Snelle levering, goeie kwaliteit, goede prijs
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit. Besteld: 5000 visite/spaarkaarten, aangeleverd via hun eigen (photoshop) template.
Goed en snel geholpen met prima resultaat
Dag René, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Tot de volgende keer, en een zonnige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
leveringen waren op tijd. Goede prijzen. we zijn tevreden
Hi Elabbassi, Bedankt voor je mooie review. Het klopt inderdaad dat onze online editor nog niet zo uitgebreid is, hier wordt momenteel hard aan gewerkt om deze uit te breiden zodat je steeds meer online kunt ontwerpen voor de mooiste creaties! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Visitekaartjes, de ene dag besteld, de volgende dag in huis.
Dag Jan, Ontzettend bedankt voor je goede review. We doen er altijd onze uiterste best voor om de beste prijzen én kwaliteit aan te bieden! Mocht je onze hulp ooit weer nodig zijn dan horen we dat graag van je. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Fijn dat je precies de gewenste maten kunt bestellen. Zou fijn zijn als de optie 'hoeken afronden' er ook komt!
Hi Margot, Bedankt voor het plaatsen van jouw goede beoordeling. Wist je dat je bij dibond kunt kiezen voor contour snijden? Wanneer je een contourlijn met afgeronde hoeken aanlevert, ontvang jij je nieuwe dibond plaat met afgeronde hoeken! Mocht je meer informatie wensen, dan mag je altijd contact met mij opnemen. Je kunt mij bereiken op 088-8855222. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
erg behulpzaam
goede service en veel informatie!
Makkelijk kunnen bestellen, prachtige kaartjes en prima klantenservice
TOP
Hi Grad, Bedankt voor je positieve review, worden we heel blij van! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor een speciaal kado voor mijn moeder moest ik snel kunnen schakelen en een snelle levertijd hebben, geen enkele andere site kon mij zo snel mijn producten bezorgen. Binnen 2 dagen had ik het binnen een dag voordat ik het nodig had! Groetjes.
Goedemiddag Tomas, Wauw, dit is wel een super cadeau! En gefeliciteerd namens heel Drukwerkdeal! Ik ga er vanuit dat je moeder het een erg leuke verrassing vond. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mooie kwaliteit, goede prijs
Aanrader, uitstekende kwaliteit en snelle service
Goedemiddag Mike, Bedankt voor het plaatsen van een review! Goed om te horen dat de brochures helemaal naar tevredenheid zijn geleverd. Veel plezier met uitgeven! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
alles geleverd zoals afgesproken
Goedemiddag Frank, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Inmiddels 2x besteld en zeer tevreden over het product en prijs. Via de mobiel was het af en toe alleen lastig om de opmaak te doen. Aan raden om het via de computer te doen.
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van je review. Super goed om te lezen dat beide orders naar wens geleverd zijn! Met onze mobile versie van de website zijn we zeker nog bezig, maar het klopt dat hier nog wat verbetering in doorgevoerd moet worden. Ik raad je ook zeker aan om onze desktop versie te gebruiken wanneer je een bestelling plaatst. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare
Twee posters laten maken. Werden snel geleverd. Nette kwaliteit.
Goedemiddag Bart, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je posters mooi gedrukt en snel geleverd zijn. We behandelen orderregels altijd apart omdat het ook kan zijn dat je verschillende leveringen kiest voor de producten. Hierdoor komt het dus wel eens voor dat ze inderdaad apart verpakt en verstuurd worden. We zullen zeker kijken hoe we dit kunnen verbeteren in de toekomst. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist webcare
Top service foute druk geen probleem nieuwe word geleverd.
Hoi Reinald, Super om te horen dat alles naar wens is opgelost! Ik hoop dat de nieuwe druk ondertussen goed is aangekomen en jullie meer dan tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Ik bestel altijd bij drukwerkdeal. snel goed en betaalbaar. Zal hier zeker nog vaker terugkomen.
Hoi Louise, Wat een mooie review! Jouw flyers zagen er weer uit als een kleurrijk feestje, fijn om te horen dat ze naar wens zijn ontvangen. Tot gauw! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Eenvoudig, duidelijk, snel en betaalbaar. Aanrader
Hoi Kira, Bedankt voor je mooie review! Met jouw feedback ben ik het zeker eens, echter zie ik dat jouw producten op verschillende locaties zijn geproduceerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om ze samen te voegen. Wanneer er de mogelijkheid is op een locatie, zonder dat er extra risico is op beschadigingen, dan zullen zij dit zeker doen. Hopelijk zien we je gauw weer terug! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Zoals het hoort te zijn, goede kwaliteit, juiste prijs
Hoi Saskia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat het allemaal naar wens is gegaan en dat we je verwachting hebben waargemaakt. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan doen we dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare Specialist
Had A5 schrijfbloks besteld. Had alleen aan de bovenkant een zwart omplakt randje verwacht, dat zat er niet op. Maar dat maakt voor het eindresultaat niet uit....
Hallo Heleen, Wat fijn om te horen dat je alsnog tevreden bent met het eindresultaat. Wel ben ik heel benieuwd wat je precies bedoeld met zwart omplakt randje, ik kan dit ook niet terug vinden bij onze voorbeelden op de website. Indien je daar nog vragen over hebt dan hoor ik dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Meestal sneller dan verwacht en altijd goed!
Dag Rob, Wat een mooie review heb je geschreven, bedankt! We zien je graag terug. Met vriendelijke groet, Lize Webcare Specialist
Hallo Carina, Wat een top review! Ik wens je heel veel plezier met je stickers en wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Had een paar foam borden nodig in de showroom. Het mooie is dat je online de borden kunt bewerken en ook zien wat je doet. Geen moeilijke bestanden aanleveren of zo (kan wel). nette prijzen
Hallo Henk, Bedankt voor het schrijven van je review! We doen ons best om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, goed om te horen dat dit is gelukt. Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
fijn programma om foto's te laden, snelle service mooie afdruk jammer dat de onderkant wat beschadigd is waarschijnlijk door het transport wat je nauwelijks aan de buitenkant kon zien het ging hier wel om een dibond van 175 cm lang toch jammer verder een prijs bewuste deal
Hallo Bert, Naar aanleiding van ons telefoon gesprek zojuist, heb ik je een email gestuurd met daarin de verdere informatie. We lossen de klacht graag voor je op aan de hand van de foto's. Bedankt alvast! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer