snel, secuur, goed en goedkoop
Hoi Ivo, Bedankt voor je positieve review! Wat een ontzettend gave kaarten heb je besteld, ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent! We zien je heel graag terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijke en overzichtelijke website. Goedkoop en mooie kwaliteit drukwerk.
Goedemorgen Danielle, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en onze producten! We zien je uiteraard heel graag weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Maak je eigen serie ansichtkaarten en dat in korte tijd en met goede kwaliteit!
Goedemorgen Leo, Bedankt voor je review en je terugkoppeling! Je geeft aan dat de site af en toe hapert bij meerdere items. Mocht je dat weer eens hebben, wil je op dat moment eens contact met ons opnemen? Dit kan bijvoorbeeld via telefonie of chat. We kunnen dan proberen te achterhalen waar het hikje vandaan komt. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Prettige samenwerking, snelle opvolging van acties, afspraken worden nagekomen en kwalitatief goed werk geleverd.
Hoi Margret, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Wij worden heel blij van dit soort reviews, dankjewel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De keuze van producten en materialen is ruim. De interface om je drukwerk samen te stellen is eenvoudig. Het is overzichtelijk en makkelijk. De levering is snel.
Goedemorgen Olaf, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je onze website zo makkelijk vind om mee te werken, daar doen we hard ons best voor! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
lL meerdere keren posters besteld. Altijd binnen een paar werkdagen gratis geleverd. Laatste keer een deuk in de verpakking, waardoor de posters beschadigd waren. Volgende werkdag dezelfde bestelling opnieuw ontvangen. Top!
Hoi Johan, Wat een top review heb jij bij ons achtergelaten. Helemaal super om zo het weekend in te gaan. Uiteraard kan er met o.a. de levering wel eens iets mis gaan, dan doen wij ons uiterste best om het weer goed op te lossen. Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Drukwerk is goed. Levering is goed. Tevreden dus.
Dag Patrick, Bedankt voor je review, fijn dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Drukwerkdeal, wat valt er over te zeggen. Ongeacht de reactie die drukwerkdeal hieronder gaat plaatsen waarin men aan gaat geven dat het gelijk aan kant van drukwerkdeal ligt is deze beoordeling gebaseerd op dit moment een persoonlijke ervaring. De toon van de beoordeling wordt echter wel mede bepaald door ook veel zakelijke orders waar van alles op aan te merken is. Ik zal deze verder buiten beschouwing laten in deze beoordeling. Ten behoeve van een huwelijks jubileum enkele producten besteld. Hierbij gekozen het hoogste tarief te betalen voor next-day-delivery. De betreffende order 10651729 besteld om 12:37. Daar deze benodigd is al geschenk om 13:09 de telefoon gepakt en contact opgenomen met Drukwerkdeal om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Men vermeld keurig op de site: "De verwachte leverdatum geldt alleen indien alle bestanden zijn aangeleverd (en goedgekeurd) en de betaling is voldaan voor 15:00 uur." Het was op geen enkele manier mogelijk contact te krijgen met iemand (als in doorverbonden worden) om er even zeker van te zijn dat het bestand voldeed aan de vereisten. Maar alles zal wel goed komen. Dan helaas om 15:48 een e-mail dat het een en ander toch niet in orde was. Direct gereageerd maar al met al was het niet meer mogelijk de beloofde one-day-delivery na te komen. Ondanks dat ik om 16:07 het gecorrigeerde bestand heb doen toekomen. Bij het plaatsen van de bestelling heb ik de optie betreffende boorgaten zelf verkeerd aangegeven. Met een telefoontje was dit snel gecorrigeerd. Samenvattend, een voor mij zeer teleurstellende ervaring. Ik heb de order tijdig besteld, ik heb ruim binnen de gestelde termijn telefonisch contact opgenomen. En ondanks dat ik binnen 20 minuten het herstelde bestand heb aangeleverd was verzending dezelfde dag niet meer mogelijk wat me doet afvragen als dat zo close is of het überhaupt had gelukt. De 1 ster is met name gebaseerd op het niet geholpen kunnen worden aan de telefoon.
Hallo Martijn, Bedankt voor je review. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en inmiddels is dit door ons opgepakt voor je. We doen altijd onze uiterste best wanneer je niet tevreden bent dit zo goed als mogelijk op te lossen. Dat hoort natuurlijk bij onze service. Ontzettend fijn om te horen dat dit zo goed is geregeld. Mochten we ooit weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat natuurlijk graag. Priscilla Webcare Specialist
Ik bestel hier alles. Van flyers tot visitekaartjes. Je wordt altijd goed ondersteund door de klantenservice, zij weten echt waar ze het over hebben.
Goedemorgen Anouk, Wat leuk om jouw review te lezen! Fijn dat je tevreden bent met onze service, we zien je graag terug. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
2 posters besteld. Snelle levering en perfect resultaat. Ik bestel hier al mijn drukwerk en echt super tevreden.
Goedemorgen Ilse, Wat mooi cijfer en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug! Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Prima prestatie; supersnel gefabriceerd, uitstekende kwaliteit en nog gratis thuis bezorgd. Status bestelling tussendoor ook nog vermeld En alles tegen een zeer redelijk bedrag Ze hebben er een klant bij :)
Dag Robert Jan, Wat een ontzettend mooie review, leuk om te lezen! Fijn dat onze service gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Op woensdagavond bestelde ik mijn visitekaartjes. Ik kreeg al snel bericht dat ze klaar waren en op vrijdag had ik ze al in huis.
Goedemorgen Dinand, Bedankt voor je mooie review, wat fijn dat je tevreden bent met onze levering en prijs. Met vriendelijke groet, Lize Specialist webcare
Het was even zoeken op de site, maar nadat ik goed telefonisch geholpen was kon ik makkelijk mijn bestelling doen. Moois stickers, snel geleverd dus ik kom zeker terug.
Hoi Yvonne, Wat fijn om te horen dat je er met onze telefonische hulp alsnog goed uit bent gekomen. Schroom inderdaad niet om ons te benaderen om even met je mee te kijken of te helpen. Daar zijn wij uiteraard voor! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Volop keuze in producten, gebruiksvriendelijke site. Goede kwaliteit drukwerk.
Dag Rob, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We zien je graag terug! Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Zelf maken van visitekaartjes was makkelijk met de geboden tools. Vlot geleverd en zieter prachtig uit. Dank.
Goedemiddag Ronald, Bedankt voor je mooie review, wat fijn dat je het zo gemakkelijk hebt kunnen bestellen en tevreden bent met de levering. Goed om te horen! Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Duidelijke website met technische instructies en sjabloondocumenten. Scherpgeprijsd en het kwetsbare product werd keurig ingepakt afgeleverd.
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review, Fijn om te lezen dat je de werktekeningen en extra info goed hebt kunnen gebruiken! We verpakken onze producten zorgvuldig zodat het in de beste staat bij jou geleverd kan worden. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Overzichtelijk Snel Kwalitatief
Dag Coen, Mooi cijfer, ontzettend bedankt! We zien je graag terug. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Kwaliteit van de producten is prima. Let echter wel op bij het aanleveren van eigen beeldmateriaal. Ik heb een afbeelding op airtex fotobehang laten printen. Op het voorbeeld op de site kwam deze perfect over. Foto werd ook niet afgekeurd. In werkelijkheid blijkt de afdruk zeer wazig, Op afstand valt het niet op, duchtbij ziet er niet uit met artifacts. Weet dus wat je doet met resoluties etc want het voorbeeld gaat wel goed, maar het resultaat is beduidend minder. Jammer.
Hallo Marcel, Bedankt voor je review. Ik heb je gebeld maar helaas kan ik je telefonisch niet bereiken. Het bestand wat je hebt aangeleverd daarvan is de dpi handmatig aangepast. Dit lijkt dan goed te gaan maar zoals je al aangeeft is het resultaat teleurstellend te noemen. Ik adviseer je bij zo' n grote afdruk de dpi op minimaal 150 op te maken in een grafisch programma zoals bijvoorbeeld Indesign. Als je ons het bestand mailt kunnen wij altijd mee kijken of het dan goed is. Met vriendelijke groet, Susan Webcare Specialist
Zeer tevreden over kwaliteit en bezorg snelheid Inmiddels eea besteld (sandwichborden, boekjes en posters) erg tevreden over de kwaliteit voornamelijk van het A0 formaat
Goedemiddag Tirza, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Bij de producten op de site vind je altijd een informatiesheet waarin je de aanleverspecificaties vind. Je mag bij ons je bestanden aanleveren zonder snijtekens en met afloop. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Duidelijke website waarop je snel en eenvoudig kunt vinden wat je nodig hebt. Eenvoudig te bestellen. Snelle levering en mooie kwaliteit gekleurde enveloppen.
Dag Ron, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je de site gebruiksvriendelijk vindt en snel je gewenste product kunt vinden. We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
De A2 posters waren super kwaliteit, en verrast dat ze plat geleverd werden en na 2 dagen al thuis ontvangen. En dat voor een zeer voordelige prijs.
Goedemiddag Petra, Bedankt voor je review, Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Als het niet hoeft rollen we je posters liever niet op en leveren we deze inderdaad plat! Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
zeer makkelijk om je businescard te ontwerpen, vervolgens snelle levering. gewoon perfect.
Goedemiddag, Bedankt voor je mooie cijfer. Wat goed dat je onze ontwerptool hebt gebruikt om je kaartjes te ontwerpen. Fijn dat deze helemaal naar tevredenheid geleverd zijn. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Alles mooi gedrukt en snel geleverd.
Hoi Joost, Bedankt voor je positieve review, Fijn om te lezen dat je producten naar wens geleverd zijn. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Uitstekende service en kwalitatief mooie producten
Dag Jan, Bedankt voor je mooie cijfer. Daar worden we blij van! We zien je graag terug op onze site. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer