfect opgelost. Drukwerk alsnog op tijd ontvangen! Ik heb op vrijdag een bestelling geplaatst met 'next day delivery'. Om mij ervan te verzekeren dat ik de bestelling (ivm Pinksterweekend) de volgende week op woensdag zou binnen hebben nog telefonisch contact gehad waarbij mij verzekerd (!) is de bestelling uiterlijk op woensdag binnen zou komen. Omdat de bestelling lang bleef hangen bij 'bestandscontrole' ook nog via de chat contact gezocht. Nu zie ik dat het pakket pas op donderdag binnenkomt. Te laat voor de training waarvoor ik het drukwerk nodig heb. Als je een 'next day delivery' aanbiedt, zorg dan ook dat je dat waar maakt. En wat misschien wél nog frustrerender is zijn de keuzes in het klachtenformulier. Opnieuw drukken of (gedeeltelijke) terugbetaling. Je móet 1 van deze opties kiezen om een klacht in te kunnen dienen. Wie bedenkt zoiets? Ik zoek een partner voor drukwerk die afspraken nakomt en verantwoordelijkheid voelt én neemt voor gemaakte afspraken.

supersnel!!

We hadden het spandoek binnen no time binnen! Keurig verpakt en perfect gedrukt.

• Kennis & Vakmanschap

Prima product, snelle levering!

Het is heel gemakkelijk om een product te bestellen en met een werktekening erbij doe je het altijd goed!

Mooi resultaat!

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk om te ontwerpen en goede kwaliteit.

Door de handige tools was het online maken van een spandoek redelijk eenvoudig en de kwaliteit van het geleverde spandoek was goed.

Product mooi afgeleverd!

De visitekaartjes zien er heel goed uit!

Snel, netjes & duidelijk

Het is makkelijk op de site te volgen en in te vullen. Daarna is het snel in huis en is 't eindresultaat erg netjes

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Top service en snelle levering!

Het plaatsen van de bestelling verliep heel soepel. De website is duidelijk en overzichtelijk en werkt uitstekend om de juiste informatie op te geven. De levering was zelfs sneller dat bij de bestelling aangegeven! Super blij mee want de flyers zijn super mooi geworden!

• Kennis & Vakmanschap

Altijd goed ook als er iets fout gaat

Prima kwaliteit en service, en mocht het een keer fout gaan doen ze niet moeilijk.

Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke website. Gemakkelijk bestelling te plaatsen. Aan alle details is gedacht. Vlotte levering.

• Kennis & Vakmanschap

Supersnelle levering en prachtig resultaat

Mijn foto op 5 mm forex in het formaat 120 x 80 cm zag er zó mooi uit...

• Kennis & Vakmanschap

Perfect! Snelle levering en mooi resultaat.

Snelle levering en mooi resultaat. En spot goedkoop.

Top kwalieteit

De kaarten die ik heb besteld zijn echt van goede kwaliteit. Het maken van de kaarten met de online tool was heel eenvoudig en ik kon gemakkelijk zien hoe het eindproduct eruit zou zien.

• Kennis & Vakmanschap

Mooi materiaal, je krijgt wat je bestelt binnen zeer redelijke tijd

Ik heb 2 keer visitekaartjes besteld, 1 keer folders. Beide producten zijn naar wens en verwachting geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is zéér goed!

Heeel blij

Super blij mee, mooie kaartjes en goede service

• Kennis & Vakmanschap

Prima op tijd geleverd ..en was nog mooier geworden dan gedacht ..de kleuren zo mooi

Bijna briljant

Mijn ervaring En professioneel bedrijf met een heerlijke website. Mooi alles zelf uitzoeken en bestellen. Artwork maken en uploaden Filmproef goedkeuren en betalen Mooi, maar je kunt alleen de voorkant van de filmproef zien en goedkeuren , de achterkant is een verassing qua kleuren. In mijn geval ik kan niets met de vlag. Sjack

Geweldig!

Niet alleen wat ik besteld heb (een glasschilderij van 130x130) ziet er geweldig uit; ook het klantcontact en het vertrouwen dat ik daardoor kreeg was super. Nadat ik telefonisch liet weten dat ik niet goed wist wat ik wel of niet aan moest vinken, en dus een beetje bang was dat ik iets anders geleverd zou krijgen dan ik wilde, is het hele proces gemonitord. Ik had gewoon het gevoel of ik bij een plaatselijk drukkerijtje aan de balie stond en mijn wensen kenbaar maakte. Echt, Drukwerkdeal krijgt hier van mij een 10 voor kwaliteit en een 10 voor ontzorgen.

uitstekend

Alles helemaal perfect!

Binnen 48 uur lag alles thuis op de mat, perfecte kwaliteit, gratis verzending en een goede service! Ik ga zeker opnieuw bij Drukwerkdeal bestellen!

Alles ging top

• Kennis & Vakmanschap

Alweer een bestelling die zeer verzorgd is afgeleverd.

Net als eerder bestellingen zeer goede kwaliteit, snel geleverd en betaalbaar. Ook dit jaar weer een zeer mooie folder laten maken, super tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

Gemakkelijk, overzichtelijke site, snel.

Mijn ervaring dat je zowel als professioneel als leek hier goed terecht kan.

Goed en voordelig!

2de bestelling van een foto op Forex, formaat 150x100cm. Binnen een week geleverd, goede kwaliteit, gunstige prijs die wel eens de helft kan zijn van een fotolab.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer