Goede en snel levering

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prime drukwerk en snel geleverd

Zeer goed. We wilden een flyer laten drukken. Via internet bij Drukwerkdeal terecht gekomen. PDF aangeleverd en de volgende dag al in huis. Sneller kan niet en de prijs was prima. Volgende keer komen we terug.

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekende service en topkwaliteit eindprodukt

Ik ben erg goed geholpen door de servicemedewerkers van Drukwerkdeal.nl. Met veel geduld zijn mijn vragen beantwoord en is er meegedacht om tot de juiste beslissingen te komen. Het was erg prettig om tijdens de productie op de hoogte te blijven van de status van mijn opdracht. Het eindprodukt ziet er super uit.

Redelijk

Ik was niet blij met de drukking .. maar moet zeggen dat ik heel netjes ben geholpen door Marjolein... Nu hoop ik dag juiste binnekomt

Snel duidelijk en betaalbaar

Zie rest

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Alles is wordt conform afspraak geleverd

Alles is wordt conform afspraak geleverd, en voor een schappelijke prijs.

• Kennis & Vakmanschap

Niet te evenaren prijs, kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid.

Was positief verrast over de prijs en kwaliteit. Was ontevreden over de bespanning van het canvas. Na mail contact met drukwerkdeal werd mijn klacht serieus en snel behandeld en binnen 4 dagen werd het probleem tot mijn volle tevredenheid opgelost. Zal in de toekomst zeker met drukwerkdeal blijven samenwerken en aanraden bij vrienden en kennissen.

• Kennis & Vakmanschap

Prijs kwaliteit is prima!

Drukwerk is niet mooi afgesneden .. niet door de teksten maar wel in het vlees. Geen schade, maar ik ga er de volgende keer wel meer rekening mee houden.

Prima service!

2 stoepposters besteld van hoogwaardige kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en levering was snel. Alleen jammer dat de pdf in een soort self service portal moet worden gemaakt in plaats van een drukgereed pdf aanleveren.

perfect en supersnel

Goede website zeer overzichtelijk en gemakkelijk

Toppers

Hele snelle levering prachtig resultaat van wat bestelt is!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Mooie kaarten voor een kleine prijs! Top

Gemakkelijk om te ontwerpen Voldoende informatie over verloop Snelle levering

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Wat een goede en snelle service! Helemaal top!

Mijn briefpapier en afsprakenkaartjes waren snel geleverd en voor een mooi prijsje. De enveloppes waren niet mooi scherp gedrukt vanwege aanlevering in een bestand wat niet optimaal was voor het drukken van de enveloppen maar dus wel voor de overige producten. Er was een prettige en snelle mailwisseling hierover en na beoordeling van de enveloppes kreeg ik binnen één dag mijn geld teruggestort. Wat een geweldige service!!

• Kennis & Vakmanschap

Drukwerkdeal haar visitekaartjes zijn ronduit fantastisch. Ik heb 500 visitekaartjes besteld met het ontwerp van een ander programma. Het toevoegen van eigen ontwerpen is erg eenvoudig en de prijzen zijn zeer laag. De kaartjes zijn schitterend bedrukt, mooie kleuren, niet allemaal even recht maar dat hoef je ook niet te verwachten voor de prijs. Jammer dat de stickers zo onwijs duur zijn, ik had graag ook stickers bij jullie laten maken.

Goede kwaliteit

Goedkoop en uitstekende kwaliteit. Snelle levering met perfecte verpakking

Snelle en top service

Binnen 1 dag de bestelling ontvangen. Beter dan verwacht en voor een goede prijs. Top bedrijf

• Kennis & Vakmanschap

Eenvoudig bestellen, snelle levering, correct resultaat

Drukwerkdeal heeft heel veel producten en breidt zijn assortiment nog regelmatig uit. In veel gevallen kan ik op de website vinden wat ik zoek zonder dat ik hulp in moet schakelen.

Goede snelle service

Ik heb visitekaartjes laten maken bij drukwerkdeal. Ze waren super snel geleverd, niet duur en zagen er top uit!

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Levertijd altijd goed, kwaliteit opdruk textiel middelmatig

Ik vind het gebruikersgemak erg goed bij Drukwerkdeal, duidelijk en overzichtelijk. Voor flyers en dergelijken een aanrader. Er ging bij ons iets mis met een druk op de trui. Mijn collega is gebeld met een zeer nette oplossing voor een volgende bestelling en ook een goede uitleg wat er mis is gegaan. We hadden een andere keuze moeten maken, dit is nu goed geadviseerd voor een volgende bestelling. De klantenservice krijgt van ons een extra pluim voor de snelheid van contact opnemen en ook voor de uitgebreide uitleg en tijd die ze daar voor namen.

In een woord FANTASTISCH

Zowel in snelheid in kwaliteit en behulpzaamheid. Bedrijf dat weet wat professionaliteit is en heeft een ongekende kennis en mogelijkheden.

éènmalig

Per ongeluk iets verkeerds aangeleverd. In daaropvolgend e-mail contact de klant laten geloven dat het nog veranderd kan worden en dan toch alsnog het verkeerde drukken. HELAAS productie is al begonnen. Van service is geen sprake GELD STAAT BOVENAAN.

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Snel, goede kwaliteit prijs verhouding

Snel & goede kwaliteit-prijs verhouding

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Een drieluik gemaakt van een foto, de kleuren in het drieluik wijken erg af van elkaar.

Uit een bestand heb ik een drieluik gemaakt, deze geknipt en in een sessie verzonden. De drie foto's ontvangen, deze passen qua kleur niet meer bij elkaar. Op deze manier niet als drieluik op te hangen. Mijn klacht is in behandeling, hoop dat dit nog recht getrokken gaat worden. Tot voor deze actie altijd tevreden geweest. Hopelijk gaat dit zo blijven.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Drukwerk voldoet helaas niet helemaal aan onze verwachting

Snelle levering, prima prijs

• Kennis & Vakmanschap

Voor het eerst viditekaartjes bij jullie laten maken en ben helemaal tevreden! Ze zijn prachtig! En goedkoop.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer