Goede service Goede kwaliteit Goede prijs
Goedemiddag Silvia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten! Hier worden we altijd blij van. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel, vriendelijk en duidelijk! Alles is makkelijk online te regelen.
Goedemiddag Lydia, Fijn om te horen dat alles zo goed is gelopen met jouw order. Ik ben uiteraard nog wel erg benieuwd hoe we jouw 8 kunnen ombouwen naar een 9 of wellicht zelfs een 10. Mocht je feedback of verbeterpunten voor ons hebben, dan horen we het natuurlijk heel graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hele slecht afdruk en te lange levertijd. Waarschijnlijk was het aanleverbestand niet toereikend voor deze afdruk. Had daar wel even een reactie op verwacht. Dit is mij in het verleden ook al een keer overkomen maar daar is toen een opmerking gekomen van drukwerk deal en kon toen nog aangepast worden in het juiste voormast.
Goedemorgen Adam, Bedankt voor ons fijne gesprek van zojuist! Helaas blijkt dat het bestand niet helemaal van de gewenste resolutie is. We hebben hierover gesproken, samen met jouw verwachtingen vanuit het verleden en zijn tot een passende oplossing gekomen. De herdruk staat inmiddels klaar, je kan hier een aangepast bestand bij uploaden of deze mailen naar mij. Mocht je nog vragen hebben, je mag altijd contact opnemen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ben erg blij met mijn eigen ontwerp. De afdruk van de folders zijn echt top! Prijskwaliteit zeer goed. Levertijd super snel
Goedemorgen Nadia, Ik kan me goed voorstellen dat je blij bent met jouw ontwerp, het is ook een heel leuk design! Super om te horen dat je ook zo tevreden bent met het eindresultaat. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Supergoed! Het is erg makkelijk om een bestelling te plaatsen en bestanden aan te leveren. De bestelling kwam sneller dan verwacht binnen en de kwaliteit is top!
Goedemorgen Sarah, Top om te horen dat dat je onze website als makkelijk hebt ervaren! Mocht je toch nog ergens verbeterpunten horen, laat het gerust weten. We proberen altijd onze systemen te verbeteren! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk om de order te plaatsen. Het drukwerk ziet er mooi uit en is snel klaar en bezorgd.
Goedemorgen Marijke, Bedankt voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat alles zo goed is geleverd. Veel plezier met het uitdelen van de boekjes! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik dacht goedkoop visite kaartjes te hebben gekocht. Maar goedkoop is duurkoop heb nu 500 stuks liggen die ik niet kan gebruiken omdat deze scheef zijn uitgeprint. Op het voorbeeldje op de computer leek het juist te zijn. Hierop contact opgenomen en helaas te horen gekregen dat er geen rekening met de snijmarge is gehouden. En dus dikke pech. Jammer! Ik zal niet snel nog eens bestellen.
Goedemorgen Suwa, Zojuist probeerde ik je te bellen, helaas zonder resultaat. Via de mail heb ik contact met je opgenomen om er voor te zorgen dat jij een order ontvangt die wel naar wens is. Hiervoor wil ik je graag eerst even spreken zodat we in overleg je bestand kunnen aanpassen omdat hier de oorzaak zit van de scheve kaartjes. Omdat we dagelijks duizenden orders per dag verwerken is het voor ons onmogelijk elke order vooraf te controleren. Vandaar dat we gebruik maken van een versnelde aanlevertool waarin je zelf je bestand kan aanleveren en goedkeuren. Zoals ik heb aangegeven in de mail wil ik graag even telefonisch contact met je zodat we je drukbestand kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist
Mooie kwaliteit
Goedemorgen Bianca, Bedankt voor je review. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het drukwerk! Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist
Prima kwaliteit voor een scherpe prijs
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles zo naar wens is en dat je tevreden bent met de prijs. Mocht er in de toekomst iets niet naar verwachting zijn, laat het dan ook gerust weten. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist
Ondanks dat de bestelling niet geheel naar verwachting verliep door een iets onduidelijke uitleg bij de bestelling was de afhandeling en service achteraf met overleg waar het mis ging in de bestelling zeer respectabel waar Drukwerkdeal besloot mij ‘gelijk’ te geven en de opdracht kosteloos opnieuw te sturen. Niet de intentie, want was alleen benieuwd waar de bestelling mis ging omdat ik zelf ook iets scherper had moeten opletten. Desondanks heeft drukwerkdeal ook een aanpassing gedaan in hun bestelproces. Topservice. Boven verwachting.
Goedemorgen Arnoud, Bedankt voor je prachtige review. Fijn dat je ervaring boven verwachting is geweest en hierin zie je ook maar weer dat een foutje zo gemaakt is. Als we dit kunnen oplossen zullen we dit altijd doen! Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist
Zie boven
Goedemorgen Martin, Zojuist probeerde ik je te bellen, helaas zonder resultaat. Ik wil je uiteraard bedanken voor de positieve review. Fijn dat alles naar verwachting geleverd is. Echter belde ik even omtrent het verbeterpunt dat je had. We willen hier graag van leren en kijken welke mail je hebt ontvangen. Kan je mij een print screen sturen als reactie op deze mail of mij bellen op 088-8855222? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist
Besteld en 2 dagen erna al geleverd. Voor slechts 7,25 500 visitekaartjes.
Goedemiddag Rob, Fijn dat je zo tevreden bent met de prijs en levering! Nu hoop ik maar dat het ontwerp ook helemaal naar wens gedrukt is. ;) Met vriendelijke groet, Harmen Webcare Specialist
Blij met het product en de service
Hallo Marieke, Wat fijn om te horen dat zowel het product als onze service jou goed is bevallen. Uiteraard doen wij voor beide ons uiterste best! Zien we je snel weer terug op de website? Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Elke bestelling die gedaan is heb ik uitstekende eindproducten gekregen.
Hoi Ricky, Bedankt voor het sturen van je positieve review! Fijn om te horen dat elke bestelling weer helemaal naar wens is. Natuurlijk horen we het ook graag wanneer je wel een keer feedback hebt! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Was wel even spannend hoe het zou uitpakken, mijn eigen ontwerp op een stoffen mondkapje. Ik moet zeggen het resultaat is ver boven mijn verwachting. Helemaal top!
Super kwaliteit kaartjes voor een mooie prijs
Goed bedrijf, snelle levering en goede kwaliteit.
Hallo Eswin, Bedankt voor je mooie beoordeling! Jullie zijn in ieder geval goed voorbereid wanneer jullie weer open mogen! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Goede communicatie, duidelijk site, vlotte afhandeling en goede kwaliteit van producten.
Hoi Eva, Wat een mooie beoordeling hebben wij mogen ontvangen van jou! Hopelijk kan iedereen de shirts net zo waarderen als dat jij doet. Ze zien er strak uit! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Zeer tevreden met de aankoop.
Hi Monique, Fijn dat de bestelling zo goed is verlopen! En wat een ontzettend gaaf spandoek is het geworden! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Er zat een witte rand op mijn drukwerk (ik had het ontwerp er waarschijnlijk net niet goed in gezet) en toen ik hierover contact opnam ben ik heel erg goed geholpen. Niet iedereen is een drukwerk expert en als eenpitter heb je 10 petten op dus dan is het fijn als het netjes opgelost wordt. Het druk werk ziet er goed en netjes uit en ik ben er nu heel blij mee!
Beste Berrique, Zojuist hebben we samen tot een mooie oplossing kunnen komen met de juiste bestanden. Alvast veel plezier met jouw nieuwe flyers! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Originele beoordeling
Jammer dat er niet een signaleringssysteem is waardoor je ziet dat het ontwerp er net niet helemaal goed op zit. Nu heb ik een witte rand.... Toen ik snel na de bestelling mailde om te vragen of het allemaal goed was gegaan, kreeg ik te horen dat het ontwerp er niet helemaal goed op zat maar dat ze er niets meer aan kon doen.... Dus ik ben niet echt blij met het resultaat ook al zal het allemaal ongetwijfeld mijn schuld zijn. Niet iedereen is een drukwerk expert en als eenpitter heb je 10 petten op, jammer als het dan wel al te zien is maar niet meer aangepast kan worden. Ik had deze folders eerder elders besteld, toen ging alles prima, nu was ik bewust overgestapt naar Drukwerkdeal omdat ik dacht dat de kwaliteit beter was maar ik kom van de regen in de drup.
Over de kwaliteit van het doek ben ik erg tevreden
Makkelijk visite kaartjes make, ze vde prijs en kwaliteit. En snel geleverd.
Goedemiddag Laura, Bedankt voor het plaatsen van een review! Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen met jouw order. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Haneke Webcare Specialist
Makkelijk bestellen, snelle levering
Goedemorgen Astrid, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het bestellen je gemakkelijk afging en dat het toen ook nog snel geleverd is. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist.
Duidelijke website met veel tips/uitleg, correcte prijzen én snelle levering!
Goedemorgen Astrid, Wat fijn om te lezen dat je het gebruik van de website zo goed ervaart. Het gebruiksgemak van de website is een onderdeel dat bij ons hoog in het vaandel staat. We proberen dit ook nog altijd te verbeteren. Mocht je toch nog tips hebben om van de 8 een 10 te maken, dan horen we dit uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Harmen Webcare Specialist
Voorafgaand aan de bestelling uitstekend geholpen door de helpdesk. 10 werkdagen wachten op bestelling vind ik wat lang, maar dat weet je van te voren. Het eindresultaat is op zich heel mooi, alleen de kleur van de achterflap kunnen we over twisten. Moest van donkerblauw naar wit verlopen maar is een soort van paars geworden. Hierover ben ik gelijk gebeld en er komt een oplossing. Drukwerkdeal is uitermate behulpzaam en bereid tot overleg. De mappen zijn van goede kwaliteit.
Goedemiddag Nienke, Bedankt voor je review! We hebben elkaar zojuist gesproken rondom de klacht van jouw order. Helaas is het niet helemaal gedrukt zoals jij verwacht had. Ik heb inmiddels de klacht voor je in het systeem gezet en jou een mail gestuurd met meer informatie. We zien graag de mappen verschijnen, zodat we goed kunnen uitzoeken wat er mis is gegaan. Mijn collega's van Aftersales nemen dan nog contact op om de klacht te bespreken. Fijn weekend alvast! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Voorafgaand aan de bestelling uitstekend geholpen door de helpdesk. 10 werkdagen wachten op bestelling vind ik wat lang, maar je weet waar je aan begint. Het eindresultaat is op zich heel mooi, alleen de kleur van de achterflap kunnen we over twisten. Moest van donkerblauw naar wit verlopen maar is een soort van paars geworden. De mappen zijn van zeer goede kwaliteit.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer