Prima geregeld

De bestelling is goed verzorgd en netjes afgeleverd. Top

Supersnel, supergoed, supermooi!

Pasgeleden trouwkaarten besteld bij Drukwerkdeal.nl. Product kwam netjes op tijd binnen, heel netjes verpakt en super mooi gedrukt! Hier ben ik echt heel blij mee! De website is heel makkelijk in gebruik en de prijs is top. Ik kom hier terug!

Mooi werk

Mooi week op maat (jammer dat je alleen in hele centimeters kan opgeven en niet in mm) Netjes drukwerk en in goede verpakking geleverd zodat het kreukelvrij aankomt.

• Kennis & Vakmanschap

Super snelle lettering en hoge kwaliteit

Ik ben enorm blij met de visite kaartjes, ze waren binnen 2 dagen geleverd en het zijn echt goeie kwaliteit kaartjes. Ik had dat niet verwacht voor de kleine €7 die ik had betaald. Voor 250 kaartjes! Heel erg bedankt :)

Snel,eenvoudig, voordelig en precies

Prachtig resultaat

• Kennis & Vakmanschap

Nog een klacht helpen ze je goed!

Eerst vraag je om hulp die krijg je niet goed genoeg waardoor je een fout maakt! Uiteindelijk dus niet tevreden maar werd terug gebeld door de klantenservice en hebben wij veder goed geholpen! Wel gek dat je eerst boos moet worden voordat ze wat voor je kunnen beteken

Snelle (klanten) service

Na het starten van ons bedrijfje Jet&Lien kregen wij een leuk aanbod van drukwerkdeal.nl! Klantenservice reageert snel en toen de bestelling was geplaatst was het proces makkelijk bij te houden. Toen onze visitekaartjes ook nog eens veel eerder dan verwacht werden geleverd waren wij helemaal enthousiast! De kaartjes zijn van goede kwaliteit en kleuren zijn precies zoals we wilden. Kortom: meer dan tevreden!

• Kennis & Vakmanschap

Kleur en materiaal mooi van kwaliteit

Het is een heel mooi doek Mooi van kleur en kwaliteit

• Kennis & Vakmanschap

Correct vlotte bediening, goede uitvoering

Vlugge levering, goede prijs kwaliteit, goed uitgevoerd drukwerk. Spijtig dat je sommige zaken niet online kan ontwerpen.

Je krijgt wat je vraagt

Je kiest zelf voor de formaten, papiersoorten en eventuele vouwwijzes en dan is het afwachten of het resultaat ook klopt met wat je gemaakt hebt. En tot nu toe ben ik tevreden met het geleverde werk.

Eenvoudig drukwerk bestellen

Behulpzaam, goed advies.

Goede en snelle levering

De flyers zijn mooi afgedrukt en mooi op tijd geleverd.

• Kennis & Vakmanschap

de service is echt prima simpel bestellen en alle afspraken worden na gekomen.

Witte rand bovenaan

Er zit een witte streep boven mijn kaartjes. Bij de een meer dan bij de ander. Hoe kan dit?? Ik heb nog erg goed gekeken naar de 3D weergave en daar was dit niet te zien.

Prima en snel

Ptima geregeld

• Prijs N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

Prima bedrijf, duidelijke site en werkwijze!

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig goed werk heel mooi en scherp.

• Kennis & Vakmanschap

Krijg mijn magazines voor de oude prijzen. Zo kunnen we het blad blijven uitgeven. Bedankt. Nieuwe prijzen (plotseling) zijn niet haalbaar.

Snel geleverd!

Super snel. Puzzel als kado. Dus moest ik hem zelf wel eerst helemaal uit elkaar halen. Anyway, blij mee.

Kennis en kwaliteit

Ik plaats vaker een order bij Drukwerkdeal. Alleen afgelopen week 19 was ik toch teleurgesteld in de levertijd. Een deel van de order was op tijd geleverd en een ander deel niet. Een deel die "te laat" was afgeleverd stond op de mail uw levering is vertraagd. Geen reden waarom! Het werd toch de volgende dag geleverd. Ik had een medewerker aan de lijn die kundig en alert reageert. Resitutie gekregen op de levertijd. Voor de rest is het prima geregeld allemaal. Dit keer heb ik matig tot voldoende gegeven. Met gezonde groet, JBS Producties (Ben)

• Kennis & Vakmanschap

Moet eerlijk bekennen dat ik sceptisch was toen ik de prijs zag voor zo'n hoeveelheid visitekaartjes. Maar de kwaliteit is gewoon TOP! Ga zeker vaker mijn drukwerk voor de zaak hier laten drukken.

Mooie afdruk, snel geleverd

Mooie kwaliteit

Voldoende voor goedkoopste visitekaartjes

Ik heb een eigen ontwerp gemaakt en 500 visitekaartjes besteld. Ik ben er erg blij mee! Snelle levering en ookal heb ik de visitekaartjes van goedkoopste materialen gekozen, verbaasde me dat het alsnog erg stevig is en de kleuren mooi zijn gedrukt. Binnenkort maak ik een foto van mijn visitekaartje en #laat zien wie je bent om kans te maken voor een leuke prijs :)

• Kennis & Vakmanschap

Snel, voordelig, goede kwaliteit!

Snel, voordelig, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit- prijs verhouding, makkelijk bestellen, bijna altijd goed te bereiken op verschillende manieren. Prima uitleg en informatie. Je geleverde bestanden worden goed gecontroleerd! Altijd vriendelijk.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer