Goede service. Mijn flyer ziet er gaaf uit.. en helemaal niet duur..
Mooie professionele producten
Hallo Miranda, Bedankt voor je review en de tip die je hierin meegeeft over de prijsindicatie van de producten. Wij nemen dit mee als verbeterpunt op onze site. Heb je vragen over producten en de prijzen daarvan dan staan we klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Susan Webcare Specialist Drukwerkdeal
Kwam er in eerste instantie niet helemaal uit met de opmaak, maar werd er vakkundig en snel doorheen geloodst en het resultaat ziet er prachtig uit!
Het enige is wel; ik kreeg een stapel naamkaartjes, waarin de "moet" van de snijmachine heel erg zichtbaar is. Die hadden jullie als marge moeten printen, of je had er een stapel papier tussen moeten leggen, zoals wij dat in onze drukkerij altijd deden.
Trots op mijn eigen foto en die laten vergroten. Volop bezig in huis met opknappen/veranderen en deze foto zou een mooi plekje krijgen op de overloop. Een foto met veel betekenis voor mij, voor een ander gewoon een plekje buiten. Vorige week zou ik de vergroting al moeten hebben ontvangen en PostNL had het laten afweten. Ik heb contact opgenomen met Drukwerkdeal en binnen 24 uur mag ik vanaf nu van de vergroting van gaan genieten. Super service .
Binnen enkele werkdagen werd het spandoek bezorgd. Prima kwaliteit.
We hebben onze uitnodigen besteld voor de herdenkingsdienst. Mooi, snel en met goede kwaliteit. Altijd goed prijs-kwaliteitsverhouding. Dank jullie wel Team Effero uitvaartverzorging
Beste René , Wat ontzettend fijn om te lezen dat de uitnodigingen zo mooi zijn geworden. Ik had ook niet anders verwacht met dat mooie design. Mochten jullie ooit weer onze hulp nodig zijn, dan horen wij dat graag. Ik wens jullie een fijne dag! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
super !!!!
Ik verbaas me over de klachtenafhandeling. Niet meedenken, het afschuiven op “het productieproces”, vertragingen te laat afhandelen, automatische mails over hoe de klachtenafhandeling is geweest, terwijl ze nog niet hebben gereageerd op de klacht. Zeggen dat het een flink orderbedrag is (ja, Dat vinden wij dus ook) dat de drukkerij het terug wil wat fout is gegaan. Wij kunnen weer een maand wachten op het juiste?! Zolang t goed gaat prima werk. Zodra het misgaat, neem je verlies.
Hallo Vianne, Bedankt voor je review. En wat vervelend dat dit allemaal bij je bestelling is gebeurd. Uiteraard willen we met je meedenken en dit voor je oplossen. Daarom heeft mijn collega gistermiddag de klacht telefonisch met je besproken en zijn jullie tot een mooie oplossing gekomen! Mocht je nog vragen hebben hierover dan hoor ik ze graag. Met vriendelijke groet, Susan Webcare Specialist Drukwerkdeal
Drukwerk ziet er goed uit. Wordt ook goed verpakt geleverd. Levertijd is zeer snel.
snelle service
Snelle service, kwaliteitsenveloppen voor een leuke prijs
schitterende flyers
Met het ontwerptool van drukwerkdeal een kaart ontworpen en laten drukken - 350 stuks. Aan de achterzijde van de kaart bleek een niet geplande stippellijn op de foto te staan. Een meer dan behulpzame medewerker van drukwerkdeal heeft geholpen te achterhalen waar deze stippellijn vandaan kwam, bleek toch een ontwerp fout te zijn. Desalniettemin heeft drukwerkdeal alle kaarten kosteloos opnieuw gedrukt zonder de stippellijn. Heel veel dank voor de support en de prachtige, geleverde kaarten. Dit is echt service!!!
Snelle service, perfecte kwaliteit
Drukwerk ziet er top uit
Bestelling is na afkeuring gecontroleerd en snel opnieuw geleverd. Nu alles naar wens
Goedemiddag Con, Bedankt voor je review, vervelend om te horen dat de order niet goed is gegaan! Ik begreep dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega Lex en dat je het verder samen hebt kunnen oplossen. Fijn om te horen! Ik heb, zoals gevraagd, een verzoek gestuurd voor aanpassing van de review. Als we nog iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Kwaliteit is niet gelijk als een gemiddelde drukkerij. Jammer dat je niet van alle items een digitale proef ontvangt. Had zelf enkel een merkbeeld voor ronde stickers aangeleverd....en de dtp afdeling hoger ingeschat. Het is zonder te controleren gedrukt waardoor het beeld niet in het midden staat. Erg jammer
De eerste en tweede keer was het wat minder, maar de laatste keer was ik helemaal tevreden.
Gewoon goed, mooi, en snel! Bovendien prima prijs/kwaliteit verhouding.
Verbaasde me over de snelheid waarmee alles geregeld werd. Telefonisch contact was wat moeilijker maar na gebruik van de chatfunctie liep alles zeer voorspoedig.
Visitekaartjes besteld en zijn precies wat ik hoopte. Strak en netjes op tijd.
Status van het pakket werd super snel op "verzonden" gezet, inclusief track en trace code, alleen kwam er maar geen pakket, omdat deze nooit bij PostNL afgeleverd is. Na enkele dagen maar 'ns bellen om te kijken of alles goed ging. 3 medewerkers gesproken, 3x gehoord: we komen vandaag erop terug bij je met de status. 3x geen update gehad. Jammer.
Hoi Brian, Na aanleiding van ons telefoon gesprek vanmorgen heb ik voor je uitgezocht wat de verwachting is van het onderzoek van PostNL. Wij zijn inderdaad van mening dat het pakket hoogstwaarschijnlijk manco is. Om die reden heb ik dan ook direct een herdruk voor jou in laten zetten, zodat de twee poefen alsnog jouw kant op komen. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Lisa K. ^Webcare Specialist
site mag duidelijker in het bestelmenu ivm gewicht van papier.
Hoi Annet, Ik heb je zojuist geprobeerd te bereiken, maar kreeg helaas direct je voicemail! Wat vervelend om te horen dat je het bestelproces niet helemaal soepel hebt kunnen doorlopen. Ik ben erg benieuwd naar wat wij volgens jou beter kunnen maken, zodat het nog eenvoudiger word om te bestellen. Je mag dit naar ons mailen via: [email protected] of natuurlijk even bellen naar: 088 88 55 222. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa K. ^Webcare Specialist
Het drukwerk wat ik bestel ziet er altijd goed uit, en wordt vaak geleverd binnen de leverdatum.
Professioneel
Keulenstraat 4